Kübra Açıl

Kübra Açıl

Son dakika Kübra Açıl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kübra Açıl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kübra Açıl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kübra Açıl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kübra açıl gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 kübra açıl haberi bulunmuştur. Tüm kübra açıl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeyma Subaşı küs olduğu ablası Kübra Açıl ile barıştı! 'İnsana kız kardeşi gerek'
Şeyma Subaşı küs olduğu ablası Kübra Açıl ile barıştı! 'İnsana kız kardeşi gerek' Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlenmeden önce düğününe sadece 'ruhu özel' insanların katılacağını, ablası Kübra Açıl'ın dahi hayatında olmayacağını söylemişti. Açıklamanın çok konuşmasının ardından Şubaşı "Ablam düğünüme davetliydi, kendisi gelmemeyi tercih etti" ifadelerini kullanmıştı. Eylül'de Alsaloussi'den boşanan Subaşı, İngiltere'de ablasıyla bir araya gelerek aralarındaki buzları eritti.
30.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın ablasını düğüne çağırmadığı iddia edilmişti! Açıklama geldi
Şeyma Subaşı'nın ablasını düğüne çağırmadığı iddia edilmişti! Açıklama geldi İkinci kez evlenecek olan fenomen Şeyma Subaşı geçtiğimiz haftalarda Instagram sayfasından paylaştığı 'ücretli abonelik' özelliği ile çok konuşulmuştu. Özel aboneli bölümünden yayın açan Şeyma Subaşı, ablası Kübra Açıl'ı düğüne çağırmadığı iddialarına yanıt verdi.
23.04.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ablasını düğüne çağırmadı! 'Hayatımda olmayacak'
Şeyma Subaşı ablasını düğüne çağırmadı! 'Hayatımda olmayacak' İkinci kez evlenecek olan fenomen Şeyma Subaşı geçtiğimiz haftalarda Instagram sayfasından paylaştığı 'ücretli abonelik' özelliği ile çok konuşulmuştu. Özel aboneli bölümünden yayın açan Şeyma Subaşı, ablası Kübra Açıl hakkında konuştu. Subaşı, "Düğünüme ruhu özel insanlar katılacak" sözleriyle dikkat çekti.
22.04.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ablasıyla birbirine girdi! 'Hayatıma kimse karışamaz'
Şeyma Subaşı ablasıyla birbirine girdi! 'Hayatıma kimse karışamaz' Paris tatili sonrası soluğu Bodrum'da alan Şeyma Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı ile herkesin içinde kavga etmişti. Kavganın sebebi henüz bilinmezken Subaşı'dan yeni haber geldi. Adı son dönemde birçok kişiyle anılan bir çocuk annesi genç kadın, önceki gün telefonda ablasıyla bağıra çağıra birbirine girdi. Ablasına "Hayatıma kimse karışamaz" diye bağırdı.
19.07.2022 Magazin
Survivor Panorama neden yok, yayından kaldırıldı mı? Survivor Panorama saat kaçta? 7 Mart 2022 Pazartesi TV8 yayın akışı
Survivor Panorama neden yok, yayından kaldırıldı mı? Survivor Panorama saat kaçta? 7 Mart 2022 Pazartesi TV8 yayın akışı Survivor Panaroma programı hafta içi her gün yayınlanıyor. TV8 yayın akışında programın yer almaması, izleyicilerin arama motorlarına yönelerek, Survivor All Star tekrarının ardından yayınlanması beklenen Survivor Panorama neden yok, yayından kaldırıldı mı? sorularına yanıt aranmasına neden oldu. Peki, Survivor Panorama saat kaçta? İşte, TV8 yayın akışı ve Survivor Panorama
7.03.2022 Televizyon
İmamoğlu'nun Erzurum tatilinin ilk fotoğrafını o paylaştı!
