Borç

Borç

Son dakika BORÇ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BORÇ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BORÇ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Borç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan borç gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.551 borç haberi bulunmuştur. Tüm borç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
TOKİ konutlarında yüzde 25 indirim kampanyasından binlerce vatandaş faydalandı
TOKİ konutlarında yüzde 25 indirim kampanyasından binlerce vatandaş faydalandıToplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) 23 Eylül 2024 tarihinde uygulamaya koyduğu yüzde 25 indirim kampanyasından 22 bin 871 kişi yararlandı.
21.10.2024Gündem
Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan 22 milyon euro!
Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan 22 milyon euro!Trabzonspor’un, nakit akış tablosunu ve borçlarla ilgili bilgilendirmesinde ilginç detaylar ortaya çıktı. Başkan Ertuğrul Doğan’ın, göreve geldiklerinden bu yana 22 milyon euro nakit katkı sağladığı açıklandı.
21.10.2024Trabzonspor
Trabzonspor'un resmi borcu açıklandı!
Trabzonspor'un resmi borcu açıklandı!Trabzonspor'un mevcut durum itibariyle net borcu 3 milyar 150 Milyon TL olarak açıklandı.
19.10.2024Süper Lig
GİB sahte "vergi borcunuz var" e-postalarına karşı vatandaşları uyardı
GİB sahte "vergi borcunuz var" e-postalarına karşı vatandaşları uyardıHazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), sahte "vergi borcunuz var" e-postalarına karşı vatandaş ve mükellefleri uyardı.
19.10.2024Ekonomi
Adana neşeli festivalleri, fuarları, doğal güzellikleri ile gündeme geliyor!
Adana neşeli festivalleri, fuarları, doğal güzellikleri ile gündeme geliyor!Başkan Zeydan Karalar, hizmetlerine kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Karalar, ekim ayı sonlanmadan 3 mahalle merkezi ve bir yolun açılışı için harekete geçti.
18.10.2024Adana
Cevdet Yılmaz: Bütçe kanun teklifimiz sosyal refahı artırıcı yaklaşıma sahip
Cevdet Yılmaz: Bütçe kanun teklifimiz sosyal refahı artırıcı yaklaşıma sahipCumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifimiz, yatırımı, istihdamı, üretimi, ihracatı destekleyen, sosyal refahı artırıcı yaklaşıma sahiptir" dedi.
17.10.2024Ekonomi
TOKİ'den yüzde 25 indirim kampanyası! Son gün 5 gün
TOKİ'den yüzde 25 indirim kampanyası! Son gün 5 günÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) peşin ödemede yüzde 25’lik indirim kampanyası 18 Ekim’de sona eriyor.
14.10.2024Ekonomi
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Tüm zamanların rekorunu kırdık
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Tüm zamanların rekorunu kırdıkGalatasaray’da yıllık olağan genel kurul toplantısı bugün yapılacak. Son dönemde yoğun eleştirilere maruz kalan Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, ibraya sunulacak.
12.10.2024Galatasaray
IMF, üyelerinin borçlanma maliyetini azaltacak
IMF, üyelerinin borçlanma maliyetini azaltacakUluslararası Para Fonu Başkanı Kristalina Georgieva, IMF'nin üyelerinin borçlanma maliyetlerini yıllık yaklaşık 1,2 milyar dolar azaltacak önlemleri onayladığını bildirdi.
12.10.2024Dünya
Mehmet Şimşek: Cari açığın milli gelire oranı yüzde 1’in altına geriledi
Mehmet Şimşek: Cari açığın milli gelire oranı yüzde 1’in altına gerilediHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Cari açıktaki düşüş ve dış finansmandaki kuvvetli görünüm makro finansal istikrarımızı güçlendiriyor." dedi.
11.10.2024Ekonomi
İstanbul'da dönüşüme çifte kolaylık! Güneş Sitesi Yarısı Bizden ve TOKİ ile inşa edilecek
İstanbul'da dönüşüme çifte kolaylık! Güneş Sitesi Yarısı Bizden ve TOKİ ile inşa edilecekÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, hak sahiplerinin yüzde yüz uzlaşma sağladığı İstanbul’daki Güneş Sitesi’nin dönüşümü için Yarısı Bizden ile hibe sağlarken Kentsel Dönüşüm Başkanlığı ve TOKİ işbirliği ile de inşa desteği verecek.
8.10.2024Ekonomi
'Denizde kum Seçil'de para' Seçil Erzan yeniden hakim karşısında
'Denizde kum Seçil'de para' Seçil Erzan yeniden hakim karşısındaKamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık olayına ilişkin Seçil Erzan'ın "sanık", Süleyman Aslan ve "Moci" olarak bilinen Mojtaba Haghani'nin "müşteki-sanık" olarak yargılanmalarına başladı. Yeni detaylar ise şaşkına çevirdi.
4.10.2024Gündem
Devlet Bahçeli: Şansını denemek isteyen buyursun gelsin
Devlet Bahçeli: Şansını denemek isteyen buyursun gelsinMilliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. İsrail'in Lübnan ve Suriye'ye yönelik saldırılarını değerlendiren Bahçeli, "Savaşın sadece Orta Doğu ile sınırlı kalacağını düşünenler yanılmaktadır. Sürek avı etki alanını genişleterek neredeyse vatanımızın sınırlarına dayanacaktır. İsrail'in sabotajlarının Türkiye'ye mesaj olduğunu inkar etmek söz konusu değildir. Bölgesel savaş çıkmıştır. " dedi.
