Korku Filmi

Korku Filmi

Son dakika korku filmi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korku filmi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korku filmi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korku Filmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korku filmi gelişmeleri de dahil olmak üzere 524 korku filmi haberi bulunmuştur. Tüm korku filmi haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Yapısına Göre Cümleler Nelerdir? Cümleler Yapısına Göre Nasıl Ayrılır?
Yapısına Göre Cümleler Nelerdir? Cümleler Yapısına Göre Nasıl Ayrılır? En az bir kelimeden oluşan ve yargı bildiren anlamlı söz ve kelime gruplarına cümle denir. Cümleler hem anlam hem de yapı bakımından birçok türe ayrılır. 
5.02.2024 Gündem
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı?
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı? Lee Sun Kyun öldü mü? Güney Kore polisi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Oscar ödüllü "Parazit" filminin aktörü Lee Sun-kyun'un hayatını kaybettiğini duyurdu. Peki, Lee Sun Kyun neden öldü, Parazit filmi oyuncusu kimdir, kaç yaşında, intihar mı etti?
27.12.2023 Gündem
Bahçeli: Türkiye Cumhuriyeti, Gazze'yi bir İslam beldesi yapmaya hazırdır
Bahçeli: Türkiye Cumhuriyeti, Gazze'yi bir İslam beldesi yapmaya hazırdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti, Gazze'yi yüzü gülen çocukların şehri, kardeşlerimizin huzur ve güven içinde yaşayacağı bir İslam beldesi yapmaya hazırdır, buna da and olsun, hamd olsun muktedirdir" dedi.
21.10.2023 Gündem
Bebek sahilinde çifte cinayet! Kan donduran detaylar ortaya çıktı
Bebek sahilinde çifte cinayet! Kan donduran detaylar ortaya çıktı Bebek’teki bir teknede çalışan Engin Göregen ve Mazlum Doğan, 17 ve 18 yaşlarındaki ikisi kız altı kişinin saldırısında bıçaklanarak öldürüldü. Bir arkadaşları Bebek sahilindeki dehşet anlarını “Her şey 30 saniye içinde oldu. Önce Engin’e, sonra Mazlum’a saldırdılar. Beni de yaralayıp kaçtılar” diye anlattı.
26.09.2023 Yaşam
7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evin camlarını kırıp kaçtı! Çıplak ve dışkı ile kaplanmış bir şekilde bulundular
7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evin camlarını kırıp kaçtı! Çıplak ve dışkı ile kaplanmış bir şekilde bulundular 7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evlerinin camlarını kırarak kaçtılar. Olay sonrası ortaya çıkan detaylar ülkede şok etkisi yarattı. Kilitli tutuldukları evden kırarak kaçan 7 ve 9 yaşındaki iki çocuk annelerinin sosyal medyada çizdiği 'mutlu aile tablosunu' yıktı ve kan donduran gerçeği ortaya çıkardı. Görgü tanıkları çocukların sokakta çıplak ve dışkıyla kaplanmış bir şekilde gezdiğini söylerken, eve baskın yapan polisler gördükleri manzara karşısında şoke oldu.
20.07.2023 Dünya
11 yaşında kaçırıldı, 18 yıl boyunca işkenceye maruz kaldı! Korku filmi gibi olay
11 yaşında kaçırıldı, 18 yıl boyunca işkenceye maruz kaldı! Korku filmi gibi olay Jaycee Dugard, ABD'de okula giderken Phillip ve Nancy Garrido tarafından kaçırıldığında henüz 11 yaşındaydı. 18 yıl boyunca çiftin istismarına maruz kalan küçük kız, 2009 yılında mucizevi bir şekilde kurtulmuş ve hikâyesini herkese anlatmaya karar vermişti.
31.03.2023 Dünya
Ünlü korku filminden etkilenip katil oldular! Video kaydı görüntüleri ile ortaya çıktı
Ünlü korku filminden etkilenip katil oldular! Video kaydı görüntüleri ile ortaya çıktı ABD’de yaşayan iki genç olan Brian Draper ve Torey Adamcik, hayranı oldukları korku filminden yola çıkarak kendi filmlerini çekmeye karar verdiler. Bu film için katil bile olan iki gencin korkunç suçları, bulunan video kaydı görüntüleri ile ortaya çıktı.
15.03.2023 Dünya
Ricou Browning hayatını kaybetti!
Ricou Browning hayatını kaybetti! Kült korku filmi 'Creature from the Black Lagoon'un oyuncularından Ricou Browning'den kötü haber geldi. Browling, 93 yaşında hayata veda etti.
