Konuşuyor

Konuşuyor

Son dakika konuşuyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konuşuyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konuşuyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konuşuyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konuşuyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.561 konuşuyor haberi bulunmuştur. Tüm konuşuyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Turist sayısı olarak 4'üncü sıraya yükseldik. Hedefimiz de dünyada ilk 3'e girmek. Çok hızlı bir şekilde regülasyonlar yapıyoruz. Ülkemizi 60 milyon- 100 milyon bandında turist alan ülkeler seviyesine getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
18.04.2024 Gündem
Nuri Alço'nun sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi
Nuri Alço'nun sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço'nun tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü belirten Eskişehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.Sungur,"Şu aşamada hayati tehlikesi görünmüyor. Bugün ziyaret ettiğimde gülüyor, konuşuyor, morali çok iyiydi" dedi.
9.04.2024 Magazin
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı Almanya'nın Danimarka sınırına yakın bir kasabada yapılan baskında, 75 kutunun içinde 103 milyon dolar bulundu. Nihai rotası ABD olan sahte paraların arkasındaki isim ise, Talip G. olduğu ortaya çıktı.
8.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem
Rusya 15 yaşındaki İslam'ı konuşuyor! 100'lerce kişinin hayatını kurtarmıştı
Rusya 15 yaşındaki İslam'ı konuşuyor! 100'lerce kişinin hayatını kurtarmıştı Moskova'daki kanlı saldırıda yüzden fazla insanın hayatını kurtaran İslam Halilov'a övgü yağıyor. 15 yaşındaki genç saldırı anında yaşadıklarını Rus medyasına anlatırken, Rusya Müslümanları Merkezi Dini İdaresi ve Rusya Müftüler Konseyi Başkanı Ravil Gaynutdin ise Halilov'a 29 Mart'ta "Liyakat Madalyası" verileceğini açıkladı.
25.03.2024 Dünya
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı Kayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Ramazanda su tüketimi uyarısı! Uzman isim kritik miktarı açıkladı
Ramazanda su tüketimi uyarısı! Uzman isim kritik miktarı açıkladı Bugünlerde vücudunun susuz kalmaması için ramazan ayı boyunca iftarla başlayıp sahur bitimine kadar geçen sürede tüketilecek su miktarı büyük önem taşırken, Doç. Dr. Ramazan Danış, “Bir kişinin günde en az 2,5 litre su alması gerekiyor” diyerek uyarıda bulundu.
19.03.2024 Sağlık
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti. Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi. Sanık Keloğlan'a iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi, sanığa yurt dışına çıkma yasağı getirildi.
13.03.2024 Gündem
Abdülkadir Ömür İngiltere'de zirvede! Herkes onu konuşuyor
Abdülkadir Ömür İngiltere'de zirvede! Herkes onu konuşuyor Devre arasında, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e transfer olan Abdülkadir Ömür performansıyla İngiltere'de dikkatleri çekmeyi başardı.
9.03.2024 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu. “Türkiye savunma sanayi alanında adeta bir destan yazıyor.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TCG Anadolu'yu geçen sene hizmete aldık. İHA SİHA'larda ilk 3 ülkeden biriyiz. Milli muharip uçağımız KAAN ilk uçuşunu başarı ile gerçekleşti. Muhalefet örnek gösterdiği ülkelerde son 4 gündür KAAN konuşuluyor. Rakiplerimiz endişeye kapıldı, daha ne müjdeler vereceğiz." ifadeleri kullandı.
25.02.2024 Gündem
Tolgahan Sayışman’ın 9 milyon TL'lik oyuncağı! 'Çok yeni sayılmaz'
Tolgahan Sayışman’ın 9 milyon TL'lik oyuncağı! 'Çok yeni sayılmaz' Almeda Abazi ile mutlu evliliklerini sürdüren ve bu evlilikten iki çocuğu olan Tolgahan Sayışman, son dönemde oyunculuk kariyeri dışında yapımcı kimliğiyle konuşuyor. Etiler'de kuaföre gelen ünlü isim, özel plaka lüks aracıyla adından söz ettirdi.
23.02.2024 Magazin
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde saat 07.36'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerine dikkat çekerek uyardı.
11.02.2024 Gündem
Zarf Fiil Ekleri Nelerdir, Nasıl Kodlanır? Zarf Fiil Örnekleri...
