Gazete Vatan Logo

LG’den multimedya akıllı telefon: V20

LG’den multimedya akıllı telefon: V20

Optik görsel stabilizasyon (OIS) 2.0, ön ve arka geniş açılı kamera, Hi-Fi Quad DAC ve Android Nougat OS gibi birçok yeni özellik içeren LG V20 tanıtıldı. V Serisi telefonların ikinci kuşağı olan LG V20, sosyal ağları yoğun kullanan insanlara gerek kullanım gerekse de yaratıcılık açısından zengin bir multimedya deneyimi sağlamak için tasarlandı. LG V20, 2 bin 999 TL satış fiyatıyla Türk tüketicisinin beğenisine sunulacak.

LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, “LG V20 ile kullanıcılarımıza tamamen kendi zevklerine göre tasarlayabilecekleri bir dünyanın anahtarını veriyoruz. Premium akıllı telefonlarda yeni bir standart oluşturmak için LG V20’de kullanıcıların bir telefonda sevdikleri her özelliğin çok daha fazlasını sunarken, ihtiyaç duymadıklarını en aza indirdik. LG V20’yi tasarlarken kendi hikayesini anlatan kullanıcılarımızı her zaman aklımızın bir köşesinde tuttuk. LG V20 görselliği ustaca kullanan bu kuşağın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan eşsiz bir cihaz” diye konuştu.

Haberin Devamı

LG Electronics Türkiye Mobil İletişim Satış Müdürü Mehmet Ali Yıldırım da “LG V20 çift arka kamerası ve video düzenleme özellikleriyle videoda akıllı telefon pazarının standartlarını bir üst seviyeye taşıyor. LG V20, ayrıca Google’ın In Apps özelliğine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu” dedi.