Gazete Vatan Logo

LG’nin en yeni akıllı ‘cep’i V10

LG yeni akıllı cep telefonu V10’u tanıttı. Yeni LG V10; ikinci ekran, çift ön kamera ve manuel video modu gibi özelliklere sahip...

LG’nin en yeni akıllı ‘cep’i V10

LG Electronics, en son akıllı telefonu LG V10’u tanıttı. V Serisi telefonların ilki olan LG V10, sosyal ağları yoğun kullanan insanlara gerek kullanım gerekse de yaratıcılık açısından zengin bir multimedya deneyimi sağlamak için tasarlandı. LG V10’un sahip olduğu ikinci ekran, çift ön kamera ve manuel video modu gibi yeni özellikler onu pazardaki diğer rakiplerinden ayırıyor. Bağımsız çalışan İkinci Ekran, V10’un üretkenliğini gösterecek şekilde daima çalışır halde bırakılsa bile pil ömrüne herhangi bir şekilde etki etmiyor. İkinci Ekran, ana ekran kapalıyken hava durumu, saat, tarih ve pil durumunu gösterir şekilde ayarlanabiliyor. Ana ekran açıldığında da İkinci Ekran çok kullanılan uygulamaların kısa yollarının olduğu bir şekle dönüştürülebiliyor.. LG V10 Türkiye’de 2 bin 699 TL’den satışa sunulacak.

LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, “LG V10 ile kullanıcılarımıza tamamen kendi zevklerine göre tasarlayabilecekleri bir dünyanın anahtarını veriyoruz. LG V10’u rakip tanımayan ‘ultra’ telefon olarak konumluyoru” dedi. LG Electronics Türkiye Mobil İletişim Satış Bölüm Başkanı Ufuk Gürsoy ise şunları söyledi: “LG V10 ile her türlü mekanda ve heyecan dolu aktiviteler sırasında kullanabileceğiniz macera dolu bir akıllı telefonu sunuyoruz.”

Haberin Devamı

Yönetmenlik hevesini gider!

LG V10’un 5MP Çift Ön Kamerası’nın iki ayrı lensi standart 80 derece selfieler ya da 120 derecelik geniş açı selfilere uygun olarak kamera sarsıntısı olasılığını artıran kaydırma hareketinin önüne geçiyor. V10, video için manuel mod sunan ilk akıllı telefon. İlk olarak LG G4’te sabit objeleri fotoğraflamak için ortaya çıkan teknoloji, LG V10’da video çekimlerini gerçekleştirmek için geliştirildi. Bu mod sayesinde yönetmenlik yapmak isteyenler kolaylıkla çekimleri sırasında enstantane hızı, resim karesi hızı, ISO, beyaz ayarı ve odaklama gibi özellikleri kullanarak profesyonel kalitede videolar yaratabiliyor.