Kış Lastiği Uygulaması

Kış Lastiği Uygulaması

Son dakika kış lastiği uygulaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kış lastiği uygulaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kış lastiği uygulaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kış Lastiği Uygulaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kış lastiği uygulaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 kış lastiği uygulaması haberi bulunmuştur. Tüm kış lastiği uygulaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kış lastiği uygulaması ne zaman bitiyor, kışlık lastikler ayın kaçında kalkacak?
Kış lastiği uygulaması ne zaman bitiyor, kışlık lastikler ayın kaçında kalkacak? Kış lastiği zorunluluğu için son günlere girildi. Türkiye'deki kış lastiği zorunluluğu, tüm ticari araçlar (kamyon, kamyonet, otobüs vb.) için geçerlidir. Binek araçlar ve diğer araçlar için ise kış lastiği kullanımı zorunlu değildir. Peki, kış lastiği zorunluluğu ne zaman bitecek? İşte, o detaylar
16.03.2024 Gündem
Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı! Denetimler hızlandı
Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı! Denetimler hızlandı Gümüşhane’de zorunlu kış lastiği uygulamasının başlamasıyla birlikte denetimler başladı.
3.12.2023 Gündem
Lastikçilerde son gün yoğunluğu! Sanayinin yolunu tuttular
Lastikçilerde son gün yoğunluğu! Sanayinin yolunu tuttular Türkiye genelinde 1 Aralık'ta başlayacak olan kış lastiği uygulaması öncesinde Edirne’de lastikçilerde lastik değiştirme yoğunluğu yaşandı.
30.11.2023 Gündem
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, zorunlu kış lastiği uygulamasının 1 Aralık’ta başlayıp 4 ay süreceğini belirterek, “Kış lastiğine geçmek için karın yağmasını beklemeyin. Trafikte güvenli sürüş ve olası kazaları önlemek için lütfen lastiklerimizi şimdiden taktıralım” dedi.
25.11.2023 Gündem
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu İstanbul'da ticari araçlarda 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında uygulanan kış lastiği zorunluluğu İstanbul Valiliği tarafından alınan kararla 25 Kasım'a çekildi. Meteorolojik verilere dayanılarak alındığı bildirilen karar sonrasında oto lastikçilerinde yoğunluk oluştu. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda otobüs şoförlerinin kış lastiğine geçiş için sıra beklediği görüldü.
22.11.2023 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak İstanbul'da meteorolojik veriler çerçevesinde kış lastiği kullanma zorunluluğunun 1 Aralık'tan 25 Kasım'a çekildiğinin açıklanmasıyla lastikçilerde yoğunluk yaşandı. Alınan kararla sürücüler kış lastiği zorunluluğunun başlamasına günler kala lastikçilere akın etti.
22.11.2023 Ekonomi
Kış lastiği cezası ne kadar? Kış lastiği hangi araçlarda zorunlu, kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği takmama cezası 2023…
Kış lastiği cezası ne kadar? Kış lastiği hangi araçlarda zorunlu, kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği takmama cezası 2023… Kış lastiği takma zorunluluğu öne çekildi. Kış mevsimiyle birlikte trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla hayata geçirilen kar lastiği uygulaması için Valilik açıklaması geldi. Peki, 2023 kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor, hangi araçlarda zorunlu?
22.11.2023 Ekonomi
Araç sahipleri dikkat! Sayılı günler kaldı, herkes oraya akın etti
Araç sahipleri dikkat! Sayılı günler kaldı, herkes oraya akın etti Zorunlu kış lastiği uygulaması öncesinde Bolu’da geçtiğimiz günlerde mevsimin ilk karının yağmasıyla birlikte lastikçilerde kış lastiği mesaisi başladı. Kış lastiğinin değiştirilmesi gerektiğini belirten lastik onarım ve değişim ustabaşı Ünsal Bayrak, “Kış lastiği taktırmazsak, araç kayabilir, kazaya sebebiyet verebilir” dedi.
18.11.2023 Gündem
Kış Lastiği ne zaman takılacak? 2023 Kış lastiği takmama cezası ne kadar, hangi araçlarda olacak? Resmi Gazete'de yayınlandı
Kış Lastiği ne zaman takılacak? 2023 Kış lastiği takmama cezası ne kadar, hangi araçlarda olacak? Resmi Gazete'de yayınlandı Kış lastiği uygulaması bu yıl 1 Aralık'ta başlıyor. Yağışların başlamasıyla birklikte sürücülerin kış lastiği telaşı başladı. Özellikle şehirler arası yük taşıyan ticari araçlarda kış lastiği uygulamasıyla mal ve can güvenliği sağlanacak. Zorlu kış koşullarında uygulanacak kış lastiği uygulaması Nisan 2024'e kadar devam edecek. Peki 2023 kış lastiği takmama cezası ne kadar? Hangi araçlarda kış lastiği zorunlu olacak? İşte Resmi Gazete'de yayınlanan kış lastiği başlama tarihi ve diğer bilgiler.
