Şirket

Şirket

Son dakika ŞİRKET haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ŞİRKET ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ŞİRKET haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şirket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şirket gelişmeleri de dahil olmak üzere 28.187 şirket haberi bulunmuştur. Tüm şirket haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan güzellik teknolojileri şirketi GESKE, gerçekleştirdiği lansman ile ürünlerini tanıttı.
25.04.2024 Yaşam
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi!
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi! İstanbul'un Esenler İlçesinde 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Ayvalıdere Ortaokulu’nda öğretmen Ozan K. veli Mehmet Ş. tarafından darp edildi. Olayı gören velilerden Veysel Azbay, "Öğrencinin velisi gösteri yerine gelince tartışma çıkıyor, hocaya kafa attıktan sonra yumrukla saldırıyor. Okuldaki öğretmenler ambulansı çağırıyorlar, o esnada ‘öğrenci velisi öğretmeni dövdü, durumu iyi değil” dediler” diye konuştu.
25.04.2024 Gündem
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi!
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi! İstanbul'un Esenler İlçesinde 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Ayvalıdere Ortaokulu’nda öğretmen Ozan K. veli Mehmet Ş. tarafından darp edildi. Olayı gören velilerden Veysel Azbay, "Öğrencinin velisi gösteri yerine gelince tartışma çıkıyor, hocaya kafa attıktan sonra yumrukla saldırıyor. Okuldaki öğretmenler ambulansı çağırıyorlar, o esnada ‘öğrenci velisi öğretmeni dövdü, durumu iyi değil” dediler” diye konuştu.
25.04.2024 Vatan TV
DOAS temettü ne zaman hesaba geçer, DOAS temettü ne zaman yatar, saat kaçta?
DOAS temettü ne zaman hesaba geçer, DOAS temettü ne zaman yatar, saat kaçta? Doas temettü ne zaman hesaplara geçecek, saat kaçta, ne zaman yatar? Doğuş Otomotiv hissesi olan yatırımcılar DOAS temettü tarihi ile hesaplara geçiş sürecini merak ediliyor. Şirket, cuma günü portföyünde DOAS hissesi bulunan yatırımcılara pay başına brüt 40,9090909 TL, net ise 36,8181818 TL nakit kâr payı dağıtımı yapılmıştı. Doğuş Otomotiv Nisan 2024 temettü ödeme tarihleri belli oldu. Doğuş Otomotiv (DOAS) bu yıl ilk temettü ödemesini yapmaya başladı. Peki, DOAS temettü yattı mı, ne zaman hesaba geçer, saat kaçta, ne zaman yatacak?
24.04.2024 Ekonomi
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
İhracat Nedir, Nasıl Yapılır? İhracat Örnekleri Nelerdir?
İhracat Nedir, Nasıl Yapılır? İhracat Örnekleri Nelerdir? Bir malın ya da hizmetin dış ülkelere döviz yoluyla satılması ihracat olarak ifade edilir. Özellikle bir ülkenin gelişmesi ve güçlenmesi için en önemli, temel yapı taşları içerisinde yer alır. Bu konuda farklı ürünler ve hizmetler, ülkelerin ihtiyacına uygun şekilde ihraç edilir. Aynı zamanda oldukça kapsamlı bir yapı olduğunu söylemek mümkündür. Genelde bir ülke ya da şirket tarafından ele alınmak suretiyle gerçekleştirilebilir. Yani ihracat yapabilmek için en azından bir şirkete ihtiyaç vardır. Aynı zamanda bir malın dış pazardaki rekabet gücü, döviz kuru ile yine aynı oranda değişkenlik gösterir.
22.04.2024 Gündem
Etnografya Nedir, Neleri İnceler? Etnografyanın Çalışma Alanları Nelerdir?
Etnografya Nedir, Neleri İnceler? Etnografyanın Çalışma Alanları Nelerdir? Etnografya, kültür bilimi demektir. Kültürleri, kültürlerin geçmişlerini ve aynı zamanda o kültürlerin oluşumlarını araştıran bilim dalına etnografya adı verilmektedir.
22.04.2024 Gündem
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti! Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Ekonomi
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak
23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Gündem
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar?
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar? Alarko Holding A.Ş. (ALARK) için açıklanan son hedef fiyat 20 Şubat 2024 tarihinde geldi. Borsada işlem gören şirketlerin bilanço tarihleri gündemde yer alıyor.  Yatırımcılar açısından önemli veri kaynağı olan bilançoların ne zaman açıklanacağı sorgulanıyor.
18.04.2024 Ekonomi
Rönesans halka arz kaç lot verir, Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, helal mi? Rönesans gayrimenkul halka arz ne zaman işlem görecek?
