Lg Electronics

Lg Electronics

Son dakika LG Electronics haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan LG Electronics ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını LG Electronics haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lg Electronics

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lg electronics gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 lg electronics haberi bulunmuştur. Tüm lg electronics haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 dev şirkete Rekabet Kurumu'ndan soruşturma!
6 dev şirkete Rekabet Kurumu'ndan soruşturma! Rekabet Kurulu, Arçelik, BSH Ev Aletleri, Gürses Kurumsal Tedarik, LG, Samsung ve SVS Dayanıklı Tüketim Malları hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı.
27.09.2021 Ekonomi
Dünyaca ünlü dev marka, telefon sektöründen çekildi! Bir ilk...
Dünyaca ünlü dev marka, telefon sektöründen çekildi! Bir ilk... Güney Koreli LG Electronics, zarar eden cep telefonu birimi için bir alıcı bulamaması sonrasında bu birimin faaliyetlerini kademeli olarak sonlandırmaya karar verdi. LG'nin bu kararı ile ilk defa büyük bir cep telefonu markası piyasadan tamamen çekilmiş olacak. Şirketin cep telefonu birimini piyasadan çekme kararıyla bu birimin Kuzey Amerika'daki %10 pazar payının rakip şirketler Samsung Electronics ve Apple Inc tarafından paylaşılacağı tahmin ediliyor.
5.04.2021 Bilim ve Teknoloji
'LG telefon pazarından çekiliyor' iddiası! Yeni gelişme...
'LG telefon pazarından çekiliyor' iddiası! Yeni gelişme... Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi LG'nin telefon pazarından çıkmayı düşündüğü yönünde bir haber vardı. Bu haberin üzerinden çok geçmeden bu kez şirketin telefon tarafını Vietnam merkezli VinGroup'a satacağı iddia edildi.
21.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Omurilik hastalarına umut oluyor
Omurilik hastalarına umut oluyor Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde (MIT) geliştirdikleri fiber kas projesiyle Science dergisine kapak olan Dr. Mehmet Kanık, ekibiyle birlikte omurilik hastalıklarının tedavisine odaklandıklarını belirterek, "Geliştirdiğimiz yapay kaslar ile omuriliğin esnekliğine uygun ve aktif olarak vücut ısısından aldığı enerji ile omuriliği destekleyecek kadar çok kuvvet üretecek bir implant tasarladık. Bu şekilde hastaların tekrar tekrar ameliyat olmalarını engellemek ve hayat kalitelerini maksimum hale getirip eski yaşantılarına kavuşmalarını sağlamaya çalışıyoruz." dedi.
4.08.2020 Sağlık
LG, o rakamları açıkladı!
LG, o rakamları açıkladı! LG, 15.03 trilyon KRW (13.40 milyar ABD Doları) konsolide satış ve Nisan-Haziran 2019 dönemini kapsayan dönem için 652.3 milyar KRW (559.4 milyon ABD Doları) faaliyet karı ile ikinci çeyrek ve ilk yarı gelirlerini açıkladı.
2.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Apple AirPlay 2 desteği LG televizyonlara geliyor
Apple AirPlay 2 desteği LG televizyonlara geliyor 2019 model yapay zekalı LG AI ThinQ TV sahipleri, Apple markalı cihazlarından TV’lerine direkt bağlantı sağlayıp içerik oynatabilecek, TV’lerini ve akıllı cihazlarını sesle kontrol edebilecek.
25.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Televizyonlarda 8K dönemi başlıyor
Televizyonlarda 8K dönemi başlıyor 4K'ya henüz alışamamışken bu kez televizyonlarda 8K teknolojisini görmeye başladık. Bu kapsamda LG, 8K OLED TV'sinin satışına başladığını duyurdu.
18.06.2019 Bilim ve Teknoloji
LG bu kez kapsüllü dondurma makinesi yaptı
LG bu kez kapsüllü dondurma makinesi yaptı LG Electronics, prototipini görücüye çıkarttığı ev tipi kapsüllü dondurma yapma makinesi Snowwhite ile, aralarında dondurma, gelato, dondurulmuş yoğurdun da olduğu 7 farklı tatlıyı 2 ile 5 dakika arasında yapma imkanı tanıyor.
16.03.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte dev fuarın gün gün programı
İşte dev fuarın gün gün programı Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2019, 8 Ocak tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Her yıl ABD'nin Las Vegas şehrinde gerçekleştirilen bu dev fuarda dünyanın en büyük teknoloji markalarından irili ufaklı pek çok girişime kadar pek çok yenilikle karşılaşacağız. Peki CES 2019'da teknoloji devleri hangi gün ve saatte etkinlik düzenleyecek? İşte detaylar...
9.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan otomobil anahtarını tarihe karıştıracak hamle!
