Kriz

Kriz

Son dakika KRİZ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KRİZ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KRİZ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kriz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kriz gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.021 kriz haberi bulunmuştur. Tüm kriz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da kriz patladı! Guela Doue, Wendel transferi yalan olunca Erden Timur'u aradılar
Galatasaray'da kriz patladı! Guela Doue, Wendel transferi yalan olunca Erden Timur'u aradılarGALATASARAY HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da transfer kaosu patlak verdi. Galatasaray’da Batshuayi dışında yeni isimlerin alınamaması, sarı-kırmızılı taraftarı ayağa kaldırdı. Özellikle sosyal medya üzerinden Başkan Dursun Özbek ve ekibine tepki gösterilirken, yönetim ise bazı kesimlerin bilinçli olarak ortalığı karıştırdığını iddia etti.
23.07.2024Galatasaray
Fenerbahçe'de Lugano maçı öncesi kriz! Mourinho ilk 11'i belirledi, ismini bile yazmadı
Fenerbahçe'de Lugano maçı öncesi kriz! Mourinho ilk 11'i belirledi, ismini bile yazmadıFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de Mourinho'nun Lugano maçı ilk 11'i netleşti. Fenerbahçe, Avrupa arenasındaki ilk maçına bu akşam Lugano deplasmanında çıkacak. UEFA’nın verdiği 3 maçlık deplasman tribünü cezası nedeniyle, Fenerbahçe taraftarı misafir tribününe alınmayacak. Mourinho ilk 11'de yıldız isimleri oynatmayacak. İşte detaylar...
23.07.2024Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Beşiktaş'ta Amartey krizi! Özel uçağa binmedi
Beşiktaş'ta Amartey krizi! Özel uçağa binmediYeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımda istenmeyen isimlerden olan Amartey ile ilgili yaşanan kriz ortaya çıktı.
21.07.2024Şampiy10
THY çöktü mü, THY’nın sistemi neden çöktü? THY sitesi neden açılmıyor, sitesinde sorun mu var?
THY çöktü mü, THY’nın sistemi neden çöktü? THY sitesi neden açılmıyor, sitesinde sorun mu var?THY sistemi çöktü mü, neden açılmıyor? Dünya genelinde yazılım sistemlerinde yaşanan sorun birçok sektörün sistemini etkiledi. Sistem çöküşü havayolu trafiğini de etkilerken THY'den konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, THY sitesi neden açılmıyor, sitesinde sorun mu var? THY’nın sistemi neden çöktü?
19.07.2024Gündem
Yunan şarkıcıdan küstah istek! Atatürk posteri ve Türk bayrağı indirilmeyince konsere çıkmadı
Yunan şarkıcıdan küstah istek! Atatürk posteri ve Türk bayrağı indirilmeyince konsere çıkmadıİzmir'in Çeşme ilçesinde, Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi öncülüğünde Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda eğitim yararı için düzenlenen konserde sahne alacak olan Yunan sanatçı Despina Vandi, sahnede olan Atatürk posteri ve Türk bayrağının indirilmesini isteyince kriz yaşandı. İsteği yerine getirilmeyen Vandi, konsere çıkmaktan vazgeçti. Konuyla ilgili sahneden açıklamada yapan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Bizim topraklarımızda, benim belediye başkanı olduğum bir kentte hiç bir güç ne bayrağımızı ne de Atatürk'ün posterini indirmeye yeltenemez. Hanımefendi, ivedilikle bu şehrin sınırlarını sakinlik ve sükunetle terk etsin. Dilerim bir daha gittiği hiç bir ülkede o ülkenin kanla elde edilmiş ve onun sembolü olan bayrağını indirmeyi aklından dahi geçirmez.” dedi.
17.07.2024Gündem
Fenerbahçe'de transfer için para kalmadı! Kriz patladı, ortada ne 8 numara ne de forvet var
Fenerbahçe'de transfer için para kalmadı! Kriz patladı, ortada ne 8 numara ne de forvet varFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Son olarak Cenk Tosun, Oğuz Aydın ve Saint-Maximin ile anlaşan sarı lacivertliler, kriz çıkartacak bir iddia gündeme bomba gibi düştü. 8 numara ve forvet transferi beklenirken bu iddia çok konuşulur. İşte detaylar...
