Garanti Bbva

Garanti Bbva

Son dakika Garanti BBVA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Garanti BBVA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Garanti BBVA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Garanti Bbva

haberleri sayfasında son dakika yaşanan garanti bbva gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 garanti bbva haberi bulunmuştur. Tüm garanti bbva haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı DenizTemiz Derneği / TURMEPA ve Garanti BBVA işbirliğiyle deniz kirliliğini azaltmak ve önlemek amacıyla Marmara Denizi’nde başlatılan “Mavi Nefes Projesi” kapsamında Eylül 2021-Aralık 2023 döneminde yaklaşık 177 bin kişinin günlük üretimine eşit 200 ton katı ve sıvı atık toplandığı açıklandı.
21.03.2024 Vitrin
Türkiye’nin başarılı kadın girişimcileri ödüllerine kavuştu
Türkiye’nin başarılı kadın girişimcileri ödüllerine kavuştu Bu yıl 17.sini gerçekleşen Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması sonuçlandı.
29.02.2024 Ekonomi
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, online alışveriş alışkanlıklarımızı kökten değiştirdi! Bu dijital dönüşümün en önemli avantajlarından biri de, alışveriş yaparken bütçenizi zorlamadan istediğiniz ürünlere sahip olabilme fırsatı sunmasıdır. Hepsiburada Alışveriş Kredisi'nin taksit avantajlarıyla öne çıktığını söylemek mümkün. Hayallerinizdeki ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay ve esnek bir hale geliyor. Hepsiburada'nın sunmuş olduğu alışveriş kredisi seçenekleri, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunarken, ödemelerinizi taksitlere bölebilme imkanıyla da finansal konforunuzu gözetiyor. Ani bütçe darboğazları yaşamadan, istediğiniz ürünlere sahip olmanın keyfini sürmek artık elinizde. Hem geniş ürün yelpazesi hem de esnek ödeme seçenekleri ile Hepsiburada, online alışveriş deneyiminizi hem daha keyifli hem de daha ekonomik hale getiriyor.
4.10.2023 Advertorial
Borsa yasağı gelmişti! Aref'in portföyü ortaya çıktı
Borsa yasağı gelmişti! Aref'in portföyü ortaya çıktı Borsa İstanbul ve Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hakkında tedbir ve işlem yasağı getirilen illüzyonist Aref Ghafouri'nin portföyündeki hisseler Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. Aref'in 15 hissede payı olduğu ortaya çıktı.
23.08.2023 Ekonomi
OFİS YEM HALKA ARZ NE ZAMAN? ||| Ofis Yem halka arz hangi bankalar var, Ziraat Bankası’nda var mı, nasıl-hangi bankadan alınır? Ofis Yem Gıda kaç lot verir? Ofis Yem halka arz ve lot fiyatı
OFİS YEM HALKA ARZ NE ZAMAN? ||| Ofis Yem halka arz hangi bankalar var, Ziraat Bankası’nda var mı, nasıl-hangi bankadan alınır? Ofis Yem Gıda kaç lot verir? Ofis Yem halka arz ve lot fiyatı Ofis Yem halka saatleri, tarihi ve hisse fiyatı merak ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu, Ofis Yem halka arz başvurusunun onaylandığını açıkladı. Ofis Yem halka arz başvurusunun onaylandığının açıklanmasının ardından yatırımcılar Ofis Yem halka arz ne zaman? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Ofis Yem Gıda Sanayi halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, eşit mi oransal mı, katılım endeksine uygun mu? İşte Ofis Yem Gıda hisse kodu ve fiyatı ile ilgili merak edilenler…
11.08.2023 Ekonomi
Koza Polyester halka açılıyor
Koza Polyester halka açılıyor Kontinü polimerizasyondan polyester elyaf üreticisi Koza Polyester halka açılıyor. Garanti BBVA Yatırım’ın konsorsiyum liderliğinde gerçekleşecek halka arz için 5-7 Nisan tarihleri arasında talep toplanacak.
