Lg

Lg

Son dakika lg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lg gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.167 lg haberi bulunmuştur. Tüm lg haberleri aşağıda listelenmiştir.
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi? 27 Şubat BİM kataloğu 2024 yayınlandı. Şubat ayının son aktüel kataloğuyla müşterilerin karşısına çıkan 27 Şubat BİM aktüelde Stanley One Hand Mug termos için araştırmalar arttı. Peki, BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
27.02.2024 Ekonomi
BİM 26-29 Aralık aktüel katalog: Fırın tepsisi, Tost tavası, Krep  tava var! Yılın son katalogunda sürpriz kampanya!
BİM 26-29 Aralık aktüel katalog: Fırın tepsisi, Tost tavası, Krep tava var! Yılın son katalogunda sürpriz kampanya! BİM 26-29 Aralık aktüel katalog 2023 yayınlandı. Salı ve Cuma günleri ucuz alışveriş yapmak isteyen müşterilerine katalog veren ve indirimli ürünlerini yayınlayan zincir market BİM güncel katalogda fırın tepsisi, krep tava kablosuz yüzey temizleyiciye raflarda yerini verdi. LG 55 İnç 4K Smart TV 20.499 TL, Dijitsu 58 İnç UHD Smart Led TV 10.999 TL, Kumtel 5.5 L Yağsız Air Fryer 1.599 TL, Fakir Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Atria 2.499 TL, Kablosuz Yüzey Temizleyici Mop Paspas 1.399 TL'ye satışta aldı.
24.12.2023 Ekonomi
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı Koç Holding yılın ilk çeyreğinde karını yüzde 150 oranında artırdı. Migros da 2023’ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Fiziki ve online mağazaları ile beraber yaygınlığını artıran Migros, rekabetçi fiyatları ve güçlenen bilançosuyla yatırımlarını ve pazar payını artırdı.
4.05.2023 Vitrin
iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14 Türkiye fiyatı ne kadar olacak, özellikleri neler, hangi renkler var? iPhone 14 tanıtılacağı tarih ve saat!
iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14 Türkiye fiyatı ne kadar olacak, özellikleri neler, hangi renkler var? iPhone 14 tanıtılacağı tarih ve saat! iPhone 14'ün ne zaman çıkacağı konusu merak ediliyor. Apple bu yıl iPhone 14 modellerini tanıtacağı tarihi açıkladı. Peki, iPhone 14 ne zaman çıkacak, Türkiye fiyatı ne kadar olacak?
1.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir?
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir? Disney Plus TV’ye nasıl yüklenir, Disney Plus nasıl izlenir? Online dizi ve film izleme platformlarından biri olan Disney Plus yayın hayatına başladı. Disney+ artık Türkiye'de. Peki, Disney Plus TV'de nasıl izlenir, TV'ye nasıl yüklenir?
14.06.2022 Televizyon
Yeni Malatyaspor'da Cihat Arslan dönemi
Yeni Malatyaspor'da Cihat Arslan dönemi Adem Büyük'le yollarını ayıran Yeni Malatyaspor tecrübeli teknik direktör Cihat Arslan'la anlaşamaya vardı.
1.03.2022 Yeni Malatya Spor
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman?
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobil telefon ve akıllı cihazlar şirketi Mobiltel, halka arz için talep toplayacak. SPK’dan onay alan Mobiltel payları, şirket paylarının yüzde 20,29’luk bölümünü halka arz edecek. Peki, Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobiltel halka arz hisse fiyatı ne? Mobiltel halka arz eşit mi? İşte Mobiltel halka arz takvimi!
13.11.2021 Ekonomi
Stellantis ve Samsung batarya üretecek
Stellantis ve Samsung batarya üretecek 2025’te devreye alınacak Samsung SDI ortaklığı ile hayata geçirilecek batarya tesisinin 2025'de devreye alınması hedefleniyor.
8.11.2021 Otomobil
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor!
