Kızılcık Şerbeti 26. bölüm 2. fragmanı: Nursema ihaneti Doğa'dan öğrendi, Ömer gerçeği itiraf etti!
Kızılcık Şerbeti 26. bölüm 2. fragmanı: Nursema ihaneti Doğa'dan öğrendi, Ömer gerçeği itiraf etti! Kızılcık Şerbeti 26 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Barış Kılıç'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa Nursema'ya her şeyi anlatıyor. Fatih'in ihaneti karşısına Doğa Alev'e, "Hiçbir şey bilmiyormuş gibi yapacağım, bütün delilleri toplayacağım" diyerek şova başlıyor. Öte yandan Ömer, Kayhan'ın şantajı sonrası Metehan'a, "Oğlum sen benim ölen ikizim Bekir'in oğlusun" diyerek gerçeği itiraf ediyor.
15.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 25. bölüm fragmanı: Nursema Fatih'i öğrendi! Doğa bebeğini düşürüyor!
Kızılcık Şerbeti 25. bölüm fragmanı: Nursema Fatih'i öğrendi! Doğa bebeğini düşürüyor! Kızılcık Şerbeti 25 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Karakoç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa'yı aldatan Fatih, "Ben bunu nasıl yaptım" pişmanlığı yaşıyor. Nursema'nın Umut'a, "İstemezlerse biz de seninle yolumuza bakacağız" diyerek kaçışın işaretini verdi.
8.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 23. bölüm fragmanı: Nursema boşanıyor, Ömer ve Kıvılcım aşkı bitiyor!
Kızılcık Şerbeti 23. bölüm fragmanı: Nursema boşanıyor, Ömer ve Kıvılcım aşkı bitiyor! Kızılcık Şerbeti 23 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Ceren Karakoç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Metehan'ın Ömer'in öz oğlu olmadığı ortaya çıktı. Fatih ise Doğa'ya, "Amcam senin annen yüzünden göz altına alındı" diyerek tüm suçu yine bir başkasına attı.
10.04.2023 Televizyon
Kaan söyledi, Kıvılcım oynadı
Kaan söyledi, Kıvılcım oynadı Eşi Seçkin Piriler'den boşanan Kaan Tangöze, Bodrum'da sahne aldı. Sevgilisi Kıvılcım Ural ise yerinde duramadı.
14.07.2016 Magazin