Yıldız Holding

Yıldız Holding

Son dakika yıldız holding haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yıldız holding ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yıldız holding haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldız Holding

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldız holding gelişmeleri de dahil olmak üzere 718 yıldız holding haberi bulunmuştur. Tüm yıldız holding haberleri aşağıda listelenmiştir.
Potanın ‘Yıldız’ları şampiyon oldu
Potanın ‘Yıldız’ları şampiyon oldu Yıldız Holding Basketbol Takımı, toplamda 78 şirket takımının mücadele ettiği Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde (CBL) şampiyonluğa ulaştı.
21.03.2024 Basketbol
London Business School fırsat eşitliğinde örnek vakayı Türkiye’den seçti
London Business School fırsat eşitliğinde örnek vakayı Türkiye’den seçti Yıldız Holding Kadın Platformu çatısı altında fırsat eşitliğine yönelik yürütülen çalışmalar London Business School tarafından örnek vaka çalışması haline getirildi.
18.03.2024 Vitrin
JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı
JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı Üniversite 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin yanı sıra yeni mezunların da katılabileceği ‘JOB Genç Yetenek Programı 2024’e başvurular başladı. Programa 15 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
15.03.2024 Çalışma Hayatı
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu yıl 16. kez düzenlendi. Ödüle layık görülen projeler, dünyanın dört bir yanındaki 75 bin Yıldız Holding çalışanı ve uzman jürinin oylamasıyla seçildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
Yıldız Holding’de üst düzey atama
Yıldız Holding’de üst düzey atama Yıldız Holding’in inovasyon şirketi Northstar’da CEO görevine Cengiz Altop atandı.
20.02.2024 Çalışma Hayatı
Ev Dışı Tüketim sektöründe önemli devralma
Ev Dışı Tüketim sektöründe önemli devralma Bizim Toptan, bağlı bulunduğu Yıldız Holding’in EDT (Ev Dışı Tüketim) sektöründeki faaliyet gösteren şirketi g2m’yi devraldı.
10.01.2024 Ekonomi
Yatırımcı ve analistlerle buluştu
Yatırımcı ve analistlerle buluştu Yıldız Holding ve bağlı halka açık şirketlerin, finansal performansları, '2023 Yıldız Holding ve Halka Açık Şirketleri Analist & Yatırımcı Toplantısı'nda masaya yatırıldı.
24.11.2023 Finans
AIDEX 2023’te Türk holdinge önemli ödül
AIDEX 2023’te Türk holdinge önemli ödül Dünyanın en önemli insani yardım etkinliklerinden AIDEX 2023’te “Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı” ödülünü Yıldız Holding aldı.
13.11.2023 Vitrin
Sağlıklı ve sürdürülebilir gıda için güç birliği
Sağlıklı ve sürdürülebilir gıda için güç birliği Türk teknoloji şirketi Gözde Tech Ventures Teknoloji Yatırımları A.Ş.’nin yatırımcıları arasında olduğu ABD merkezli doğal gıda içerik üreticisi ve alternatif proteinlerde kullanılmak üzere pirinç kepeğinden elde edilen sağlıklı ve sürdürülebilir yapıya sahip yağ/tat sistemleri sunmayı amaçlayan Paragon Flavors, Inc. (Paragon Pure) şirketi 3.9 milyon dolarlık tohum sermayesi yatırım aldı.
13.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Paragon Pure şirketi 3.9 milyon dolarlık tohum sermaye yatırımı aldı
Paragon Pure şirketi 3.9 milyon dolarlık tohum sermaye yatırımı aldı Yatırımcıları arasında Gözde Tech Ventures şirketi de olan ABD merkezli doğal gıda içerik üreticisi Paragon Pure şirketi 3.9 milyon dolarlık tohum sermayesi yatırımı aldı.
13.09.2023 Ekonomi
Bizim Toptan 6’ncı sürdürülebilirlik raporunu yayımladı
Bizim Toptan 6’ncı sürdürülebilirlik raporunu yayımladı Bizim Toptan, 6’ncı sürdürülebilirlik raporunu yayımladı. ‘Bağımsız Güvence Beyanı’ ile yayımladığı Sürdürülebilirlik Raporu’nda, yenilenebilir enerji kaynakları, atık yönetimi, sürdürülebilir tarım, sorumlu tedarik zinciri ve fırsat eşitliğiyle ilgili çalışmalar paylaşıldı. Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı, “Attığımız tüm adımlarda paydaşlarımız için uzun vadeli ve sürdürülebilir değer yaratmayı amaçlıyoruz. Tüm faaliyetlerimizde çevre ve iş etiği sorumluluklarını en üst seviyede uygulamaya devam edeceğiz” dedi.
22.08.2023 Ekonomi