14.11.2023 Gündem
Bayram öncesi arabası olana kritik uyarı! 60 bin liralık masraf çıkartıyor
Bayram öncesi arabası olana kritik uyarı! 60 bin liralık masraf çıkartıyor Kurban Bayramı'nın 9 güne çıkmasının ardından arabayla yol yapacak olan vatandaşlara kritik uyarı geldi. Oto tamircisi Musa İnan araçların, lastikleri, yağ ve su seviyesi, aydınlatması ve sileceklerine dikkat edilmesi gerekliliğine vurgu yaptı. İnan ayrıca sahte yağ konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.
23.06.2023 Ekonomi
Yaz lastiği uygulaması başladı, uzmanı uyardı: Yakıt tüketimini artırıyor
Yaz lastiği uygulaması başladı, uzmanı uyardı: Yakıt tüketimini artırıyor Türkiye genelinde şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari ve özel araçlarda kış lastiği uygulaması, 1 Nisan günü itibarıyla sona erdi. Kırıkkale'de oto lastik tamircisi Furkan Özmert, yaz mevsiminde kış lastiğinin yakıt tüketimini artırdığını belirterek, "Kışın yaz lastiği, yazın da kış lastiği kullanmak hem yakıtı artırıyor hem de ses yapıyor" dedi.
4.04.2023 Ekonomi
Polis, yolcu otobüslerini tek tek durdurdu! 51 sürücüye ceza kesildi
Polis, yolcu otobüslerini tek tek durdurdu! 51 sürücüye ceza kesildi Bursa’daki kış lastiği uygulaması çerçevesinde, polis ekipleri sürücülere göz açtırmıyor. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali çıkışında otobüsler tek tek kontrol edildi. 2 günde yapılan bin 545 kontrolde 51 sürücüye kış lastiği zorunluluğuna uymadığı gerekçesiyle cezai işlem uygulandı.
3.12.2022 Yaşam
Bakan Nebati'den EYT açıklaması: Hazırlıklar başlatıldı
Bakan Nebati'den EYT açıklaması: Hazırlıklar başlatıldı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin kıdem tazminatı yüküne ilişkin uygun finansman koşulları için KGF paketi konusunda hazırlıkların başlatıldığını söyledi.
2.12.2022 Ekonomi
Kış lastiği uygulaması başladı! 1152 lira ceza kesilecek
Kış lastiği uygulaması başladı! 1152 lira ceza kesilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kararıyla şehirlerarası karayollarında yolcu ve eşya taşımasında kullanılan taşıtlarda kış lastiği takılmasını zorunlu kılan “kış lastiği uygulaması” 1 Aralık’tan itibaren başladı. 1 Nisan 2023’e kadar 4 ay boyunca devam edecek uygulamada, kurala uymayan araçların sürücülerine 1152 lira ceza kesilecek.
2.12.2022 Ekonomi
Kış lastiği uygulaması bugün başlıyor
Kış lastiği uygulaması bugün başlıyor Şehirlerarası kara yollarında yolcu ve eşya taşımasında kullanılan taşıtlarda kış lastiği takılması bugünden itibaren zorunlu hale geldi.
1.12.2022 Otomobil
Arabası olanlara son dakika uyarısı! 1 Aralık'ta başlıyor, cezası var
Arabası olanlara son dakika uyarısı! 1 Aralık'ta başlıyor, cezası var Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika uyarısı! 1 Aralık Perşembe günü başlıyor, uymayana ceza uygulanacak. Yozgat Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Komiser Eren Yavuz, kış lastiği uygulamasının hangi tarihlerde hangi araçlar için zorunlu olacağını açıkladı.
30.11.2022 Gündem
Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Zorunlu kış lastiği uygulaması 2022 tarihi ve cezası…
Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Zorunlu kış lastiği uygulaması 2022 tarihi ve cezası… Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kararıyla, şehirlerarası karayollarında yolcu ve eşya taşımasında kullanılan taşıtlarda kış lastiği takılmasını zorunlu kılan kış lastiği uygulaması bu hafta başlıyor. Peki, Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği cezası ne kadar?
29.11.2022 Ekonomi
Valilikten sürücülere kış lastiği uyarısı
Valilikten sürücülere kış lastiği uyarısı Afyonkarahisar Valiliği’nden sürücülere kış lastiği uygulamasının 1 Aralık ta başlayacağı hatırlatılarak, bu hususta sürücülerin kurallara uymaları istenildi.
