Köpekler

Köpekler

Son dakika köpekler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köpekler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köpekler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köpekler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köpekler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.388 köpekler haberi bulunmuştur. Tüm köpekler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı! Kan donduran olay
Adana'da köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı! Kan donduran olay Adana’nın İmamoğlu ilçesinde tarlada soğan başağı toplayan yaşlı kadın, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.
1.05.2024 Adana
Define kazısında jeneratör gazından zehirlendiler!
Define kazısında jeneratör gazından zehirlendiler! Bursa’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen Tevfik Özdemir, Tevfik Özdemir ve İbrahim Ergün hayatını kaybettiler.
18.04.2024 Gündem
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
20.04.2024 Adana
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
O köpekler sahipli çıktı! Oğlunu korumak isterken çenesi kırılmıştı
O köpekler sahipli çıktı! Oğlunu korumak isterken çenesi kırılmıştı Bursa’da, 10 yaşındaki oğlu Y.E.K.’yi korumak isteyen Mesut Karagözoğlu’na (46) saldırarak, elleri ve kulağını parçalayan, yere düşerek çenesinin kırılmasına neden olan 4 köpeğin, sahipli ancak çipsiz olduğu ortaya çıktı. 1’i bir çiftliğe, 3’ü ise fabrikalara ait 4 köpeğin de aralarında olduğu, bölgedeki 16 köpek, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından toplatılarak, Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde müşahede altına alındı. Çipleri takılarak kayıt altına alınan köpekler, rehabilitasyon süreçlerinin tamamlanmasının ardından sahiplendirilecek.
8.04.2024 Gündem
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim"
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim" Adana’da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana gelirken doku nakli ile sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.
9.04.2024 Adana
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek. 10 yaşındaki çocuğu son anda kaçıp kurtulurken, köpeklerin saldırısı ve yere yatırdıkları adama öldüresiye saldırması kameraya yansıdı. Onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak Mesut Karagözoğlu'nu ölümden kurtardı.
7.04.2024 Gündem
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.
21.03.2024 Gündem
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecek
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecek Erzincan'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısından son anda kurtulan ilkokul öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi, 'Bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti' diyerek tepik gösterdi. Emir Güney ise “Çevredeki adamlar ve babam olmasaydı köpekler beni parçalayabilirlerdi. Çok korktum. Artık tek başıma okula gitmem” dedi.
19.03.2024 Gündem
Köpeklere trenli gezi! Görenleri şaşkına çevirdi
Köpeklere trenli gezi! Görenleri şaşkına çevirdi Yürüme güçlüğü çeken hayvanlar için boş varillerden tren yaptıran Buket Özgünlü, engelli hayvanları her gün trenle gezdiriyor. 'Eros' isimli kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a 2 yıl 6 ay hapis cezası verilmesiyle ilgili de konuşan Özgünlü, "Eros için çok üzülüyorum" dedi.
15.03.2024 Gündem
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni bölgesinde toprak kayması meydana geldi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan'daki madende yaşanan toprak kaymasıyla ilgili Vali Aydoğdu’dan bilgi aldı, arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili olay yerinde açıklamada bulunan Binali Yıldırım, gece de termal kameralar yardımıyla arama kurtarma çalışmaların sürdüğünü belirtti.
13.02.2024 Gündem
Yapısına Göre Cümleler Nelerdir? Cümleler Yapısına Göre Nasıl Ayrılır?
Yapısına Göre Cümleler Nelerdir? Cümleler Yapısına Göre Nasıl Ayrılır? En az bir kelimeden oluşan ve yargı bildiren anlamlı söz ve kelime gruplarına cümle denir. Cümleler hem anlam hem de yapı bakımından birçok türe ayrılır. 
5.02.2024 Gündem
Ezan Okunurken Köpekler Neden Havlar? Ezan Okunurken Köpekler Niye Havlıyor?
Ezan Okunurken Köpekler Neden Havlar? Ezan Okunurken Köpekler Niye Havlıyor? Ezan okunurken genellikle köpeklerin havladığına ya da uluduğuna şahit olmuşsunuzdur. Ezan okunurken köpeklerin neden bu şekilde tepki verildiği çok fazla merak edilmektedir.
28.01.2024 Gündem
Apartmana giren köpekler misafirin ayakkabısını çaldı
Apartmana giren köpekler misafirin ayakkabısını çaldı Sinop’ta iki köpek girdikleri apartmandan misafirliğe gelen kişinin ayakkabısını çaldı. Köpeklerden birinin adeta gözetleme yaptığı olay, güvenlik kamerasına yansıdı.
25.01.2024 Vatan TV
Rusya’da ‘çaresi yok’ dediler! Nadir hastalığını Türkiye’de yendi
Rusya’da ‘çaresi yok’ dediler! Nadir hastalığını Türkiye’de yendi  Nadir görülen ekinokok kistinin leğen kemiğini sarması sonucu yürüyemez hale gelen 56 yaşındaki Mainat Bechieva, Türkiye’de sağlığına kavuştu. Rusya’da yaşayan Çeçen asıllı hemşire Bechieva, ağrılarından kurtularak sağlığına kavuşmak için ülkesinde farklı hastanelere gitti. Doktorların 'bunun çaresi yok’ demesi üzerine Türkiye’ye gelen Bechieva, yaklaşık 10 saatlik riskli ameliyat sonrası 12 santimetre büyüklüğe ulaşan kitleden kurtuldu. Başvurduğu hastanelerden olumsuz cevap aldığını söyleyen Bechieva, “Bazı hastaneler tedaviyi yapamayacaklarını söyleyip, reddettiler. Verilen ilaçlar etki göstermiyordu. Ameliyatla bir tedavisi varsa beni yönlendirmelerini istedim. Ama doktorlar elini iki yana açarak ‘bilgimiz yok’ şeklinde cevap vererek, bunun ‘çaresi yok’ dediler” diye konuştu. 
