Gazete Vatan Logo

Threads hesabını silmek mümkün mü? Açıklama geldi

Hepimiz Threads'e kaydolduk ve yeninin heyecanıyla işimizden geriye kalan zamanı Threads'i keşfederek, eşimizle dostumuzla “Aa, sen de mi buradaydın?” diyip bu alemde de takipleşip like'laşarak geçirdik. Şu ana kadar her şey çok güzel gözüküyordu ancak ortada “minik bir sorun” vardı! Ya bu trendden bir noktada sıkılır da uygulamayı silmek istersek?

Threads hesabını silmek mümkün mü? Açıklama geldi

O zaman tadımızı biraz kaçıran bir gerçekle karşı karşıya geliyorduk. Threads hesabımızı kalıcı olarak “silmek” istersek bunun tek yolu Instagram hesabımızı da silmek. Yani Threads'e girmek kolay ama çıkmak için iki kez düşünmek gerek.O zaman tadımızı biraz kaçıran bir gerçekle karşı karşıya geliyorduk. Threads hesabımızı kalıcı olarak “silmek” istersek bunun tek yolu Instagram hesabımızı da silmek. Yani Threads'e girmek kolay ama çıkmak için iki kez düşünmek gerek.

Ek Gizlilik Politikası'nda Meta konu ile ilgili şu ifadelere yer veriyor:

“Threads profilinizi istediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz ancak Threads profiliniz yalnızca Instagram hesabınızı silerek silinebilir.”

Instagram hesabının bir parçasıMeta politika sayfasında Threads profilinin kullanıcının Instagram hesabının bir parçası olduğunun altını çiziyor.

Bu konu Threads'de dünün en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Hatta öyle ki Instagram CEO'su Adam Mosseri, Threads'in ilk gününü değerlendirdiği açıklamasında bu konuya da değindi.

Haberin Devamı

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