Kmh

Kmh

Son dakika KMH haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KMH ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KMH haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kmh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kmh gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 kmh haberi bulunmuştur. Tüm kmh haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi kartı kullananlara faiz uyarısı! Asgari ödeme sarmalının maliyeti arttı
Kredi kartı kullananlara faiz uyarısı! Asgari ödeme sarmalının maliyeti arttı Kredi kartı harcamalarını frenlemek için peş peşe düzenlemeler geliyor. Mart başında nakit avans limiti 12’den 3’e indirilmiş, ardından nakit avans kullanımı ile kredili mevduat hesabından (KMH) para çekiminde aylık yüzde 4.42 olan faiz yüzde 5’e yükseltilmişti. Öte yandan kredi kartı kullanan pek çok tüketici kredi kartlarının asgari ödeme tutarını ödeyerek kalan borcu bir sonraki aya bırakıyor. Bu durum ise asgari ödeme sarmalına dönüşüyor ve banka müşterisi için içinden çıkılamaz bir hal alabiliyor.
7.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı faizleri daha yükselecek mi? Uzmandan limitlerle ilgili dikkat çeken açıklama
Kredi kartı faizleri daha yükselecek mi? Uzmandan limitlerle ilgili dikkat çeken açıklama Kredi kartları ile ilgili yapılan son düzenlemeler kamuoyunda oldukça dikkat çekmişti. Kredi kartı nakit çekimi ve KMH faizleri yükselse de vatandaşların KMH hesapları ve kredi kartı harcamaları rekor seviyelere ulaştı. Peki faiz artışına rağmen kart kullanımı neden yükseliyor? Merak edilenler haberin detayında...
6.04.2024 Ekonomi
Kredi kartında makas açıldı! Faizler değişecek mi? Uzman isim kritik soruyu cevapladı
Kredi kartında makas açıldı! Faizler değişecek mi? Uzman isim kritik soruyu cevapladı Kredi kartı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kredi kartı nakit çekimi ve KMH hesaplarına uygulanan faiz oranlarında artışa gidilse de vatandaşın tercihi değişmedi. BDDK verilerine göre mart ayının son haftalarında KMH hesapları rekor seviyeyi gördü. Peki artışın nedeni ne? İşte detaylar...
4.04.2024 Ekonomi
Kredi kartlarına yeni faiz ayarı! Bankada parası olan herkesi kapsayan ayrıntı
Kredi kartlarına yeni faiz ayarı! Bankada parası olan herkesi kapsayan ayrıntı Kredi kartlarında yeni dönem başladı. Kredi kartı ile ilgili düzenlemeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak kredi kartı nakit çekimi ve KMH hesapları ile ilgili faiz değişikliğine gidildi. Peki kredi kartlarına ilişkin atılan son adımlar vatandaşları nasıl etkiler? İşte detaylar...
18.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
Bankada hesabı olanlar dikkat! Faizler ile ilgili flaş açıklama geldi
Bankada hesabı olanlar dikkat! Faizler ile ilgili flaş açıklama geldi Banka müşterisi milyonlarca kişi Kredili Mevduat Hesabını bilgisi dahilinde ya da hesabında yetersiz para olduğunda bilgisi olmadan kullanımı mümkün oluyor. Acil paraya ihtiyaç olduğunda, otomatik fatura ödemelerinde, kira ve taksit gibi düzenli ödemelerde hesapta bakiye yoksa Kredili Mevduat Hesabı devreye giriyor. Müşterilerinin zor zamanlarda yanında olan bankalar kullandırdıkları KMH'lar için ise faiz işletiyor.
7.11.2023 Yaşam
Kredi faizleriyle ilgili dikkat çeken gelişme! Avantajlı hale geldi
Kredi faizleriyle ilgili dikkat çeken gelişme! Avantajlı hale geldi Kredi kartından nakit avans veya kredili mevduat hesabından (KMH) artı para kullanmanın maliyeti haziranda aylık yüzde 1.36’ya kadar inmiş ve krediye göre oldukça avantajlı hale gelmişti. 1 Kasım itibarıyla bu oran yüzde 4.42’ye çıktı. Bu günlerde miktarına ve taksit sayısına göre değişmekle birlikte yüzde 2.49-3.49 faizle kredi bulmak mümkün. Bir başka deyişle acil nakit ihtiyacında, avantaj krediden yana dönmeye başladı.
