Kış Lastiği Zorunluluğu

Kış Lastiği Zorunluluğu

Son dakika kış lastiği zorunluluğu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kış lastiği zorunluluğu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kış lastiği zorunluluğu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kış Lastiği Zorunluluğu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kış lastiği zorunluluğu gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 kış lastiği zorunluluğu haberi bulunmuştur. Tüm kış lastiği zorunluluğu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kış lastiği uygulaması ne zaman bitiyor, kışlık lastikler ayın kaçında kalkacak?
Kış lastiği uygulaması ne zaman bitiyor, kışlık lastikler ayın kaçında kalkacak? Kış lastiği zorunluluğu için son günlere girildi. Türkiye'deki kış lastiği zorunluluğu, tüm ticari araçlar (kamyon, kamyonet, otobüs vb.) için geçerlidir. Binek araçlar ve diğer araçlar için ise kış lastiği kullanımı zorunlu değildir. Peki, kış lastiği zorunluluğu ne zaman bitecek? İşte, o detaylar
16.03.2024 Gündem
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu İstanbul'da ticari araçlarda 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında uygulanan kış lastiği zorunluluğu İstanbul Valiliği tarafından alınan kararla 25 Kasım'a çekildi. Meteorolojik verilere dayanılarak alındığı bildirilen karar sonrasında oto lastikçilerinde yoğunluk oluştu. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda otobüs şoförlerinin kış lastiğine geçiş için sıra beklediği görüldü.
22.11.2023 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak İstanbul'da meteorolojik veriler çerçevesinde kış lastiği kullanma zorunluluğunun 1 Aralık'tan 25 Kasım'a çekildiğinin açıklanmasıyla lastikçilerde yoğunluk yaşandı. Alınan kararla sürücüler kış lastiği zorunluluğunun başlamasına günler kala lastikçilere akın etti.
22.11.2023 Ekonomi
Kış lastiği cezası ne kadar? Kış lastiği hangi araçlarda zorunlu, kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği takmama cezası 2023…
Kış lastiği cezası ne kadar? Kış lastiği hangi araçlarda zorunlu, kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği takmama cezası 2023… Kış lastiği takma zorunluluğu öne çekildi. Kış mevsimiyle birlikte trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla hayata geçirilen kar lastiği uygulaması için Valilik açıklaması geldi. Peki, 2023 kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor, hangi araçlarda zorunlu?
22.11.2023 Ekonomi
Vali Gül tarih verdi! İstanbul'a kar geliyor
Vali Gül tarih verdi! İstanbul'a kar geliyor İstanbul'da 26 Kasım'da beklenen kar yağışı öncesinde İstanbul Valisi Davut Gül başkanlığında, 'Kış Tedbirleri Toplantısı' yapıldı.  İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde (AFAD) yapılan toplantıya; İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, ilçe kaymakamları, bölge ve il müdürleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı. Toplantıda ticari araçlarda kış lastiği zorunluluğu 25 Kasım 2023 tarihine çekilmesi kararı alındı.
21.11.2023 Gündem
Kış lastiği kullanma zorunluluğu 25 Kasım'a çekildi
Kış lastiği kullanma zorunluluğu 25 Kasım'a çekildi İstanbul'da meteorolojik veriler çerçevesinde kış lastiği kullanma zorunluluğunun 1 Aralık'tan 25 Kasım'a çekildiği açıklandı.
21.11.2023 Gündem
Araç sahipleri dikkat! Sayılı günler kaldı, herkes oraya akın etti
Araç sahipleri dikkat! Sayılı günler kaldı, herkes oraya akın etti Zorunlu kış lastiği uygulaması öncesinde Bolu’da geçtiğimiz günlerde mevsimin ilk karının yağmasıyla birlikte lastikçilerde kış lastiği mesaisi başladı. Kış lastiğinin değiştirilmesi gerektiğini belirten lastik onarım ve değişim ustabaşı Ünsal Bayrak, “Kış lastiği taktırmazsak, araç kayabilir, kazaya sebebiyet verebilir” dedi.
18.11.2023 Gündem
Trafiğe çıkacak araba sahiplerine kar uyarısı! Milyonları ilgilendiriyor
Trafiğe çıkacak araba sahiplerine kar uyarısı! Milyonları ilgilendiriyor Kış soğuk yüzünü göstermeye başladı. Trafiğe çıkacak araba sahiplerine kar uyarısı yapıldı. Öte yandan sürücülere kış lastiği hatırlatması yapıldı. Avukat Cansen Erdoğan, kış lastiği zorunluluğuna uymayan sürücülerin kazaya karışması durumunda büyük cezaların beklediğini belirtti. Sürücüler ise havaların soğumasıyla birlikte bakım için sanayilere akın etti. İşte arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
6.02.2023 Gündem
Araba lastiği değiştirenler dikkat! Yeni diye aldıysanız hemen kontrol ettirin
Araba lastiği değiştirenler dikkat! Yeni diye aldıysanız hemen kontrol ettirin Arabası olan herkesi ilgilendiren detay İstanbul’daki bir lastik değişim firmasında ortaya çıktı. Sürücülerin çoğu dolandırıldığının farkında bile değil, ancak lastikleri iyi tanıyan biri farkına varıyor. Yeni dolandırıcılık yöntemine şahit olan lastik dükkanı sahibi olan Eyüp Öztürk, bir müşterisinin başına geleni anlattı, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.
