Kriz

Kriz

Son dakika KRİZ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KRİZ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KRİZ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kriz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kriz gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.061 kriz haberi bulunmuştur. Tüm kriz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ne oldu sana Szymanski! Yeni kriz patladı, Fred de çare olmadı
Ne oldu sana Szymanski! Yeni kriz patladı, Fred de çare olmadı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe ile sezona fırtına gibi giren Sebastian Szymanski alarm veriyor. Fred'in gelişiyle daha etkili oynayan yıldız isim ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
İngiltere Premier Lig'de tecavüz skandalı! 2 yıldız futbolcu gözaltına alındı
İngiltere Premier Lig'de tecavüz skandalı! 2 yıldız futbolcu gözaltına alındı İngiltere Premier Lig'de forma giyen iki futbolcu, tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, futbolcular kefaletle serbest kaldı. İki oyuncunun da 19 yaşında olduğu ve aynı takımda forma giydiği belirtildi.
24.04.2024 Futbol
Samandıra'da kriz! Tadic, Dzeko derken resti çektiler: İsmail Kartal gitmezse bırakırız
Samandıra'da kriz! Tadic, Dzeko derken resti çektiler: İsmail Kartal gitmezse bırakırız Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde puan kaybı sonrası teknik direktör İsmail Kartal eleştirilerin odağı olmuştu. Tüm bu yaşananlar sonrasında yeni kriz patladı. Buna göre; Takımın bazı yıldızları İsmail Kartal'ın takımın başında kalması durumunda Fenerbahçe'ye veda edeceklerini duyurdu. İşte tüm detaylar...
24.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe'de kriz! Tadic, Bonucci ve Cengiz Ünder başlattı, İsmail Kartal resti çekti
Fenerbahçe'de kriz! Tadic, Bonucci ve Cengiz Ünder başlattı, İsmail Kartal resti çekti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos'a elenerek kupaya veda eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve bazı oyuncular eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Süper Lig'de Sivasspor ile şampiyonluk yarışında kritik bir maça çıkacak olan sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal'dan flaş bir karar geldi.
22.04.2024 Fenerbahçe
Survivor'da Berna kriz geçirdi, rakip tepki gösterdi! 3. eleme adayı belli oldu
Survivor'da Berna kriz geçirdi, rakip tepki gösterdi! 3. eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da kıran kırana bir mücadele vardı. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Peki Survivor 3. dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte eleme adayı olan isim...
21.04.2024 Magazin
Fenebahçe'de kriz! Ali Koç küplere binecek, İsmail Kartal umursamamış, hepsi kafası göre vurmuş
Fenebahçe'de kriz! Ali Koç küplere binecek, İsmail Kartal umursamamış, hepsi kafası göre vurmuş Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bu sezon başarılı bir grafik çizen Fenerbahçe, çeyrek finale kadar yükselmeyi başardı. Bu turda Yunanistan takımı Olympiakos ile eşleşen sarı-lacivertli ekip, ilk mücadeleyi deplasmanda 3-2 kaybetti. İstanbul'da oynanan rövanşta öne geçmesine rağmen zaferi penaltılarda kaçıran Kanarya'da flaş bir gerçek ortaya çıktı. İşte Ali Koç'u çılgına çevirecek gelişme...
20.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Ülke puanı güncelledi, işte son durum
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Ülke puanı güncelledi, işte son durum Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde çeyrek final heyecanı sona ererken Türkiye'nin UEFA ülke puanı klasmanında sezonu 9. sırada tamamlaması kesinleşti.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fred'in hareketi kriz çıkardı! Livakoviç ne yapsın? İsmail Kartal Yunanlılara hediye etti
Fred'in hareketi kriz çıkardı! Livakoviç ne yapsın? İsmail Kartal Yunanlılara hediye etti UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Fenerbahçe, rakibi Olympiakos'u sahasında ağırladı. Karşılaşmanın penaltı atışlarında 3-2 mağlup olan sarı-lacivertliler, turnuvaya veda etti. Fred ile İsmail Kartal arasındaki kriz patladı. Maç sonu kritik detay ortaya çıktı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör ortaya çıktı Süper Lig'de Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Santos'un tazminatı ortaya çıktı. Öte yandan siyah-beyazlı kulübün yeni teknik direktör adayı belli oldu.
14.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de kriz patladı! İsmail Kartal'a artık güvenmiyor, Livakovic'le başladı
Fenerbahçe'de kriz patladı! İsmail Kartal'a artık güvenmiyor, Livakovic'le başladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bu sezon en çok maç oynayan Süper Lig takımı olan F.Bahçe’de toplamda 18 futbolcu sakatlık yaşadı. Sarı-lacivertlilerde üst üste gelen sakatlık haberleri teknik heyetin elini kolunu bağlarken, kurulan alternatifli kadro en az hasarla bugünlere gelinmesini sağladı. Öte yandan İsmail Kartal ile ilgili kritik detay ortaya çıktı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılma anları CNN TÜRK yayınına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasını açıkladı
PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasını açıkladı PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa karşılaşmasında sahadan çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılmasına karar verdi. Sarı-lacivertli ekibe ayrıca 4 milyon TL para ceza verildi.
