Korucu

Korucu

Son dakika korucu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korucu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korucu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korucu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korucu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.174 korucu haberi bulunmuştur. Tüm korucu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sinop geldi. Sinop yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sinop Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sinop'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Sinop belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Sinop yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Terör saldırılarına sert tepki gösteren Bahçeli, "Türkiye'nin geleceği için huzur hattı kurulmalı ve bu hatta sinek bile sokulmamalıdır." dedi. ABD'nin teröre destek sağladığını söyleyen Bahçeli, "ABD sözde müttefik ama Türkiye'ye yapmadığı kötülük kalmamıştır. ABD'yi sorgulamak demek terörü sorgulamak demektir." ifadelerini kullandı. Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin mesajlar da veren Bahçeli, " 31 Mart'ta İstanbul muradına kavuşacaktır. Büyüklük taslayanlardan kurtuluş 31 Mart'ta olacaktır. " dedi.
16.01.2024 Gündem
Dünyanın konuştuğu Filistinli Munzir İshak: Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu
Dünyanın konuştuğu Filistinli Munzir İshak: Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu Filistinli Hristiyan din adamı Munzir İshak’ın Noel için düzenlenen ayindeki “Mesih İsa enkaz altında. Gazze’deki soykırımdan sonra özrünüzü kabul etmeyeceğiz” sözleri dünyanın gündeminde. CNN Türk’ten Serdar Korucu’ya konuşan Munzir İshak, “Dünya umarım artık Filistinlilerin acısını fark eder” dedi.
28.12.2023 Gündem
Tiroidinizin nedeni donuk omuz sendromu olabilir! Yavaş yavaş gelişir, kadınları daha çok etkiler
Tiroidinizin nedeni donuk omuz sendromu olabilir! Yavaş yavaş gelişir, kadınları daha çok etkiler Omuz eklemindeki kapsül adı verilen dokuda iltihaplanma ve kalınlaşma olarak ortaya çıkan donuk omuz sendromunun görülme sıklığı gün geçtikçe artıyor. Günümüzde birçok insan hareketsiz yaşamın da etkisiyle, omuz eklemlerindeki hareket kısıtlılığı ve ağrıyla başa çıkmak zorunda kalıyor. Tedavide genellikle fizik tedavi ve özel egzersizler uygulansa da kimi vakalarda cerrahi müdahaleler de söz konusu oluyor. Donuk omuzun nedenleri henüz tam olarak anlaşılamamış olsa da omuz yaralanmaları, hareketsizlik, diyabet, kardiyovasküler hastalık ve tiroid bozuklukları gibi sistematik hastalıklarla da ilişkilendiriliyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Alperen Korucu da donuk omuz sendromunda hareketsiz yaşama dikkat çekerken, donuk omuz gelişme riskini artıran diğer nedenlere de değindi.
3.12.2023 Magazin
Erdoğan 2019'da temelini atmıştı! Cumhuriyet’in ilk kilisesinde Süryani Ortodoks Ruhani Liderinden ilk röportaj
Erdoğan 2019'da temelini atmıştı! Cumhuriyet’in ilk kilisesinde Süryani Ortodoks Ruhani Liderinden ilk röportaj İstanbul’da Cumhuriyet tarihinde ilk kez sıfırdan yapılan bir kilise kapılarını açacak. İstanbul, Ankara ve İzmir Süryani Ortodoks Metropoliti ve Ruhani Lideri, Patrik Vekili Yusuf Çetin, ilk özel röportajını CNN Türk'e verdi. Serdar Korucu'nun sorularını yanıtlayan Çetin, “20 sene önce bu kiliseyi rüyamızda görsek inanmazdık. Cumhurbaşkanımızın siyasi iradesi bize tüm kapıları açtı” dedi.
6.10.2023 Gündem
Mardin'de 3 terörist etkisiz hale getirildi
Mardin'de 3 terörist etkisiz hale getirildi Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz Operasyonu kapsamında 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.
5.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörden arananlar listesinde gri kategoride yer alan "Redur Siser" kod adlı Güven Özcan isimli teröristin silahıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Yerlikaya, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. 10 kahramanımızın şehit edildiği 4 farklı eyleme katıldığı tespit edilen gri kategorideki 1 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede teröristlerle temas sağlandı ve operasyon devam ediyor" ifadelerini kullandı.
28.07.2023 Gündem
Vahşi ayıyla yumruk yumruğa kavga eden yaşlı kadın ülkede gündem oldu!
Vahşi ayıyla yumruk yumruğa kavga eden yaşlı kadın ülkede gündem oldu! 64 yaşındaki kadın bahçesindeki bitkilerle uğraşırken hayatının şokunu yaşadı. Köpeğinin huzursuzlandığını fark eden yaşlı kadın bahçesine giren ayı ile karşı karşıya kaldı. Yaşlı kadının köpeği ayıya doğru atılırken köpeğini korumak isteyen kadının yaptıkları tüm ülkede gündem oldu.