10.01.2023 Otomobil
Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Zorunlu kış lastiği uygulaması 2022 tarihi ve cezası…
Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Zorunlu kış lastiği uygulaması 2022 tarihi ve cezası… Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kararıyla, şehirlerarası karayollarında yolcu ve eşya taşımasında kullanılan taşıtlarda kış lastiği takılmasını zorunlu kılan kış lastiği uygulaması bu hafta başlıyor. Peki, Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği cezası ne kadar?
29.11.2022 Ekonomi
Kış lastiği zorunlu mu? Kış lastiği zorunluluğu hangi araçları kapsıyor 2022, ne zaman başlıyor?
Kış lastiği zorunlu mu? Kış lastiği zorunluluğu hangi araçları kapsıyor 2022, ne zaman başlıyor? Kış mevsimi yaklaşırken araç lastiği zorunluluğuyla ilgili aramalar da arttı. Kışın yaşanan trafik kazalarının çoğu lastiklerin uygun mevsim koşullarına uymamasından kaynaklanıyor. Peki, Kış lastiği zorunluluğu hangi araçları kapsıyor 2022, ne zaman başlıyor?
12.11.2022 Gündem
EGM'den kış lastiği uyarısı! Denetimler arttırılacak
EGM'den kış lastiği uyarısı! Denetimler arttırılacak Emniyet Genel Müdürlüğü, her yılın 1 Aralık ile 1 Nisan tarihleri arasında kış lastiği kullanılması zorunluğunu hatırlatarak, bu konuda denetimlerin arttırılacağını ve kış lastiği kullanmayan sürücülere cezai işlem uygulanacağını duyurdu.
24.01.2022 Gündem
Akın akın oraya gidiyorlar! 6 gün kaldı, aracı olanlar dikkat...
Akın akın oraya gidiyorlar! 6 gün kaldı, aracı olanlar dikkat... Ticari araçlar için zorunlu kış lastiği uygulamasına günler kala oto lastikçilerde yoğunluk yaşanıyor. 1 Aralık itibarıyla ticari araçlar için kış lastiği zorunlu olacak. Kocaeli'de oto lastik firması servis sorumlusu İrfan Acar, "Biz sadece ticari araçlarla sınırlı kalmayın diyoruz kullanıcılara. Kış koşullarında maksimum performansla araçlarını kullanabilmeleri için lastiklerini değiştirmelerini öneriyoruz" dedi.
25.11.2021 Gündem
Arabası olan herkesi kapsıyor! 846 lira cezası var
Arabası olan herkesi kapsıyor! 846 lira cezası var Arabası olan yüz binleri kapsıyor! 1 Aralık itibarıyla başlıyor. Ticari araçlar için kış lastiği zorunluluğu 1 Aralık'ta başlıyor. Kış lastiği takmayan sürücülere 846 lira ceza kesilecek. Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için zorunluluk 1 Nisan 2022'de sona erecek - Uygulama kapsamında, kış lastiği takmayan sürücülere 846 lira ceza kesilecek. MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç, "Sürücüler hem kendi hem de diğer sürücü ve yolcuların güvenliği için bu kurala uyarak, bir an önce lastik değişimini yapmalılar. Lastik alınırken mutlaka tarihine bakmak gerekiyor. Çünkü lastik kullanılmamış olsa bile belli bir raf ömrü vardır. Bekletilmiş lastikler özelliğini kaybeder ve balans tutmaz" ifadelerini kullandı.
21.11.2021 Ekonomi
Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği kimlere, hangi araçlara zorunlu 2021?
Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği kimlere, hangi araçlara zorunlu 2021? Kış lastiği zorunluluğu aramaları yoğunlaştı. Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği zorunluluğu yaklaştıkça, lastik değişimi için oto lastikçilerdeki yoğunluk arttı. Peki, Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği kimlere zorunlu 2021?
15.11.2021 Gündem
Araba sahipleri için flaş uyarı! Zorunlu, 1 Aralık'ta başlıyor
Araba sahipleri için flaş uyarı! Zorunlu, 1 Aralık'ta başlıyor Araç sahiplerini çok yakından ilgilendiriyor. 1 Aralık tarihi itibarı ile başlıyor. Cezai yaptırımı var. Yapmayanlar 835 TL ceza ödüyor.
