Kredi Açıklaması

Kredi Açıklaması

Son dakika kredi açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.155 kredi açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm kredi açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çiftçiler damlama sulama sistemi tebliğini bekliyor! "Faizsiz kredi açıklaması istiyoruz"
Çiftçiler damlama sulama sistemi tebliğini bekliyor! "Faizsiz kredi açıklaması istiyoruz" Türkiye tarımının başkenti Adana’nın yüzde 38’inde tarım yapıldığını yüzde 38’lik alanın da yüzde 75’inin sulanabilir alan olduğuna dikkat çeken Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan; damlama sulama sistemi tebliğinin beklendiğini söyledi.
4.04.2024 Adana
Kredi açıklaması! Takipteki kredi oranı düşüyor
Kredi açıklaması! Takipteki kredi oranı düşüyor Bankacılık sektöründe kullandırılan kredilerde, takibe düşme oranının azalması dikkat çekti. 2022’de kredilerin yüzde 2,10’u takibe düşerken, 2023 yılı sonunda bu oranın yüzde 1,6’ya ineceği öngörülüyor.
10.11.2023 Ekonomi
Kredi açıklaması! Bakan Şimşek: KOBİ'lerin kredi garanti limitleri artırıldı
Kredi açıklaması! Bakan Şimşek: KOBİ'lerin kredi garanti limitleri artırıldı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından KOBİ kredilerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
4.09.2023 Ekonomi
Kredi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu
Kredi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, esnafa 100 milyar lira tutarında verilecek olan kredi paketine yönelik önemli bir açıklama yaptı.
23.10.2022 Ekonomi
Sıfır faizli kredi açıklaması! 200 bin lira kullandırılacak, ikiye bölünebilecek
Sıfır faizli kredi açıklaması! 200 bin lira kullandırılacak, ikiye bölünebilecek Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, geleneksel yaygın üretim konusundaki sıfır faizli 200 bin liralık tarım kredisinin 100 bin liralık kısmının mazot ve gübre alımında kullanılabileceğini ifade etti.
22.10.2022 Ekonomi
İhtiyaç, konut, taşıt kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar peş peşe duyurdu: Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Garanti, İş Bankası...
İhtiyaç, konut, taşıt kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar peş peşe duyurdu: Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Garanti, İş Bankası... Son dakika kredi açıklaması! Ziraat Bankası, VakıfBank, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar tek tek duyurdu. Araba almak isteyen, çeşitli ihtiyaçları için nakit para gereksinimi olan ya da konut almayı düşünen vatandaşlar kredi kullanımına yöneliyor. Kredi çekmek isteyenler öncelikle kredi faiz oranlarının hangi bankada daha uygun olduğunu yakın mercek altına alıyor. Bankalar güncel faiz oranlarını internet sitesi üzerinden güncelleyerek müşterilerine duyuruyor. Peki güncel faiz oranları ne durumda? Bankaların ihtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranı ne? Faiz oranlarında en uygun banka hangileri? İşte 11 Ağustos itibarıyla güncel kredi faiz oranları…
11.08.2022 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan kredi açıklaması
Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan kredi açıklaması Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Başkanı Şahap Kavcıoğlu, İSO Meclis Toplantısında konuştu. Kavcıoğlu "Geçen yılın ilk yarısına kıyasla 2022 yılının ilk altı ayında reeskont kredisi kullanan firma sayısı 2199’dan 4476’ya; kredi kullanım tutarı da 9,3 milyar ABD dolarından 11,1 milyar ABD dolarına yükselmiştir. Hedefli kredi politikamızda kaynakların yatırım, istihdam, üretim ve ihracatı artıracak yönde ve uygun şartlarda sağlanması temel ilkemizdir. Bu nedenle, krediye erişimin tabana yayılmasını ve sanayicilerimizin krediye kolayca erişmesini son derece önemsiyoruz." dedi.
29.07.2022 Ekonomi
Kredi paketi açıklaması! Halkbank resmen duyurdu, 350 bin lira limit, 60 aya kadar vade ile kredi...
