Kül

Kül

Son dakika kül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kül gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.973 kül haberi bulunmuştur. Tüm kül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti 'Beyaz Gelincik', 'Bıçak Sırtı', 'Fi', 'Unutursam Fısılda' ve Atiye' gibi projelerde yer alan Mehmet Günsür, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzate Mustafa'sı olarak hafızalara kazındı. 20. Akbank Kısa Film Festivali seçici jürisinde yer alan oyuncu, 'yakışıklılık' konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.04.2024 Magazin
Karadeniz'de göç başladı!
Karadeniz'de göç başladı! Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı Karadeniz'de hamsilerin erken göç'e başladığını vurgulayan Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden (KTÜ) Prof. Dr. Coşkun Erüz, birçok balık neslinin tehlikeyle karşı karşıya olduğunu söyledi.Erüz, "Hamsinin de eskiden olduğu gibi 1 milyon ton, 600 bin ton avlanmayacağını kabul edip, balıkçılığımızı ona göre planlamamız gerekiyor"dedi.
5.04.2024 Gündem
Adana'da hasat için geri sayım: Tüm hazırlıklar eksiksiz yapılıyor
Adana'da hasat için geri sayım: Tüm hazırlıklar eksiksiz yapılıyor Adana'nın Kozan ilçesinde yaklaşan buğday hasadı öncesi biçerdöverler hazırlanmaya başladı.
4.04.2024 Adana
Adana buğday hasadına çok az zaman kaldı! Tüm hazırlıklar yapılıyor
Adana buğday hasadına çok az zaman kaldı! Tüm hazırlıklar yapılıyor Adana’nın Kozan ilçesinde yaklaşan buğday hasadı öncesi biçerdöverler hazırlanmaya başladı.
3.04.2024 Adana
AOSB Ar-Ge/Tasarım Merkezleri istişare kurulu toplandı
AOSB Ar-Ge/Tasarım Merkezleri istişare kurulu toplandı Adana Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün Ar-Ge ve Tasarım Kültürünün yaygınlaşmasına öncülük etmek amacıyla oluşturduğu AOSB AR-GE / Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu çalışmalarını sürdürüyor.
19.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Havva Öğüt damgasını vurdu. Reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri 6. Bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Havva Öğüt Elmayı Nazik Soydum şarkısı ile ekranla gelecek. Peki, Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? Elmayı Nazik Soydum şarkı sözleri….
29.02.2024 Magazin
Elmayı Nazik Soydum sözleri! Elmayı Nazik Soydum türküsü kim ait? Havva Öğüt kimdir, nereli?
Elmayı Nazik Soydum sözleri! Elmayı Nazik Soydum türküsü kim ait? Havva Öğüt kimdir, nereli? Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam 6’ncı bölümüyle ekrana geliyor. İzlenme rekorları kıran dizinin bu bölümüne Aksaray’ın ünlü ses sanatçısı Havva Öğüt konuk oluyor. İşte Elmayı Nazik Soydum sözleri ile Havva Öğüt kimdir, nereli sorusunun yanıtı…
29.02.2024 Gündem
Kul Hakkı İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kul Hakkı İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Kul Hakkı İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kul Hakkı İle İlgili Hadisi Şerifleri... Kul hakkı İslam dininde çok önemli bir yere sahiptir. Kul hakkı yemek de en büyük günahlar arasında sayılır. Kul hakkı insanlar arasındaki hakları ifade etmektedir. İnsanların birbirlerine karşı saygılı olmaları ve nezaketli davranmaları da bu kapsamda çok önemlidir. 
3.02.2024 Dini Bilgiler
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri...
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri... İftira, oldukça kötü ve dinimizce yasaklanmış bir olaydır. Ayrıca iftira hem yapan hem de kendisine iftira edilen kişiler için çok rahatsız edici bir tutumdur.
2.02.2024 Dini Bilgiler
Kalp Kırmak İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kalp Kırmak İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Kalp Kırmak İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kalp Kırmak İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dini Yüksek hoşgörüye sahip ve insan ruhunu en iyi şekilde anlayan, analiz eden maneviyatı yüksek bir din olarak kabul edilmektedir. İslam'a göre İnsanların Allah'a olan ibadetlerini önemli olmasının yanı sıra insanların kalp kırmaması gerektiğini ve birbirlerine hoşgörü ile yaklaşmanın da bir ibadet olduğunu emretmektedir.
2.02.2024 Dini Bilgiler
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bu yazının ana konusu olan linyit hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Linyit ülkemizde çıkarılan bir madendir ve genellikle evleri ısıtmak amacıyla kullanıldığı bilinmektedir. Fakat birçok sektörde linyit kullanımı devam etmektedir. Bir kömür türü olarak bilinen linyit kahverengi rengindedir. Kömür çeşitleri içerisinde en düşük sırada yerini almaktadır. En alt sırada yer almasının sebebi ise ısıtma potansiyelinin diğer kömür türlerine göre oldukça düşük olmasından kaynaklanmaktadır. 
