Ptt

Ptt

Son dakika ptt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ptt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ptt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ptt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ptt gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.293 ptt haberi bulunmuştur. Tüm ptt haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan PTT açık mı? PTT bugün çalışıyor mu, kapalı mı, 23 nisan ptt tatil mı?
23 Nisan PTT açık mı? PTT bugün çalışıyor mu, kapalı mı, 23 nisan ptt tatil mı? 23 Nisan'da PTT açık mı, PTT kargo 23 Nisan kapalı mı, tatil mi? Soruları para ve alım satım işlemleri yapacaklar ya da kargo gönderecekler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşlemlerini halletmek isteyenler arama motorlarına yöneldi.
23.04.2024 Yaşam
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi Facebook’ta gördüğü ilandan ikinci el çamaşır kurutma makinesi almak isteyen Selma Özmen dolandırıldı. Özmen’in şikâyetine savcılık ilginç gerekçelerle takipsizlik kararı verdi. Kararda, olayın basit yalan niteliğinde olduğu belirtilerek “Müştekinin internet gibi güvenli olmayan ortamda bulduğu ilan üzerine, ürün bedelini, kaparo bedelini hiç tanımadığı bir kişinin banka hesabına gönderdikten sonra, satıcının edimin ifa etmeme ihtimali olduğunun objektif bir değerlendirmede anlaşılabileceği” vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi?
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi? PTT bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar, kurumun duyurusunu yaptığı personel alım ilanlarını pür dikkat takip ediyor. Geçen yıl 10 bin alım yapan, bu yıl da aynı sayıda personel alımının yapılacağı iddia edilen PTT'nin internet sitesinde yoğunluk yaşandı. Kurum hem kendisi hem iştirakleri için personel alımını duyurduğu ilanlara yapıyor. Peki KPSS şartı olmadan PTT alımı var mı? PTT personel alıımı 2024'ün hangi ayında olacak? İşte detaylar...
15.03.2024 Ekonomi
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak?
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak? 2024'te PTT'nin personel alımı ne zaman olacak sorusu oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar konusundaki belirsizlikler merak ediliyor. PTT'nin personel alımı yapacak mı olduğu da merak konusu. İşte 2024 PTT personel alımına ilişkin tüm detaylar...
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Ramazan yardımı ve aile destek paketi verilecek mi? Ramazan yardımı başvurusu aktif mi, PTT ramazan hediyesi doğru mu 2024?
Ramazan yardımı ve aile destek paketi verilecek mi? Ramazan yardımı başvurusu aktif mi, PTT ramazan hediyesi doğru mu 2024? Aile Bakanlığı, Ramazan ayında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olacak Aile Destek paketi için başvuruların başladığını duyurdu. Söz konusu duyurusunun ardından sosyal medyada Aile Bakanlığı’nın ramazan yardımı yapacağı iddiaları dolaşıma girdi. Peki, Ramazan yardımı verilecek mi?
11.03.2024 Ekonomi
Çukurova’nın Sultanları PTT’ye hazırlanıyor
Çukurova’nın Sultanları PTT’ye hazırlanıyor Vodafone Sultanlar Ligin 21. hafta karşılaşmasında Karayolları'nı ağırlayan ve rakibini 3-0 yenen Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, şimdilerde PTT’ye hazırlanıyor.
21.02.2024 Adana
PTT'de sıra bekleme yok! Ödemeler hesaplara aktarılabiliyor: Tüm işlemler e devlet'te...
PTT'de sıra bekleme yok! Ödemeler hesaplara aktarılabiliyor: Tüm işlemler e devlet'te... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan sosyal yardım ve destek ödemelerini PTT'den alan vatandaşlara büyük avantaj sağlayan değişiklik yapıldı.
18.02.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! Kampanya başlatılıyor, yüzde 30 indirim
Bakan Uraloğlu duyurdu! Kampanya başlatılıyor, yüzde 30 indirim Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Asrın felaketinde zarar gören illerimizin ticaret hayatının tekrar canlandırılması ve ülke ekonomisine kazandırılmasına katkı sağlamak için PTT olarak kampanya başlatıyoruz" diye konuştu.
5.02.2024 Gündem
Atık yüz maskelerini yakıta çeviren yöntem geliştirdi
Atık yüz maskelerini yakıta çeviren yöntem geliştirdi Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Indiana eyaletinde bulunan Purdue Üniversitesi, Davidson School of Engineering Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nde araştırmacı olarak çalışan kimya yüksek mühendisi Dr. Çağrı Ün, kullanılmış atık yüz maskelerini yakıta çeviren teknolojiyi geliştirdi. Yapılan yenilikçi çalışma, uluslararası Processes Dergisi tarafından 238 eser arasından seçilerek kapak sayısı oldu.