6.03.2023 Magazin
Bakan Bilgin'den canlı yayında EYT, asgari ücret ve taşeron işçilerle ilgili önemli açıklamalar
Bakan Bilgin'den canlı yayında EYT, asgari ücret ve taşeron işçilerle ilgili önemli açıklamalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin milyonların beklediği EYT düzenlemesine ilişkin merak edilenleri canlı yayında yanıtladı. Bakan Bilgin, "Staj ve çıraklık sigortası olanlar EYT kapsamında olacak mı?" sorusuna, "Onlar EYT kapsamında değil. Sigorta girişi olanlarda bir sorun yok. 1999 öncesi işe girmiş olanların karşılaştıkları sorunun çözümüne dönük düzenleme hazırlığı içerisindeyiz. Tek tip bir düzenleme. Tam veriler elimizde. Gerçek veriler üzerinden çalışıyoruz." dedi. Bakan Bilgin, asgari ücret için de, "Aralık'ta asgari ücret için yeniden masaya oturacağız." ifadelerini kullandı. Taşeron işçilerle ilgili Bakan Bilgin, "Kasım ayı içinde bu işçilerimiz için olan çalışmalarımızı sonlandırırız. Geçici işçi için ise çalışma farklı. O işçilerimizin hukukunu düzenleyecek bir çalışma yapıyoruz ve onların bu statülerini değiştireceğiz." dedi.
5.10.2022 Ekonomi
Vali Yerlikaya: İstanbul'un su ile imtihanı artarak devam ediyor
Vali Yerlikaya: İstanbul'un su ile imtihanı artarak devam ediyor İklim Değişikliği ve Su Kaynakları Çalıştayı'nda konuşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İstanbul'un tarih boyunca fakirlik çektiği çok önemli bir gerçeği var. O da su. Bugüne gelindiğinde görüyoruz ki, İstanbul'un su ile imtihanı artarak devam ediyor. Su konusundaki her olumsuzluk gıda ve sanayi üretimimize de yansıyor ve yansımakta. Geçtiğimiz 19 yıla baktığımızda, İstanbul'umuzda sadece su alanında günümüz rakamlarıyla yapılan yatırım miktarı yaklaşık 19 milyar lira" dedi.
23.09.2022 Siyaset
FETÖ’cü darbe başarılı olsaydı Türkiye'yi hangi felaketler bekliyordu?
FETÖ’cü darbe başarılı olsaydı Türkiye'yi hangi felaketler bekliyordu? Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), 6 yıl önce bugün darbe girişiminde bulundu. Türkiye’nin dört bir yanında meydanlara çıkan vatandaşların da direnişiyle saatler içinde bastırılan girişim ile demokrasi tarihimizdeki bir kesintinin daha önüne geçildi. Peki hain darbe girişimi başarılı olsaydı Türkiye'de neler olacaktı? İşte cevabı...
15.07.2022 Gündem
Tatil kabusa döndü! 23 bin liralık hayal kırıklığı
Tatil kabusa döndü! 23 bin liralık hayal kırıklığı Pandemi sonrası stres atıp güzel vakit geçirmek için ev kiralayan ailenin tatili ilk günden kabusa döndü. Yaşadıklarını Facebook sayfasında paylaşan talihsiz kadının anlattıkları, 'bu kadar da olmaz' dedirtti.
23.06.2022 Dünya
Otomobilde 7 kişiyle Ukrayna'dan kaçış! 'Birden bir bomba patladı, ağlamaya başladım'
Otomobilde 7 kişiyle Ukrayna'dan kaçış! 'Birden bir bomba patladı, ağlamaya başladım' Rusya'nın saldırısının ardından Ukrayna'dan kaçan iki Türk öğrenci yaşadıklarını anlattı. Odessa'dan 7 kişinin bulunduğu otomobille yola çıkan öğrencilerden 24 yaşındaki İlayda Basmaz, "Telefonla konuşurken birden bir bomba patladı. Ağlamaya başladım, korkumdan. Pencereler titriyor, yer sallanıyordu" dedi. Yolculuğu anlatan Basmaz, "Belki 60-65 saat yolda kaldık. 7 kişi bir otomobilin içinde gerçekten çok zorlu bir yolculuktu" diye konuştu. Yaren Dikici ise, "İnanılmaz zorlu yolculuk geçirdik ama her şeyi göze aldık. Çünkü bir an önce kaçmamız gerekiyordu" şeklinde konuştu.
1.03.2022 Gündem
Kargalar mahalleyi istila etti! Korku filmi gibi
Kargalar mahalleyi istila etti! Korku filmi gibi Aksaray merkezdeki Büyük Bölcek Mahallesi, son günlerde kargaların meskeni oldu. Gün batımına yakın bir zamanda mahalleye gelip bir süre havada gruplar halinde uçan kargalar, binaların çatılarına tünüyor.
14.01.2022 Yaşam
3 ameliyat geçirdi, estetik operasyonlar sonrası hayatı kabusa döndü!
3 ameliyat geçirdi, estetik operasyonlar sonrası hayatı kabusa döndü! İngiltere'de yaşayan Selda Gümüş (50), 6 yıl önce geldiği İzmir'de geçirdiği obezite ameliyatı sonrası, estetik operasyon için de 3 kez bıçak altına yattı. Gümüş, germe operasyonlarında vücudunda deformasyon meydana geldiğini ileri sürerek operasyonları yapan doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. Gümüş, "Vücuduma korku filmi sahnesi için makyaj yapılmış gibi hissediyorum. Bu süreci yaşadığım için uykularım kaçıyor. Rüyalarımda doktor gözlerimi oyuyor ya da beni parçalayıp doğruyor" dedi.
