Gazete Vatan Logo

LG’nin ilk modüler akıllı telefonu: G5

LG’nin yeni akıllı cep telefonu LG G5, tek parça metalden gövdesi ve kolay çıkartılabilir pil özelliğinin yanı sıra modüler tasarımı ile öne çıkıyor.

LG’nin ilk modüler akıllı telefonu: G5

LG Electronics Türkiye, merakla beklenen akıllı telefonu LG G5’i tüketicilerin beğenisine sundu. Yeni bir tasarım olan LG G5, tek parça metalden gövdesi ve kolay çıkartılabilir pil özelliğinin yanı sıra modüler tasarımı ile öne çıkıyor. LG Oyun Arkadaşları adı altında kendisine eşlik eden bir cihaz koleksiyonuyla tamamlanan LG G5, istenildiğinde dijital kamera ya da Hi-Fi oynatıcı gibi birçok cihaza dönüştürülebiliyor.

Farklı heyecan vaadi

LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, “Tüm kullanıcıların LG G5 ve Oyun Arkadaşları’nın sunduğu inovatif konsepti çok beğeneceklerine ve eşsiz bir deneyim yaşayacaklarına dair inancım tam. Bu yeni inovasyonlarımız ile bir akıllı telefonun ne demek olduğunu tüketiciye farklı heyecanlar yaşatarak sunacağız” diye konuştu.

LG Electronics Türkiye Mobil İletişim Satış Bölüm Başkanı Ufuk Gürsoy ise yeni telefonla ilgili şu bilgileri verdi:

“LG G5 çok yönlü ve gelişmiş tarzının yanı sıra tek parça metal gövdesi ve inovatif modüler tasarımı sayesinde mobil cihazlara yeni bir soluk getiriyor. LG G5 ile oyunun kurallarını değiştiren bir cihazla kullanıcılarımızın karşısına çıkıyoruz. LG G5’deki 135 derecelik geniş-açılı mercek sayesinde, değerli anları, aynen gözlerinizin gördüğü şekilde yakalayabileceksiniz. Pil tüketimini minimuma indiren Always-on ekranıyla istediğiniz anda tarih saat ve bildirimlerinizi kontrol edebileceksiniz. Ama tüm bunların ötesinde sizlere şekil değiştirebilen bir akıllı telefon sunuyoruz. LG G5 istenildiğinde dijital kamera ya da Hi-Fi müzik oynatıcıya dönüşmekle kalmıyor, LG Oyun Arkadaşları ile birlikte 360 derecelik görüntü ve resimler çekerek sanal gerçekliğe adım atmanızı da sağlıyor.”

Haberin Devamı

2 bin 799 TL’den satılacak

Tamamı metal olan pürüzsüz gövde tasarımına sahip LG G5, biten pili saniyeler içinde, şarj edilmiş olanla değiştirebilmenizi sağlayan kolay çıkartılabilir bir pile sahip. LG G5’in 135 derecelik geniş açılı lensleri, çekimde daha fazla görüntü yakalamak için geniş ya da standart açılı lensler arasından seçim yapabilmenize olanak tanıyor. LG G5’te bulunan Always-on özelliği sayesinde tarih, saat ve daha fazlasını içeren bildirimler, ana ekranı uyandırmadan sürekli açık olan ekrandan görülebiliyor. Bunlara ek olarak, 3D Arc Glass cam özelliği taşıyan 5.3 inç ekranı var. LG G5, tavsiye edilen 2 bin 799 TL perakende satış fiyatıyla Türk tüketicisinin beğenisine sunulacak.

Haberin Devamı