“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi Yıldız Holding şirketlerinin projelerinin yarıştığı “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu sene 15’inci yılını kutladı. Yarışmaya 10 farklı kategoride 236 proje başvurusu gerçekleşti. Bu projeler arasından kazananlar Holding’in 75 bin çalışanı ve ana jürinin oylamasıyla seçildi.
17.07.2023 Ekonomi
Oruç Baba İnan kimdir? 2000 ÖSS Türkiye birincisi Oruç Baba İnan nereli, kaç yaşında, hangi üniversitede okudu?
Oruç Baba İnan kimdir? 2000 ÖSS Türkiye birincisi Oruç Baba İnan nereli, kaç yaşında, hangi üniversitede okudu? ÖSYM tarafından 2000 yılında gerçekleştirilen Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) tüm alanlarda tam puan alarak Türkiye birincisi olan Konyalı Oruç Baba İnan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atandı. Peki, Oruç Baba İnan kimdir? 2000 ÖSS Türkiye birincisi Oruç Baba İnan nereli, kaç yaşında, hangi üniversitede okudu?
22.06.2023 Gündem
Filmlere konu olacak hikaye! 2000 yılının Konyalı ÖSS birincisi şimdi bakan yardımcısı oldu
Filmlere konu olacak hikaye! 2000 yılının Konyalı ÖSS birincisi şimdi bakan yardımcısı oldu 2000 yılında üniversiteye giriş sınavlarında birinci olarak Türkiye’ye adını duyuran Konyalı Oruç Baba İnan, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı olarak atandı.
22.06.2023 Gündem
Kadın Platformu 2022 Raporu yayımlandı
Kadın Platformu 2022 Raporu yayımlandı Fırsat eşitliği alanındaki çalışmalarını ve uygulamalarını “Kadın Platformu” çatısı altında sürdüren Yıldız Holding, 2022 Raporu’nu açıkladı. Rapora göre Yıldız Holding’de yeni istihdam edilen erkek ve kadın çalışan oranı 2022 yılında eşit oranda gerçekleşti.
22.06.2023 Ekonomi
“En Gözde Şirketler” araştırmasında ikinci sıra değişmedi
“En Gözde Şirketler” araştırmasında ikinci sıra değişmedi Türkiye genelinde 62 bin üniversite öğrencisi ve 28 bin genç profesyonelin katıldığı araştırma ile en gözde şirketler belli oldu.
9.06.2023 Ekonomi
Yıldız Holding’de üst düzey atama
Yıldız Holding’de üst düzey atama Yıldız Holding’de Kurumsal İletişim Grup Direktörlüğü görevine Zeynep Özler atandı.
5.05.2023 Ekonomi
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Hat sanatçılarının ‘Konuşan Yazılar’ sergisi ziyarete açıldı
Hat sanatçılarının ‘Konuşan Yazılar’ sergisi ziyarete açıldı Yıldız Holding sanat koleksiyonunda yer alan ve İslam sanatından örnekler taşıyan “Konuşan Yazılar” sergisi, ramazan ayı boyunca şirketin Çamlıca’daki Sergi Salonu’nda ziyarete açık olacak. Sergide Bakkal Arif Efendi, Mehmet Nuri Sivasi Efendi, Mahmut Celalettin Efendi ve pek çok hat sanatçısının benzersiz eserleri sanatseverlerle buluşacak.
28.03.2023 Kültür Sanat
JOB Genç Yetenek 2023 başvuruları başladı
JOB Genç Yetenek 2023 başvuruları başladı Bu yıl 12’ncisi düzenlenecek ‘JOB Genç Yetenek 2023’ programı kapsamında; 3’üncü ve 4’üncü sınıf üniversite öğrencisi ve yeni mezun gençlere staj ve yeni iş imkânı sağlanacak.
27.03.2023 Eğitim
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
IAB 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti
IAB 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB), 7'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirildi.
20.01.2023 Ekonomi
Ufuk Avrupa Programı etkinliği İstanbul’da yapıldı
Ufuk Avrupa Programı etkinliği İstanbul’da yapıldı Avrupa Birliği (AB) tarafından yürütülen, Ar-Ge ve yenilikçilik programlarından biri olan Ufuk Avrupa Programı Özel Sektör Farkındalık etkinliği Yıldız Holding ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda Ufuk Avrupa Programı uzmanları ve TÜBİTAK yetkilileri, Yıldız Holding ve şirketlerinin yöneticilerini proje hakkında bilgilendirdi.
28.12.2022 Ekonomi
Fırsat eşitliğine ilham veren kadınlar ödüllendirildi
Fırsat eşitliğine ilham veren kadınlar ödüllendirildi Kadınların iş hayatında ve toplumun her alanında güçlenmesi adına çalışmalara imza atan Yıldız Holding Kadın Platformu, “Senenin Yıldız Kadınları” organizasyonuyla fırsat eşitliği konusunda ilham veren başarılı kadınları bir araya getirdi.
15.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yıldız Holding ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldız holding haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.