Rönesans halka arz kaç lot verir, Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, helal mi? Rönesans gayrimenkul halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin halka arzı RGYAS borsa kodu ile 17 Nisan’da başladı, 19 Nisan’a kadar devam edecek. Halka arz fiyatı ise pay başına 135 lira olarak belirlendi. Şirketin, nominal değeri 33 milyon 357 bin 450 lira olan payları satışa çıkacak. Böylece, şirketin yüzde 10,08'i halka açılmış olacak. Borsa İstanbul Kodu 'RGYAS' olan şirket Yıldız Pazar'da işlem görecek. Söz konusun halka arzın ardından Rönesans halka arzının kaç lot vereceği, katılım endeksine uygun olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. İşte Rönesans Gayrimenkul halka arzına dair merak edilen detaylar…
18.04.2024 Ekonomi
Google'da İsrail krizi! Protesto edenleri kovdu, şirket çalışanlarını tehdit etti
Google'da İsrail krizi! Protesto edenleri kovdu, şirket çalışanlarını tehdit etti Google, İsrail hükümeti ile yaptığı 1.2 milyar dolarlık iş anlaşmasını protesto eden 28 çalışanını işten çıkarırken 9 kişinin de gözaltına alındığı duyuruldu. Şirket yetkilileri ise çalışanları tehditkar sözlerle uyardı.
18.04.2024 Gündem
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024?
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024? Türkşeker 390 sürekli işçi alacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere 390 sürekli işçi alımı yapacaklarını bildirdi. Açıklama ardından Türkşeker "4857 SAYILI KANUNUNA TÂBİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI HAKKINDA DUYURU" başlıklı duyuru ile detaylar paylaşıldı. Peki, Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker sürekli işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanır?
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Rönesans Gayrimenkul Yatırım kimin?
Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Rönesans Gayrimenkul Yatırım kimin? Rönesans Gayrimenkul halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot veri? Sorularının yatını yatırım yapacak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş halka arzı başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'dan onay alan şirket Borsa İstanbul'da RGYAS kodu ile yer alan alıyor. Halka arz fonunun kullanım yeri olarak % 60, 65 finansal borç geri ödemesi olarak açıklandı. İşte Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir, Rönesans halka arz hangi banka? Sorularının yanıtı…
17.04.2024 Ekonomi
Çalışanlara güzel haber: Haftada 3 gün tatil dönemi! İlk kez bir Türk şirket denedi, işte sonuçlar
Çalışanlara güzel haber: Haftada 3 gün tatil dönemi! İlk kez bir Türk şirket denedi, işte sonuçlar Uzun süredir '4 gün mesai, 3 gün tatil' sistemi gündemdeydi. Birçok Avrupa ülkesi bu sistemi 2015 yılından beri demeye başladı. Türkiye'de çalışanlar ise böyle bir sistemin uygulanabileceğini düşünmüyordu. Ancak ilk kez bir Türk şirketi haftada 4 gün mesai uygulamasına geçtiğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, "Haftalık izin uygulamasının, çalışan bağlılığı, verimlilik, motivasyon ve iş-yaşam dengesi alanlarını yüzde 85’in üzerinde desteklediği tespit edildi." ifadeleri kullanıldı. Peki 4 günlük çalışma sistemi yaygınlaşır mı? Hangi sektörlerde uygulanabilir? İşte çalışanların yakından takip ettiği konun detayları...
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Froto temettü ne zaman yatacak, Froto (FORT OTO) temettü ne zaman hesaba geçer 2024?
Froto temettü ne zaman yatacak, Froto (FORT OTO) temettü ne zaman hesaba geçer 2024? Ford Otosan, hisse başına 43.30 TL temettü dağıtacağını açıkladı. Bu temettü verimi %3.6'ya karşılık gelmekte ve referans fiyatı 1175.7 TL olarak belirlenmişti. Peki, Ford Oto temettü 2024 ne zaman hesaplara geçer? Froto temettü ne zaman yatacak?
16.04.2024 Ekonomi
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz'
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz' Baykar'dan sahte ilan ve haberlere karşı uyarı geldi. Resmi sosyal medyasından yapılan açıklamada "Halka açık bir şirket olmayan Baykar, hiçbir zaman yatırım teklifinde bulunmamaktadır" denildi.
15.04.2024 Gündem
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Yaşam
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Dünya Sanat Günü’ne bağımsız sanatçılarla kutlama
Dünya Sanat Günü’ne bağımsız sanatçılarla kutlama 2021 yılında başlattığı sanat projesi ile sanata ve sanatçılara özel alan açtığını duyuran e-ticaret platformu Trendyol, 15 Nisan Dünya Sanat Günü’nde sanatseverleri bağımsız sanatçıları yakından tanımaya ve eserlerini incelemeye davet etti.
15.04.2024 Vitrin

Benzer Haber Etiketleri

Şirket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şirket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.