Kredi paketi açıklaması! Halkbank resmen duyurdu, 350 bin lira limit, 60 aya kadar vade ile kredi... Halkbank'tan kredi destek paketi açıklaması! 350 bin TL limitli ve 60 aya kadar vade fırsatıyla kredi fırsatı sunuluyor. Kadın girişimci sayısının artırılması amacıyla bankalar tarafından birçok destek paketi devreye alınıyor. Halkbank, Genç Girişimci Destek Paketi ile kadın girişimcilere kredi imkanı sağlıyor. 35 yaş sınırı bulunuyor. Üniversite mezunu olan, iş tecrübesi olmayan ve kendi işini kurmak isteyenlere yönelik 350 bin TL limitli ve 60 aya kadar vade fırsatıyla kredi paketi sunuluyor. Türkiye genelinde 131 bin 787 kadın girişimciye 14,4 milyar TL kredi desteği sağladığı duyuruldu.
29.07.2022 Ekonomi
Yeni kredi fırsatı! ING Türkiye resmen duyurdu, bankada hesabı olan müşterilere...
Yeni kredi fırsatı! ING Türkiye resmen duyurdu, bankada hesabı olan müşterilere... Kredi açıklaması! ING Türkiye resmen duyurdu. Banka müşterilerini çok yakından ilgilendiriyor. Dev bankadan açıklama geldi, yeni bir program hayata geçirildi. ING'den yapılan açıklamaya göre tüzel müşterilerine yönelik Sürdürülebilir İş Kredisi geliştirildi. Belirlenen sürdürülebilirlik kriterlerini sağlayan ticari işletmeler, taksitli ticari kredi ve spot krediler için uygun kredi oranlarından faydalanabilecek. Kriterlerin kapsamı ve belge sunulması gereken alanlar tek tek açıklandı. Banka şubelerinden ya da müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alınabilecek.
13.07.2022 Ekonomi
0.99 faiz oranı ile kredi fırsatı! Başvurular bugün başladı, 60 ay vade ve aylık 468 lira...
0.99 faiz oranı ile kredi fırsatı! Başvurular bugün başladı, 60 ay vade ve aylık 468 lira... Son dakika kredi açıklaması! 50 bin liraya kadar, 60 ay vadeli 0,99 faiz oranıyla kredi kullandırılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konutlarda Isı Yalıtım Kredi Paketi’ni duyurmuş ve hem aile bütçesine, hem devlet bütçesine olumlu katkısı olacağını belirtmişti. Kredi paketine ilişkin başvurular bugün itibarıyla başladı. Kredi kullanımının sonucunda 20 bin lira çeken bir hane, aylık 468 lira ödüyor. En az yüzde 35 tasarruf yapılacağı öngörülüyor. Kredi ödemesi bankalar tarafından konut sahibine değil, direkt olarak yalıtım firmasına yapılacak. İşte kredi paketinin detayları...
30.06.2022 Ekonomi
BDDK kredi açıklaması! Evin değerine göre ne kadar kredi kullanılabilecek? Konut kredilerinde kredi değer oranı ve kredi miktarı değişti mi?
BDDK kredi açıklaması! Evin değerine göre ne kadar kredi kullanılabilecek? Konut kredilerinde kredi değer oranı ve kredi miktarı değişti mi? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) açıkladı. Konut kredilerine ilişkin yeni karar! Ev kredilerinde düzenleme geldi. 1. ve 2. el konutlar için konut kredilerinde kredi değer oranı farklılaştı. Değeri 10 milyon TL üzeri olan konutlar için kredi imkanı olmayacak. Peki, Konut kredilerinde kredi değer oranı ne oldu? 1. el ve 2. el konutlarda kredi miktarı değişti mi? Evin değerine göre ne kadar kredi kullanılabilecek? Konut kredilerinde oran nasıl belirlenecek? Konut kredisi nasıl hesaplanacak? İşte BDDK açıklaması!
25.06.2022 Ekonomi
Kredilerle ilgili son dakika gelişmesi! Ve değişiyor
Kredilerle ilgili son dakika gelişmesi! Ve değişiyor Kredilerle ilgili son dakika açıklaması. Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi’nin Nisan 2022 aylık bülteninde paylaşılan verilere göre, Nisan 2022 itibarıyla bankalar ve banka dışı finansal kuruluşlar tarafından kullandırılan bireysel kredilerin miktarının yüzde 26 artışla 1,1 milyar TL’yi aştığı görüldü. Öte yandan BDDK tarafından yapılan duyuruda konut ve ticari kredilerde yapılacak düzenlemelerle ilgili çalışmaların sürdüğünün belirtildiğini hatırlatan Bankacılık ve İş Geliştirme Müdürü Orhun Çağlar Atilla, değerlendirmelerini şu ifadelerle sonlandırdı: "Duyuruda konut kredilerinde kredi değer oranının tutar bazlı farklılaştırılması, ticari kredilerin yatırım ve ihracat gibi üretken alanlara yönlendirilmesi gibi konularda da düzenleme yapılacağına dair ipuçlarına yer veriliyor." dedi.