4.07.2023 Dünya
Her gün kullanıyoruz! Büyük risk taşıyor: Mutlaka doktora başvurun
Her gün kullanıyoruz! Büyük risk taşıyor: Mutlaka doktora başvurun Günümüzde cep telefonu kullanmayan kişi neredeyse kalmadı. Konuşmak, mesajlaşmak ve video izlemek için her an elimizin altında olan telefonlar, sağlık açısından ise; büyük risk oluşturuyor. Uzmanlar üç yaşından küçük çocukların ekrana maruz kalmaması gerektiğini söylerken, çocukluk yaşlarında başlayan telefon ve tablet kullanımı hem psikolojik hem de fiziki rahatsızlıklara yol açıyor. Son yıllarda Whatsappitis ve karpal tünel sendromundan muzdarip kişi sayısı ise hızla artıyor.
3.07.2023 Sağlık
Kardeşini korumak için suçu üstlendi, gerçek mahkemenin gözünden kaçmadı
Kardeşini korumak için suçu üstlendi, gerçek mahkemenin gözünden kaçmadı Elazığ'da, 18 Ekim 2021'de cansız bedeni naylona sarılı olarak gömülmüş halde bulunan Kızılay Mahalle muhtarı Muhammet Bahçeci olayına ilişkin duruşma görüldü. Davada, Dilay Bahçeci, eşi Muhammet Bahçeci'yi öldürdüğünü ifade etmesine rağmen, mahkeme heyeti maktulü kayınbiraderi Özkan D. ve eniştesi Rıfat Y.'nin öldürdüğünü tespit ederek şahısları 13'er yıl hapis cezasına çarptırdı.
6.06.2023 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin: FETÖ ile mücadele etmeye devam edeceğiz
RTÜK Başkanı Şahin: FETÖ ile mücadele etmeye devam edeceğiz Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu sosyal medya hesaplarından Bülent Korucu'nun paylaşımına tepki gösterdi. RTÜK Başkanı Şahin, "FETÖ terör örgütü maşası beni ve yardımcım İbrahim Bey’i hedef almış. Akılları ve karakterleri kiralık bu örgütlerin mensuplarına söylüyorum; ben ve ekibim sizlerle her platformda ömrümüzün sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Gündem
Bakan Koca'dan şehitler için başsağlığı mesajı
Bakan Koca'dan şehitler için başsağlığı mesajı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Şırnak'ın Bestler Dereler Bölgesi'nde bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonda şehit olan 4 jandarma personeli ve 1 güvenlik korucusu için başsağlığı mesajı paylaştı.
17.05.2023 Gündem
Emekli korucu maaşı ne kadar oldu? Emekli korucu maaşına zam mı geldi?
Emekli korucu maaşı ne kadar oldu? Emekli korucu maaşına zam mı geldi? Cumhurbaşkanı Erdoğan elektriğe yüzde 15 indirim yaptığını söyleyerek korucular için de müjde verdi. Peki, Emekli korucu maaşı ne kadar oldu? Emekli korucu maaşına zam mı geldi?
29.03.2023 Emekli
Koruyucu aile başvurusunda büyük artış! Uzmanlar uyardı: İkisi çok farklı
Koruyucu aile başvurusunda büyük artış! Uzmanlar uyardı: İkisi çok farklı Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından, aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 290 bini aşkın kişi, refakatsiz çocuklara koruyucu aile olmak için başvuruda bulundu. Peki kararı kesin olanları nasıl bir süreç bekliyor? Konuyla ilgili detaylı bilgiler veren uzmanlar, koruyucu aile ile evlat edinmenin karıştırıldığına dikkat çekerek, önemli uyarılarda bulundu. Uzmanlar, çocukların ve ailelerin ne gibi haklara sahip olduklarını da açıkladı.
19.02.2023 Gündem
Kızını sarılarak kurtaran babadan kahreden haber! '29 saat iki kolunun arasında kaldı'
Kızını sarılarak kurtaran babadan kahreden haber! '29 saat iki kolunun arasında kaldı' Depremden sonra tam 29 saat enkazın altında kaldıktan sonra yaralı olarak çıkarılan 3,5 yaşındaki Miran Tekeş’in hikayesi yürekleri dağladı. Depreme mutfakta yakalanan Miran'ı, enkaz altında babası Mehmet Tekeş, kollarının arasında sarılarak korudu. Kurtulan Miran İstanbul’a getirildi, babasından ise kahreden haber geldi. Küçük çocuğun tedavi altına alındığı hastaneye koşan yakınları ise detayları anlattı.
