Şeyma Subaşı Kimdir

Şeyma Subaşı Kimdir

Şeyma Subaşı (2 Temmuz 1990, Samsun) Türk sosyal medya fenomeni ve YouTuber. Şeyma Subaşı, 2 Temmuz 1990’da Samsun’da doğdu. Bir dönem popüler olan "Var mısın Yok musun" yarışmasına katılan Şeyma Subaşı, 2008 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasıyla ün kazanmaya başladı. 16 yaşından beri çeşitli tasarımcıların moda defilelerine katılan Şeyma Subaşı, 2014 yılında kendi moda markasını kurarak İstanbul Mercedes-Benz Fashion Week’te ilk defilesini gerçekleştirdi. 2017'de It-Is Ok adında bir aplikasyon çıkardı. 2018 yılının Eylül ayında Acun Ilıcalı ile ortak olarak Bebek'te bulunan Healthyish isimli sağlıklı beslenme temalı kafeyi açtı ve işletmeye başladı. Kafe 2020 Ocak ayında kapandı. 2020 yılında ise Babe isimli giyim markasını kurdu.

Şeyma Subaşı Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeyma subaşı kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 653 şeyma subaşı kimdir haberi bulunmuştur. Tüm şeyma subaşı kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı
Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, tatil için gittiği İskoçya'da takipçisinden gelen ramazan sorusuna yanıt verdi.
25.03.2024 Magazin
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 2019'da yaşanan bu olayı hatırlattı
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 2019'da yaşanan bu olayı hatırlattı Şeyma Subaşı ile boşanmalarından bir sene sonra canlı yayındayken eski eşinin gönderdiği mesajla çok konuşulan Acun Ilıcalı, önceki gün katıldığı bir ödül töreninde tekrar telefonunu kameralara gösterince olayı hatırladı. 2019'da yaşanan mesajla günlerce konuşulmuştu.
30.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı'nın eski eşi Meedo'nun mesajları gündem oldu! 'Beni özledin mi?'
Şeyma Subaşı'nın eski eşi Meedo'nun mesajları gündem oldu! 'Beni özledin mi?' Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te 3 gün 3 gece süren bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı geçtiğimiz haftalarda eşinden boşanmıştı. Yaşananların ardından Meedo'dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi.
19.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı 'yeni aşk' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu
Şeyma Subaşı 'yeni aşk' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı boşandıktan sonra sık sık yaptığı tatillerle sosyal medyada takipçilerinin karşısına çıktı. Şimdi de Meksika'ya uçan Subaşı iddialara göre ünlü iş insanıyla aşk yaşama başladı. Aşk iddialarının ardından Şeyma Subaşı sessizliğini bozdu.
16.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı hakkında yeni aşk iddiası
Şeyma Subaşı hakkında yeni aşk iddiası Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı boşandıktan sonra sık sık yaptığı tatillerle sosyal medyada takipçilerinin karşısına çıktı. Şimdi de Meksika'ya uçan Subaşı iddialara göre ünlü iş insanıyla aşk yaşama başladı.
15.01.2024 Magazin
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
7.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı, Acun Ilıcalı'ya övgüler yağdırdı
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı, Acun Ilıcalı'ya övgüler yağdırdı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, mayıs ayında nikah masasına oturduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı. Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik'te alan Şeyma Subaşı, şimdi de Acun Ilıcalı'yı öven paylaşımlarıyla gündemde.
7.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, mayıs ayında nikah masasına oturduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı. Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik'te alan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı.
5.01.2024 Magazin
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum Yapımcı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı, Üsküdar'da down sendromlu gençlerle bir araya geldi. İşlerinden dolayı çok sık yurt dışı seyahati yapan ünlü isim, yoğun temposundan bahsetti. Ilıcalı'nın; Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile biten evliliklerinden Banu, Leyla, Yasemin ve Melisa adından dört kızı bulunuyor.
3.12.2023 Magazin
Şeyma Subaşı küs olduğu ablası Kübra Açıl ile barıştı! 'İnsana kız kardeşi gerek'
Şeyma Subaşı küs olduğu ablası Kübra Açıl ile barıştı! 'İnsana kız kardeşi gerek' Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlenmeden önce düğününe sadece 'ruhu özel' insanların katılacağını, ablası Kübra Açıl'ın dahi hayatında olmayacağını söylemişti. Açıklamanın çok konuşmasının ardından Şubaşı "Ablam düğünüme davetliydi, kendisi gelmemeyi tercih etti" ifadelerini kullanmıştı. Eylül'de Alsaloussi'den boşanan Subaşı, İngiltere'de ablasıyla bir araya gelerek aralarındaki buzları eritti.
30.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı bu kez minibüsten paylaştı! Sosyal medya yıkıldı
Şeyma Subaşı bu kez minibüsten paylaştı! Sosyal medya yıkıldı Eski eşi Mohammed Alsaloussi'nin memleketi Mısır'a giden Şeyam Subaşı paylaşımlarıyla şaşırttı. Takipçileri yorum ve beğeni yağmuruna tuttu
22.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı  İzzet Antebi'den ilk açıklama
