Hıncal Uluç

Hıncal Uluç

Son dakika hıncal uluç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hıncal uluç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hıncal uluç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hıncal Uluç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hıncal uluç gelişmeleri de dahil olmak üzere 588 hıncal uluç haberi bulunmuştur. Tüm hıncal uluç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı  Gazeteci ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.  
22.11.2022 Gündem
Süper Lig’de 2023-2024 Hıncal Uluç sezonu mu olacak?
Süper Lig’de 2023-2024 Hıncal Uluç sezonu mu olacak? Geçtiğimiz ay yoğun bakıma kaldırılan Futbol yorumcusu Hıncal Uluç’un vefatı başta futbol camiası olmak üzere sevenlerini üzdü. Spor basının önde gelen isimlerinden olan Hıncal Uluç’un ölümünün ardından Rasim Ozan Kütahyalı, “Önümüzdeki sezon, 2023-24 TFF Süper Lig sezonu “Hıncal Uluç Sezonu” olmalıdır” paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Peki, Süper Lig’de 2023-2024 Hıncal Uluç sezonu mu olacak? İşte detaylar…
21.11.2022 Şampiy10
Ubıh asıllı ne demek, Ubıh nedir? Ubıh neresi, Ubıhlar Türk mü?
Ubıh asıllı ne demek, Ubıh nedir? Ubıh neresi, Ubıhlar Türk mü? Ubıh nedir, Ubıh asıllı ne demek? Gazeteci Hıncal Uluç’un hayatını kaybetmesinin ardından hayatını okuyan vatandaşlar Uluç, baba tarafından Ubıh asıllı olduğunu öğrendikten sonra arama motorlarına yönelerek Ubıh hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Ubıh neresi, Ubıh asıllı nedir? Ubıhlar Türk mü?
21.11.2022 Gündem
Hıncal Uluç öldü mü? Gazeteci Hıncal Uluç kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, hastalığı neydi? İşte hayatı ve ölüm sebebi…
Hıncal Uluç öldü mü? Gazeteci Hıncal Uluç kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, hastalığı neydi? İşte hayatı ve ölüm sebebi… Gazeteci, köşe yazarı Hıncal Uluç öldü mü, neden öldü? Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti. 17 yaşındayken spor sayfasını hazırlayarak gazeteciliğe adım adan Uluç, 55 yılını bu mesleğe verdi. En son A Spor'da yayımlanan Hıncal Uluç ile Baş Başa programında spor yorumculuğu yapıyordu. Peki, Hıncal Uluç kimdir, aslen nereli, hastalığı neydi? İşte Hıncal Uluç’un hayatı…
21.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan vefat eden gazeteci Hıncal Uluç için başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan vefat eden gazeteci Hıncal Uluç için başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 83 yaşında hayatını kaybeden gazeteci Hıncal Uluç için başsağlığı mesajı yayımladı.
20.11.2022 Gündem
Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti
Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti Türkiye’nin spor yazarlığı konusunda duayen ismi, köşe yazarı ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti.
20.11.2022 Gündem
Tufan Erginbilgiç kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Rolls-Royce'un CEO'su olan Tufan Erginbilgiç’in biyografisi…
Tufan Erginbilgiç kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Rolls-Royce'un CEO'su olan Tufan Erginbilgiç’in biyografisi… BP'de uzun yıllar üst düzey görevlerde bulunan Tufan Erginbilgiç Rolls-Royce'un CEO'su oldu. Erginbilgiç yeni görevine 1 Ocak 2023'te başlayacak. Peki, Rolls-Royce'un başına geçen Tufan Erginbilgiç kimdir, nerelidir, kaç yaşında?
27.07.2022 Gündem
Hıncal Uluç’un sağlık durumu nasıl? İşte Hıncal Uluç’un son durumu!
Hıncal Uluç’un sağlık durumu nasıl? İşte Hıncal Uluç’un son durumu! Gazeteci yazar Hıncal Uluç’un bir süredir yoğun bakımda tedavisi yapılıyordu. Sosyal medyada, Hıncal Uluç'un yaşamını yitirdiği iddia edildi. Hıncal Uluç’un sağlık durumu ile ilgili son durum merak ediliyor. Hıncal Uluç’un son durumu ile ilgili açıklama geldi. Peki, Hıncal Uluç’un sağlık durumu nasıl? Hıncal Uluç vefat etti mi? İşte Hıncal Uluç’un son durumu!
17.07.2022 Ünlüler Dünyası
Hıncal Uluç’un sağlık durumu nasıl? Hıncal Uluç kimdir, kaç yaşında?
Hıncal Uluç’un sağlık durumu nasıl? Hıncal Uluç kimdir, kaç yaşında? Gazeteci Hıncal Uluç'un sağlık durumu ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Hıncal Uluç’un sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Alınan bilgiye göre, yoğun bakımda bulunan Uluç'un entübe edildiği öğrenildi. Peki, Hıncal Uluç’un hastalığı ne? Hıncal Uluç’un sağlık durumu nasıl? Hıncal Uluç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hıncal Uluç’un biyografisi!
10.07.2022 Gündem
Hıncal Uluç yoğun bakıma kaldırılmıştı! Yeni haber geldi
Hıncal Uluç yoğun bakıma kaldırılmıştı! Yeni haber geldi Gazeteci Hıncal Uluç'un sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Yoğun bakımda bulunan Uluç'un entübe edildiği öğrenildi.