21.01.2024 Gündem
Köpek dövüştüren şahıslara 33 bin TL para cezası uygulandı
Köpek dövüştüren şahıslara 33 bin TL para cezası uygulandı Kahramanmaraş’ta köpek dövüştüren şahıslara 33 bin 400 lira, alanda seyirci olarak bulunan 10 kişiye ise 50 bin lira idari para cezası uygulandı.
1.01.2024 Gündem
İzmir polisinden 29 adrese operasyon: 21 gözaltı
İzmir polisinden 29 adrese operasyon: 21 gözaltı İzmir'de "Nitelikli Dolandırıclık" ve "Vergi Usul Kanununa Muhalef" suçlarından yürütülmekte olan iki ayrı soruşturma kapsamında 19 ikamet adresi ve 10 işyerine yapılan eş zamanlı operasyonda 21 şüpheli yakalandı.
22.12.2023 Gündem
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi 'Dünyada Değişen Enerji Jeopolitiği, İklim Krizi & Türkiye' temalı konferansta konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Gabar'da 2022 yılında keşfini yaptığımız sahalarda petrol üretmeye başladık. Bugün itibari ile 30 bin varil üzerinde bir petrol üretimimiz var. 100 bin varillik petrol üretimine 2024 yılı sonunda ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Bağcılar’da başıboş gezen köpekler dehşet saçtı
Bağcılar’da başıboş gezen köpekler dehşet saçtı Bağcılar’da başıboş gezen sokak köpekleri bir kişiyi ısırdı. Köpeklerin ısırdığı kişi tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken yoldan geçen 3 kişiye daha saldıran köpekler, olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğne ile uyutulduktan sonra hayvan barınağına götürüldü.
22.12.2023 Gündem
Köpek saldırısına uğrayan çocuğun son durumu nasıl? Tunahan Yılmaz’ın sağlık durumu
Köpek saldırısına uğrayan çocuğun son durumu nasıl? Tunahan Yılmaz’ın sağlık durumu Ankara'da başıboş köpeklerin saldırısında ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan 4'üncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın son sağlık durumunu babası açıkladı.
9.12.2023 Gündem
Ankara'da köpeklerin saldırısında yaralanan Tunahan'dan iyi haber! Babası son durumu açıkladı
Ankara'da köpeklerin saldırısında yaralanan Tunahan'dan iyi haber! Babası son durumu açıkladı Ankara'da başıboş köpeklerin saldırısında ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan 4'üncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın son sağlık durumunu babası açıkladı.
9.12.2023 Gündem
Kadıköy canisini mahkemede kendini böyle savundu
Kadıköy canisini mahkemede kendini böyle savundu İstanbul'un Kadıköy ilçesinde kız arkadaşı ile sokakta yürürken çıkan tartışmada öldürülen Davut Atakov (23) cinayeti ile ilgili soruşturma tamamlandı. Cinayet zanlısı Ali Kumsal Şallı'nın müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Cani Ali Kumsal Şallı ifadesinde Atakov’un elini beline attığını ve silah çıkaracağını sandığını kendisinin de bıçağı korkutmak için sağa sola salladığını söyledi.
8.12.2023 Gündem
10 yaşındaki Tunahan'a köpekler saldırdı! Bakan Yerlikaya'dan açıklama: Soruşturma açıldı
10 yaşındaki Tunahan'a köpekler saldırdı! Bakan Yerlikaya'dan açıklama: Soruşturma açıldı Ankara'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 4'üncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz (10), ağır yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Olayın, Mülkiye Müfettişlerince tüm yönleri ile araştırılması için soruşturma açılmıştır" dedi.
8.12.2023 Gündem
Ankara'da sokak köpekleri küçük çocuğa saldırdı! İnfial yaratan olay
Ankara'da sokak köpekleri küçük çocuğa saldırdı! İnfial yaratan olay Ankara'da sürü halindeki başıboş köpekler küçük bir çocuğa saldırdı. Hastaneye kaldırılan küçük çocuğun yoğun bakımdaki tedavisi sürerken durumunun kritik olduğu öğrenildi.
7.12.2023 Gündem
'Cenin olacaksın, sen de esne...' Hepsini unutun, işte köpek saldırısına karşı tek çözüm
'Cenin olacaksın, sen de esne...' Hepsini unutun, işte köpek saldırısına karşı tek çözüm Köpekler kimi zaman çevresel etkiler, verilen eğitim hataları veya fiziksel ve ruhsal travmaları nedeniyle sinirli olabiliyor. Bu durumda daha saldırganlaşarak insanlara zarar verebiliyorlar. Erzurum Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Sabuncuoğlu, günde 800 kişinin kuduz şüpheli ısırık vakalarıyla hastanelere müracaat ettiğini belirterek köpek görünce yapılması ve yapılmaması gerekenleri tek tek açıkladı. İşte detaylar...
15.11.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Köpekler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köpekler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.