25.11.2022 Gündem
Araba sahiplerine uyarı geldi! Son tarih 1 Aralık, cezası var
Araba sahiplerine uyarı geldi! Son tarih 1 Aralık, cezası var Arabası olan herkesi ilgilendiriyor. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, 1 Aralık itibariyle başlayacak ‘zorunlu kış lastiği uygulaması’ çerçevesinde, seyir esnasında değiştirilmek zorunda kalınan lastiklerin de kış lastiği olmasının zorunlu olduğunu söyledi. Apaydın, kış lastiği takma zorunluluğu bulunan araçların lastik takmama cezasının Ocak 2023’ten itibaren artacağını belirtti.
14.11.2022 Ekonomi
Kış lastiği zorunlu mu? Kış lastiği zorunluluğu hangi araçları kapsıyor 2022, ne zaman başlıyor?
Kış lastiği zorunlu mu? Kış lastiği zorunluluğu hangi araçları kapsıyor 2022, ne zaman başlıyor? Kış mevsimi yaklaşırken araç lastiği zorunluluğuyla ilgili aramalar da arttı. Kışın yaşanan trafik kazalarının çoğu lastiklerin uygun mevsim koşullarına uymamasından kaynaklanıyor. Peki, Kış lastiği zorunluluğu hangi araçları kapsıyor 2022, ne zaman başlıyor?
12.11.2022 Gündem
Araç sahipleri dikkat! Ocak ayından sonra cezası artıyor
Araç sahipleri dikkat! Ocak ayından sonra cezası artıyor Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, 1 Aralık itibariyle başlayacak ‘zorunlu kış lastiği uygulaması’ çerçevesinde, seyir esnasında değiştirilmek zorunda kalınan lastiklerin de kış lastiği olmasının zorunlu olduğunu söyledi. Apaydın, kış lastiği takma zorunluluğu bulunan araçların lastik takmama cezasının Ocak 2023’ten itibaren artacağını belirtti.
7.11.2022 Gündem
Otellerde yeni dönem! Hepsi değişiyor, temmuz sonuna kadar...
Otellerde yeni dönem! Hepsi değişiyor, temmuz sonuna kadar... Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2634 sayılı yasadaki değişiklikler kapsamında temmuz ayı sonuna kadar bütün otellerin bakanlık belgeli olmasını sağlayacaklarını, Güvenli Turizm Sertifikasyonu'nun da yıl sonuna kadar Yeşil Turizm Sertifikası'na dönüştürülmüş olacağını açıkladı.
8.04.2022 Ekonomi
Son dakika destek açıklaması! Bugün hesaplara yatırılıyor, bakan duyurdu
Son dakika destek açıklaması! Bugün hesaplara yatırılıyor, bakan duyurdu Paralar bugünden itibaren hesaplara yatırılıyor. Destek ödemeleri ile ilgili açıklama geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Kirişçi yaptığı açıklamada, "150 milyon 167 bin 123 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Emek veren, alın teri döken çiftçi kardeşlerime hayırlı ve bereketli olsun." dedi.
8.04.2022 Ekonomi
Zorunluğu kış lastiği uygulaması kaldırıldı, oto lastikçilerde değişim yoğunluğu başladı
Zorunluğu kış lastiği uygulaması kaldırıldı, oto lastikçilerde değişim yoğunluğu başladı Zorunluğu kış lastiği uygulamasının kaldırılması ve havaların ısınmasıyla birlikte oto lastikçilerde yoğunluk yaşanıyor.  
8.04.2022 Ekonomi
Araç sahibi herkes için geçerli! Geri sayım başladı, 846 TL cezası var...
Araç sahibi herkes için geçerli! Geri sayım başladı, 846 TL cezası var... Araç sahibi olan herkesi ilgilendiriyor. 1 Aralık itibariyle başlayacak trafikte kış kuralları 1 Nisan 2022'ye kadar devam edecek. Kurala uymayan araçların sürücülerine 846 lira ceza kesilecek. Sürücüler için önemli uyarılar yapıldı. Kış şartlarında tüm araçlarda kış lastiği kullanılması büyük önem taşıyor. Kış lastiklerinin karlı ve buzlu havalarda fren mesafesini yüzde 30 oranında kısalttığı ve kazaların önlenmesinde yüksek fayda sağladığını ifade edildi. Öte yandan tüm sürücülerin güvenli sürüş için araçlarını kontrol ettirmesinde fayda var.
29.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kış Lastiği Uygulaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kış lastiği uygulaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.