İmamoğlu'nun Erzurum tatilinin ilk fotoğrafını o paylaştı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, deprem bölgesi Elazığ'dan Erzurum'a kayak tatili yapmaya gitmesi çok konuşulmuştu. İmamoğlu'nun kayak tatili sırasındaki ilk fotoğrafını Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl'ın paylaştığı ortaya çıktı.
1.02.2020 Gündem
Şeyma Subaşı'ya ablasından destek: Bunun adı taciz!
Şeyma Subaşı'ya ablasından destek: Bunun adı taciz! Acun Ilıcalı ile ani bir biçimde boşanması ve alacağı aylık 125.000 TL'lik nafaka gündem olan Şeyma Subaşı'ya ablası Kübra Açıl'dan destek geldi.
29.11.2018 Magazin
Çamaşır topladığı çatıdan düşen Zeynep, öldü! Kahreden olay
Çamaşır topladığı çatıdan düşen Zeynep, öldü! Kahreden olay Bursa'nın İnegöl ilçesinde, çamaşırları topladığı 3 katlı binanın çatısından düşen Zeynep Kübra Tokmak (14), yaşamını yitirdi.
4.01.2024 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
38 haftalık hamile Kübra'nın ölüm sebebi belli oldu
38 haftalık hamile Kübra'nın ölüm sebebi belli oldu Muğla'nın Yatağan ilçesinde, eşi tarafından evde hareketsiz halde bulunan 38 haftalık hamile Kübra Tavas'ın (25), ön otopsi raporu çıktı. Raporda, Kübra Tavas'ın aort (ana atardamar) yırtılması sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.
27.12.2022 Yaşam
Eşi salonda hareketsiz halde buldu! 38 haftalık hamile Kübra, karnındaki bebeğiyle öldü
Eşi salonda hareketsiz halde buldu! 38 haftalık hamile Kübra, karnındaki bebeğiyle öldü Muğla'nın Yatağan ilçesinde, 38 haftalık hamile Kübra Tavas (25), eşi tarafından evde hareketsiz halde bulundu. Tavas'ın öldüğü belirlenirken, karnındaki bebeği de kurtarılamadı. Tavas'ın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıpa gönderildi.
26.12.2022 Yaşam
MSB: Pençe-Kilit Harekatı'nda 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı
MSB: Pençe-Kilit Harekatı'nda 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı'nda bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz atışı sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını duyurdu.
26.11.2022 Gündem
Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu
Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde , BTÖ mensuplarınca önceden döşenen El Yapımı Patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan bir askerin şehit olduğunu bildirdi.
6.11.2022 Gündem
28 kiloya düşen Kübra'nın tedavisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat
28 kiloya düşen Kübra'nın tedavisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat Bursa'da 3 yıl önce yakalandığı ‘Kronik atriyal ve bağırsak disritmi’ (CAID) hastalığı nedeniyle 45 kilodan 28 kiloya kadar düşen Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Kübra Nur Palut (30), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla tedavisi için Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. 
27.04.2022 Gündem
Öğretmenleri taşıyan servis minibüsü kaza yaptı: 7 yaralı
Öğretmenleri taşıyan servis minibüsü kaza yaptı: 7 yaralı Adıyaman’ın Kahta ilçesinde öğretmenleri taşıyan servis minibüsü ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 5'i öğretmen 7 kişi yaralandı.
25.03.2022 Yaşam
Yılbaşını hastanede koronavirüs nöbeti tutarak geçirdiler
Yılbaşını hastanede koronavirüs nöbeti tutarak geçirdiler Sağlık çalışanları yılbaşı gecesini ailesi ve sevdikleriyle değil, koronavirüs gölgesinde hastalara şifa vererek görevlerinin başında geçirdi. Sağlıkçıların yeni yıldan en büyük beklentisi sağlıkta şiddetin bitmesi ve koronavirüsten kurtulup eski günlere geri dönebilmek oldu. Sağlıkçılar, yeni yıl gecesini kutlamalarla geçirenlere uyarıda bulundu.