9.02.2023 Gündem
PFDK, Valentin Rosier'nin cezasını açıkladı
PFDK, Valentin Rosier'nin cezasını açıkladı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kayserispor - Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Valentin Rosier'e 2 maçtan men cezası verdi. Kurul ayrıca Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 50 gün hak mahrumiyeti cezası verildiğini açıkladı.
26.01.2023 Beşiktaş
Çalıştığı para transfer merkezinde tırnakçılık yöntemiyle 11 milyon vurgun yaptı
Çalıştığı para transfer merkezinde tırnakçılık yöntemiyle 11 milyon vurgun yaptı Küçükçekmece’de uluslararası para transfer merkezinde çalışan kadın yaklaşık 1 yıl boyunca tırnakçılık yöntemiyle 11 milyonluk vurgun yaptı. 1 yıl boyunca kasanın açık vermesi üzerine güvenlik kameralarından durumu fark eden iş yeri sahibi şikayetçi oldu. Yakalanan kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
26.01.2023 Yaşam
Dolandırıcılar, SMA hastalarının hayatını kabusa çevirdi! 'Zaman çok daraldı' deyip acı haberi verdi
Dolandırıcılar, SMA hastalarının hayatını kabusa çevirdi! 'Zaman çok daraldı' deyip acı haberi verdi Dolandırıcıların Spinal Muskuler Atrofi (SMA) hastalığını kullanarak izinsiz para toplaması, valilik izni ile başlatılan kampanyaları olumsuz etkiledi. Ankara'da SMA Tip 1 hastası 6 aylık Efraim Efe Ete için Ankara Valiliği'nin izniyle başlatılan kampanyada 3 ayda gerekli olan paranın sadece yüzde 1'i toplanabildi.
25.01.2023 Yaşam
Kedi düşmanı yeniden ortaya çıktı! Dehşet anları...
Kedi düşmanı yeniden ortaya çıktı! Dehşet anları... Küçükçekmece’de içindeki bina girişinde bekleyen kedi, bina sakini tarafından dakikalarca şiddet gördü. Kediyi darbeden kişi, 2019 yılında da aynı sitede kedileri zehirlediği iddiasıyla gündeme gelmişti.
25.01.2023 Yaşam
Büşra'nın cinayet sanığının internetten yaptığı aramalar dehşete düşürdü! 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları'
Büşra'nın cinayet sanığının internetten yaptığı aramalar dehşete düşürdü! 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları' Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Büşra Kabataş'ın (15), Taner Yaylacı (29) tarafından öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında cep telefonu ve bilgisayarı incelendi. ‘Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme’ suçundan tutuklanan Yaylacı'nın; 'Bayıltmadan sonra tecavüz', 'Ölümle sonuçlanan ırza geçme' ve 'Çocuğun cinsel istismarı sonrası adli tıp uygulamaları', 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları', '15 yaşındaki çocuğa nasıl tecavüz edilir?' başlıklarıyla internette aramalar yaptığı belirlendi.
25.01.2023 Yaşam
Seçil Çiftçi olayında Yaren Korucu gerçeği! Korkunç detay ortaya çıktı
Seçil Çiftçi olayında Yaren Korucu gerçeği! Korkunç detay ortaya çıktı Şarkıcı, model Seçil Çiftçi'nin, evine gelen eski sevgilisi Semih Sevim'i kırık sandalye ayağı ile öldürüp ormana atması dehşet yaratmıştı. 1 Kasım 2018'de Başakşehir'de sokakta yaralı bulunan, hastanede yaşamını yitiren 19 yaşındaki Yaren Korucu'nun ölümünde de Seçil Çiftçi'nin parmağı olduğu iddia edildi. İşte korkunç detaylar...
25.01.2023 Yaşam
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı!
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı! İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
24.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "1984-2019 tarihleri arası cari fiyatlarla, terörün hesaplanabilir toplam maliyeti yaklaşık 3 trilyon 722 milyar lira olarak hesaplanmıştır. PKK'dan kaynaklı hesaplanabilir yaklaşık maliyeti ise 3 trilyon 423 milyar liradır" dedi.
23.01.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnaklı şehidin ailesine telefonla taziyelerini iletti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnaklı şehidin ailesine telefonla taziyelerini iletti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan korucu Nimet Encü'nün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Soylu ile yaptığı telefon görüşmesinde Encü'nün ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
22.01.2023 Gündem
Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 Operasyonu başlatıldı
Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 Operasyonu başlatıldı İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır’da 645 Personelin Katılımıyla Büyük Çaplı “Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 (Diyarbakır/Lice-Arıklı) Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş” Operasyonu başlatıldı. Operasyonun ilk gününde tespit edilen sığınakta 1 adet havan mühimmatı İle 144 kilogram toz esrar ele geçirildi.
22.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Korucu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korucu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.