17.07.2024Fenerbahçe
Polatların iddianamesi adliyede kriz çıkarttı! Savcı geri adım atmadı
Polatların iddianamesi adliyede kriz çıkarttı! Savcı geri adım atmadıDilan Polat iddianamesinin savcı ile mahkeme arasında krize neden olduğu ortaya çıktı. Kanal D Haber'in ulaştığı belgelere göre mahkeme 4 maddelik sert bir gerekçeyle iddianameyi iade etti. Kanal D Haber'in ulaştığı belgelere göre mahkeme 4 maddelik sert bir gerekçeyle iddianameyi iade etti. İşte detaylar...
14.07.2024Gündem
Zaha, Tete, Ziyech derken yıldız isim kriz çıkardı! Okan Buruk 'git' deyince karşı çıktı
Zaha, Tete, Ziyech derken yıldız isim kriz çıkardı! Okan Buruk 'git' deyince karşı çıktıGALATASARAY HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Avusturya kampında çalışmalarını sürdüren Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takıma katılacak isimler kadar ayrılacaklar da merak ediliyor. Okan Buruk'un takımda istemediği yıldız adeta bela oldu. İşte detaylar...
14.07.2024Galatasaray
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecekCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" temasıyla yurt içi ve yurt dışında geniş çaplı anma etkinlikleri düzenlenecek.
12.07.2024Gündem
Fenerbahçe'de yeni kriz patlak verdi! Ali Koç maaşına zam yapmadı, bedavaya gidiyor
Fenerbahçe'de yeni kriz patlak verdi! Ali Koç maaşına zam yapmadı, bedavaya gidiyorFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de Osayi Samuel krizi patlak verdi. ransferde önemli takviyeler yaparak şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen sarı lacivertlilerde Osayi Samuel ile yollar ayrılıyor. İşte detaylar...
12.07.2024Fenerbahçe
Galatasaray 3-2 yenilince kriz patladı! Okan Buruk yıldız isimlere kapıyı gösterdi
Galatasaray 3-2 yenilince kriz patladı! Okan Buruk yıldız isimlere kapıyı gösterdiGALATASARAY HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında LASK Linz ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı LASK Linz 3-2'lik skorla kazandı. Maç sonrası Okan Buruk yıldız isimlerle ilgili kararını verdi. İşte detaylar...
12.07.2024Galatasaray
Adana'da orman yangınları ve felaketleri zirvesi!
Adana'da orman yangınları ve felaketleri zirvesi!CHP'li 14 büyükşehir belediyesinin afet durumlarında ve sonrasında gerekli işbirliğini sağlayabilmesine yönelik "Orman Yangınları ve Çevre Felaketleri" konulu koordinasyon toplantısı Adana'da yapıldı.
10.07.2024Adana
Galatasaray'da kriz patladı! Erden Timur yalandı: Dursun Özbek istifaya kadar gider
Galatasaray'da kriz patladı! Erden Timur yalandı: Dursun Özbek istifaya kadar giderGALATASARAY HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dursun Özbek'in Florya projesi dahil gayrimenkullerle ilgili 2 yıllık yeni bir yetki istemesi ile ilgili genel kurul 6 Temmuz cumartesi günü yapılacak. Kritik genel kurul öncesi Erden Timur ve Dursun Özbek iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...
4.07.2024Galatasaray
Transfer haberleri kriz çıkardı! Tadic ve Cengiz Ünder kara kara düşünüyor
Transfer haberleri kriz çıkardı! Tadic ve Cengiz Ünder kara kara düşünüyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertli ekipte transfer sıkıntısı başladı. Jose Mourinho takımdan ayrılacak isimleri tam olarak belirlemedi. Ekibe katılacak yeni yıldız transfer haberleri Edin Dzeko, Fred, İsmail Yüksek, Dusan Tadic ve Cengiz Ünder'in keyfini kaçırdı. İşte detaylar...
3.07.2024Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Fransa'da kriz daha yeni başladı: Macron kendi sonunu getirdi, sonuç felaket!
Fransa'da kriz daha yeni başladı: Macron kendi sonunu getirdi, sonuç felaket!Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un 3 hafta içinde aldığı ikinci yenilgi bugün hem Fransa'nın hem Avrupa'nın bir numaralı gündemi oldu. Fransız basını Macron'un erken seçim kararıyla kendi sonunu getirdiği değerlendirmesinde bulunurken İngiliz medyası sonuçları felaket olarak değerlendirdi. ABD medyası ise ikinci turda net bir çoğunluk sağlanamaması durumunda Fransız siyasetinin felç olabileceğini öne sürdü.