24.01.2024 Adana
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor İhtiyaç sahiplerine ödenen doğal gaz destek tutarı ve ödeme takvimi ile ilgili yeni açıklama geldi. Bakan Göktaş detayları duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hayata geçirilen Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde yeni yılın ilk ödemelerinin başladığını belirterek, Ocak ayı döneminde 383 bin haneye toplamda 304,5 milyon TL ödeme yapılacağını açıkladı. Peki doğal gaz desteklerinden kimler yararlanabilir? Doğal gaz yardımı kaç lira? İşte merak edilen soruların yanıtları...
24.01.2024 Ekonomi
3500 TL karşılıksız destek veriliyor! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor, paralar PTT'ye yatırılıyor
3500 TL karşılıksız destek veriliyor! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor, paralar PTT'ye yatırılıyor Devlet yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. 3500 TL yardım banka hesaplarına yatırılıyor. e-Devlet üzerinden başvuru sonucu yardımı onaylanan ihtiyaç sahibi vatandaşlar aylık 438 TL’ye, yıllık 3500 TL’ye kadar doğal gaz yardımı alabiliyor. İşte konunun ayrıntıları...
3.01.2024 Ekonomi
Aylık 438 TL doğal gaz yardımı var! e-devlet'ten başvuru yap, PTT'den yardımı al! Kimler doğal gaz yardımı alabilir?
Aylık 438 TL doğal gaz yardımı var! e-devlet'ten başvuru yap, PTT'den yardımı al! Kimler doğal gaz yardımı alabilir? Aylık 438 TL'ye kadar doğal gaz yardımı alabilecek dar gelirli aileler yıllık 3500 TL'ye çıkabiliyor. e-devlet'ten başvurusu onaylanan vatandaş kışı sıcak geçiriyor. İşte doğal gaz yardımının ayrıntıları...
3.01.2024 Ekonomi
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastanelere kaldırıldı.
2.01.2024 Gündem
1 Ocak 2024 bankalar açık mı? 1 Ocak’ta bankalar çalışıyor mu, kapalı mı açık mı? EFT havale yapılacak mı? Bankaların resmi tatil günleri…
1 Ocak 2024 bankalar açık mı? 1 Ocak’ta bankalar çalışıyor mu, kapalı mı açık mı? EFT havale yapılacak mı? Bankaların resmi tatil günleri… Yılbaşı planları yapılırken, 1 Ocak 2024'ün Pazartesi günü resmi tatil olup olmadığı bankaların açık olup olmadığı sorgulanıyor. Haftanın, ayın ve yılın ilk günü olan 1 Ocak tarihi, resmi tatildir. 1 Ocak 2024 Pazartesi günü, okullar, kamu kurumları, bankalar ve hastaneler gibi birçok kuruluş kapalı oluyor. Peki, 1 Ocak 2024 bankalar açık mı? 1 Ocak’ta bankalar çalışıyor mu, kapalı mı açık mı? Bankaların resmi tatil günleri…
28.12.2023 Gündem
PTT’ AVM halka arz ediliyor! SPK'ya başvuru yapıldı
PTT’ AVM halka arz ediliyor! SPK'ya başvuru yapıldı Türkiye’nin ilk yerli e-ticaret platformu PttAVM.com halk arz oluyor. PTT Genel Müdürü Hakan Gülten, Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuru yaptıklarını ve PttAVM’nin yüzde 15’ini halka arz etmeyi planladıklarını belirterek, “PTT Varlık Fonu’na ait bir şirket, Varlık Fonu ile birlikte oturup bunlara karar vereceğiz” dedi.
21.12.2023 Ekonomi
10 Kasım’da noterler açık mı, bugün noterler kapalı mı? 10 Kasım noterler çalışıyor mu?
10 Kasım’da noterler açık mı, bugün noterler kapalı mı? 10 Kasım noterler çalışıyor mu? 10 Kasım 2023 Cuma günü noter işlemi yapacaklar Atatürk’ün vefatının yıldönümü nedeniyle noterlerin açık olup olmadığını araştırıyor. Alım, satım, devir, vekaletname ve diğer işlemleri yapmak isteyenler arama motorlarına yöneldi, 10 Kasım’da noterler açık mı, kapalı mı? 10 Kasım’da (bugün) noterler çalışıyor mu? Sorularına yanıt arıyor.
10.11.2023 Gündem
Ölen eşinden gelen mektup ağlattı: 100. yılda teslim edildi
Ölen eşinden gelen mektup ağlattı: 100. yılda teslim edildi Ankara'da Menekşe Doğanay'a (50), eşi Mustafa Doğanay'ın, 21 yıl önce Cumhuriyet'in 100'üncü yılına mektup kampanyası kapsamında yazdığı mektup ulaştı. Eşini 10 yıl önce kaybeden Doğanay, mektubu okurken duygu dolu anlar yaşadı.
29.10.2023 Yaşam
‘100. Yıla Mektuplar’ alıcıları duygulandırdı
‘100. Yıla Mektuplar’ alıcıları duygulandırdı ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası’na 21 yıl önce yazılan mektuplar adreslere ulaşıyor. Alıcılar arasında o gün doğmamış olanlar da var, hayatta olmayan yakınlarından mektup alanlar da.