15.11.2021 Gündem
Kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor? Hususi araçlarda kış lastiği zorunlu mu?
Kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor? Hususi araçlarda kış lastiği zorunlu mu? Kış lastiği uygulaması, araç sürücüleri tarafından sorgulanmaya başlandı. Denetimi il valiliklerince yapılan kış lastiği uygulaması, mevzuatta belirtilen araçları kapsıyor. Peki, kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor? Hususi araçlarda kış lastiği zorunlu mu?
8.11.2021 Gündem
Kış lastiği ne zaman zorunlu olacak? Kış lastiği uygulaması hangi tarihte başlıyor, hangi araçlara zorunlu?
Kış lastiği ne zaman zorunlu olacak? Kış lastiği uygulaması hangi tarihte başlıyor, hangi araçlara zorunlu? Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor, hangi araçlarda zorunlu? Havaların soğumasıyla kış lastiği uygulaması detayları vatandaşın gündemine geldi. 7 derecenin altındaki sıcaklıklarda, ıslak, buzlu, karlı ve çamurlu zeminlerde yol tutuş özelliği sayesinde yüksek güven sağlayan kış lastiği uygulaması hangi tarihte başlıyor, ne zaman takılır?
16.10.2021 Gündem
Kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor? Kış lastiği ne zaman takılır?
Kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor? Kış lastiği ne zaman takılır? Kış lastiği uygulaması aramaları havaların soğumasıyla artış gösterdi. Her yıl belli aylarda güvenlik için kış lastiği veya zincir kullanılması zorunlu tutuluyor. Peki Kış lastiği ne zaman takılır? 2021 Kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor, hangi araçları kapsar?
13.10.2021 Gündem
Kış lastiği ne zaman takılır? 2021 kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor, hangi araçları kapsıyor?
Kış lastiği ne zaman takılır? 2021 kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor, hangi araçları kapsıyor? Kış lastiği uygulaması hakkında yapılan aramalar havaların soğumasıyla başladı. Kış lastikleri veya zincir kullanılması her yıl belli aylarda güvenlik için zorunlu tutuluyor. Peki Kış lastiği ne zaman takılır? 2021 Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor, hangi araçları kapsar?
1.10.2021 Gündem
Kış lastiği ne zaman takılır, kış lastiği uygulaması 2021 ne zaman başlıyor? Kış lastiği takma tarihi, kış lastiği fiyatları ve takmama cezası!
Kış lastiği ne zaman takılır, kış lastiği uygulaması 2021 ne zaman başlıyor? Kış lastiği takma tarihi, kış lastiği fiyatları ve takmama cezası! Kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor? Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için uygulanması zorunlu olan kış lastiği zorunluluğun başlayacağı tarih, havaların soğuması ve kimi yerde kar yağışlarının başlamasıyla gündeme geldi. İşte kış lastiği takma tarihi, kış lastiği fiyatları ve takmama cezası!
25.09.2021 Gündem
Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Sona erdi
Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Sona erdi Zorunlu kış lastiği uygulaması sona erdi. Peki kış lastikleri nasıl ve ne zaman çıkarılmalı? Araç altından çıkan lastikler nasıl saklanmalı? Lastik Sanayicileri ve İthalatçıları Derneği açıkladı.
2.04.2021 Gündem
Kış lastiklerini çıkarma zamanı geldi!
Kış lastiklerini çıkarma zamanı geldi! Zorunlu kış lastiği uygulaması sona eriyor. Peki kış lastikleri nasıl ve ne zaman çıkarılmalı? Araç altından çıkan lastikler nasıl saklanmalı? Lastik Sanayicileri ve İthalatçıları Derneği açıkladı.
1.04.2021 Otomobil
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yarından itibaren zorunlu
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yarından itibaren zorunlu Milyonlarca araba sahibini çok yakından ilgilendiriyor. 1 Aralık Salı günü itibarı ile zorunlu hale geliyor. Günlerdir uyarı üzerine uyarı yapılıyordu. Yaptırmayana para cezası kesilecek. Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği zorunluluğu yarın başlıyor. Zorunluluğa uymayanlara 776 lira ceza kesilecek.
30.11.2020 Ekonomi
Kış lastiği takma zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği hangi araçlara zorunlu, takmama cezası? Özel, hususi binek araçlarda…
Kış lastiği takma zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği hangi araçlara zorunlu, takmama cezası? Özel, hususi binek araçlarda… Kış lastiği ne zaman takılır, hangi araçları kapsıyor? Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği zorunluluğu 1 Aralık'ta başlıyor. Bu uygulama 1 Nisan'da sona erecek ve kış lastiği takmayan sürücülere 776 lira ceza verilecek. İşte Kış lastiği zorunluluğu hakkında merak edilenler…
24.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kış Lastiği Zorunluluğu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kış lastiği zorunluluğu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.