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor! Milyonlarca WhatsApp kullanıcısını ilgilendiriyor! Artık kullanılamayacak. Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan önemli karar! WhatsApp, 1 Kasım'dan itibaren bazı Android ve iOS modellerine desteğini sonlandırıyor. Peki, Whatsapp hangi telefonlardan kaldırılacak? İşte Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri ve 1 Kasım Whatsapp kararı!
27.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak Whatsapp uygulamasından milyonlarca kişiye kötü haber geldi. Milyonlarca aktif kullanıcıyla en popüler uygulamalardan biri olmaya devam eden Whatsapp, artık bu platformu kullanamayacak telefon modelleri açıklandı. Bu modeller için güncelleme desteği 1 Kasım tarihinden itibaren kesilecek.
26.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Google, 177 milyon dolarlık para cezasıyla karşı karşıya
Google, 177 milyon dolarlık para cezasıyla karşı karşıya Google ve Apple farklı farklı davalara ‘kendi hizmetlerini öne çıkarttıkları’ gerekçesiyle konu oluyor. Google bu sefer Güney Kore tarafından açılan bir davayı kaybetti ve 207.4 milyar won yani 177 milyon dolarlık cezayı ödemesi gerekiyor.
15.10.2021 Bilim ve Teknoloji
İran Samsung ve LG'den ev aletlerinin ithalatını yasakladı
İran Samsung ve LG'den ev aletlerinin ithalatını yasakladı İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, ülke lideri Ali Hamaney'in talimatı üzerine Güney Kore firmaları Samsung ve LG'den yapılan ev aletleri ithalatını yasakladı.
29.09.2021 Dünya
Kamyonla çarpışan otomobildeki 2 kardeş öldü
Kamyonla çarpışan otomobildeki 2 kardeş öldü Manisa'nın Turgutlu ilçesinde kontrolden çıkan kamyon, karşı şeride geçip, otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Osman Gürkan (49) ile ağabeyi Ali Gürkan (53) yaşamını yitirdi, kamyon şoförü Erdal Altan (33) ise yaralandı.
28.09.2021 Gündem
6 dev şirkete Rekabet Kurumu'ndan soruşturma!
6 dev şirkete Rekabet Kurumu'ndan soruşturma! Rekabet Kurulu, Arçelik, BSH Ev Aletleri, Gürses Kurumsal Tedarik, LG, Samsung ve SVS Dayanıklı Tüketim Malları hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı.
27.09.2021 Ekonomi
Fren yerine gaza basınca otomobil ile inşaata uçtu!
Fren yerine gaza basınca otomobil ile inşaata uçtu! Kocaeli'nin Derince ilçesinde sürücüsünün fren yerine gaza bastığı otomobil bina inşaatına uçtu. Araçtaki 2 kişi yaralandı.
22.09.2021 Yaşam
Chevrolet'ten flaş karar! on binlerce aracını geri çağırdı
Chevrolet'ten flaş karar! on binlerce aracını geri çağırdı Dünyanın önde gelen otomotiv devi General Motors, Chevrolet Bolt marka otomobillerini geri çağırma kararı aldı.
23.08.2021 Otomobil
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor Google, Android Gingerbread olarak bilinen 2.3.7 versiyonun desteğini sonlandırıyor. Kullanıcılar, Google ve bağlantılı hesaplarına giremeyecekler. İşte desteğin sonlanacağı tarih ve telefon modelleri...
2.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünyaca ünlü dev marka, telefon sektöründen çekildi! Bir ilk...
Dünyaca ünlü dev marka, telefon sektöründen çekildi! Bir ilk... Güney Koreli LG Electronics, zarar eden cep telefonu birimi için bir alıcı bulamaması sonrasında bu birimin faaliyetlerini kademeli olarak sonlandırmaya karar verdi. LG'nin bu kararı ile ilk defa büyük bir cep telefonu markası piyasadan tamamen çekilmiş olacak. Şirketin cep telefonu birimini piyasadan çekme kararıyla bu birimin Kuzey Amerika'daki %10 pazar payının rakip şirketler Samsung Electronics ve Apple Inc tarafından paylaşılacağı tahmin ediliyor.