28.10.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu açıkladı: PTT'den 100'üncü yıl pulları
Bakan Uraloğlu açıkladı: PTT'den 100'üncü yıl pulları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü'nce Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel olarak tasarlanan pulların, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda tedavüle gireceğini açıkladı.
26.10.2023 Ekonomi
Ev hanımlarına aylık 6 bin TL sosyal destek geliyor! Ödemeler iki ayda bir PTT'den alınıyor! İşte başvuru şartları
Ev hanımlarına aylık 6 bin TL sosyal destek geliyor! Ödemeler iki ayda bir PTT'den alınıyor! İşte başvuru şartları Ev hanımlarına yönelik devlet desteği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılıyor. Maddi zorluk yaşayan ailelere yönelik destek projelerine devam eden bakanlık, kadınların sosyal refahını artırmaya yönelik adımlar atmayı sürdürüyor. Başvuru şartlarını sağlayan tüm kadınlar aylık 6 bin TL yardımdan faydalanabiliyor. Dul kadınlar için nakit ödemeler iki ayda bir yapılıyor. 12 bin TL sosyal yardım ev kadınının banka hesabında, banka hesabı yoksa PTT şubesine adına yatıyor.
10.10.2023 Emekli
Ücretsiz internet müjdesi! Tarih belli oldu
Ücretsiz internet müjdesi! Tarih belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, A Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Uraloğlu "Ücretsiz internet projesi için 10 gb interneti hak eden kişilerin kullanmasını sağlamış olacağız. Gerek cep telefonundan gerek IMEI numarasından örtüşmesini sağlayacağız. Başkası kullanamayacak. BTK ile bunu sağlama yeteneğine sahibiz. Bu ay 10 gb internet başlar. En ihtiyaç olan nokta bu ay. Gençler hangi operatörü kullanıyorlarsa o operatörü kullanabilecekler" dedi.
2.10.2023 Gündem
Eylülde müjde geliyor! PTT personel alımına başlıyor! 2023 PTT personel başvurusu ne zaman?
Eylülde müjde geliyor! PTT personel alımına başlıyor! 2023 PTT personel başvurusu ne zaman? PTT personel alımı için gün sayanlara müjde geliyor. Yaşanan son gelişmeler yeni bir alımın habercisi oldu. Posta ve Telgraf Teşkilatı 2023 yılında yapacağı personel alıjmına ilişkin internet sitesinde yeni bilgilere yer verdi. Kendi web sitesinde yer alan iş başvuru formunu dolduraabiliyorsunuz. PTT personel alım başvuru zamanı ve şartları hakkında bilgilere yer verdik.
14.08.2023 Personel Alımı
Başvurun 600 TL nakit yardımı hemen alın! İsteyen herkes faydalanabiliyor, ödemeler PTT'den veriliyor!
Başvurun 600 TL nakit yardımı hemen alın! İsteyen herkes faydalanabiliyor, ödemeler PTT'den veriliyor! sürüyor. Çocuklu ailelerin yükünü hafifletmek için bakanlık doğum yardımı da sağlıyor. Ödeme tutarı çocuk sayısına göre değişiyor. Ancak doğum yardımına başvuranlara 600 TL'ye kadar nakit yardım yapılıyor. e-devlet üzerinden alınan başvurular olumlu olduğu halde ödemeler PTT'den yapılıyor. İşte doğum yardım parası başvuru ekranı ve şartları hakkında dtaylar...
31.07.2023 Ekonomi
PTT 26 Haziran açık mı, 26 Haziran PTT kapalı mı? PTT Pazartesi günü çalışıyor mu, PTT ne zaman açık, PTT arefe günü ve bayramda açık mı?
PTT 26 Haziran açık mı, 26 Haziran PTT kapalı mı? PTT Pazartesi günü çalışıyor mu, PTT ne zaman açık, PTT arefe günü ve bayramda açık mı? 26 Haziran PTT açık mı, PTT bugün kapalı mı? Kurban Bayramı nedeniyle 9 gün idari izin yapılmasına karar verilmesinin ardından Bayram öncesi PTT’de işi olanlar "PTT 26 Haziran açık mı, Postaneler 9 gün kapalı mı?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, PTT 26 Haziran açık mı, 27 Haziran PTT açık mı, kapalı mı? Arefe günü ve bayramda PTT çalışacak mı?
26.06.2023 Gündem
PTT Kurban Bayramı harçlığı var mı? 2023 Kurban Bayramı öncesi 2000 TL harçlık yatacak mı?
PTT Kurban Bayramı harçlığı var mı? 2023 Kurban Bayramı öncesi 2000 TL harçlık yatacak mı? PTT Kurban Bayramı harçlığı haberi geldi. 2000 TL bayram yardımı var mı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Milyonlarca kişinin beklediği müjdeli haber sonrası PTT Kurban bayramı desteği hakkında araştırmalar da devam etti. Başvuru yapacakların banka hesaplarına yatması beklenen bayram harçlığı hakkında detaylar haberimizde.
23.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ptt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ptt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.