Kıskanç

Kıskanç

Son dakika kıskanç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kıskanç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kıskanç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıskanç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıskanç gelişmeleri de dahil olmak üzere 638 kıskanç haberi bulunmuştur. Tüm kıskanç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim"
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim" Adana’da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana gelirken doku nakli ile sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.
9.04.2024 Adana
Rüyada Eski Komşuyu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Eski Komşuya Gitmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Eski Komşuyu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Eski Komşuya Gitmek Nasıl Yorumlanır? Aile içerisindeki problemlerin son bulması rüyada eski komşu görmek üzerinden yorumlanır. Aynı zamanda hiç umulmadık yerden gelecek güzel haberler ve ayrıca yüklü miras şeklinde ifade edilir. Yeni yere taşınmak, yeni iş ve yapılacak birçok farklı değişim üzerinden değerlendirilir. Bu değişimlerin özellikle rüya sahibi adına olumlu şekilde gelişeceğine yönelik yorumlar öne çıkar. Ayrıca kıskanç olan insanları anlatırken, kavgalı ve küs akrabalar ile yeniden görüşmek şeklinde eyalet eder.
11.01.2024 Eğitim
Nilperi Şahinkaya “seksi değil cilveliyim” itirafı şaşırttı!
Nilperi Şahinkaya “seksi değil cilveliyim” itirafı şaşırttı! Sosyal medyayı yoğun bir şekilde kullanan ve gönderileriyle konuşulan Nilperi Şahinkaya en son YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu. Açıklamalarıyla güldüren Şahinkaya hoşlandığı erkek tipinden de bahsetti ve kıskanç olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu ayrıca kendisiyle ilgili itirafıyla dikkat çekti.
22.12.2023 Magazin
Wanda Nara'dan Mauro Icardi itirafı: Hiç parası yoktu
Wanda Nara'dan Mauro Icardi itirafı: Hiç parası yoktu Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara suskunluğunu bozdu. Wanda Nara, Arjantin basınına verdiği röportajda Mauro Icardi'yle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
26.10.2023 Galatasaray
Kıskanç sevgililer ilk duruşmada birbirlerini suçladı! ‘Boynumdan öpünce beni kıskandı’
Kıskanç sevgililer ilk duruşmada birbirlerini suçladı! ‘Boynumdan öpünce beni kıskandı’ Zonguldak'ta iş arkadaşları Mustafa Kurt'u (43) öldürdükleri iddiasıyla 'ağırlaştırılmış müebbet' hapis istemiyle tutuklu yargılanan Sevilay Kıral (38) ile sevgilisi Güray Çakmak (45) ilk duruşmada birbirlerini suçladı. Mahkeme, Sevilay Kıral'ın tutukluluğunun devamına, Çakmak'ın suç vasfının değişmesi ihtimali üzerine  adli kontrolle  tahliyesine karar verdi.
23.10.2023 Yaşam
Yargıtay'dan boşanma davalarını ilgilendiren önemli zina kararı
Yargıtay'dan boşanma davalarını ilgilendiren önemli zina kararı Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, boşanma davaları ile ilgili önemli bir karara imza attı. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, "Kendini internette bekar olarak tanıtıp, farklı erkeklerin evine girip çıkmak ve bu erkeklerle cinsel içerikli fotoğraflar paylaşmak zinaya delalet eder" dedi.
6.10.2023 Gündem
Kıskanç fenomen Gizem Karamelek kaçırdığı kadına kabusu yaşattı!
Kıskanç fenomen Gizem Karamelek kaçırdığı kadına kabusu yaşattı! Türkiye'de yayınlanan bir moda yarışmasından tanınan Gizem Karamelek isimli fenomen, kıskançlık krizine girdi. Erkek arkadaşıyla görüşmeye çalıştığı iddiasıyla Kübra Z. isimli kadını kaçırarak günlerce bir villada tutup dehşeti yaşattı.
7.08.2023 Vatan TV
Falda Göz Görmek Ne Demek? Kahve Falında Göz Nasıl Yorumlanır?
Falda Göz Görmek Ne Demek? Kahve Falında Göz Nasıl Yorumlanır? Falda göz görmek genellikle olumsuz anlamlara gelen bir fal sembolü olarak yorulur. Falda göz görmek nazar olarak yorumlanır.
29.07.2023 Gündem
Nas Felak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Felak Nas Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Nas Felak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Felak Nas Suresi okumanın yararları ve faziletleri Felak ve Nas sureleri sahip olduğu faziletleri bakımından gündelik hayatta okunması tavsiye edilen sureler arasında yer alır. Peki, Felak Nas Suresi okumanın yararları ve faziletleri neler? Nas ve Felak suresi ne için okunur? Nas suresinin okunuşu ve anlamı ne? İşte Nas Felak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü Evli çiftleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay’ın son kararı milyonları yakından ilgilendiriyor. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, ‘sadakat yükümlülüğünü ihlâl edip çocuklarını bırakan kadın eşin kusuru, hakaret edip fiziksel şiddet uygulayan erkek eşten daha ağırdır’ dedi. İşte kararın detayları...