17.12.2021 Gündem
2021 Cadılar Bayramı ne zaman? Halloween nedir, ne zaman çıktı?
2021 Cadılar Bayramı ne zaman? Halloween nedir, ne zaman çıktı? Cadılar Bayramı olarak Türkçeleştirilen Halloween tarihi hakkındaki araştırmalar arttı. Halloween makyajı, Halloween kostümü için hazırlık yapacaklar Cadılar Bayramı ne zaman? sorusunun yanıtını arıyor. Peki, Halloween ne zaman? İşte Cadılar Bayramı 2021 tarihi…
20.10.2021 Gündem
Korku filmi gibi! 'Geberip gideceksin'
Korku filmi gibi! 'Geberip gideceksin' Antalya'da boşanma aşamasındaki Aslı K.'yi (39) eterle bayıltmaya çalışıp karnından bıçakladığı, 14 tansiyon hapı içirip, poşetle ağzını kapatarak başında ölmesini beklediği iddiasıyla tutuklanan Soner K. (46), ömür boyu hapis istemiyle yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Aslı K. ifadesinde o geceyi anlatırken, “Ayaktayken başımı göğsüne yasladı, 'Özür dilerim' dediği esnada bıçağı sağ göğüs altına sapladı" dedi.
4.10.2021 Yaşam
Hülya Diken kimdir? İran dizisinde başrol kapan Türk oyuncu Hülya Diken kaç yaşında, nereli, Türkiye’de hangi dizilerde oynadı?
Hülya Diken kimdir? İran dizisinde başrol kapan Türk oyuncu Hülya Diken kaç yaşında, nereli, Türkiye’de hangi dizilerde oynadı? Genç oyuncu Hülya Diken, İran'da 3 sezondur fenomen olan 'Made in İran' İran Yapımı' adlı polisiye dizisinden gelen başrol teklifini kabul etti. Diken, dizinin Türkiye'de çekilecek olan bu sezonunda Türk polisi Ayla karakterine hayat verecek. İran'da çok sevilen ve yeni sezon çekimleri İstanbul'da yapılacak olan 'Made in İran' dizisinde başrolde Türk kadın polisi Ayla karakterine hayat verecek olan Hülya Diken, 'Çok heyecanlıyım. Önce festivalden ödüllerle dönen bir film. Ardından İran'da tesadüfen benim adımı taşıyan sinema filmi ve şimdi dizi. İran halkı beni sevdi bende onarı sevdim. Haftaya İstanbul'da set var ve şimdiden heyecan sardı.' Dedi. Söz konusu gelişmenin ardından Hülya Diken hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hülya Diken kimdir, kaç yaşında, nereli, Türkiye’de hangi dizilerde oynadı?
13.09.2021 Gündem
Korku filmi gibi kaza! Ağaç budarken kendi boğazını kesti
Korku filmi gibi kaza! Ağaç budarken kendi boğazını kesti Konya'da Abdullah Pekkutucu, evinin bahçesindeki ağaçları budarken, kullandığı taşlama makinesi elinden kayınca, boğazından yaralandı. Hastaneye kaldırılan Pekkutucu'nun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
25.07.2021 Gündem
İstanbul'da hamile gaspçı dehşeti! Bıçakla geziyor
İstanbul'da hamile gaspçı dehşeti! Bıçakla geziyor İstanbul Kadıköy’de fısıltı gazetesiyle kulaktan kulağa yayılan eli bıçaklı hamile kadın gaspçı yakalandı. Polisteki ifadesinde “Cinlerim var” diyen kadın, savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemece ev hapsi verilerek serbest bırakıldı.
27.04.2021 Yaşam
'Göz' yarın Kanal D'de!
'Göz' yarın Kanal D'de! Başrollerinde Karen Gillan, Brenton Thwaites, Katee Sackhoff'un olduğu korku filmi "Göz" çarşamba gecesi saat 23.45'te Kanal D'de!
26.01.2021 Televizyon
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...'
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...' Televizyonculuktaki başarısı ülke sınırlarını aştı. En son Variety dergisinin En Etkili 500 İş insanı listesine giren tek Türk oldu. Bu sırada bir de futbol takımı satın aldı. Şimdi sırada dijital platformu var. İşte Acun Ilıcalı'ya dair bilinmeyenler...
3.01.2021 Magazin
LeBron: Bubble'da bulunmamış olanlar, tam olarak anlayamazlar
LeBron: Bubble'da bulunmamış olanlar, tam olarak anlayamazlar Los Angeles Lakers süperstarı LeBron James: NBA lig tarihindeki en zor iki şampiyonluğu kazanan iki kadronun da bir parçası olduğumdan eminim.
8.12.2020 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Korku Filmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korku filmi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.