1.01.2022 Sağlık
700 gündür haber alınamıyor! Gülistan nerede?
700 gündür haber alınamıyor! Gülistan nerede? Tunceli'de 5 Ocak 2020’den bu yana ulaşılamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku ile ilgili soruşturmada 700 gündür sonuç alınamadı. Kadınların katledildiğini gördükçe kardeşine dair korkularının arttığını söyleyen Aygül Doku, "Bu ülkede kadına karşı çok acımasızca davranılıyor ve katlediliyor. Biri metronun ortasında bıçakla biri kılıçla diğeri kadını öldürüp üzerine beton döküyor. Bir başkası çöp konteynerine atıyor. Bu durumları gördüğümde, Gülistan konusunda daha da çok korkuyorum” dedi.
4.12.2021 Yaşam
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Yoldan geçenler ters dönmüş şekilde buldu: 2 kişi hayatını kaybetti
Yoldan geçenler ters dönmüş şekilde buldu: 2 kişi hayatını kaybetti Bolu'nun Gerede ilçesinde, otomobilin dere yatağına düşmesi sonucu sürücü Kübra Dikmen (24) ile yanındaki Ozan Güder (28) hayatını kaybetti.
16.10.2021 Yaşam
Sobadan sızan gazdan zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti
Sobadan sızan gazdan zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti Zonguldak'ın Kozlu ilçesine bağlı Ense köyünde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Kübra (75) ve Şaban Demir (76) çifti evlerinde ölü bulundu.
21.03.2021 Gündem
Büyük tehlike arz ediyor! İstanbul'un hayalet yapıları
Büyük tehlike arz ediyor! İstanbul'un hayalet yapıları İstanbul’da yıkılmayı bekleyen binalar, büyük tehlike arz ediyor. Küçük bir sarsıntıda çökebilecek binaların altında hâlâ iş yerleri mevcut. Hiçbir önlemin alınmadığı hayalet binalar, çevre sakinlerini tedirgin ediyor.
17.08.2020 Gündem
TEM’de korkunç kaza! 9 yaralı...
TEM’de korkunç kaza! 9 yaralı... Düzce TEM otoyolu Gümüşova rampaları mevkiinde meydana gelen trafik kazasında minibüs yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Takla atan minibüsün içinde bulunan 9 kişi yaralandı.
1.02.2020 Gündem
Gülistan, 'Kendimi Munzura atmaya gidiyorum' demiş
Gülistan, 'Kendimi Munzura atmaya gidiyorum' demiş Tunceli'de 5 Ocak gününden bu yana kayıp olan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'yu (21) arama çalışmaları, sürerken olayla ilgili detaylara DHA ulaştı. Genç kızın kaybolmadan bir gün önce yurtta bulunan arkadaşına, "Beni yalnız bırakmayın. İyi değilim. Kendimi Munzura atmaya gidiyorum" dediği öğrenildi.
15.01.2020 Gündem
Gerginlik devam ediyor! Ülke ikiye bölündü
Gerginlik devam ediyor! Ülke ikiye bölündü Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetiminin emeklilik reformuna karşı başlatılan grevler sürerken, halk ikiye bölünmüş durumda. Paris’te sağlık, kamu, ulaşım ve eğitim sektörü ciddi anlamda durmuş vaziyette. Greve destek verenler ‘seneye iki Noel birden yaşarız, devam edeceğiz’ derken, diğer bir grup ise artık zorlandıklarını ifade ediyor.
20.12.2019 Dünya
Feci kaza: 2 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti
Feci kaza: 2 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti Kastamonu-Daday karayolu Gölköy köyü mevkiinde yoldan çıkan otomobil takla attı. Kazada emniyet kemeri takılı olmadığı anlaşılan iki üniversiteli genç kız hayatını kaybetti, 2 kişide yaralandı.
7.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kübra Açıl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kübra açıl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.