11.04.2024 Fenerbahçe
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'de kriz! İsmail Kartal tek cümlede bitirdi, Mert Hakan devre dışı
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'de kriz! İsmail Kartal tek cümlede bitirdi, Mert Hakan devre dışı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında yarın deplasmanda Olympiakos ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli takım, kritik karşılaşmanın kamp kadrosunu açıkladı. Üç yıldız isim kafilede yer almadı. Olympiakos maçı öncesinde konuşan Kanarya'nın hocası İsmail Kartal, "Biz oyuncularımızla çalıştık. Yarınki maçtan Fenerbahçe'ye yakışır bir şekilde, iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi. İşte detaylar...
11.04.2024 Fenerbahçe
Dışişleri Bakanı Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
10.04.2024 Gündem
Bahçeli: "Sokakları savaş alanına çevirenler demorasi celladıdır"
Bahçeli: "Sokakları savaş alanına çevirenler demorasi celladıdır" Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Van’da hukuki bir meseleyi çarpıtıp sokakları savaş alanına çevirenler esasen demokrasi celladı, devlet ve millet muarızıdır. Hukuken seçime girmesi baştan yanlış olan ve bölücü terör örgütü PKK’ya övgüler düzdüğü bilinen bir şahsa belediye başkanlığı mazbatasının verilmesi de baştan ayağa skandaldır ve yanlıştır." dedi.
9.04.2024 Gündem
Galatasaray kupayı ne zaman alacak? Galatasaray Süper Kupa töreni ne zaman olacak?
Galatasaray kupayı ne zaman alacak? Galatasaray Süper Kupa töreni ne zaman olacak? Galatasaray Süper Kupa töreni, sporseverler tarafından gündeme geldi. Süper Kupa maçına U19 takımı ile çıkan Fenerbahçe, sahadan çekildi. Maçın yarıda kalmasının ardından sürecin nasıl işleyeceği ile beraber Galatasaray kupayı kazandı mı? sorusu öne çıkan başlıklardan oldu. PFDK kararı sonrası Trabzonspor lehine maçın 3-0 hükmen galibiyeti tescil edilmişti. Peki, Galatasaray Süper Kupa'yı ne zaman alacak?
8.04.2024 Şampiy10
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde İstanbul'un Avcılar İlçesinde teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede öldü. Cenazeye katılan arkadaşları Ömer Karakaya'nın denize iddia edildiği gibi atık dökmediğini öne sürerken sosyal medyada linç edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Kakao krizi geliyor: Sahte ürüne dikkat!  Fiyatların yükseleceği tarih belli oldu
Kakao krizi geliyor: Sahte ürüne dikkat! Fiyatların yükseleceği tarih belli oldu Kakao fiyatları uzun süredir yaşanan rekolte kayıpları yüzünden hızla seyrettiği yukarı yönlü gidişten vazgeçmiyor. Kısa sürede fiyatını ikiye katlayan kakao, aynı zamanda gıda üreticilerinin de girdi maliyetlerinde ani bir şok etkisi yarattı. Kakao fiyatlarında yaşanan artışın Ramazan Bayramı öncesine gelmesi, kârlılığı sınırlı etkiledi. Çünkü üreticiler Ramazan ve Kurban Bayramı için üretim planlarını aylar öncesinden yaptılar. Bu nedenle krizin iki bayramı da teğet geçmesi beklenirken iç piyasada kakao maliyetlerinin fiyatlara yansımasının eylül ayını bulacağı belirtiliyor.
6.04.2024 Ekonomi
Genç futbolcu fidye için kaçırıldı, ailesi ölüsünü buldu
Genç futbolcu fidye için kaçırıldı, ailesi ölüsünü buldu Güney Afrika Ligi ekiplerinden Kaizer Chiefs'in savunma oyuncusu Luke Fleurs, fidye için kaçırıldı ve trajik bir şekilde vurularak hayatını kaybetti.
5.04.2024 Futbol
Ali Koç'un inadı kriz çıkardı! Hiçbirini dinlemedi, U19 takımını cezalandırdı: Senin umurunda mı?
Ali Koç'un inadı kriz çıkardı! Hiçbirini dinlemedi, U19 takımını cezalandırdı: Senin umurunda mı? Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Ancak Fenerbahçe yönetimi, TFF'yi protesto etmek için Süper Kupa maçına U-19 takımıyla çıkma kararı aldı. Bu karar spor kamuoyunda büyük olay yaratırken Ali Koç'un sözleri adete camiada kriz çıkardı. Süper Kupa öncesi o isimler Ali Koç’a seslendi: Bu çocuklara yazık...
5.04.2024 Fenerbahçe
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor Psikiyatrist Dr. Süreyya Işık Coşkun, kanser teşhisinin tıpkı yas sürecine benzer psikolojik tepkilere yol açtığını ve hastaların yas sürecine benzer evrelerden geçtiğini vurgulayarak, tedavi boyunca uyum bozuklukları, anksiyete, depresyon, azalan yaşam memnuniyeti ya da öz güven kayıplarının yaygın görülebileceğini söyledi. Coşkun, bu süreçte psikonkoloji alanının hastaya destek olduğunu ifade etti.
5.04.2024 Adana
Fenerbahçe'de kriz kapıda! Ali Koç söyledi ama farkında değil, ağır yaptırım gelebilir
Fenerbahçe'de kriz kapıda! Ali Koç söyledi ama farkında değil, ağır yaptırım gelebilir Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finalinin ertelenmesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda maça çıkılmaması veya Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkılabileceğini duyurdu. Süper Kupa finaline çıkmaması durumunda Fenerbahçe'yi ağır yaptırımlar bekliyor. İşte detaylar...
3.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Kriz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kriz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.