Gazete Vatan Logo

Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren...

Garanti BBVA'dan flaş faiz kararı! 1 Aralık tarihinden itibaren geçerli olmak üzere faiz oranları düşürüldü. Dev banka yeni oranları müşterilerine bildirdi. 1.98 olan faiz oranları, yüzde 1.80'e çekildi. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada kredili mevduat hesabı faiz oranlarının 1.80'e, gecikme faizlerinin ise yüzde 2.10'a düşürüldüğü duyuruldu.

Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren...

Flaş faiz kararı Garanti BBVA'dan geldi. Kredili mevduat hesabından nakit ya da taksitli avans kullananları çok yakından ilgilendiriyor. Yüzde 1.98 olarak uygulanan faiz oranları yüzde 1.80'e çekildi. Yeni faiz kararı tüm müşterilere SMS ile bildirildi. Bugünden itibaren KMH faizlerinde yeni oranlar uygulanacak. Ayrıca gecikme faizleri de yüzde 2.10'a çekildi. 

AVANS HESAP NEDİR?

Avans Hesap, acil para ihtiyacında, hesabınızda para yokken bile acil nakit çekebilmenizi ve ödemelerinizi gerçekleştirmenizi sağlayan, vadesiz hesabınıza bağlı kredili mevduat hesabıdır. Kısa süreli TL nakit (Türk Lirası) ihtiyaçlarınızı karşılamak için hesabınızda yeterli para olmadığında avans hesap (kredili mevduat hesabı) limitinizi kullanabilir ve sadece kullandığınız tutar ve gün için çektiğiniz nakit avans tutarının faizini ödersiniz. Başka hiçbir ücret veya komisyon ödemezsiniz.

12 AY VADE İMKANI!

Avans hesap limitinizden dilerseniz taksitli avans çekerek, borcunuzu küçük taksitlerle ve 12 aya varan vadelerle ödeyebilirsiniz.

Haberin Devamı