5.04.2023 Ekonomi
Konut kredisi faiz oranları düşecek mi? Beklenen açıklama geldi
Konut kredisi faiz oranları düşecek mi? Beklenen açıklama geldi Milyonlarca kişi yeni konut kampanyası ile ilgili detayları merak ediyordu. Yeni Evim Konut kampanyası ile ilgili ayrıntılar netleşti. Evi olmayan vatandaşların konut sahibi olmasını kolaylaştıracak kampanyanın ardından bankaların kredi faiz oranları araştırılmaya başlandı. Çok sayıda kişinin yararlanmasının beklendiği kampanya konut kredisi faiz oranlarını ne yönde etkileyecek? Uzman isim değerlendirdi.
4.01.2023 Ekonomi
Karbon Saydamlık Projesinde Türk şirketleri başarısını devam ettiriyor
Karbon Saydamlık Projesinde Türk şirketleri başarısını devam ettiriyor İklim değişikliğiyle mücadele alanında sürdürdüğü çalışmalar ve tüm operasyonel faaliyetleriyle önemli çevre girişimlerinden biri olan Karbon Saydamlık Projesi’nin (CDP) İklim Değişikliği Programı’nda Türk Şirketleri notunu yükseltmeye devam ediyor.
14.12.2022 Ekonomi
Dijital reklam sektörünün liderleri Mixx Awards Ödülü için bir araya geliyor
Dijital reklam sektörünün liderleri Mixx Awards Ödülü için bir araya geliyor İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 13’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu.
18.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Faizler düşürüldü! Kredi kartı olan ya da kredi kullanacak herkesi ilgilendiriyor, Garanti BBVA, Akbank, İş Bankası art arda duyurdu
Faizler düşürüldü! Kredi kartı olan ya da kredi kullanacak herkesi ilgilendiriyor, Garanti BBVA, Akbank, İş Bankası art arda duyurdu Gelen son dakika haberine göre, faiz oranları ile ilgili karar verildi. Bankalar art arda açıkladı. Yeni faiz oranları belli oldu. Kredi kartı, banka kartı olan, kredi çekmeyi planlayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni faiz oranları resmen uygulanmaya başladı. Belge ve onay şartı bulunmuyor. 12 ay vade seçeneği sunuluyor.
2.09.2022 Ekonomi
Emekli promosyon son gün! Promosyon son gün ne zaman, uzatıldı mı? En yüksek emekli promosyonunu veren banka hangisi, ne kadar?
Emekli promosyon son gün! Promosyon son gün ne zaman, uzatıldı mı? En yüksek emekli promosyonunu veren banka hangisi, ne kadar? Emekli promosyonu son gün için emeklilerin araştırması başladı. Promosyon oranları 10 bini bulurken emekliler Vakıf Bank, TEB, Garanti BBVA, Denizbank, ING, Akbank, Ziraat Bankası, Yapı Kredi ve QNB Finansbank bankalarının promosyon oranları için aramalarını arttırdı. Peki, Emekli promosyon 2022 son gün ne zaman? Promosyon son gün uzatıldı mı? İşte Emekli promosyon son gün ve En yüksek emekli promosyonunu veren banka…
31.08.2022 Ekonomi
Emeklilere promosyon müjdesi! Beklenen açıklama geldi, rakamlar değişti, süre uzatıldı, kritik detay ortaya çıktı
Emeklilere promosyon müjdesi! Beklenen açıklama geldi, rakamlar değişti, süre uzatıldı, kritik detay ortaya çıktı Emekli promosyonları ile ilgili son dakika gelişmesi! Banka değiştirmek isteyen emekliler için açıklamalar art arda geldi. 31 Ağustos olarak belirlenen süre uzatıldı. Promosyon başvurusu yapmak isyeyen emeklilere bankalar tarafından büyük fırsat sunuluyor. Banka promosyonlarında ödeme miktarı 10 bin TL sınırına dayandı. Peki 3 yıllık taahhüt süresi dolmadan maaş bankasını değiştirmek mümkün mü? İşte Garanti BBVA, TEB, Yapı Kredi, Akbank ve diğer bankaların yeni promosyon miktarıları ve ödemeler ile ilgili detaylar...