10.07.2022 Gündem
Hıncal Uluç yoğun bakıma kaldırıldı
Hıncal Uluç yoğun bakıma kaldırıldı Sabah gazetesi yazarı ve futbol yorumcusu Hıncal Uluç'un, yoğun bakıma kaldırıldığı belirtildi. 82 yaşındaki Uluç'un sağlık durumuna ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
9.07.2022 Gündem
Mustafa Kemal Atatürk Samsun'a o sandalla çıktı! 103 yıl önceki o günün 2 hikâyesi
Mustafa Kemal Atatürk Samsun'a o sandalla çıktı! 103 yıl önceki o günün 2 hikâyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün istiklal meşalesini yakmak için Bandırma Vapuru’yla Samsun’a çıktığı 19 Mayıs 1919’un 103’üncü yıldönümü Türkiye’nin dört bir yanında kutlanıyor. İşte o güne ilişkin iki hikaye...
19.05.2022 Gündem
Biri Galatasaray'ı San Marino'ya benzetti diğeri kulübü soymuşlar dedi!
Biri Galatasaray'ı San Marino'ya benzetti diğeri kulübü soymuşlar dedi! Burak Elmas'ın ibra edilmemesinin ardından Galatasaray'daki sıcak gelişmeleri yorumlayan iki ünlü yorumcudan Uğur Mele sarı kırmızılı kulübü San Marino'ya benzetirken, Hıncal Uluç ise 'kulübü soymuşlar' ifadeleri camiada ses getirdi.
1.04.2022 Galatasaray
Torrent için 'uzaklaştırın bu adamı' dedi Fatih Terim olsaydı Barcelona'yı elerdi diye ekledi!
Torrent için 'uzaklaştırın bu adamı' dedi Fatih Terim olsaydı Barcelona'yı elerdi diye ekledi! 0-0 sona eren Barcelona - Galatasaray maçından sonra İspanyol teknik adam Domenec Torrent'i korkaklıkla suçlayan, Burak Elmas'a ise 'gönderin bu hocayı' çağrısı yapan duayen yorumcu 'Fatih Terim olsaydı Galatasaray Barcelona'dan turla' dönerdi ifadelerini kullandı.
12.03.2022 UEFA Avrupa Ligi
Ünlü iş adamının son isteği ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan...
Ünlü iş adamının son isteği ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan... Ünlü iş adamı Jak Kamhi geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Kamhi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son isteği ortaya çıktı.
10.10.2020 Gündem
Fatih Terim'e sert sözler: Paris'te bittin hocam!
Fatih Terim'e sert sözler: Paris'te bittin hocam! Ünlü spor yorumcusu ve köşe yazarı Hıncal Uluç Galatasaray'ın önce Tuzlaspor'a 2-0 daha sonra PSG'ye 5-0 yenilmesiyle ilgili teknik direktör Fatih Terim'e ağır eleştirilerde bulundu.
13.12.2019 Galatasaray
Sezen Aksu, babasını son yolculuğuna uğurladı
Sezen Aksu, babasını son yolculuğuna uğurladı SANATÇI Sezen Aksu’nun, İzmir’de 91 yaşında vefat eden babası Sami Yıldırım’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Sezen Aksu’yu, acılı gününde, Sibel Can, Gülben Ergen, Emel Müftüoğlu, Sıla, Müjde Ar ve Demet Akbağ’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler de yalnız bırakmadı.
24.08.2019 Magazin
Ertekin Dinçay hayatını kaybetti!
Ertekin Dinçay hayatını kaybetti! Usta gazeteci Hıncal Uluç'un yakın dostu, Ortaköy'ün renkli siması Ertekin Dinçay hayatını kaybetti.
15.04.2019 Magazin
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna Adnan Oktar grubuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Oktar grubundan olduğu iddia edilen bir kişinin, Mesut Yılmaz, Meral Akşener, Celal Adan ve Mehmet Ağar’ın da aralarında olduğu politikacılar hakkında bilgiler topladığı iddia edildi.
9.08.2018 Gündem
‘Oktar, partilerde istihbarat topladı’
‘Oktar, partilerde istihbarat topladı’ Adnan Oktar grubuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Oktar grubundan olduğu iddia edilen bir kişinin, Mesut Yılmaz, Meral Akşener, Celal Adan ve Mehmet Ağar’ın da aralarında olduğu politikacılar hakkında bilgiler topladığı iddia edildi.
9.08.2018 Gündem
İlk gösteriminde büyük alkış!
İlk gösteriminde büyük alkış! İstanbul hakkında yazılmış şiirlerden derlemeyle, İstanbul sevgisini, eski İstanbul’a duyulan özlemi ve şehrin dönüşüm hikâyesini anlatan 'İstanbul Deyince' adlı oyununun prömiyeri, 15 Şubat Perşembe akşamı Gayrettepe KATS Sahne’de gerçekleşti.
17.02.2018 Kültür Sanat
Erhan Yazıcıoğlu 'Kahve Sohbetleri'ne konuştu!
Erhan Yazıcıoğlu 'Kahve Sohbetleri'ne konuştu! Usta sanatçı Erhan Yazıcıoğlu, YouTube'un fenomen programı 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu.
28.11.2017 Magazin
'Derhal Galatasaray'dan kovun!'
'Derhal Galatasaray'dan kovun!' Hıncal Uluç, Süper Lig'de 13. hafta maçlarının ardından çarpıcı değerlendirmeler yaptı. Uluç, Galatasaraylı futbolcu Belhanda'nın takımdan kovulması gerektiğini söyledi.
28.11.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Hıncal Uluç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hıncal uluç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.