3.11.2023 Ekonomi
Kredi kullanan herkes için geçerli! Faiz oranları değişti, 1 Ağustos'ta başlıyor
Kredi kullanan herkes için geçerli! Faiz oranları değişti, 1 Ağustos'ta başlıyor Kredi kartından nakit para çeken herkesi çok yakından ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Merkez Bankası’nın sinyalini verdiği seçici kredi ve miktarsal sıkılaştırma adımları dün geldi. Kredi kartı nakit kullanımı ve Kredili Mevduat Hesapları’na (KMH) uygulanan azami faiz oranında değişiklik yapıldı. Resmi Gazete’de yayımlanan tebliğe göre nakit çekimlere uygulanacak faiz oranı formülü; referans oran+131 baz puan şeklinde belirlendi. PPK’da faiz yüzde 17.5’e çıkarıldığı için referans oran otomatik olarak yüzde 1.58’e yükseldi. Böylece kredi kartından nakit çekim faizi yüzde 2.89’a çıktı.
26.07.2023 Ekonomi
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) Toplantı Özeti'nde, "Yumuşak bir geçiş süreci için sadeleşme politikasının kademeli olmasına karar verilmiştir" denildi.
3.07.2023 Ekonomi
Kredili mevduata yoğun ilgi! Merkez Bankası'ndan yeni hamle
Kredili mevduata yoğun ilgi! Merkez Bankası'ndan yeni hamle Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre, 6 Ocak haftasında kredili mevduat hesabındaki büyüklük 69.3 milyar lira oldu. Merkez Bankası ise yaptığı son açıklamada, TL mevduatın vadesinin uzamasını teşvik etmek amacı ile 3 aydan uzun vadeli TL mevduat için zorunlu karşılık oranlarının yüzde ‘sıfır’ olarak belirlenmesine karar verdi.
16.01.2023 Ekonomi
Faizler düşürüldü! Kredi kartı olan ya da kredi kullanacak herkesi ilgilendiriyor, Garanti BBVA, Akbank, İş Bankası art arda duyurdu
Faizler düşürüldü! Kredi kartı olan ya da kredi kullanacak herkesi ilgilendiriyor, Garanti BBVA, Akbank, İş Bankası art arda duyurdu Gelen son dakika haberine göre, faiz oranları ile ilgili karar verildi. Bankalar art arda açıkladı. Yeni faiz oranları belli oldu. Kredi kartı, banka kartı olan, kredi çekmeyi planlayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni faiz oranları resmen uygulanmaya başladı. Belge ve onay şartı bulunmuyor. 12 ay vade seçeneği sunuluyor.
2.09.2022 Ekonomi
Bankalardan kredi müjdesi! 10 yıl vadeli, 1 yıl geri ödemesiz ucuz kredi...
Bankalardan kredi müjdesi! 10 yıl vadeli, 1 yıl geri ödemesiz ucuz kredi... Bankalardan son dakika kredi açıklaması. Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletiyle sağlanacak, toplam 60 milyar TL'ye ulaşacak ucuz ve uzun vadeli kredi paketi hazırlıklarını tamamladı. KGF teminatlı pakete kamu ve özel bankaların tamamı katılıyor. Kredilerin vadesinin 8 ila 10 yıl olması düşünülüyor. Bankacılar, yatırım kredilerinde 1 yıl anapara ödemesiz dönem getirileceğini belirtiyor. Yeni destek paketlerinde faiz oranlarıyla ilgili çalışma da yapıldı. Bankalar, Türk Lirası Gecelik Referans Faiz Oranı (TLREF)+1.5 puan önerisinden bulundu. Şu anda TLREF faizi yüzde 14.5. Bunun üzerine 1.5 puan daha eklendiğinde verilecek destek paketlerinde kredi faizleri yüzde 16 olacak.
10.02.2022 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı borcu olanlara güzel haber! PTT'den büyük destek
Kredi ve kredi kartı borcu olanlara güzel haber! PTT'den büyük destek Kredi ve kredi kartı borcu olanlarla ilgili son dakika açıklaması! Kredi, KMH ve kredi kartı borcu olanlara PTT'den büyük destek geldi. Bankalara kredi kartı ve KMH borcu olanlara yönelik PTT'den en uygun borç kapatma kredisi sunulmaya başladı. 36 ay vade seçenekleri ve düşük faiz oranları ile borcunu ödemekte zorlanan tüm emeklilere finansman desteği sağlanacak. Emeklilere Borç Transferi Kredisi kapsamında, ayrıca birçok bankacılık işlemi için Aktif Bank aracılığıyla birçok avantaj sunuluyor.