21.06.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan kredi borcu ile ilgili flaş açıklama!
Merkez Bankası'ndan kredi borcu ile ilgili flaş açıklama! Merkez Bankası'ndan son dakika kredi borcu açıklaması. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Nisan 2022 dönemine ait özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcu gelişmelerini yayımladı. Buna göre, nisan ayında özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu 2021 sonuna göre 5,3 milyar dolar azalarak 163,7 milyar dolara geriledi. Vadeye göre incelendiğinde, 2021 yıl sonuna göre, uzun vadeli kredi borcunun 5,5 milyar dolar azalarak 156 milyar dolar; kısa vadeli kredi borcunun (ticari krediler hariç) ise 218 milyon dolar artarak 7,7 milyar dolar düzeyinde gerçekleştiği görüldü.
16.06.2022 Ekonomi
Halkbank kredi fırsatını resmen duyurdu! 12 ay anapara ödemesiz, 60 aya kadar vade ile...
Halkbank kredi fırsatını resmen duyurdu! 12 ay anapara ödemesiz, 60 aya kadar vade ile... Halkbank harekete geçti ve kredi fırsatını duyurdu. 12 ay anapara ödemesiz, toplam 60 aya kadar vade ile 750 bin TL’ye kadar kredi kullandırılacak. Halkbank'tan yeni açıklama geldi ve uygun kredi fırsatı devreye alındı. Bu destek paketinden yararlanacak müşteriler için aynı zamanda EFT/havale işlemlerinden ve ticari kredi kartlarından 1 yıl boyunca ücret alınmıyor. Kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin hizmetine sunulan Teknokent Destek Paketi'nin detayları ve paket kapsamında yer alan diğer destekler tek tek açıklandı. Halkbank'ın son dakika açıklaması...
30.05.2022 Ekonomi
Konut kredisinde yeni dönem! 0,89 ve 0,99 faizli kredi şartları resmen duyuruldu, kuruşu kuruşuna hesaplandı, yeni detaylar...
Konut kredisinde yeni dönem! 0,89 ve 0,99 faizli kredi şartları resmen duyuruldu, kuruşu kuruşuna hesaplandı, yeni detaylar... Son dakika 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi... Yeni açıklama geldi. Bakanlık tüm şartları tek tek duyurdu ve belli oldu. Ev sahibi olmak isteyenler için 0,89 ve 0,99 faiz oranlı kredi paketleri açıklanmıştı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yeni açıklama geldi. 'İlk evim konut finansman desteği' ve 'Genişletilmiş konut finansman desteği' kullandırım şartları duyuruldu. Bakanlık, "Konut Finansman Paketleriyle vatandaşlarımızın konut piyasasındaki dalgalanmaların olumsuz etkilerinden korumak ve ilk konutunu alacak vatandaşlarımızın çok uygun maliyetle konut erişimlerini artırmak hedeflenmiştir. Bu kapsamda konut sahibi olmayan vatandaşlarımızın ilgili paketlerden faydalanmaları amacıyla kullandırım esasları belirlendi" dedi. Aynı zamanda çekilecek krediye göre aylık ve toplam geri ödeme miktarlarıyla beraber yeni hesaplar da tablo ile paylaşıldı. 120 ay vade ile kredi çekecek kişi, tutara göre ne kadar geri ödeyecek, taksitler ne kadar olacak? İşte son dakika kredi açıklamaları ve 0.89 ve 0.99 konut kredisi hesabı...
21.05.2022 Ekonomi
Uygun faiz oranlı yeni kredi kampanyası! 100 bin TL'ye kadar veriliyor, vadesi...
Uygun faiz oranlı yeni kredi kampanyası! 100 bin TL'ye kadar veriliyor, vadesi... Uygun faiz oranlı kredi fırsatı! 100 bin liraya kadar, 24 aya varan vade seçeneği ile kredi kullandırılacak. Müşterileri yakından ilgilendiriyor. Bankadan açıklama geldi. Şekerbank yeni kampanyasını duyurdu. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'ne özel duyurulan kampanya ile mobil uygulamayı indiren ve uygulama üzerinden kredi başvurusu yapan çiftçilere ise yüzde 10 faiz indirimi sunulacak. Çiftçi müşterilerin ürünlerini daha verimli yetiştirebilmeleri için tüm bilgilere anlık ulaşabilecekleri kapsamlı mobil uygulamasına ilişkin Şekerbank tarafından detaylı bilgi de verildi.
