Kredili Mevduat Hesabı

Kredili Mevduat Hesabı

Son dakika kredili mevduat hesabı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredili mevduat hesabı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredili mevduat hesabı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredili Mevduat Hesabı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredili mevduat hesabı gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 kredili mevduat hesabı haberi bulunmuştur. Tüm kredili mevduat hesabı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
Bankada hesabı olanlar dikkat! Faizler ile ilgili flaş açıklama geldi
Bankada hesabı olanlar dikkat! Faizler ile ilgili flaş açıklama geldi Banka müşterisi milyonlarca kişi Kredili Mevduat Hesabını bilgisi dahilinde ya da hesabında yetersiz para olduğunda bilgisi olmadan kullanımı mümkün oluyor. Acil paraya ihtiyaç olduğunda, otomatik fatura ödemelerinde, kira ve taksit gibi düzenli ödemelerde hesapta bakiye yoksa Kredili Mevduat Hesabı devreye giriyor. Müşterilerinin zor zamanlarda yanında olan bankalar kullandırdıkları KMH'lar için ise faiz işletiyor.
7.11.2023 Yaşam
Kredi kartı faizi oranı değişecek mi? Gözler Merkez Bankası'na çevrildi
Kredi kartı faizi oranı değişecek mi? Gözler Merkez Bankası'na çevrildi Hafta başında bankalara TL’yi güçlendirmek için yeni KKM talimatları gönderen Merkez Bankası’nın bugünkü PPK kararları merakla bekleniyor. TL’yi güçlendirme yönündeki ekonomi yönetimi demeçlerinden yola çıkan uzmanlar, Merkez’in 250 ila 500 baz puan arasında faiz artışı kararı alacağı tahmininde bulunuyor. Politika faizindeki artış kredi kartı faizi ile gecikme faizini direk etkilediği için vatandaşın gözü de kredi kartı faizlerinde.
21.09.2023 Ekonomi
Kredili mevduata yoğun ilgi! Merkez Bankası'ndan yeni hamle
Kredili mevduata yoğun ilgi! Merkez Bankası'ndan yeni hamle Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre, 6 Ocak haftasında kredili mevduat hesabındaki büyüklük 69.3 milyar lira oldu. Merkez Bankası ise yaptığı son açıklamada, TL mevduatın vadesinin uzamasını teşvik etmek amacı ile 3 aydan uzun vadeli TL mevduat için zorunlu karşılık oranlarının yüzde ‘sıfır’ olarak belirlenmesine karar verdi.
16.01.2023 Ekonomi
Ev sahipleri artık kiralık daire için kredi notu istiyor!  Kredi Notu nedir, nasıl yükseltilir? Kredi Notu nasıl öğrenilir?
Ev sahipleri artık kiralık daire için kredi notu istiyor! Kredi Notu nedir, nasıl yükseltilir? Kredi Notu nasıl öğrenilir? Ev kiralamada şartlar tamamen değişiyor. Fahiş kira artışları yüzünden bütçeye uygun ev bulmak her geçen gün zorlaşırken ev sahiplerinin kiralamada, ev arayanlardan istedikleri şartlara bir yenisi daha ekleniyor. Kiralık daire ilanlarında bekar ya da evli gibi yasak olan ayrımcılıklara ek, kefil şartları, memur olup olmama durumunun yanında bir de Findeks kredi notu şartı ortaya çıktı. Sosyal medyada gündem olan Findeks Kiredi Notu isteyen kiralık ev ilanı sonrasında bu raporun ne olduğu araştırılıyor. Peki, ! Findeks Kredi Notu nedir? Findeks risk raporu nasıl alınır? Findeks Kredi Notu nasıl yükseltilir? Findeks Kredi Notu sorgulama nereden yapılır? İşte Findeks Kredi Notu öğrenme ekranı!
22.12.2022 Ekonomi
Kredi ve kredi kartında yeni dönem! Dikkat çeken 14 gün kararı
Kredi ve kredi kartında yeni dönem! Dikkat çeken 14 gün kararı Kredi çeken ve kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren düzenleme ekim ayı itibarıyla yürürlüğe giriyor. Yeni dönem ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, kredi kullanan ve 14 gün içinde kredinin tamamını kapatan tüketiciye cayma cezası uygulanmayacağını belirterek, “Kredilerde faizler yükseltilirse 30 gün önceden tüketiciye bildirim yapılacak” dedi.
30.09.2022 Ekonomi
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü...