1.10.2024Gündem
TCMB'den konkordato analizi
TCMB'den konkordato analiziTCMB'nin blog sayfası Merkezin Güncesi'nde yer alan analizde, bu yıl içinde gerçekleşen konkordato taleplerinin parasal sıkılaştırma öncesinde de riskli kategoride sayılabilecek firmalarda yoğunlaştığının görüldüğü belirtildi.
30.09.2024Ekonomi
Sinan Akçıl'a 50 bin liralık otopark davası
Sinan Akçıl'a 50 bin liralık otopark davasıSinan Akçıl’a, Güvenli Otopark ve Yediemin Hizmetleri şirketi yaklaşık 10 yıldır ellerinde bulunan aracın otopark ve çekici ücretini ödemediği iddiasıyla dava açtı. Şarkıcı hakkında 50 bin liralık icra takibi başlatıldı.
30.09.2024Magazin
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yapılandırma geliyor, tarih ve detaylar belli oldu
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yapılandırma geliyor, tarih ve detaylar belli olduKredi kartı kullanan ve bankalardan ihtiyaç kredisi çeken milyonlarca vatandaşı doğrudan ilgilendiriyor. Yapılandırma imkanı geliyor. Detaylar belli oldu. Merkez Bankası ile BDDK tarafından bireysel kredi kartlarına ilişkin eş güdümlü adımlar atıldı. Bireysel kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borcunu ödeyemeyenler için 60 aya kadar yapılandırma imkanı getirildi. Kredi kartlarında asgari ödeme oranında limite göre değişikliğe gidildi. Bireysel kredi kartlarına uygulanan azami akdi faiz oranları kredi kartı dönem borcuna göre referans orana bağlı olarak farklılaştırılırken, belirlenecek oranlar 24 Ekim'de açıklanacak ve 1 Kasım'da yürürlüğe girecek.
27.09.2024Ekonomi
Kredi kartlarına yeni düzenleme! Yapılandırma imkanı ve asgari ödeme tutarında değişiklik
Kredi kartlarına yeni düzenleme! Yapılandırma imkanı ve asgari ödeme tutarında değişiklikTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından bireysel kredi kartlarına ilişkin eş güdümlü adımlar atıldı. Karara göre, asgari ödeme oranında limite göre değişikliğe gidildi. İhtiyaç kredileri ise anapara ve faiz ödemelerinin 30 günden fazla gecikmesi halinde ilave kredi olmadan 60 aya kadar yapılandırılabilecek.
26.09.2024Ekonomi
Başkan Tetik'ten girişimci kadınlara tam destek! Seminer başladı
Başkan Tetik'ten girişimci kadınlara tam destek! Seminer başladıNazili Belediyesi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) iş birliğiyle düzenlenen ‘Nazilli'nin Kadın Girişimcileri E-Ticaret Öğreniyor' semineri başladı.
25.09.2024Gündem
Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye 'karaborsa' göndermesi
Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye 'karaborsa' göndermesiGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek, askıya alınan sponsorluk anlaşmasından, karaborsa bilet iddiaları ve Fenerbahçe derbisine kadar soruları cevapladı.
24.09.2024Futbol
Emeklilere güzel haber! Maaşlardan kesilmeyecek
Emeklilere güzel haber! Maaşlardan kesilmeyecekMilyonlarca emekliyi kapsıyor. Yargıtay'dan emeklileri ilgilendiren karar. Avukat Mücahit Küçük, Yargıtay tarafından verilen kararla kredi borcunu ödeyemeyen emeklilerin maaşlarının haczedilemeyeceğini söyleyerek, “Emekliler kredi çekerken imzaladıkları sözleşmelere dikkat etmeli” dedi.
21.09.2024Ekonomi
Beşiktaş Kulübü'nün resmi borcu açıklandı!
Beşiktaş Kulübü'nün resmi borcu açıklandı!Beşiktaş Kulübü, 2024 Yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda kulübün borcu resmen açıklandı.
21.09.2024Beşiktaş
Kredi kartı borcu olanlara güzel haber! Yeni düzenleme geliyor
Kredi kartı borcu olanlara güzel haber! Yeni düzenleme geliyorKredi kartı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Kredi kartı borcunu ödemekte zorluk çekenlere yapılandırma imkânı sağlayacak bir düzenleme hazırlanıyor.
21.09.2024Ekonomi
Borcu veya alacağı olan herkesi ilgilendiren karar! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz
Borcu veya alacağı olan herkesi ilgilendiren karar! Haklıyken haksız duruma düşebilirsinizYargıtay’dan borcu ve alacağı olan milyonları ilgilendiren emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Hiçbir yazılı beyan olmadığı halde sosyal medyada borçlu olduğuna ilişkin ifadeler kullanılması delil sayıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat Ali Oktay Coşgun, bu tip uygulamalardaki yazışmaların belge niteliği taşıdığına dikkat çekerek, haklıyken suçlu duruma düşürecek konuyla ilgili de çarpıcı bilgiler verdi.
19.09.2024Ekonomi
Bakan Şimşek'ten CNN TÜRK'te açıkladı: Enflasyonda kalıcı düşüş devam edecek
Bakan Şimşek'ten CNN TÜRK'te açıkladı: Enflasyonda kalıcı düşüş devam edecekHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CNN Türk canlı yayınında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ve Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "En zor dönemi geride bıraktık" diyen Bakan Şimşek, "Türkiye'nin şu an en büyük problemi geçim sıkıntısı ve gelir dağılımının bozulmasıdır. Kalıcı refah artışı için enflasyonu tekrar tek haneye indireceğiz. Enflasyonda kalıcı düşüş başladı, devam edecek." ifadelerini kullandı.
16.09.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Borç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki borç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.