Köşe Yazarı

Köşe Yazarı

Son dakika köşe yazarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köşe yazarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köşe yazarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köşe Yazarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köşe yazarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.311 köşe yazarı haberi bulunmuştur. Tüm köşe yazarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belirtisiz İsim Tamlaması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Belirtisiz İsim Tamlaması Örnekleri...
Belirtisiz İsim Tamlaması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Belirtisiz İsim Tamlaması Örnekleri... İsim tamlamaları, Türkçe'nin en önemli dil bilgisi konularından biridir. İsim tamlamaları, belirtili ve belirtisiz olarak ikiye ayrılır. Belirtisiz isim tamlamalarını bulmak için cümleye soru yöneltilir ve karşılığı cümle içerisinde belirtisiz isim tamlaması olarak işaretlenir. Gündelik hayatta da pek farkına varmasak da aslında birçok kez konuşma içerisinde belirtisiz isim tamlamalarını kullanırız.
23.01.2024 Eğitim
Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden?
Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden? Dostlukları uzun yıllara dayanan birbirine olan bağlılıklarıyla imrendiren Enis Arıkan ile Ezgi Mola’nın küs olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Enis Arıkan ile Ezgi Mola neden küstüğü ise merak konusu oldu.
9.01.2024 Magazin
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti Hürriyet’in çok uzun yıllardır sorumlu yazı işleri müdürlüğünü yürüten Hasan Kılıç İstanbul’daki evinde hayatını kaybetti. Ayrıca Vatan Gazetesi Ankara temsilciliği görevini yürüten Bilal Çetin, 65 yaşında hayatını kaybetti.
18.12.2023 Gündem
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti 42 yıldır düzenlenen Pınar Çocuk Resim Yarışması’nda sonuçlar açıklandı.
26.09.2023 Vitrin
Milyonlarca insanın hayatını değiştiren iğne! Kim Kardashian da kullanıyor Boris Johnson da
Milyonlarca insanın hayatını değiştiren iğne! Kim Kardashian da kullanıyor Boris Johnson da Zayıflama iğnesi son dönemde popüler oldu. İğneyi vurduran ünlüler arasına Kim Kardashian ve Elon Musk'tan sonra İngiltere’nin eski başbakanı Boris Johnson da katıldı. İğneyi, henüz görevdeyken bir kabine toplantısında “verdiği kilolarla dikkatini çeken bir bakandan öğrendiğini” anlatan Johnson, sonuçtan da oldukça memnun kalmış. Peki çok sayıda ünlü ismin tercih ettiği bu iğne sağlıklı mı? Kimler kullanabilir? Yan etkileri neler? Ne kadar süre kullanılmalı? İşre uzmanların yanıtları...
18.06.2023 Gündem
“Ömür Gedik, Refik Sarıöz ile Deşarj’a konuk oluyor!”
“Ömür Gedik, Refik Sarıöz ile Deşarj’a konuk oluyor!” Türkiye’nin sevilen Türkçe müzik kanalı Dream Türk, stüdyosunda popüler isimleri ağırlamaya devam ediyor.
13.06.2023 Televizyon
Okan Buruk ile Yusuf Demir krizinin perde arkası ortaya çıktı! 'Hoca ayıklamış'
Okan Buruk ile Yusuf Demir krizinin perde arkası ortaya çıktı! 'Hoca ayıklamış' Süper Lig'de 30 haftada 69 puan toplayan ve Alanyaspor'u 4-1'lik skorla deviren Galatasaray'da Okan Buruk'un oynattığı futbol ayakta alkışlanırken, köşe yazarı Mustafa Anıklı'nın "şampiyon" apoletiyle gelen bir Okan Buruk için, bu maaş çok azdır" ifadeleri oldukça dikkat çekti.
19.04.2023 Galatasaray
Burak Akçapar kimdir? Dışişleri yeni bakan yardımcısı Burak Akçapar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Burak Akçapar kimdir? Dışişleri yeni bakan yardımcısı Burak Akçapar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atamaya göre; Dışişleri Bakan Yardımcılığına Burak Akçapar ve Mehmet Kemal Bozay atandı. Türk Büyükelçi, akademisyen ve köşe yazarı Burak Akçapar hakkında aramalar ise söz konusu atama kararı sonrası arttı. Peki, Burak Akçapar kimdir? Dışişleri yeni bakan yardımcısı Burak Akçapar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? 
18.02.2023 Gündem
Gazeteci Orhan Erinç hayatını kaybetti
Gazeteci Orhan Erinç hayatını kaybetti Türkiye Gazeteciler Cemiyeti eski  başkanı, Cumhuriyet Gazetesi önceki genel yayın yönetmenlerinden Orhan Erinç 87 yaşındaydı.