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü... Kredi kartı sahibi ya da kullanmayı düşünen herkesi kapsıyor. En düşük 8 bin 506 TL... Vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarını sağlamasında nakitten ziyade kredi kartı kullanımı, ülkemizde daha büyük rol oynuyor. Kartla yapılan harcamalar her geçen gün artıyor. Kredi kartı 'masum' şekilde kullanıldığında büyük kolaylık sağlıyor. Ancak burada bütçe disiplini sağlamak çok önemli. Sonradan küçük harcamaların sonucunda büyük borçlarla karşılaşmamak adına finansal planınızı doğru yapmak önemli. Kredi kartınızın kullanım özgürlüğü ise limitlerle sınırlı. Bankalar, çeşitli kriterleri dikkate alarak limiti belirliyor. Buradaki temel bakılan faktör de aslında gelir. Peki kredi kartında her isteyenin limiti yükselir mi? Gelirine göre kime kaç lira limit veriliyor? Kredi notu düşük olanlar nasıl kart alabilir? Asgari ücretliye ne kadar limitli kart verilir?
1.07.2022 Ekonomi
Kredi borcu olanlar dikkat! Asgari ödeme tutarı...
Kredi borcu olanlar dikkat! Asgari ödeme tutarı... Kredi kulanımı ile ilgili flaş gelişme! Kredi kullanmayı planlayanları ve kredi borcu olanları yakından ilgilendiriyor. BDDK'nın kredi kararının ardından pek çok kişi kredi kullanımı ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor. Kredi vadelerinin kısaltılması banka kredisi kullanacakların limitlerini yeniden gözden geçirmesine yol açtı. Günümüz şartlarında kredi kullanmak çoğu kişinin nakit ihtiyacını karşılaması için zorunlu hale gedli. Peki isteyen herkes ihtiyaç, konut ya da taşıt kredisi kullanabilir mi? Bankalar müşterilerine kredi vermeden önce müşterinin çekilen tutarı ödeyebileceğinden emin olmak istiyor. Bu da kredi notu ile ortaya çıkıyor. Kredi notu kişinin daha önceki borçlarını nasıl ödediğine ve gelir seviyesine göre değişiyor. Borçlarını zamanında ödememiş olanların kredi notları düşük oluyor ve banka kredisi kullanmaları çoğu zaman mümkün olmuyor. Peki kredi notu yükseltilebilir mi? Kredi notunu yükseltmek için nasıl bir yol izlemek gerekir? Detaylar haberimizde...
30.06.2022 Ekonomi
Halkbank kredi fırsatını resmen duyurdu! 12 ay anapara ödemesiz, 60 aya kadar vade ile...
Halkbank kredi fırsatını resmen duyurdu! 12 ay anapara ödemesiz, 60 aya kadar vade ile... Halkbank harekete geçti ve kredi fırsatını duyurdu. 12 ay anapara ödemesiz, toplam 60 aya kadar vade ile 750 bin TL’ye kadar kredi kullandırılacak. Halkbank'tan yeni açıklama geldi ve uygun kredi fırsatı devreye alındı. Bu destek paketinden yararlanacak müşteriler için aynı zamanda EFT/havale işlemlerinden ve ticari kredi kartlarından 1 yıl boyunca ücret alınmıyor. Kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin hizmetine sunulan Teknokent Destek Paketi'nin detayları ve paket kapsamında yer alan diğer destekler tek tek açıklandı. Halkbank'ın son dakika açıklaması...
30.05.2022 Ekonomi
Kredi notu nasıl öğrenilir? Findeks kredi notu öğrenme ekranı!
Kredi notu nasıl öğrenilir? Findeks kredi notu öğrenme ekranı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Konut destek paketleri ile kredi desteklerinin ardından binlerce kişi kredi notu ile ilgili aramalarını artırdı. Ev almak isteyenler kredi almak için bankalara başvuru yapacak. Kredi başvurularının onaylanması için de kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. Ev, araba almak veya ihtiyaç kredisi kullanmak için kredi notunuz büyük önem taşıyor. Peki, Kredi notu nasıl öğrenilir? İşte findeks kredi notu öğrenme ekranı!