Apple'dan otomobil anahtarını tarihe karıştıracak hamle! Mobil cihazlarla otomobilleri birbirine sorunsuz şekilde entegre etmeyi amaçlayan The Car Connectivity Consortium, akıllı telefonlar ile otomobili kilitlemeyi, motorunu çalıştırmayı vb. sağlayan Dijital Anahtar 1.0'ı duyurdu
21.06.2018 Bilim ve Teknoloji
LG'den şok çekilme kararı!
LG'den şok çekilme kararı! LG, Çin pazarından çekilme kararı aldı.
5.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Televizyonlarda Nano Cell teknolojisi devrimi!
Televizyonlarda Nano Cell teknolojisi devrimi! Nano Cell Teknolojisi LCD TV’lerin görüntü kalitesine yeni bir soluk getirdi. LCD televizyonlar daha canlı ve daha renkli!
11.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Renkli tanıtım
Renkli tanıtım LG Electronics, W7 Wallpaper TV’yi ünlü isimlerin katıldığı ‘Welcome to Jungle’ partisiyle tanıttı.
24.05.2017 Magazin
Süpürge evdeki eşyayı tanıyor, TV ışık emiyor
Süpürge evdeki eşyayı tanıyor, TV ışık emiyor LG; akıllı evler, alışveriş yapan, müzik çalıp yemek tarifi bulan buzdolabı gibi akıllı beyaz eşyalar, giyilebilir teknolojiler, robotlar ve mobil cihazlarla 2017 yılının teknoloji trendlerini belirlemeye aday.
22.01.2017 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın teknolojileri Las Vegas’ta şov yaptı
Yeni yılın teknolojileri Las Vegas’ta şov yaptı Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı Consumer Electronics Show (CES) 2017 bugün kapılarını kapatıyor. Her yıl ABD Las Vegas’ta düzenlenen ve bu yıl 50’nci yaşını kutlayan teknoloji fuarında yüzlerce yeni ürün tanıtıldı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
LG’den multimedya akıllı telefon: V20
LG’den multimedya akıllı telefon: V20 Optik görsel stabilizasyon (OIS) 2...
25.12.2016 Ekonomi
İşte LG V20'nin Türkiye'ye geleceği tarih!
İşte LG V20'nin Türkiye'ye geleceği tarih! LG Electronics Mobil İletişim Bölümü Başkanı ve CEO’su Juno Cho, LG V20 modelinin, 2016 yılı Aralık ayı itibariyle Türkiye'de satışa sunulacağını açıkladı.
28.11.2016 Bilim ve Teknoloji
LG yeni ürünleriyle hayatı kolaylaştıracak
LG yeni ürünleriyle hayatı kolaylaştıracak Geçen hafta gerçekleştirilen etkinlikte; oyun tutkunları tarafından merakla beklenen LG 34UC79G monitör, her mekanı eğlencenin merkezine dönüştürebilen LG LOUDR FH6, LG Mini Audio OM7560 ve LG FH2 LOUDR hoparlörler ile batarya ömrüyle dikkat çeken, kısa mesafelerde bile en uygun görüntüyü sağlayan LG PH450UG projektör tanıtıldı...
20.11.2016 Ekonomi
LG’nin ilk modüler akıllı telefonu: G5
LG’nin ilk modüler akıllı telefonu: G5 LG’nin yeni akıllı cep telefonu LG G5, tek parça metalden gövdesi ve kolay çıkartılabilir pil özelliğinin yanı sıra modüler tasarımı ile öne çıkıyor.
24.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Dünyaca ünlü mimarlar İstanbul'a geliyor
Dünyaca ünlü mimarlar İstanbul'a geliyor Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından bu yıl uluslararası düzeyde yapılacak olan sempozyuma dünyaca ünlü mimarlar katılacak. Sempozyumda Mekan Tasarımında Yenilikçi Yaklaşımlar" konusu ele alınacak. Dört gün sürecek sempozyum ücretsiz olacak.
3.04.2016 Kültür Sanat
Teknolojinin sırınırlarını zorluyorlar
Teknolojinin sırınırlarını zorluyorlar Günümüzde cep telefonlarını neredeyse her alanda kullanıyoruz...
4.03.2016 Magazin
En taze teknolojiler
En taze teknolojiler Samsung’dan LG’ye, HP’den Huawei’ye dünya teknoloji devleri en yeni teknolojilerini geçen hafta Barcelona’da gün yüzüne çıkardılar...
28.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Türkiye’de hedef önce büyüme, sonra üretim
Türkiye’de hedef önce büyüme, sonra üretim LG Electronics, Türkiye’de bayilikle büyüme kararı aldı. Şirketin Türkiye Beyaz Eşya Pazarlama Bölüm Başkanı Jiyoung Lee, şu anda % 5 olan pazar paylarının çift haneye çıkması halinde Türkiye’de üretimin gündeme geleceğini söyledi.
6.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Mucizenin adı Güney Kore
Mucizenin adı Güney Kore Teknolojisi, eğitimi, ekonomisi ve üretkenliğiyle sıra dışı bir başarı hikayesine sahip olan Güney Kore, 60 yıl önce Türkiye ekonomisinin dörtte biriyken şu an ise iki katı büyüklükte.
5.12.2015 Arşiv
LG’nin en yeni akıllı ‘cep’i V10
LG’nin en yeni akıllı ‘cep’i V10 LG yeni akıllı cep telefonu V10’u tanıttı. Yeni LG V10; ikinci ekran, çift ön kamera ve manuel video modu gibi özelliklere sahip...
22.11.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Lg Electronics ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lg electronics haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.