18.12.2021 Ekonomi
Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren...
Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren... Garanti BBVA'dan flaş faiz kararı! 1 Aralık tarihinden itibaren geçerli olmak üzere faiz oranları düşürüldü. Dev banka yeni oranları müşterilerine bildirdi. 1.98 olan faiz oranları, yüzde 1.80'e çekildi. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada kredili mevduat hesabı faiz oranlarının 1.80'e, gecikme faizlerinin ise yüzde 2.10'a düşürüldüğü duyuruldu.
1.12.2021 Ekonomi
Kredi kartı ve KMH kullanacaklar dikkat! 3 ay ücretsiz
Kredi kartı ve KMH kullanacaklar dikkat! 3 ay ücretsiz Kredi kartı ve kredili mevduat hesabı kullanmayı düşünenler için önemli fırsat! Dev banka duyurdu. 3 ay ücretsiz olacak. 'Artı Hesap' kampanyasından yeni müşteriler yararlanıyor. Şekerbank’tan ilk kez çek, kredi kartı ve kredili mevduat hesabı (KMH) ürünlerini kullanarak “Artı Hesap” müşterisi olan esnaf ve işletmeler, ücretsiz çek karnesinden 3 ay ödemesiz dönemli kredi imkânına, POS aidatı muafiyetinden ücretsiz EFT havale işlemlerine kadar birbirinden farklı avantajlardan faydalanabilecek.
9.07.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı, sıfır faiz, 6 ay ödemesiz, 100 bin TL...
Kredi fırsatı, sıfır faiz, 6 ay ödemesiz, 100 bin TL... Kredi kullanacaklar için sıfır faizli kredi fırsatı sunuluyor. 100 bin liraya kadar kredi kullanımı mümkün. 6 ay anapara ödemesiz kredide 36 ay vade imkanı bulunuyor. Halkbank tarafından kadın girişimcileri desteklemek amacı ile faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Kendi işini kurmak isteyen ya da var olan işini büyütmek isteyen kadınlara 100 bin liraya kadar kredi desteği sağlanıyor.
15.06.2021 Ekonomi
Denizbank, Ziraat Bankası, Garanti BBVA resmen duyurdular! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor...
Denizbank, Ziraat Bankası, Garanti BBVA resmen duyurdular! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor... Ziraat Bankası, Garanti BBVA, Denizbank hesabı olan herkesi ilgilendiren yeni kararı duyurdular. Bankalar peş peşe yaptıkları açıklamada kredili mevduat hesabının faiz oranını %1,98, gecikme faiz oranını %2,28 olarak uygulanacağını bildirdiler. Ziraat Bankası, Denizbank ve Garanti BBVA tarih vererek müşterilerini SMS ile bilgilendirdi.
29.04.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 27 Mayıs'ta başlıyor
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 27 Mayıs'ta başlıyor Ziraat Bankası'ndan yeni faiz kararı! Dev banka faiz oranlarında değişikliğe gidiyor. Karar tüm müşterilere SMS ile bildirildi. 27 Mayıs itibarı ile değişiyor. Uygulanacak yeni faiz oranı ise yüzde 1,98 olacak.
28.04.2021 Ekonomi
Faizler artıyor! Açıklamalar peş peşe geliyor, acele eden karlı çıkıyor
Faizler artıyor! Açıklamalar peş peşe geliyor, acele eden karlı çıkıyor Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar art arda duyurdu. Faiz oranlarında değişikliğe gidiliyor. Ziraat Bankası, Denizbank ve Garanti BBVA tarih vererek müşterilerini SMS ile bilgilendirdi. Yeni faiz oranları belirlendi. Sayılı günler kaldı. Faizler mayıs ayında değişecek. Acil ihtiyacı olan vatandaşlar bu tarihten önce avans hesaplarından nakit çekerlerse karlı çıkacaklar.
28.04.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz, avantajlı faiz ve...
Kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz, avantajlı faiz ve... On binlerce kişiye güzel haber. Halkbank tarafından kredi fırsatı sunuluyor. 6 ay ana para ödemesi yapılmıyor. 100 bin liraya kadar kredi çekilebiliyor. Avantajlı faiz imkanı sunulurken 36 ay vadelendirme yapılıyor. Ayrıca kredi kullanan müşterilerden 3 yıl yıl boyunca havale ve EFT ücreti de alınmıyor.