17.05.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz, avantajlı faiz oranları ve uygun ödeme koşulları ile nakdi destek
Kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz, avantajlı faiz oranları ve uygun ödeme koşulları ile nakdi destek Kredi kullanmak isteyenler için 6 ay ödemesiz kredi fırsatı sunuluyor. Kredi desteğinin müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından vatandaşlara duyurulmuştu. Kredi fırsatının detayları da belli oldu. Toplam 60 milyar liralık Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli Yatırım, İhracat ve İşletme Harcamaları Destek paketleri ile ilgili başvuru süreci devam ediyor. Peki ucuz kredi imkanından kimler yararlanabiliyor? Kredi limitleri ne kadar? Hangi bankalar kredi kampanyasına dahil oldu? İşte ucuz kredi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
6.04.2022 Ekonomi
Kredi çeken bankaya borcu olan milyonlara müjde! Ücretler iade edilecek! Yeni dönem
Kredi çeken bankaya borcu olan milyonlara müjde! Ücretler iade edilecek! Yeni dönem Kredi çeken ve bankaya borcu olan milyonları ilgilendiriyor. Bankalara gelen tüketici freniyle, borcunu erken ödeyene ücret ve masraflar iade edilecek, cayma hakkı hükümleri uygulanacak. Yan ürün, hizmetler kredi kullanım şartı olarak sunulamayacak. Tüketici kredisi kullananların elini rahatlatacak çok sayıda kolaylık ve haklar getirildi. buna göre tüketici kredilerinde kredi borcunun tamamının erken ödenmesi halinde bildirim aranmaksızın cayma hakkı hükümleri uygulanacak. Tüketici kredisi sözleşmesi, kredi ile ilgili olanlar hariç yan finansal ürün ve hizmetlerin satın alınması şartına bağlanamayacak. Tüketicilerin ödedikleri ücret ve masrafların iadesi ile kredi nedeniyle katlandıkları maliyet azaltılacak. Tüketici Kanunu'nda yapılan değişiklikle tüketici kredileri, devre mülk ve tatil satışları konusunda vatandaşlar kapsamlı bir korumaya alındı.
2.04.2022 Ekonomi
Borcu olanlara güzel haber! Son dakika kredi ve kredi kartı kararı! Resmen duyuruldu ve değişti...
Borcu olanlara güzel haber! Son dakika kredi ve kredi kartı kararı! Resmen duyuruldu ve değişti... Kredi çeken, kredi kartı kullanan, kredi borcu olan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni düzenleme ile birlikte tamamen değişti. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Kat Mülkiyeti Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunda değişiklik yapıldı. Buna göre ön ödemeli olarak satılan konutların, sözleşmede belirlenen tarihte tüketicilere teslim edilmesi zorunlu olacak. Tüketici kredilerinde kredi borcunun tamamının 14 gün içinde erken ödenmesi halinde bildirim aranmaksızın cayma hakkı hükümleri uygulanacak. Tüketici kredilerinde ve konut kredilerinde kredi ile ilgili olmayan sigortalar ve yan finansal ürün ve hizmetler yasaklandı. Sahte yetkili servis sorununa neşter vuruldu ve satış sonrası hizmetlerle ilgili tüketicilere yeni haklar getirildi. Tüm kararlar detaylarıyla bir bir açıklandı. İşte Resmi Gazete kararı...
1.04.2022 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı ile flaş karar! Ve değişti! Milyonları ilgilendiriyor
Kredi ve kredi kartı ile flaş karar! Ve değişti! Milyonları ilgilendiriyor Kredi ve kredi kartı ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonları ilgilendiriyor. Meclisten geçen yeni yasaya göre, vatandaş fazla masraf ve sigortadan kurtuluyor. Ayrıca zamanında teslim edilmeyen eve 70 bin lira ceza gelecek ve faiz indirimi kredi kartlarına hemen uygulanacak. Buna göre, ön ödemeli olarak satılan konutlar sözleşmede belirtilen tarihte teslim edilmek zorunda olacak. Bu süre sözleşmeden itibaren 48 ayı geçemeyecek. Süresi içinde teslim edilmeyen her konut için 70 bin lira para cezası uygulanacak. Tüketici kredilerinde kredi borcunun tamamının erken ödenmesi halinde bildirim aranmaksızın cayma hakkı hükümleri uygulanacak. Tüketici ve konut kredilerinde, sözleşme öncesi bilgilendirme yükümlülüğüne aykırı hareket edenler hakkında, aykırılığı tespit edilen her bir işlem veya sözleşme için 200 lira olan idari para cezası bin liraya çıkarılacak. Kredili mevduat hesabı, kredi kartı gibi belirsiz süreli tüketici kredilerinde faiz oranında tüketici lehine değişiklikler hemen uygulanacak. Böylece faiz oranındaki indirimin, tüketici lehine olması dolayısıyla yürürlüğe girmesi için 30 gün öncesinde bildirim yapılması şartı kaldırılacak. Bu şart yalnızca faiz oranı artırımını kapsayacak şekilde değiştirilecek. İşte kredi ve kredi kartında milyonları ilgilendiren yeni detaylar...