25.03.2023 Yaşam
Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Savcılıktan ünlü aktöre yeni suçlamalar geldi
Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Savcılıktan ünlü aktöre yeni suçlamalar geldi Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek”ten resmen suçlanırken savcılıktan peş peşe açıklamalar geldi.
1.02.2023 Dünya
Tıp öğrencisi tecavüz ettiğini itiraf etti! Genç kız ses kaydını Twitter’da yayınladı
Tıp öğrencisi tecavüz ettiğini itiraf etti! Genç kız ses kaydını Twitter’da yayınladı Üniversite öğrencisi genç kız hayatının kabusunu yaşadı. Tıp fakültesi öğrencisi tarafından defalarca tecavüze uğrayan siyaset öğrencisi genç kız gerçekleri tek tek ortaya çıkardı. Mahkeme kararına rağmen genç kız iğrenç ses kayıtlarını sosyal medya hesabından yayınlayarak azılı sapığın kaderini değiştirdi. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Dünya
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları...
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları... Evli kadın polisin meslektaşlarıyla yaşadığı skandal ilişki ağı belediye başkanına yapılan bir olayla ortaya çıktı. ABD Tennessee kenti görev yapan evli kadın polis Meagan Hall’un 7 meslektaşıyla cinsel ilişki yaşaması kentte şok etkisi yarattı. İhbarı yapıp rezaletin ortaya çıkmasına neden olan kişinin kimliği duyanları şaşıttı.
1.02.2023 Dünya
En çok kullanılan atasözleri ve anlamları! A'dan Z'ye en çok bilinen, kısa ve uzun atasözleri...
En çok kullanılan atasözleri ve anlamları! A'dan Z'ye en çok bilinen, kısa ve uzun atasözleri... Atasözleri yüzyıllar geçse de sıklıkla duyduğumuz ve hayatta karşılaştığımız birçok durum için bir tane bulabileceğimiz özlü ama çok şey anlatan sözlerdir. Mutlaka bir yargı içerir ve daima önerme formundadır. Deyimlerden en çok bu yanıyla ayrılır. Mecazlı sözcük öbeği olarak bilinen atasözleri gelenek ve görenekleri yansıtmasıyla da bilinir. Toplumun inançlarını, duygularını ve kültür yapısını pek çok bakımdan yansıtan atasözleri uzun deneyimlere dayanan kısa sözlerdir. Türkçe'de en çok kullanılan kısa ve uzun atasözleri örnekleri hakkında bilgi almak için hazırladığımız "En çok kullanılan atasözleri ve anlamları" haberimizi ziyaret edebilirsiniz.
24.01.2023 Eğitim
Evliliği bitiren sorun! Tüm çiftleri ilgilendiriyor, istememek 'kusur' sayılıyor
Evliliği bitiren sorun! Tüm çiftleri ilgilendiriyor, istememek 'kusur' sayılıyor Evli çiftlerin birçoğu bu sorunu yaşıyor. Kadın ya da erkeğin çeşitli sebeplere bağlı olarak çocuk istememesi söz konusu olabiliyor. Özellikle yeni evli sayılabilecek çiftlerden bir taraf, karşı tarafın hiç çocuk istemediğini öğrendiğinde büyük bir şok ile karşılaşıyor, tartışmalar büyüyor. Bu da en sonunda çiftleri boşanmanın eşiğine getirebiliyor. Çocuk istememenin 'kusur' sayıldığı kararlar da mevcut. Uzman isimler konuya ilişkin önemli detaylara yer verdi...
14.01.2023 Gündem
Ticari araçta emniyet kemeriyle cinayet! Tanıkların ifadeleri ortaya çıktı
Ticari araçta emniyet kemeriyle cinayet! Tanıkların ifadeleri ortaya çıktı İzmir'in Karabağlar ilçesinde Buket Çelik'in (40), ilişki yaşadığı öne sürülen evli, ayakkabı ustası Hakkı Öz'ü (43) hafif ticari aracın sürücü koltuğunda emniyet kemeriyle boğarak öldürdüğü iddiasıyla 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, tanıklar dinlendi. Tanıklar, sanık Çelik'in söyleminin aksine, Hakkı Öz ile sevgili olduğunu belirtti. Tutulu sanık Çelik ise darp ve tırnak içindeki DNA'ların yer aldığı raporların dosyaya eklenmesini istedi. Duruşma savcısı ise, esas hakkındaki mütalaanın hazırlamak için süre talep etti.