31.08.2022 Ekonomi
Bes'te yeni dönem! 200 lira ek katkı! Tarih verildi
Bes'te yeni dönem! 200 lira ek katkı! Tarih verildi Bes ile ilgili son dakika açıklaması! Bes'te yeni dönem. Garanti BBVA Emeklilik 1-31 Ağustos tarihleri arasında 0-2 yaş bebekler için yaptırılan BES sözleşmelerine 200 TL hediye ediyor. Çocuklarının geleceğine yatırım yapmak isteyen ebeveynler, minimum 185 TLlik aylık katkı payı ödeme taahhüttü ile bir kereye mahsus olarak 200 TLlik ek katkıdan ve hiçbir yatırım aracında bulunmayan devlet katkısı avantajından da yararlanıyorlar.
26.08.2022 Ekonomi
Kredi faiz oranları resmen değişti! Ziraat Bankası, VakıfBank, İş Bankası, Halkbank, Yapı Kredi... Bankalar güncel rakamları duyurdu
Kredi faiz oranları resmen değişti! Ziraat Bankası, VakıfBank, İş Bankası, Halkbank, Yapı Kredi... Bankalar güncel rakamları duyurdu Kredi faiz oranları değişti. Ziraat Bankası, VakıfBank, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar güncel kredi faiz oranlarını tek tek duyuruyor. Sıfır araba almak isteyen vatandaşlar kredi kullanımına yöneliyor; kendilerine en uygun kredi faiz oranlarını ve geri ödeme koşullarını araştırıyor. Taşıt kredisi çekmeyi düşünenler faiz oranlarının hangi bankada daha düşük olduğunu yakından takip ediyor. İşte 16 Ağustos itibarıyla güncel taşıt kredisi faiz oranları ve geri ödeme planı...
16.08.2022 Ekonomi
Hangi banka ne kadar promosyon veriyor 2022, en fazla promosyon veren banka hangisi? Emekli promosyon ücretleri…
Hangi banka ne kadar promosyon veriyor 2022, en fazla promosyon veren banka hangisi? Emekli promosyon ücretleri… Emekli promosyon yarışı devam ediyor. Emekli maaşını aldığı bankada 3 yıl taahhüt süresi dolanlar, yeni emekli olanlar, maaşını alacağını bankayı seçmek için promosyon oranlarına bakıyor. Maaşını istedikleri bankaya taşıyabilen emekliler “Hangi banka ne kadar promosyon veriyor 2022, en fazla promosyon veren banka hangisi?” sorularına yanıt arıyor. İşte Emekli promosyon ücretleri…
16.08.2022 Ekonomi
İhtiyaç, konut, taşıt kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar peş peşe duyurdu: Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Garanti, İş Bankası...
İhtiyaç, konut, taşıt kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar peş peşe duyurdu: Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Garanti, İş Bankası... Son dakika kredi açıklaması! Ziraat Bankası, VakıfBank, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar tek tek duyurdu. Araba almak isteyen, çeşitli ihtiyaçları için nakit para gereksinimi olan ya da konut almayı düşünen vatandaşlar kredi kullanımına yöneliyor. Kredi çekmek isteyenler öncelikle kredi faiz oranlarının hangi bankada daha uygun olduğunu yakın mercek altına alıyor. Bankalar güncel faiz oranlarını internet sitesi üzerinden güncelleyerek müşterilerine duyuruyor. Peki güncel faiz oranları ne durumda? Bankaların ihtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranı ne? Faiz oranlarında en uygun banka hangileri? İşte 11 Ağustos itibarıyla güncel kredi faiz oranları…
11.08.2022 Ekonomi
Banka promosyonlarında rakamlar güncellendi!  2.500 TL maaş alan emekli 7.500 TL promosyon alacak
Banka promosyonlarında rakamlar güncellendi! 2.500 TL maaş alan emekli 7.500 TL promosyon alacak Emekli promosoyonunda rakamlar değişti. Bankalar art arda duyurdu. Bankaların büyük çoğunluğunda ödeme miktarı 5.000 TL ve üzerine çekilirken, emekli promosyonunda tavan ödeme 7.500 liraya çıktı. Tavan ödeme en yüksek promosyon miktarını temsil etse de tüm emekliler tavan ödeme miktarından promosyon alacak. Sadece emekiler değil dul ve yetim maaşı alanlar da banka promosyonlarından yararlanabiliyor. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Promosyon ödemelerinden yararlanma şartları neler? işte Yapı Kredi, Garanti BBVA, Akbank, TEB, ING ve diğer bankaların yeni promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar ve banka promosyonları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
7.08.2022 Emekli
Emekli promosyonunda bir ilk! 2.500 TL maaş alana 7.500 TL
Emekli promosyonunda bir ilk! 2.500 TL maaş alana 7.500 TL Emekli promosyonlarında yeni dönem başladı. Promosyon ödemelerinde tavan miktar değişti. Bankalardan art arda açıklamalar geliyor. Maaş promosyonlarında ödeme miktarı arttırılıyor. Akbank'ın 5.000 TL olan promosyon miktarını 7.000 TL'ye çıkarması ile bankaların promosyon yarışı kızıştı. Yeni rakamlar art arda açıklandı. Emekli promosyonunda ek koşulsuz ödeme miktarı 7.250 TL'ye çıkarılırken ilave ödüller ile bu rakam 7.500 TL olarak güncellendi. 2.500 TL emekli maaşı alan bir kişi herhangi bir ek konul olmaksızın 7.250 promosyon alabiliyor. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? işte Yapı Kredi, Garanti BBVA, Akbank, TEB, ING ve diğer bankaların yeni promosyon ödemeleri...