26.03.2022 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Yüz binlerce kişi aynı durumda, hemen...
Borcu olanlar dikkat! Yüz binlerce kişi aynı durumda, hemen... Borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Günümüz şartlarında neredeyse herkesin ya kredi ya kredi kartı ya da banka dışı borçları bulunuyor. Borç miktarı arttıkça ödeme güçlüğü de artıyor. Özellikle banka borçlarının zamanında ödenmesi büyük önem taşıyor. Çünkü ödemelerde yaşanan gecikmeler kişiye faiz yükü olarak geri dönüyor. En çok kredi kartı borçları vatandaşları zorluyor. Çeşitli giderler için nakit miktarının yeterli olmaması kredi kartlarının kullanılmasına neden oluyor. Kişinin ödeme güçlüğünün başladığı noktada ise krediler 'kurtarıcı' olarak devreye giriyor. Ancak kredi ödemelerinde yaşanan aksamalar, kart limitlerinin dolması, eşe-dosta borçlanmayla sonuçlanıyor ve borç miktarı içinden çıkılamaz bir duruma geliyor. Ancak hiçbir şey çözümsüz değil. Doğru adımlarla büyük borçların üstesinden gelmek mümkün. İşte borcu olanların adım adım uygulaması gereken yol haritası...
10.03.2022 Ekonomi
Tüketiciyi Koruma Teklifi komisyonda kabul edildi
Tüketiciyi Koruma Teklifi komisyonda kabul edildi Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
9.03.2022 Ekonomi
Kredi kartı kullanan, kredi çeken, borcu olan herkesi kapsıyor! İade edilecek, taksitlerde...
Kredi kartı kullanan, kredi çeken, borcu olan herkesi kapsıyor! İade edilecek, taksitlerde... Kredi çeken, taksitlerini ödeyemeyen, kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni düzenleme ile birlikte tamamen değişiyor. Tüketicileri korumaya yönelik kanunda düzenleme yapılacak. Taksitli satış sözleşmelerinde borcunu ödeyemeyenler için taksitler toplamının 10'da 1'ini oluşturma kriteri, sözleşmede yer alan satış bedelinin onda biri olacak şekilde değiştirilecek. Böylece tüketiciler, ilave vadeden yararlanmış olacak. Öte yandan 14 günlük cayma süresinde kredi borcunun tamamı ödenirse cayma hakkı kullanılmış sayılarak, iadesi gerekli olan ücretler geri ödenecek. Kredi kartı veya kredili mevduat hesabı gibi belirsiz süreli tüketici kredisi sözleşmelerinde yeni belirlenen faiz oranlarının yürürlüğe girmesi için tüketiciye 30 gün öncesinde bildirim şartı bulunuyordu. Bu şart da kaldırılacak ve tüketicilerin indirimli orandan bildirim süresi beklenmesine gerek olmadan yararlanması sağlanacak. Zorla yapılan sigortalar yasaklanacak. Devre tatil sözleşmelerinde de değişiklik yapılacak. Yenilenmiş ürünlerle ilgili düzenleme de yer alacak. İşte yeni düzenlemenin tüm detayları...
9.03.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve...
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve... Kredi desteği veriliyor. Başvurular başladı, yeni kredi paketi ile ilgili detaylar belli oldu. 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade ile kredi kullanabilecek. Ziraat Bankası, HalkBank, VakıfBank, Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank, Finansbank ve çok sayıda daha bankadan da kredi çekilebilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli (Hazine destekli) destek; yatırım destek paketi, ihracat destek paketi ve işletme ihtiyaç paketi adı altında sağlanacak. Başvurular için son tarih ne? Vade ve kredi limitleri nedir, hangi bankalar bulunuyor? Ucuz krediden kimler yararlanacak? İşte kredi desteği detayları...
24.02.2022 Ekonomi
Bankalardan kredi müjdesi! 10 yıl vadeli, 1 yıl geri ödemesiz ucuz kredi...
Bankalardan kredi müjdesi! 10 yıl vadeli, 1 yıl geri ödemesiz ucuz kredi... Bankalardan son dakika kredi açıklaması. Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletiyle sağlanacak, toplam 60 milyar TL'ye ulaşacak ucuz ve uzun vadeli kredi paketi hazırlıklarını tamamladı. KGF teminatlı pakete kamu ve özel bankaların tamamı katılıyor. Kredilerin vadesinin 8 ila 10 yıl olması düşünülüyor. Bankacılar, yatırım kredilerinde 1 yıl anapara ödemesiz dönem getirileceğini belirtiyor. Yeni destek paketlerinde faiz oranlarıyla ilgili çalışma da yapıldı. Bankalar, Türk Lirası Gecelik Referans Faiz Oranı (TLREF)+1.5 puan önerisinden bulundu. Şu anda TLREF faizi yüzde 14.5. Bunun üzerine 1.5 puan daha eklendiğinde verilecek destek paketlerinde kredi faizleri yüzde 16 olacak.