14.12.2022 Yaşam
Üçlü ilişki cinayeti sanığı: Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraştım
Üçlü ilişki cinayeti sanığı: Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraştım Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçen yıl ocak ayında üçlü cinsel ilişki yaşadıkları Kadir Demir'i (39) öldürüp penisini kestikleri iddiasıyla sevgilisi Nadja Angela Grosser (40) ile tutuklanan Elvan Küçükaltun(48),  ilk duruşmada evde içki içerken Kadir Demir'in grup seks teklif ettiğini iddia ederek, "Nadja da ben de kabul etmedik. Ben tuvalette kusuyordum, bu sırada Kadir ve Nadja yatak odasına gitmişler, ilişkiye giriyorlardı. Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraşırken parmaklarım kesildi. Biz kavga ederken Nadja odadan çıkmıştı. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
9.11.2022 Gündem
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak'
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak' WhatsApp, birkaç gün önce çevrimiçi olma özelliğini gizleyen yeni bir güncelleme yayınladı. Buna göre karşı taraf istemezseniz sizi 'online' göremeyecek. Bu özellik sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazı kullanıcılar durumdan memnun ancak bazıları için ise güncelleme tam anlamıyla 'kabus'...
7.11.2022 Yaşam
Ayça Ayşin Turan'dan kıskançlık iddialarına yanıt!
Ayça Ayşin Turan'dan kıskançlık iddialarına yanıt! Alp Navruz, uzun süredir birlikte olduğu Ayça Ayşin Turan'ın partneri Ekin Koç'tan kıskandığı ve kriz çıkardığı iddia edildi. Lüks araçların önünde poz veren Turan, haklarındaki kıskançlık krizi iddiasını yalanlayarak "Söz konusu değil" ifadelerini kullandı.
22.09.2022 Magazin
Eşinin çantasına gizlice takip cihazı yerleştirdi! Kıskanç kadından baskın
Eşinin çantasına gizlice takip cihazı yerleştirdi! Kıskanç kadından baskın Türkiye'de yaşayan Amerikalı bir kişi, Ukraynalı eşinden boşanmak isteyince, iddiaya göre kadın adamın çantasına takip cihazı koydu. Cihaz boşanma avukatının ofisinde sinyal verdi. Amerikalı kadın ofisi bastı. Avukat şikayetçi oldu. İşte sonrasında yaşananlar...
13.09.2022 Gündem
Fransız Le Monde gazetesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü: Büyük arabulucu
Fransız Le Monde gazetesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü: Büyük arabulucu Fransız Le Monde gazetesinde Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan hakkında yayımlanan yazıda, Erdoğan'ın Ukrayna ve Rusya ile iyi ilişkiler kuran büyük bir arabulucu olduğu dile getirildi.
9.09.2022 Dünya
Aynı iş yerinde akılalmaz ilişki ağı! 3 kadın, 1 adam... Sevgilisini diğer kadına kaptırmamak için öyle bir şey yaptı ki!
Aynı iş yerinde akılalmaz ilişki ağı! 3 kadın, 1 adam... Sevgilisini diğer kadına kaptırmamak için öyle bir şey yaptı ki! 26 yaşındaki kadın, aynı iş yerinde çalıştığı, genel müdür ile ilişki yaşıyordu. Adamın ise, uzun yıllardır süren bir evliliği ve iki çocuğu vardı. Genel müdürün bir meslektaşıyla daha aşk yaşadığını öğrendiğinde ise sevgilisini rakibine kaptırmamak uğruna dehşet verici bir olaya imza attı! İnternete ilan verdi ve 'Bin sterlinim var ve gerekirse daha fazlasını ödemeye hazırım' ifadelerini kullandı. İşte olayın detayları...
19.07.2022 Dünya
Gaziosmanpaşa'da gece yarısı dehşet! Eşini ve kayınvalidesini öldürdü polis memurunu yaraladı...
Gaziosmanpaşa'da gece yarısı dehşet! Eşini ve kayınvalidesini öldürdü polis memurunu yaraladı... Gaziosmanpaşa'da boşanmak isteyen eşini ve kayınvalidesini öldüren Tugay Turgut, bir polis memurunu da yaraladıktan sonra yapılan operasyon sonucunda vurularak gözaltına alındı. Polis memurunun "vuruldum" dediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.07.2022 Gündem
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek!
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına saldırmasıyla başlayan savaş sonrası birçok yabancı asker Rusya’ya karşı savaşmaya karar vermiş, hatta bu askerlerden lejyonlar oluşturulmuştu. Rus güçleri tarafından yakalanan 2 İngiliz vatandaşı da bu kişilerin arasında ve idam edilmeyi bekliyor. Kremlin’den konuyla ilgili olarak yapılan son açıklama ise adeta kan dondurdu.
2.07.2022 Dünya
Kıskanç sevgili dehşet saçtı! Aşk üçgeni kanlı bitti...
Kıskanç sevgili dehşet saçtı! Aşk üçgeni kanlı bitti... ABD'de yaşayan Kaitlin Armstrong erkek arkadaşının kısa süreli birliktelik yaşadığı kadına unutulmaz bir ders verecekti. Ancak yaptığı hareket hem onun hem de genç kadının hayatını kararttı. Kıskançlık krizine giren ve öfke kontrolünü kaybeden 34 yaşındaki yoga hocasının yaptıkları filmleri aratmadı.
2.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kıskanç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıskanç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.