23.01.2023 Gündem
Girişimci kadınlara ücretsiz eğitim verilecek programa başvurular başladı
Girişimci kadınlara ücretsiz eğitim verilecek programa başvurular başladı PROFAM tarafından yönetilen ANKAmall AVM, Değer Katan Girişimci Kadınlar Programı’nı başlattı. Programla ile fikir aşamasında olan 40 kadına girişim yolculuğunda mentorlük eğitimi verilecek. Programa son başvuru tarihi 23 Ocak olarak belirlendi. Katılımın ücretsiz olduğu programda eğitimler 60 saat sürecek.
20.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Uslu durun, bizim Atina ile bir işimiz yok" sözleri Yunan basınında
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Uslu durun, bizim Atina ile bir işimiz yok" sözleri Yunan basınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan'ı hedef aldığı "Uslu durun, bizim Atina ile bir işimiz yok" sözleri Yunan basınında büyük yankı uyandırdı.
5.01.2023 Gündem
Song vitrine çıkardı Fenerbahçe şampiyonluk için gemileri yaktı! 'Valencia gitsin o gelsin'
Song vitrine çıkardı Fenerbahçe şampiyonluk için gemileri yaktı! 'Valencia gitsin o gelsin' Dünya Kupası arasına girmeden önce Kadıköy'de Giresunspor'a kaybeden, Cumartesi günü ise Trabzonspor'a 2-0 yenilerek liderlik koltuğunu ezeli rakibi Galatasaray'a devreden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Katar'da Song'un şans verdiği yıldız golcüyü gündemine alan Fenerbahçe bu transfer için gözünü karartırken köşe yazarı Levent Kalkan'ın 'Valencia ile yolları ayırıp Aboubakar'ı getirin' ifadeleri ise oldukça dikkat çekti.
26.12.2022 Fenerbahçe
Süper Lig’de 2023-2024 Hıncal Uluç sezonu mu olacak?
Süper Lig’de 2023-2024 Hıncal Uluç sezonu mu olacak? Geçtiğimiz ay yoğun bakıma kaldırılan Futbol yorumcusu Hıncal Uluç’un vefatı başta futbol camiası olmak üzere sevenlerini üzdü. Spor basının önde gelen isimlerinden olan Hıncal Uluç’un ölümünün ardından Rasim Ozan Kütahyalı, “Önümüzdeki sezon, 2023-24 TFF Süper Lig sezonu “Hıncal Uluç Sezonu” olmalıdır” paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Peki, Süper Lig’de 2023-2024 Hıncal Uluç sezonu mu olacak? İşte detaylar…
21.11.2022 Şampiy10
Hıncal Uluç öldü mü? Gazeteci Hıncal Uluç kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, hastalığı neydi? İşte hayatı ve ölüm sebebi…
Hıncal Uluç öldü mü? Gazeteci Hıncal Uluç kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, hastalığı neydi? İşte hayatı ve ölüm sebebi… Gazeteci, köşe yazarı Hıncal Uluç öldü mü, neden öldü? Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti. 17 yaşındayken spor sayfasını hazırlayarak gazeteciliğe adım adan Uluç, 55 yılını bu mesleğe verdi. En son A Spor'da yayımlanan Hıncal Uluç ile Baş Başa programında spor yorumculuğu yapıyordu. Peki, Hıncal Uluç kimdir, aslen nereli, hastalığı neydi? İşte Hıncal Uluç’un hayatı…
21.11.2022 Gündem
Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti
Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti Türkiye’nin spor yazarlığı konusunda duayen ismi, köşe yazarı ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti.
20.11.2022 Gündem
CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz, asgari ücret ve EYT açıklaması
CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz, asgari ücret ve EYT açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dış siyasetteki mücadele alanlarından, iç politikadaki sıcak tartışmalara, gündeme dair bütün gelişmeleri CNN TÜRK ve Kanal D Ortak yayınında değerlendiriyor. Fulya Kalfa moderatörlüğünde gazeteciler Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin soruyor; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanıtladı. "CHP milli güvenlik sorunudur" diyerek Mersin'deki saldırıyı düzenleyen teröristin CHP'nin raporunda yer almasına sert tepki gösteren Erdoğan, "Terör örgütü ve siyasi uzantısı malum parti yerine devletin söylediklerine kulak verselerdi, böyle utanılacak hale düşmezlerdi" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, ABD ile F-16 meselesiyle ilgili olarak ise "Biden'ın bize vermiş olduğu sözden netice bekliyoruz" dedi. Ege'deki adalara zırhlı araçların yerleştirilmesi konusunda ABD ve Yunanistan'ı uyardıklarını belirten Erdoğan, "Biz burada uluslararası yargı yolunu kapadıklarını görüyoruz. Lozan'a göre buralar özel bir statüye tabi. ABD maalesef, ne Lozan'ı ne Paris'i dinliyor" dedi.
28.09.2022 Siyaset
Sihirli Annem dizisi senaristi Gamze Özer kimdir? Ünlü senaristten acı haber!