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi'den ilk açıklama Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı'nın Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi ile yakınlaştığı iddia edilmişti. İş insanı bu iddialar sonrası isyan etti.
20.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler'
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler' Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Subaşı ile Tuvana Türkay'la ilişkisini bitiren İzzet Antebi'nin bir mekanda sarmaş dolaş eğlendiği ve yakınlaştığı iddia edildi.
19.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'dan ters köşe! Kimse bunu beklemiyordu, sosyal medya yıkıldı
Şeyma Subaşı'dan ters köşe! Kimse bunu beklemiyordu, sosyal medya yıkıldı İkinci evliliğinin beş ayda bitmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, dün yaptığı bir paylaşımla sosyal medyada gündem olmuştu. Photosop'u abartarak arkasındaki fayansları yamulttuğu düşünülen Subaşı, çok konuşulan olayın perde arkasını yayınlayarak herkesi şoke etti.
13.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı gece yarısı paylaştı! Sosyal medyanın diline düştü
Şeyma Subaşı gece yarısı paylaştı! Sosyal medyanın diline düştü İkinci kez evlenen ve evliliği kısa süre Şeyma Subaşı son paylaşımıyla gündem oldu. Photoshop'u abartan Şeyma Subaşı fayansları yamulttuğu pozunu paylaşınca yorum yağdı.
12.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ilk defa çamaşır makinesi kullandı! Sözleri gündem oldu
Şeyma Subaşı ilk defa çamaşır makinesi kullandı! Sözleri gündem oldu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı, boşanır boşanmaz partiden adeta partiye koşmaya başladı. Fenomen, son olarak bir hazırlık anında çamaşır makinesi kullanmaya çalıştı.
3.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı  'striptizci ayakkabıları' ve kostümü ile olay oldu! 'Düğünümüzü kutladık'
Şeyma Subaşı 'striptizci ayakkabıları' ve kostümü ile olay oldu! 'Düğünümüzü kutladık' Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü isim, son olarak katıldığı kostüm partisinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi.
31.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın yeni pozuna beğeni yağdı
Şeyma Subaşı'nın yeni pozuna beğeni yağdı Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Paris'e tatile giden ünlü isim sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla dikkat çekti. Tatillerinde kızı Melisa'yı da sıklıkla paylaşan Şeyma Subaşı'yı takipçileri soru bombardımanına tuttu.
26.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı, 'Bu kız okula gidiyor mu? Çok merak ediyorum?' sorusuna kayıtsız kalamadı
Şeyma Subaşı, 'Bu kız okula gidiyor mu? Çok merak ediyorum?' sorusuna kayıtsız kalamadı Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Paris'e tatile giden ünlü isim sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla dikkat çekti. Tatillerinde kızı Melisa'yı da sıklıkla paylaşan Şeyma Subaşı'yı takipçileri soru bombardımanına tuttu.
25.10.2023 Magazin
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.
16.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı içini döktü!  Üzülebilirim, bir sürü şey yaşıyoruz, normal
Şeyma Subaşı içini döktü! Üzülebilirim, bir sürü şey yaşıyoruz, normal Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Paris'e tatile giden ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla dikkat çekti. Paylaşımında üzgün göründüğü düşünülen Subaşı, konuyla ilgili açıklama yaptı.
16.10.2023 Magazin
Meedo istemiyordu! Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz cesur tarzına döndü
Meedo istemiyordu! Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz cesur tarzına döndü 5 ay önce 3 gün 3 gece süren bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Beykoz Adliyesinde tek celsede boşandı. Şeyma Subaşı boşanmanın ardından soluğu yurt dışında almıştı. Subaşı tarzıyla dikkat çekti.
4.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı - Mohammed Alsaloussi kutlama için aynı yeri tercih etti! Subaşı'nın tatile gittiği isim dikkat çekti
Şeyma Subaşı - Mohammed Alsaloussi kutlama için aynı yeri tercih etti! Subaşı'nın tatile gittiği isim dikkat çekti Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile Beykoz Adliyesindeki duruşmada tek celsede boşandı. İkili, boşanmanın ardından soluğu Paris’te aldı. Paris Moda Haftası’nı takip eden eski eşler, sosyal medyada partilerde çekilen karelerini paylaştı.
3.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz bekleneni yaptı!
Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz bekleneni yaptı! Şeyma Subaşı Beykoz Adliyesi'ndeki duruşmada boşandı. Subaşı boşanma haberi gündeme düşer düşmez Meedo ile tüm fotoğraflarını sildi.
30.09.2023 Magazin
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Barış Arduç ile Gupse Özay, 2020'de evlenmişti. Oyuncu çift, Eylül 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Arduç, "Şahane duygular içerisindeyim" açıklamasını yaptı.
29.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şeyma Subaşı Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeyma subaşı kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.