Yengeç burcu erkeği kiminle evlenmelidir? Yengeç burcu erkekleri evlilikte nasıldır?
Yengeç burcu erkeği kiminle evlenmelidir? Yengeç burcu erkekleri evlilikte nasıldır? Astronominin başlangıcı tarih öncesine kadar dayanmaktadır ve ilk burç bilgisinin Hazreti İdris'e verildiği tahmin edilmektedir. Daha sonra Babiller, Sümerler ve Mısırlılar gibi kadim toplumlar astronomiyi yalnız bilim ve gerçeği öğrenmede değil aynı zamanda sosyal gereksinimleri için de kullanmaya başlamışlardır. Bu sebeple astronomi ilk çağlarda büyü ya da dinsel tören olarak kabul edilmekteydi. Takım yıldızlar da bu inanışların uzantısı olarak ortaya çıkmıştır.
16.02.2022 Astroloji
Yengeç burcu hoşlandığını nasıl belli eder? Yengeç burcu kadını aşık olursa ne yapar?
Yengeç burcu hoşlandığını nasıl belli eder? Yengeç burcu kadını aşık olursa ne yapar? Yengeç burcu olan kadınlar için karşı cinsle bir ilişkiye başlamasının kolay olduğu söylenemez. Bu burcun özelliklerini taşıyan kadınlar bir ilişki içerisine girdikleri zaman partnerine karşı oldukça sadık davranmaktadır. Yengeç burcu kadınının özellikleri arasında anaç ruhlu olmakla birlikte duygusal yönünün de baskın olduğu görülmektedir. Yengeç burcu kadınları sevdikleri kişiye yaptıklarını kendilerine de yapılmasını beklemektedirler. Yengeç burcu karşı tarafa ilgi duyuyorsa bunu yaptığı jestlerden anlamak mümkün olmaktadır.
16.02.2022 Astroloji
Yengeç burcu erkeği hoşlandığını nasıl belli eder? Yengeç burcu erkeği aşık olursa ne yapar?
Yengeç burcu erkeği hoşlandığını nasıl belli eder? Yengeç burcu erkeği aşık olursa ne yapar? Yengeç burcu; eşlerine bağlılık ve ilişki konusu olduğu zaman akla gelen ilk burçlardan birisidir. Yengeç burcu erkekleri sevdikleri zaman; ilişkilerinin son anına kadar sadık kalmaya, eşleriyle beraber olmaya ve eşlerini korumaya özen göstermektedir. Hayatlarına girecekleri ve sevecekleri kadınlarda huzur ararlar. Yengeç burcu erkekleri; aileleri ile vakit geçirmeyi, ev ile alakalı hayatı daha çok severler. Yengeç burcu erkekleri; tam olarak bir aile babasıdır. Bunların yanı sıra yengeç burcu erkeğinin bilinmeyen pek çok özelliği bulunmaktadır.
16.02.2022 Astroloji
Yengeç burcu erkeğinin anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl kadınlardan hoşlanır?
Yengeç burcu erkeğinin anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl kadınlardan hoşlanır? Oldukça derin duygu dünyasına sahip olan yengeç burcu erkekleri, karşısındaki insana çok çabuk güvenebilir ve aynı şekilde çabucak kırılabilir. Bu tür erkekler ile olamayacak kadınların yengeç burcu erkeklerinden uzak durmaları ve hiç yaklaşmamaları tavsiye edilmektedir.
16.02.2022 Astroloji