14.05.2022 Ekonomi
Kredi müjdesi! Yüzde 0.89 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı
Kredi müjdesi! Yüzde 0.89 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı Konut kredisinde faizler düşürüldü. Milyonlara güzel haber geldi. Ev sahibi olmak herkesin hayali ancak artan fiyatlar nedeniyle pek çok kişi bu hayalini ertelemişti. Hükümet ev almak isteyenler için harekete geçti. 3 farklı paket devreye alındı. İlk kez ev alacaklara büyük kolaylık sağlanıyor. Konut kredilerinde faiz oranlarının yüksek olması ev almak için yeterli birikimi olmayan dar gelirli vatandaşların banka kredisi kullanmasını engelliyordu. Bankaların konut kredisi faizleri ilk kez ev alacaklar için geri çekiliyor. İlk evini alacak olanlar 0.99 faiz oranından yararlanacak. Ayrıca altın ve dövizini bozduranlar daha uygun koşullarla ev sahibi oluyor. 1 Nisan 2022 tarihinden önce açılmış döviz tevdiat hesaplarının (DTH) ya da hurda altının Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'na (TCMB) satımı ile karşılanması şartıyla, 2 milyon lira değerine kadar konutlar için 10 yıla kadar vadeli, aylık yüzde 0,89 faizli konut kredisi sağlanacak. İşte düşük faizli konut kredisinden yararlanmak isteyenler için yeni paketlerin detayları...
10.05.2022 Ekonomi
Kredi müjdesi! Düşük faizli, 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli!
Kredi müjdesi! Düşük faizli, 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli! Kredi ile ilgili son dakika müjdesi! Düşük faizli, 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli kredi fırsatı. Kredi fırsatı ile ilgili detaylar belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, girişimcilere yönelik yeni kredi paketlerini açıkladı. Bakan Nebati avantajlı faiz oranlarıyla azami 12 ay anapara ödemesiz dönem ve 60 aya varan vade imkanı sunulacağını duyurdu.
30.04.2022 Ekonomi
İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor...
İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor... Son dakika kredi açıklaması! Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar tek tek duyurdu. Ramazan Bayramı öncesinde nakit para ihtiyacı olan ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak isteyen çok sayıda vatandaş banka kredilerine yönelmeye başladı. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar taksitleri, geri ödemesi ve faiz oranlarında kendilerine en uygun bankayı araştırıyor. İhtiyaç kredileri için bankalar faiz oranlarını güncelleyerek müşterilerine duyurdu. Bayram öncesi birçok bankanın sunduğu faiz oranı, 1,70 seviyesinin altına düşmüş durumda. Peki güncel kredi faiz oranları ne? Kredi faiz oranlarında en uygun olan banka hangisi?
26.04.2022 Ekonomi
Faizsiz ve 2 yıl ödemesiz kredi veriliyor! Bakan son dakika duyurdu, ödemeler...
Faizsiz ve 2 yıl ödemesiz kredi veriliyor! Bakan son dakika duyurdu, ödemeler... Faizsiz kredi desteği ile ilgili son dakika açıklaması! En az 100 bin lira faizsiz kredi veriliyor; 2 yıl geri ödeme yok. Ödemeler yapılmaya başlandı. KOSGEB tarafından sağlanan kredide mikro ve küçük işletmelere alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira kredi desteği verilecek. Kadın istihdamında ise destek daha fazla. Her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira verilirken, kadın istihdamında ise 110 bin lira ödeme yapılacak. Destek ödemesi 6’şar ay aylık 2 taksit şeklinde olacak. İşe alınan personelin işten ayrılması durumunda ise şartlara uygun yeni bir personel istihdam edilebilecek. Sıfır faizli krediye ilişkin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan da yeni bir açıklama geldi. Bakan Varank, 18 bin işletmeye 1 milyar 650 milyon lira ödeme yapıldığını duyurdu.
7.04.2022 Ekonomi
Borcu olanlara güzel haber! Son dakika kredi ve kredi kartı kararı! Resmen duyuruldu ve değişti...