Zarf Fiil Ekleri Nelerdir, Nasıl Kodlanır? Zarf Fiil Örnekleri... Fiilimsiler konusu öğrencileri zorlayan konulardan birisidir. Fiillere getirilen ekler ile fiilimsiler oluşur ve 3’e ayrılır. Bunlar isim, sıfat ve zarf fiil olmak üzeredir. Bu sebeple fiilimsiler konusunda gelen eklerin ezberlenmesi önemlidir. Sorulara doğru yanıt verebilmek içinde öğrenilmesi gereken bir konudur.
5.02.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması!
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Fidan, F-16 ve F-35 için son durumu aktardı. Öte yandan ABD - İran çatışmasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Fidan, 'Ateşle oynuyorlar. Ateşle oyun yangına dönebilir. Bölgesel yayılmadan kaçınmak lazım. Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz.' dedi.
4.02.2024 Gündem
Sıfat Fiil Nedir Özellikleri Nelerdir? Sıfat Fiil Örnekleri Nelerdir?
Sıfat Fiil Nedir Özellikleri Nelerdir? Sıfat Fiil Örnekleri Nelerdir? Sıfat fiiller hem eylemsi hem de fiilimsi olarak bilinen eklerdir. Fiilimsinin oluşması için fiillere yapım eklerinin gelmesi ve sıfat fiil eklerinin de eklenmesi gerekmektedir. 
4.02.2024 Gündem
Kendi Kendine Konuşmak Sağlıklı Mı? Kendi Kendine Konuşan İnsan Sağlıklı Mıdır?
Kendi Kendine Konuşmak Sağlıklı Mı? Kendi Kendine Konuşan İnsan Sağlıklı Mıdır? İnsanların doğaları gereği konuşmaları gerekir. Bu konuşma bazen birisiyle, bazen ise insanın kendisi ile olur. Bu durum birazda kişinin yapısı ile alakalıdır. Kimisi konuşkan bir yapıda iken kimisi ise daha az veya hiç konuşmamayı seçer. Tabi insanların ilgisini çeken ise kendi kendisiyle konuşanlardır. Bu durumun ilgi çekme nedeni ise kişinin kendi kendisiyle konuşmasının garip karşılanması olarak bilinir. 
30.01.2024 Sağlık
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, Sarıyer'de kilisede gerçekleşen terör saldırısına tepki gösterirken, 'Bu eylemi lanetliyorum. Teröre ve destekçilerine asla fırsat verilmemeli. Karanlık ellere karşı uyanık olunmalı.' dedi.
30.01.2024 Gündem
Aslan Dolunayı: Astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek yorumladı: 3 burç teklif alıyor, 4 burç talihi dönüyor, 5 burç dolunayda para konuşuyor!
Aslan Dolunayı: Astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek yorumladı: 3 burç teklif alıyor, 4 burç talihi dönüyor, 5 burç dolunayda para konuşuyor! Bu dolunayla birlikte değişim başlıyor. 25 Ocak Aslan dolunayıyla birlikte parayı konuşmaya başlıyoruz. Astrolog Aygül Aydın'dan, dolunayın etkilediği Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
26.01.2024 Astroloji
İnci Taneleri bu akşam Kanal D'de başladı
İnci Taneleri bu akşam Kanal D'de başladı Kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı, Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığo 'İnci Taneleri' dizisi, bu akşam ilk bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıktı.
25.01.2024 Magazin
Rüyada Mermi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Mermi Sıkmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Mermi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Mermi Sıkmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada mermi görmek rüyayı gören kişinin iftiraya uğrayacağı anlamına gelmektedir. Rüya sahibi dikkatli olmalı ve kendisi ile ilgili söylenenlere karşı tetikte olmalıdır.
13.01.2024 Eğitim
Deniz suyu soğumadı balık Karadeniz’de soğuğa kaçtı
Deniz suyu soğumadı balık Karadeniz’de soğuğa kaçtı Son günlerde etkili olan hava sıcaklıkları sebebi ile deniz suyu soğumayınca, tezgahlarda balık azalmaya başladı.
5.01.2024 Ekonomi
Kenan Yıldız çıldırdı! Herkes onu konuşuyor, attığı gol olay oldu
Kenan Yıldız çıldırdı! Herkes onu konuşuyor, attığı gol olay oldu Kenan Yıldız, Juventus formasıyla harika bir gole daha imza attı. Genç yıldız, İtalya Kupası'nda taraftarlara adeta resital sundu.
5.01.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Konuşuyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konuşuyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.