Threads

Threads

Son dakika Threads haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Threads ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Threads haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Threads

haberleri sayfasında son dakika yaşanan threads gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 threads haberi bulunmuştur. Tüm threads haberleri aşağıda listelenmiştir.
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor?
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor? Threads, Rekabet Kurulu’nun ‘kişisel veriler’ üzerine verdiği karar gereği faaliyetlerini 29 Nisan’dan sonra durduracak.
16.04.2024 Yaşam
Rekabet Kurulu'ndan META'ya günlük 4,8 milyon lira ceza
Rekabet Kurulu'ndan META'ya günlük 4,8 milyon lira ceza Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
15.04.2024 Ekonomi
Meta'ya tedbir kararı! 4.7 Milyon TL para cezası
Meta'ya tedbir kararı! 4.7 Milyon TL para cezası Rekabet Kurulu, Meta Platforms Inc. Facebook hakkında 'Instagram' ve 'Threads' arasındaki veri aktarım mekanizması neticesinde oluşabilecek veri birleştirme davranışının engellenmesi yönünde geçici tedbir uygulanmasına karar verdi. 2022 yılı gayri safi gelirleri üzerinden 4 milyon 796 bin 152 lira 96 kuruş idari para cezası uygulanmasını açıkladı.
18.03.2024 Ekonomi
Rekabet Kurulu'ndan 'Facebook'a  'Threads soruşturması
Rekabet Kurulu'ndan 'Facebook'a 'Threads soruşturması Rekabet Kurulu, 'Threads' uygulamasını 'Instagram' ile bağlayarak rekabet ihlalinde bulunduğu öne sürülen Meta Platforms Inc. (Facebook) hakkında soruşturma başlattı.
12.12.2023 Gündem
Hadise ayna karşısına geçti! 'Threads'in ilk Hadise'si'
Hadise ayna karşısına geçti! 'Threads'in ilk Hadise'si' Ünlü şarkıcı Hadise, tatile doymuyor. Tatillerinde verdiği pozları Instagram hesabından paylaşan Hadise, son olarak bikinisiyle ayna karşısında çektiği fotoğrafları yayınladı. Threads'de paylaştığı karesine yorum yağan şarkıcının, kilo vermesi dikkat çekti.
8.07.2023 Magazin
Threads hesabını silmek mümkün mü? Açıklama geldi
Threads hesabını silmek mümkün mü? Açıklama geldi Hepimiz Threads'e kaydolduk ve yeninin heyecanıyla işimizden geriye kalan zamanı Threads'i keşfederek, eşimizle dostumuzla “Aa, sen de mi buradaydın?” diyip bu alemde de takipleşip like'laşarak geçirdik. Şu ana kadar her şey çok güzel gözüküyordu ancak ortada “minik bir sorun” vardı! Ya bu trendden bir noktada sıkılır da uygulamayı silmek istersek?
8.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Instagram avantajını kullandı! Threads üye sayısı kaç oldu? Twitter'ı yakaladı mı?
Instagram avantajını kullandı! Threads üye sayısı kaç oldu? Twitter'ı yakaladı mı? Threads üye sayısı kaç oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Instagram, WhatsApp sahibi Meta şirket, Twitter'a rakip olarak çıkarttığı Threads ile kısa zamanda uçuşa geçti. 6 Temmuz'da kullanıcıların hizmetine sunulan Threads sosyal medya platformaları arasında yerini aldı. Uygulamaya geçişlerin hız kesmeden devam etmesi üzerine "Threads üye sayısı kaç oldu" sorusu da gündem oldu. Mark Zuckerberg, Threads'e 2 günde kayıt olan kullanıcı sayısını açıkladı. Peki Threads nedir, nasıl üye olunur?
7.07.2023 Gündem
Twitter'a ikinci rakip Threads oldu! Threads nasıl üye olunur? Threads ücretli mi?
Twitter'a ikinci rakip Threads oldu! Threads nasıl üye olunur? Threads ücretli mi? Threads, Twitter'da rakip oldu. Mark Zuckerberg'in sahibi olduğu Meta tarafından geliştirilen mikro blog sitesi Threads 6 Temmuz'da hizmete giriyor. Sosyal medya kullanıcılarının merakla araştırdığı Threads üyesi nasıl olunur? Threads ücretli mi? İşte detaylar...