1.02.2024 Yaşam
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir?
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir? Genellikle iki ya da üç perdeden oluşan, gösteri sanatlarına tiyatro denir. Her tiyatro oyunu "teks" adı verilen senaryolara bağlı kalınarak sahnelenir. Şiir ve müzik gibi kökü Antik Yunan dönemine dayanan bu sanat dalı geleneksel / klasik ve modern olmak üzere iki ayrılır. Geleneksel tiyatro başta üç birlik kuralı olmak üzere birçok kurala bağlıyken, modern dünya çok daha özgür bir yapıya sahiptir. 
31.01.2024 Gündem
Hâtemü'n Nebiyyîn Nedir, Türkçesi Ne Demek? Hâtemü'n Nebiyyîn Ne Anlama Gelir?
Hâtemü'n Nebiyyîn Nedir, Türkçesi Ne Demek? Hâtemü'n Nebiyyîn Ne Anlama Gelir? Hâtemü'n Nebiyyîn kavramı, Adem peygamberden itibaren gelen tüm peygamberlerin sonuncusu olan Hz. Muhammed (Sav) 'in, artık gelen son peygamber olduğunu vurgulayan Arapça bir kavramdır. 
29.01.2024 Gündem
Zırhlı dualar: Şaban ayında her gece okuyun! Korkuya, belaya iyi gelen sureler hangileri?
Zırhlı dualar: Şaban ayında her gece okuyun! Korkuya, belaya iyi gelen sureler hangileri? Mübarek Üç ayların ikincisi Şaban ayı başlıyor. 11 Şubat 2024'te başlayacak Şaban ayı için peygamber efendimiz, "Şaban ayı benim ayımdır" buyurmuştur. Bu ayda okunacak dualar, çekilecek zikirler ön plana çıkar. Öte yandan zırhlı olarak bilenen dua ve sureler de vardır. Korkuya, belaya iyi gelen Kur'an sureleri arasında 7 sure vardır. Peki zırhlı dualar hangileridir?
28.01.2024 Dini Bilgiler
Edep İle İlgili Sözler! Edep İle Alakalı Kısa, Uzun, En Güzel Cümleler...
Edep İle İlgili Sözler! Edep İle Alakalı Kısa, Uzun, En Güzel Cümleler... İnsanın ağırbaşlı ve ölçülü davranmasına edep denir. Arapça kökenli bir sözcük olan edep, haya, utanç ve hicap kelimeleriyle ile anlamlıdır. Mevlana Celaleddin Rumi'nin "Edep Yahu!" sözü, hem yaşadığı dönemde hem de günümüzde en çok alıntı yapılan sözlerden biridir. Bu sözle, insanın aciz bir kul olduğu ve kendine çekidüzen vermesi gerektiği bildirilir. 
28.01.2024 Gündem
Destan Nedir, Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Destan Örnekleri Nelerdir?
Destan Nedir, Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Destan Örnekleri Nelerdir? Destan, edebiyatta yer alan bir yazım terimi olarak bilinmektedir. Destanların nazım şekilleri ve türü hem aşık edebiyatında hem de halk edebiyatında yer almaktadır. Milletlerin yaşadıkları tarihi olayları, efsanevi ve mitolojik bir şekilde anlatmalarına bağlı olarak meydana gelen bir türdür. Destanlar sözlü destanlar ve yazılı destanlar olmak üzere iki farklı alanda incelenebilmektedir. Destan, milli karakterler taşıyan ve uzun manzum eserler olarak da bilinmektedir. 
18.01.2024 Gündem
Borsa güne yükselişle başladı! Moody's etkisi
Borsa güne yükselişle başladı! Moody's etkisi Borsa dünkü dalgalı seyrin ardından yeni güne yükselişle başladı. BIST 100 endeksi, yüzde 0,99 yükselişle 8.104,04 puandan açıldı.
18.01.2024 Ekonomi
Eşini yaraladığı kül tablası silah sayıldı, 4 yıl 2 ay hapse çarptırıldı
Eşini yaraladığı kül tablası silah sayıldı, 4 yıl 2 ay hapse çarptırıldı Kayseri'de, kendisini aldattığını öne sürdüğü eski eşi Fatma Çakır'ın (46) başına kül tablası fırlatıp yaraladığı gerekçesiyle tutuksuz yargılanan Ahmet Çakır (50), 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın olayda kullandığı kül tablası, 'silah' kapsamında değerlendirildi.
18.01.2024 Gündem
Netflix Kül filmi konusu nedir? Kül filmi oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?
Netflix Kül filmi konusu nedir? Kül filmi oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak? Kül filmi için yayın tarihi belli oldu. Ay Yapım imzalı Kül, 9 Şubat 2024 tarihinde yayınlanacak. Yönetmenliğini Erdem Tepegöz'ün yaptığı, senaryosunu Erdi Işık'ın yazdığı Kül filminin konusu nedir? İşte Kül filmi oyuncuları...
12.01.2024 Televizyon
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.