23.03.2021 Ekonomi
VakıfBank ve Denizbank resmen duyurdu! Faiz kararı... Oranlar belli oldu
VakıfBank ve Denizbank resmen duyurdu! Faiz kararı... Oranlar belli oldu Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Bankalar tek tek açıkladı. Yeni faiz kararı! Rakamlar netleşti. Bankalar müşterilerine yeni kararı duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi kapsıyor. Bugünden itibaren geçerli olacak. Vakıfbank ve Denizbank faiz kararını açıkladı. Faizler yükseldi. Nakit ihtiyacı olan kişilerin KMH üzerinden kullanacakları kredilerde faiz miktarı bugünden itibaren geçerli olmak üzere arttı. Karar müşterilere uygulama tarihinden önce SMS ile duyuruldu. Paraya ihtiyacı olanlar faiz kararı öncesi kredili mevduat hesaplarından nakit kullanımı gerçekleştirdi. Vakıfbank ek hesap faizini aylık yüzde 1,79’dan 1,89; gecikme faizi aylık 2,09’dan yüzde 2,19’a çıkardı. Denizbank ise kurtaran hesabında faiz oranı 1.89, gecikme faiz oranı 2.19 olarak uygulayacağını duyurdu.
25.02.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan faiz kararı! Bugün başlıyor
Ziraat Bankası'ndan faiz kararı! Bugün başlıyor Ziraat Bankası faiz kararını müşterilerine duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada faiz değişikliğinin bugünden itibaren geçerli olacağı açıklandı. Milyonlarca müşteriyi yakından ilgilendiren karara göre faizler 1,89’a yükseltildi. Bankadan kredili mevduat kullananlar artık daha yüksek faiz ödeyecekler.
24.02.2021 Ekonomi
DenizBank resmen açıkladı! Hesabı olan herkesi ilgilendiren karar...
DenizBank resmen açıkladı! Hesabı olan herkesi ilgilendiren karar... DenizBank yeni kararı resmen duyurdu. Hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka müşterilerine bilgilendirme yaptı ve yeni faiz oranlarını açıkladı. 25 Şubat'tan itibaren uygulanacak. DenizBank'tan yapılan açıklamada, "Kurtaran Hesabınızın aylık (KMH) faiz oranı %1.89, gecikme faiz oranı %2.19 olarak uygulanacaktır." ifadesi kullanıldı. İşte tüm bilgiler...
15.02.2021 Ekonomi
Faiz kararı! 25 Şubat’tan itibaren...
Faiz kararı! 25 Şubat’tan itibaren... Milyonları ilgilendiren faiz kararı! Tarih netleşti. Faizler yükselecek. Bankadan kredili mevduat kullananlar artık daha yüksek faiz ödeyecekler. Faizlerin yükseleceği tarih 25 Şubat. Nakit ihtiyacı olan kişilerin bu tarihten önce KMH hesaplarından kredi kullanmaları durumunda ödeyecekleri faiz daha düşük olacak. Kredili mevduat hesaplarında 25 Şubat’tan itibaren aylık yüzde 1,89 faiz alınacak. Gecikme faizi de yüzde 2,19 olarak hesaplanacak. KMH yıllık faizi ise yüzde 25’i geçiyor.
28.01.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı, 3 ay ödeme yok!  Bankalar duyurdu, faiz oranları...
Kredi fırsatı, 3 ay ödeme yok! Bankalar duyurdu, faiz oranları... Nakit sıkıntısı yaşayanlar için kredi müjdesi... Bankalardan avantajlı koşullarla kredi imkanı… Birçok banka harekete geçti. 3 ay ötelemeli kredi fırsatı sunuluyor. Değişen faiz oranları ve vade imkanları ile nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar bankaların sunduğu kredi paketlerine yoğun ilgi gösteriyor. Bankalar peş peşe duyurdu. Vakıfbank, TEB, ING, İş Bankası, Yapı Kredi… 3 ay ertelemeli kredi kullanırken sizin için en uygun faizi uygulayan bankayı seçebilirsiniz. İşte 3 ay kredi ertelemesi sunan bankalar ve faiz oranları...
13.01.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kmh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kmh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.