1.07.2024Dünya
Bakan Yumaklı: İzmir'deki yangınlar kontrol altına alındı
Bakan Yumaklı: İzmir'deki yangınlar kontrol altına alındıTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'de yaptığı açıklamada, İzmir'in Selçuk ve Menderes, Balıkesir'in Susurluk ilçesindeki orman yangınlarının kontrol altında olduğunu bildirdi. Öte yandan Bakan Yumaklı, Çeşme'deki yangının izmarit kaynaklı, Menderes'teki yangının da hobi bahçesinden çıktığını söyleyerek, yangınla ilgili gözaltıların olduğunu belirtti.
30.06.2024Gündem
Rusya'da sinagog ve kiliseye saldırı düzenlendi! 6 polis hayatını kaybetti
Rusya'da sinagog ve kiliseye saldırı düzenlendi! 6 polis hayatını kaybettiRusya Dağıstan’da sinagog ve kiliseye saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu 6 polis hayatını kaybetti. Rusya'dan yapılan açıklamada, 'Teröristlerle çatışma sürüyor' denildi.
23.06.2024Dünya
Mazlum Çimen doğum gününü hastanede geçirdi... 'Bir kriz, bir stent...'
Mazlum Çimen doğum gününü hastanede geçirdi... 'Bir kriz, bir stent...'Besteci, keman sanatçısı, balet ve oyuncu Mazlum Çimen, doğum gününü hastanede geçirdi.
21.06.2024Magazin
Oğlak dolunayı 3 burç için kriz demek! Astrolog Aygül Aydın: Kavga gürültü eksik olmayacak, dedi 5 burç saydı!
Oğlak dolunayı 3 burç için kriz demek! Astrolog Aygül Aydın: Kavga gürültü eksik olmayacak, dedi 5 burç saydı!Bu haftanın gündemi Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay olacak. 12 burç için Oğlak burcunun dolunayının etkilerini paylaşan astrolog Aygül Aydın, restleşmeler yaşanacak gelişmelere hazırlıklı olun uyarısı yaptı. "Merkür 29 dereceleri görecek 29 derece gerçek anlamda olayların artık finalize edildiği zamanlardır. Bu hafta Merkür 29 derece ikizleri zorlayacak. Venüs 29 derece ikizleri zorlayacak" dedi. İşte 17-23 Haziran haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
17.06.2024Astroloji
Siyasi partilerde bayramlaşma ziyaretleri
Siyasi partilerde bayramlaşma ziyaretleriCHP heyeti AK Parti'ye, AK Parti heyeti de CHP genel merkezine bayramlaşma ziyareti gerçekleştirdi. MHP de, DSP heyetini kabul etti. Sırada AK Parti, CHP ve Yeniden Refah var. Son olarak AK Parti heyeti de MHP'ye bayram ziyaretinde bulundu
17.06.2024Gündem
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör koridoru kurulmasına müsaade etmeyeceğiz
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör koridoru kurulmasına müsaade etmeyeceğizMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler , ' terör örgütü tarafından bölgesel gerçekliklerle bağdaşmayan yapay terör devleti kurulmasının bir aşaması olarak görülen bu sözde seçim çalışmalarını kesinlikle reddediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri güney sınırlarının hemen ötesinde bölücü örgütün bir terör koridoru kurmasına asla müsaade etmeyecektir.' dedi.
10.06.2024Gündem
Fenerbahçe kongresinde kriz! Aziz Yıldırım, Vefa Küçük'ü tersleyip resti çekti: Buradan gidiyorum
Fenerbahçe kongresinde kriz! Aziz Yıldırım, Vefa Küçük'ü tersleyip resti çekti: Buradan gidiyorumFenerbahçe Kulübü tarihinin en büyük çekişmesine sahne olması beklenen Olağan Seçimli Genel Kurul, bugün başladı. Yapılan oylama sonucunda Vefa Küçük'ün yönettiiği toplantıda olay çıktı. İşte detaylar..
8.06.2024Fenerbahçe
Özel okul öğretmeni maaşlarına yüzde 100 zam
Özel okul öğretmeni maaşlarına yüzde 100 zamÖzel Öğretim Kurumlarını temsil eden dernekler, son günlerde kamuoyunda sıkça dile getirilen konulara açıklık getirmek için bir duyuru yayınladı.
1.06.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kriz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kriz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.