Borcu olanlara güzel haber! Son dakika kredi ve kredi kartı kararı! Resmen duyuruldu ve değişti... Kredi çeken, kredi kartı kullanan, kredi borcu olan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni düzenleme ile birlikte tamamen değişti. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Kat Mülkiyeti Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunda değişiklik yapıldı. Buna göre ön ödemeli olarak satılan konutların, sözleşmede belirlenen tarihte tüketicilere teslim edilmesi zorunlu olacak. Tüketici kredilerinde kredi borcunun tamamının 14 gün içinde erken ödenmesi halinde bildirim aranmaksızın cayma hakkı hükümleri uygulanacak. Tüketici kredilerinde ve konut kredilerinde kredi ile ilgili olmayan sigortalar ve yan finansal ürün ve hizmetler yasaklandı. Sahte yetkili servis sorununa neşter vuruldu ve satış sonrası hizmetlerle ilgili tüketicilere yeni haklar getirildi. Tüm kararlar detaylarıyla bir bir açıklandı. İşte Resmi Gazete kararı...
1.04.2022 Ekonomi
Çiftçiye büyük kredi müjdesi! Yüzde 50 hibe desteği! Ziraat Bankası...
Çiftçiye büyük kredi müjdesi! Yüzde 50 hibe desteği! Ziraat Bankası... Çiftçi milyonlarca kişiye müjde verildi. Çiftçiye kredi desteği ile ilgili son dakika gelişmesi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen hafta çiftçilere müjdesini verdiği destek paketinin detayları belli oldu. Ziraat Bankası üzerinden verilecek krediler bir yıl geri ödemesiz ve 8 yıl vadeli olarak kullandırılacak. Kredi kullanmak istemeyen çiftçilere ise yüzde 50’ye kadar hibe desteği verilecek.
22.03.2022 Ekonomi
Kredi kartı kullanan, kredi çeken, borcu olan herkesi kapsıyor! İade edilecek, taksitlerde...
Kredi kartı kullanan, kredi çeken, borcu olan herkesi kapsıyor! İade edilecek, taksitlerde... Kredi çeken, taksitlerini ödeyemeyen, kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni düzenleme ile birlikte tamamen değişiyor. Tüketicileri korumaya yönelik kanunda düzenleme yapılacak. Taksitli satış sözleşmelerinde borcunu ödeyemeyenler için taksitler toplamının 10'da 1'ini oluşturma kriteri, sözleşmede yer alan satış bedelinin onda biri olacak şekilde değiştirilecek. Böylece tüketiciler, ilave vadeden yararlanmış olacak. Öte yandan 14 günlük cayma süresinde kredi borcunun tamamı ödenirse cayma hakkı kullanılmış sayılarak, iadesi gerekli olan ücretler geri ödenecek. Kredi kartı veya kredili mevduat hesabı gibi belirsiz süreli tüketici kredisi sözleşmelerinde yeni belirlenen faiz oranlarının yürürlüğe girmesi için tüketiciye 30 gün öncesinde bildirim şartı bulunuyordu. Bu şart da kaldırılacak ve tüketicilerin indirimli orandan bildirim süresi beklenmesine gerek olmadan yararlanması sağlanacak. Zorla yapılan sigortalar yasaklanacak. Devre tatil sözleşmelerinde de değişiklik yapılacak. Yenilenmiş ürünlerle ilgili düzenleme de yer alacak. İşte yeni düzenlemenin tüm detayları...
9.03.2022 Ekonomi
Ekmek 1 TL'ye düştü! Sokağındaki zincir marketleri dize getirdi
Ekmek 1 TL'ye düştü! Sokağındaki zincir marketleri dize getirdi Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde ekmek fiyatını 1,25 liraya kadar indiren fırın, zincir marketleri dize getirdi. Rekabete geçen zincir marketler odun ekmeği 1 TL’ye kadar indirirken, aynı marketlerin ilçedeki diğer mahallelerdeki şubeleri ise odun ekmeği 2,5 liradan satmaya devam ediyor.
3.03.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili yeni gelişme! Resmen duyuruldu, yeni doğal gaz rezervi bulundu
Doğal gaz ile ilgili yeni gelişme! Resmen duyuruldu, yeni doğal gaz rezervi bulundu Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Yeni doğal gaz rezervi bulunduğu duyuruldu. Türkiye’nin en büyük maden rezervi bulunmuştu, şimdi de doğal gaz bulundu. Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde Maden Tektik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü tarafından 600 metrelik sondajın ardından doğal gaz rezervi bulundu. Çalışmalar devam ediyor. Elazığ’da yapılan inceleme ve saha çalışmalarında cumhuriyet tarihinin en büyük maden rezervi bulunmuştu. Değerlendirmelere göre bulunan maden rezervlerin toplam piyasa değerinin miyarlarca dolar olduğu belirtilmişti.
3.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.