Gazete Vatan Logo

Kredi ve kredi kartı borcu olanlara güzel haber! PTT'den büyük destek

Kredi ve kredi kartı borcu olanlarla ilgili son dakika açıklaması! Kredi, KMH ve kredi kartı borcu olanlara PTT'den büyük destek geldi. Bankalara kredi kartı ve KMH borcu olanlara yönelik PTT'den en uygun borç kapatma kredisi sunulmaya başladı. 36 ay vade seçenekleri ve düşük faiz oranları ile borcunu ödemekte zorlanan tüm emeklilere finansman desteği sağlanacak. Emeklilere Borç Transferi Kredisi kapsamında, ayrıca birçok bankacılık işlemi için Aktif Bank aracılığıyla birçok avantaj sunuluyor.

Kredi ve kredi kartı borcu olanlara güzel haber! PTT'den büyük destek

Borç Transferi Kredisi ile borcu olan emeklilerin PTT ve Aktif Bank işbirliği ile cazip kredi desteğinden yararlanması sağlanıyor.

Emekli maaşını aldıkları bankalara kredi, kredi kartı ve KMH borcu olanların yararlanabildiği kredi kapsamında 36 aya kadar vade seçenekleri uygulanmaktadır.

Borçlarını tek bir çatı altında birleştirerek yeniden yapılandırarak ve avantajlı finansman desteği ile daha kolay ödeme seçeneklerinden yararlanarak tüm emeklilerinin borçlarından kurtulması sağlanacak.

Ayrıca Borç Transferi Kredisi kapsamında maaşını PTT'ye taşıyan vatandaşlar, Aktif Bank'ın emeklilere özel N Kolay Emekli Kredisi fırsatından da yararlanması mümkündür. Birçok bankacılık hizmeti ise yine masrafsız ve çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirilecektir.

PTT Borç Kapatma Kredisi Faiz Oranları

PTT Borç Transferi Kredisi kapsamında, %2,79'dan başlayan faiz oranları ve 36 ay vade seçenekleri sunulmaktadır. Borçlarını tek çatı altında birleştirerek çok daha kolay bir şekilde ödemek isteyenlere özel Aktif Bank üzerinden PTT desteği ile kredi sağlanacak.

Haberin Devamı

Söz konusu kredi kapsamından bankalara borcu olan emeklilerin yararlanması öngörülüyor.

Borç kapatma kredisinin tüm özelliklerine sahip kredi kapsamında, borcunu başka banka üzerinden yapılandırarak PTT – Aktif Bank bünyesine taşıyan emekliler, kolay ödeme koşullarından yararlanarak kredi borcundan kredi kartı borçlarına ve KMH borçlarına kadar birçok borç türünü yeniden ödemeye başlayabilecekler.

Borç Kapatma Kredisi Kimlere Verilir?

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren birçok banka, ''Borç Transferi Kredisi'' başlığı altında vatandaşların bankalara olan borçlarını kapatmaları için uygun finansmanlar sunmaktadır.

Ancak bu krediler herkese verilmez. Zaman zaman ihtiyaç kedisi kapsamında da yer verilen bu krediler için temel şart kredi notunun yeterli seciyede olmasıdır.

En Uygun Borç Kapatma Kredileri

Aktif Bank üzerinden PTT desteği ile sunulan emekliye özel Borç Transferi Kredisi dışında birçok banka tarafından cazip oranlarla transfer kredileri verilmektedir. %1,59'dan başlayan faiz oranları ile ING Bank en avantajlı Borç Transferi Kredisi oranlarına sahip bankalar arasında yer almaktadır. (Takvim)

Haberin Devamı