10.02.2022 Ekonomi
Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren...
Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren... Garanti BBVA'dan flaş faiz kararı! 1 Aralık tarihinden itibaren geçerli olmak üzere faiz oranları düşürüldü. Dev banka yeni oranları müşterilerine bildirdi. 1.98 olan faiz oranları, yüzde 1.80'e çekildi. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada kredili mevduat hesabı faiz oranlarının 1.80'e, gecikme faizlerinin ise yüzde 2.10'a düşürüldüğü duyuruldu.
1.12.2021 Ekonomi
Kredi kartı, kredi, elektrik, su, doğalgaz faturaları! Herkesi ilgilendiriyor, sakın bunu yapmayın...
Kredi kartı, kredi, elektrik, su, doğalgaz faturaları! Herkesi ilgilendiriyor, sakın bunu yapmayın... Kredi kartı, kredi, elektrik, su, doğalgaz faturaları... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Kredi kartı, kredi borcu ya da fatura ödeyecekler, tarihi geçirmemek için otomatik ödeme talimatı veriyor. Ancak hesapta para yoksa, kredili mevduat hesabından ödeme alınıyor. Bu da aylık yüzde 1.98 faiz işlenmesine yol açıyor. Ayrıca avans hesap yoksa ve ödemeler de gecikirse bu durumda aylık yüzde 2.28 gecikme faizi devreye giriyor. Kredi kartının böyle olasılıklar için dikkatli kullanılması ve fatura günlerinin kaçırılmaması büyük önem taşıyor.
23.07.2021 Ekonomi
Kredi kartı ve KMH kullanacaklar dikkat! 3 ay ücretsiz
Kredi kartı ve KMH kullanacaklar dikkat! 3 ay ücretsiz Kredi kartı ve kredili mevduat hesabı kullanmayı düşünenler için önemli fırsat! Dev banka duyurdu. 3 ay ücretsiz olacak. 'Artı Hesap' kampanyasından yeni müşteriler yararlanıyor. Şekerbank’tan ilk kez çek, kredi kartı ve kredili mevduat hesabı (KMH) ürünlerini kullanarak “Artı Hesap” müşterisi olan esnaf ve işletmeler, ücretsiz çek karnesinden 3 ay ödemesiz dönemli kredi imkânına, POS aidatı muafiyetinden ücretsiz EFT havale işlemlerine kadar birbirinden farklı avantajlardan faydalanabilecek.
9.07.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz... VakıfBank harekete geçti. Kredi müjdesi tüm vatandaşlara duyuruldu. Yeni kredi modeli Türkiye'de ilk kez uygulanacak. Merkez Bankası faiz politikasına göre kredi faizlerinde değişiklik yapılacak. Merkez Bankası faizleri düşürdüğünde kredi faizi düşecek. Merkez Bankası tarafından faizlerin yükseltilmesi durumunda ise VakıfBank kredi faiz oranlarını sabit tutacak. Böylece tüketiciler faiz riskine karşı korunmuş olacak.
7.07.2021 Ekonomi
Denizbank, Ziraat Bankası, Garanti BBVA resmen duyurdular! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor...
Denizbank, Ziraat Bankası, Garanti BBVA resmen duyurdular! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor... Ziraat Bankası, Garanti BBVA, Denizbank hesabı olan herkesi ilgilendiren yeni kararı duyurdular. Bankalar peş peşe yaptıkları açıklamada kredili mevduat hesabının faiz oranını %1,98, gecikme faiz oranını %2,28 olarak uygulanacağını bildirdiler. Ziraat Bankası, Denizbank ve Garanti BBVA tarih vererek müşterilerini SMS ile bilgilendirdi.
29.04.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 27 Mayıs'ta başlıyor
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 27 Mayıs'ta başlıyor Ziraat Bankası'ndan yeni faiz kararı! Dev banka faiz oranlarında değişikliğe gidiyor. Karar tüm müşterilere SMS ile bildirildi. 27 Mayıs itibarı ile değişiyor. Uygulanacak yeni faiz oranı ise yüzde 1,98 olacak.
28.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredili Mevduat Hesabı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredili mevduat hesabı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.