6.07.2023 Gündem
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı Twitter’a rakip olarak gelen Threads platformu,, Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürüldü. Bu platform ünlü isimlerin de dikkatini çekti. İşte Threads'e katılan magazin dünyasının ünlü isimleri...
6.07.2023 Magazin
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme)
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme) Threads nedir, Instagram Threads ne demek? Elon Musk'ın Twitter'ına rakip olarak piyasaya sürdüğü Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'ün Threads uygulaması, kullanıma girdi. Uygulamada ilk 4 saat içerisinde 5 milyondan fazla kişi hesap açtı. Hesap açanlar arasında, Shakira gibi ünlü isimlerin yanı sıra; HBO, Netflix ve NPR gibi markalar da vardı. Uygulamanın arayüzü Twitter'a benzetildi. Peki, Threadas nedir? Threadas uygulamasına nasıl giriliyor, Threads'e nasıl kayıt olunur? Instagram Threads ne demek?
6.07.2023 Bilim ve Teknoloji
'Çöp Canavarı' kabusu! 'Kapılarımızı açmaya korkar olduk'
'Çöp Canavarı' kabusu! 'Kapılarımızı açmaya korkar olduk' Bayburt'ta 'Çöp Canavarı' Şingah Mahallesinde paniğe neden oldu. Gece saatlerinde çöpleri karıştıran ve etrafı dağıtan kimliği belirsiz şahıs, mahallelide korkuya neden oldu.
6.07.2023 Yaşam
Threads yayında! 8 soruda tüm bilmeniz gerekenler…
Threads yayında! 8 soruda tüm bilmeniz gerekenler… Mark Zuckerberg, 'Kopyalamak bizim işimiz' dedi ve Twitter klonunu hızlıca yayına aldı. İşte tüm merak edilenler...
6.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Twitter'ın en büyük rakibi geliyor: 6 Temmuz'un şafağında App Store'a bakın!
Twitter'ın en büyük rakibi geliyor: 6 Temmuz'un şafağında App Store'a bakın! Elon Musk'la Mark Zuckerberg'ü kafes dövüşüne hazırlanmaya iten detayların belki de başında Meta'nın Twitter'a rakip bir uygulama çıkarıyor olması geliyor. Merakla beklenen uygulama Threads için artık gün sayıyoruz. Hatta iOS'ta App Store'a göre Threads, 6 Temmuz'da piyasaya çıkacak. Google Play'de de bir süredir listelenen ancak bir yayın tarihi belirtilmeyen uygulamanın gerçekten 6 Temmuz'da çıkıp çıkmayacağı ise şimdiden merak konusu
4.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan flaş karar! Bir dönem sona eriyor, resmen kapanıyor, artık...
Instagram'dan flaş karar! Bir dönem sona eriyor, resmen kapanıyor, artık... Instagram flaş kararı duyurdu. Bir dönem sona eriyor. Resmen kapanıyor. Sosyal medya platformu Instagram, içerik paylaşımlarında değişikliğe gidiyor. İşte detaylar...
18.11.2021 Bilim ve Teknoloji
İnstagram Threads APK nedir?
İnstagram Threads APK nedir? Fotograf ve video paylaşım platformu olan Instagram yeni uygulaması Threads’ı tanıttı. 2012 yılından beri Facebook bünyesinde bulunan Instagram’ın son gözdesi Threads uygulaması oldu. İnstagram Threads apk nedir? Nasıl kullanılır? Ne işe yarar?
5.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan yepyeni bir uygulama
Instagram'dan yepyeni bir uygulama Facebook, Snapchat uygulamasına rakip olacak yeni bir platform üzerinde çalışıyor.
29.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Facebook’tan Snapchat’e rakip uygulama geliyor: Threads
Facebook’tan Snapchat’e rakip uygulama geliyor: Threads Facebook, Snapchat uygulamasına rakip olacak yeni bir platform üzerinde çalışıyor.
28.08.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Threads ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki threads haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.