3.08.2022 Emekli
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim...
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim... Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Milyonlarca ev sahibi bu sorunun cevabını merak ediyordu, ve açıklama geldi. Kiralar yüzde 100’ün üzerinde zamlandı, ev sahipleri artışa gittiğine bin pişman. Bazı kiracılar fahiş zamlar sonrası ödemeleri aksatmaya başladı. Mülk sahipleri ise ‘Tahsil edemediğim kira gelirinin vergisini ödemek zorunda mıyım?’ diye sorusuna cevap arıyor. Emlakçılar ve ev sahipleri ise kira artışına yüzde 25 sınırı gelmesine rağmen zam yapmaya devam ederken, flaş bir indirim haberi de geldi. Ev sahiplerinin pişman olduğunu belirten İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, tarih vererek kira fiyatlarının “en az yüzde 20-25 düşüş bekliyorum" dedi. İşte kira fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
2.08.2022 Ekonomi
Emekliye promosyon müjdesi! Rekor ödeme, 7.250 TL'ye çıktı! Garanti BBVA, Akbank, TEB, ING ve...
Emekliye promosyon müjdesi! Rekor ödeme, 7.250 TL'ye çıktı! Garanti BBVA, Akbank, TEB, ING ve... Emekli promosyon ödemelerinde yeni bir dönem başladı. Promosyonda tavan ücret değişti. Uzun süre 750 -1.000 TL bandında seyreden promosyon ödemelerinde yarış kızıştı. Enflasyondaki artış bankaları harekete geçirdi. Birçok banka promosyon ödemesini 5.000 TL seviyesine çekti. Ancak geçtiğimiz günlerde Akbank promosyon yarışını bir adım daha ileriye taşıyarak promosyonda tavan ödemeyi 7.000 TL'ye çekti. Akbank'ın ardından bir banka daha promosyon ödemelerinde değişikliğe gitti ve 7.250 TL ek koşulsuz promosyon ödemesi yapılmaya başladığını duyurdu. Promosyon ödemeleri emekli maaşına göre belirleniyor. Ancak en düşük emekli maaşının 3.500 TL'ye çıkarılması ile birlikte tüm emekliler bankaların tavan ödemelerinden yararlanabilir hale geldi. Dul ve yetim maaşı alanlar ise hisseleri oranında ödeme alıyor. Öte yandan özel bankalar arasında yaşanan promosyon yarışında kamu bankaları geride kalıyor. Kamu bankalarında en yüksek promosyon ödemesi 750 TL olarak ödeniyor. Peki en yüksek promosyon ödemesini hangi banka yapıyor? Bankalar tek tek açıkladı. işte Garanti BBVA, Akbank, TEB, ING ve diğer bankaların promosyon yarışındaki yeri...
2.08.2022 Ekonomi
Bankaların emekli promosyonları ne kadar? ING, Garanti ve İş Bankası’nın emekli promosyonları ne kadar oldu?