Sihirli Annem dizisi senaristi Gamze Özer kimdir? Ünlü senaristten acı haber! Başarılı dizilerin senaristi Gamze Özer’den acı haber! Sihirli Annem, Acemi Cadı, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği gibi dizilerin başarılı senaristi Gamze Özer hayatını kaybetti. Gamze Özer'in genç yaştaki vefatı sevenlerini üzdü. Gamze Özer’in vefat haberini Armağan Çağlayan duyurdu. Peki, Gamze Özer kimdir? Gamze Özer kaç yaşında ve nereli? Gamze Özer’in hastalığı ne? İşte Gamze Özer’in hayatı…
25.06.2022 Ünlüler Dünyası
Senarist Gamze Özer hayatını kaybetti! Acı haberi Armağan Çağlayan duyurdu
Senarist Gamze Özer hayatını kaybetti! Acı haberi Armağan Çağlayan duyurdu Senarist Gamze Özer'den kahreden haber! Sihirli Annem, Acemi Cadı, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği gibi dizilerin başarılı senaristi Gamze Özer hayatını kaybetti. Gamze Özer'in genç yaştaki vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Özer'in acı haberini Armağan Çağlayan, sosyal medyadan duyurdu.
25.06.2022 Magazin
Memurlara kötü haber! Bunu yapan yanar, meslekten atılma nedeni...
Memurlara kötü haber! Bunu yapan yanar, meslekten atılma nedeni... Milyonlarca memuru çok yakından ilgilendiren karar. Bunu yapan tüm çalışanlar memuriyetten atılır. Danıştay kararı var. Memurlar köşe yazarlığı yaparak fikirlerini köşelerinde ifade ediyorlar. Bu şekilde köşe yazarlığı yapanlardan bazıları, yazılarından dolayı disiplin cezası alabiliyor. Ancak özellikle kritik bir detay daha bulunuyor ve çalışanların çok dikkat etmesi gerekiyor. Eğer memur bunu yaparsa direk işten çıkarılıyor. Danıştay tarafından verilen bir karar memurlara kötü haber oldu.
1.05.2022 Memur
Gazeteci Tufan Türenç hayatını kaybetti...
Gazeteci Tufan Türenç hayatını kaybetti... Gazeteci Tufan Türenç hayatını kaybetti. 77 yaşındaki Türenç bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi.
23.04.2022 Gündem
İntihar gibi derbi planı! Taraftar çileden çıkacak! Pulgar skandalı
İntihar gibi derbi planı! Taraftar çileden çıkacak! Pulgar skandalı Yarın Fenerbahçe ile Kadıköy Ülker Stadı'nda prestiji yüksek bir maça çıkacak olan Galatasaray'da ünlü köşe yazarı Levent Tüzemen'in derbi yorumu resmen olay yarattı. İşte sarı kırmızılı cephede hayretle karşılanan o ifadeler ve Tüzemen'in Pulgar sözleri...
9.04.2022 Galatasaray
Haydar Dümen öldü mü? Haydar Dümen kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? İşte Haydar Dümen’in biyografisi!
Haydar Dümen öldü mü? Haydar Dümen kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? İşte Haydar Dümen’in biyografisi! Haydar Dümen öldü mü, neden? Cinsel yaşantı üzerine soruları net bir dille açıklığa kavuşturmasıyla bilinen Haydar Dümen hayatını kaybetti. Peki, Haydar Dümen kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? İşte Haydar Dümen’in biyografisi!
11.02.2022 Gündem
Galatasaray'da 'hain' ilan edilmişti! Tüm gerçekleri en ince ayrıntısına kadar yazdı! 'Birazcık ümidi olsaydı gider miydi?'
Galatasaray'da 'hain' ilan edilmişti! Tüm gerçekleri en ince ayrıntısına kadar yazdı! 'Birazcık ümidi olsaydı gider miydi?' Galatasaray'a imza atmayıp Fransa deviyle anlaşmaya varan yetenekli futbolcu hakkında çarpıcı ifadeler kullanan köşe yazarı Osman Şenher, transferin perde arkasını anlattı ve sarı kırmızılı yönetimi eleştirerek "Florya’’daki sisteme baksınlar' dedi. İşte o yazı...
4.02.2022 Galatasaray
Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası'na başvurular başladı
Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası'na başvurular başladı  Türkiye Zeka Vakfı olarak Millî Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK destekleri ile 2019 yılında başlattığımız “Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası”nın bu yıl üçüncüsü gerçekleştiriliyor. Şampiyona’da öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek, onlara yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıkları kazandırmak amacıyla zekâ oyunlarının yaygınlaştırılması hedefleniyor.
27.01.2022 Eğitim
Büyük tepki! 'Saygısızlıkta, vefasızlıkta marka oldunuz'
Büyük tepki! 'Saygısızlıkta, vefasızlıkta marka oldunuz' Milliyet Gazetesi köşe yazarı Atilla Gökçe'nin Burak Elmas - Fatih Terim ayrılığı hakkında "Saygısızlıkta, vefasızlıkta marka oldunuz." ifadeleri bir hayli dikkat çekti.
12.01.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Köşe Yazarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köşe yazarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.