5.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Android telefonda bazı uygulamalar neden açılmıyor? MSA nedir? Android uygulamaları çöküyor mu?
Android telefonda bazı uygulamalar neden açılmıyor? MSA nedir? Android uygulamaları çöküyor mu? Android telefonda bazı uygulamaların açılmaması kullanıcıları zor durumda bırakıyor. Android uygulamalarıyla ilgili yaşanan sorun nedeniyle kullanıcılar 'MSA nedir? Android telefonlar çöküyor mu? Android uygulama durduruldu hatası ne?" sorularını sıklıkla araştırıyor. Android tabanlı telefona sahip milyonlarca kullanıcı bazı uygulamaların hiç açılmadığı, bazıların da açıldıktan sonra kapandığından şikayet ediyor. Peki, Android telefonda bazı uygulamalar neden açılmıyor? MSA nedir? Android uygulamaları çöküyor mu? Android uygulama durduruldu hatası çözümü ne? Android sistem webview devre dışı ne demek? İşte android kullanıcılarının sorununun adım adım çözümü
24.03.2021 Gündem
Apple, akıllı telefon satışında Samsung'u geçti
Apple, akıllı telefon satışında Samsung'u geçti Küresel bazda 2020’nin son çeyreğinde 16 milyon daha çok akıllı telefon satılırken, Apple yüzde 23,4 pazar payı ile Samsung'u geçmeyi başardı.
11.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Teknoloji devi LG akıllı telefon üretimini sonlandırmaya hazırlanıyor
Teknoloji devi LG akıllı telefon üretimini sonlandırmaya hazırlanıyor Android cephesinin önemli aktörlerinden LG, akıllı telefon üretimini sonlandırmaya hazırlanıyor.
25.01.2021 Bilim ve Teknoloji
'LG telefon pazarından çekiliyor' iddiası! Yeni gelişme...
'LG telefon pazarından çekiliyor' iddiası! Yeni gelişme... Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi LG'nin telefon pazarından çıkmayı düşündüğü yönünde bir haber vardı. Bu haberin üzerinden çok geçmeden bu kez şirketin telefon tarafını Vietnam merkezli VinGroup'a satacağı iddia edildi.
21.01.2021 Bilim ve Teknoloji
iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? Apple 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12 ve Phone 12 Pro özellikleri...
iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? Apple 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12 ve Phone 12 Pro özellikleri... Apple'ın bugün ABD'nin California eyaletindeki etkinliğinde yeni İphone modellerini ve bir dizi yeni ürününü tanıtacak. Peki, iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? Apple 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12 ve Phone 12 Pro özellikleri...
13.10.2020 Gündem
Omurilik hastalarına umut oluyor
Omurilik hastalarına umut oluyor Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde (MIT) geliştirdikleri fiber kas projesiyle Science dergisine kapak olan Dr. Mehmet Kanık, ekibiyle birlikte omurilik hastalıklarının tedavisine odaklandıklarını belirterek, "Geliştirdiğimiz yapay kaslar ile omuriliğin esnekliğine uygun ve aktif olarak vücut ısısından aldığı enerji ile omuriliği destekleyecek kadar çok kuvvet üretecek bir implant tasarladık. Bu şekilde hastaların tekrar tekrar ameliyat olmalarını engellemek ve hayat kalitelerini maksimum hale getirip eski yaşantılarına kavuşmalarını sağlamaya çalışıyoruz." dedi.
4.08.2020 Sağlık
Hindistan'da sanayi tesisinden sızan kimyasal gazdan 13  kişi öldü
Hindistan'da sanayi tesisinden sızan kimyasal gazdan 13 kişi öldü Hindistan'ın Andra Pradeş eyaletindeki Visakhapatnam şehrinde bir sanayi tesisinden kimyasal gaz sızması sonucu aralarında bir çocuğun da bulunduğu 13 kişi hayatını kaybetti, 1000'in üzerinde kişi hastalandı.
7.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.