Bankaların emekli promosyonları ne kadar? ING, Garanti ve İş Bankası’nın emekli promosyonları ne kadar oldu? Promosyon veren bankalar merak ediliyor. Emekli promosyonu ne kadar? sorusuna yanıt aranıyor. Bankalar promosyon yarışına girdi. 5 bin lirayı aşan promosyon ve ek fırsatlarla emeklileri maaş müşterisi yapmak isteyen bankalar promosyon açıklamaları yapmaya devam ediyor. Bankalar promosyon dışında ek kart, ihtiyaç kredisi kullanan emekliler avantajlı kredi faiz oranları, masrafsız para transferi ATMlerden ücretsiz para çekip yatırma gibi imkanlar da sunuyor. Peki, Bankaların emekli promosyonları ne kadar? ING, Garanti ve İş Bankası’nın emekli promosyonları ne kadar oldu?
26.07.2022 Ekonomi
Emekliye zam sonrası yeni müjde! Tek tek hesabı yapıldı! Büyük kazanç
Emekliye zam sonrası yeni müjde! Tek tek hesabı yapıldı! Büyük kazanç Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekli promosyonlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Emeklinin artan maaşı bankaların promosyon ödemelerinde yeni seçenekler oluşturmasına kapı açtı. Bankalar 5 bin lirayı aşan promosyon ve ek fırsatlarla emeklileri maaş müşterisi yapmak istiyor. Maaşını İş Bankası'ndan alan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 27 Haziran - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 5.000 TL'ye varan promosyon ödemesinden yararlanıyor. 1.500 TL'den düşük (1.500 TL hariç) maaşlar için 3.500 TL, 1.500 - 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) maaşlar için 4.250 TL, 2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 5.000 TL ödeme yapılıyor. Garanti BBVA, bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 3 bin 500 TL, bin 500 TL-2 bin 500 TL arasında emekli maaşı alanlara 4 bin 250 TL, 2 bin 500 TL ve üstünde maaş alan emeklilere ise 5 bin TL nakit promosyon ödemesi yapıyor. Garanti BBVA ayrıca tüm müşterilerinin yararlanabildiği 'yakınını getir' kampanyasıyla maaşını taşımaya davet edilen her bir emekli yakını için 250 TL ilave ödeme yapıyor. ING Türkiye, emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 5 bin TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon sunuyor. Bankadan yapılana açıklamaya göre maaşını taşıyan emekliler, emekli arkadaşlarını ING’li yaptıkları takdirde kişi başına 250 TL ve en çok 5 arkadaşını getirmek koşuluyla toplamda bin 250 TL’ye varan ek promosyon kazanabiliyor. Böylelikle emekliler toplamda 6 bin 250 TL’ye varan promosyon kazanma imkanı yakalıyor. Emekli maaşını söz konusu bankaya taşıyanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları; bin 500 TL’ye kadar ise 3 bin 500 TL, bin 500 TL - 2 bin 500 TL arası ise 4 bin 250 TL ve 2 bin 500 TL ve üzeri ise 5 bin TL nakit promosyon almaya hak kazanıyor. İşte banka banka emekliye promosyon ödemeleri...
26.07.2022 Emekli
Tazminat ve iş sözleşmesi uyarısı! İşçi-işveren milyonları ilgilendiriyor, 1 yıl şartı var...
Tazminat ve iş sözleşmesi uyarısı! İşçi-işveren milyonları ilgilendiriyor, 1 yıl şartı var... İşçi-işveren milyonları ilgilendiren açıklama! Tazminat ile ilgili son dakika gelişmesi. 1 yıl süre şartı var, bildirim süresini beklemeksizin feshediliyor. Şartlar tek tek açıklandı. Hem işçi tazminatını alıp ayrılabiliyor hem de işveren şartlar oluştuğunda işçisini tazminat vermeden işten çıkartabiliyor. Çalışanların bu durumlara çok dikkat etmeleri gerekiyor, sözleşmeye uymamak, maaşı eksik yatırmak, ayrımcılık... Dikkat çeken doğum ve gebelik uyarısı da geldi, işçinin iş sözleşmesinin askıda kalması nedeniyle işine gidemediği süreler için ise ücret işlemiyor. İşte çalışan herkesi ilgilendiren konunun detayları...
26.07.2022 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Garanti Bbva ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki garanti bbva haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.