Araç Bakımı

Araç Bakımı

Son dakika araç bakımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araç bakımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araç bakımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araç Bakımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araç bakımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 araç bakımı haberi bulunmuştur. Tüm araç bakımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram öncesi arabası olana kritik uyarı! 60 bin liralık masraf çıkartıyor
Bayram öncesi arabası olana kritik uyarı! 60 bin liralık masraf çıkartıyor Kurban Bayramı'nın 9 güne çıkmasının ardından arabayla yol yapacak olan vatandaşlara kritik uyarı geldi. Oto tamircisi Musa İnan araçların, lastikleri, yağ ve su seviyesi, aydınlatması ve sileceklerine dikkat edilmesi gerekliliğine vurgu yaptı. İnan ayrıca sahte yağ konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.
23.06.2023 Ekonomi
Dpf Nedir, Ne İşe Yarar? Dpf Nasıl Temizlenir?
Dpf Nedir, Ne İşe Yarar? Dpf Nasıl Temizlenir? DRF, Django Rest Framework'in kısaltmasıdır. Django Rest Framework, Python programlama dilindeki Django web çatısını kullanarak RESTful API'ler oluşturmak için kullanılan bir paketti
4.06.2023 Gündem
Fsı Motor Nedir? Fsı Motorun Özellikleri Nelerdir?
Fsı Motor Nedir? Fsı Motorun Özellikleri Nelerdir? FSI motorun ne olduğu, özellikleri ve üretim teknolojisi merak konusu olmaktadır. FSI motor, Hitler motor olarak tanımlanan 1.6 lt. kapasiteli standart Atmosferik motora alternatif olarak geliştirilmiştir. MPI Atmosferik VW motora oranla daha düşük tüketimli emisyon değerlerine sahip motorlar geliştirebilmek amacıyla üretilmiş bulunmaktadır. FSI motorlar ileri teknoloji ürünleri olarak geliştirilmiş bulunmaktadır. Ancak FSI motor Türkiye’ de beklendiği kadar destek bulamamaktadır. Nedeni ise FSI motorun LPG desteği bulunmamasıdır.
3.06.2023 Gündem
Kasko fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 300 arttı, düzenleme geliyor
Kasko fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 300 arttı, düzenleme geliyor Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması! Kasko fiyatlarındaki artış araba sahiplerini zorlamaya devam ediyor. Fiyatlar 150 bin liranın üzerine kadar çıktı, yüzde 300’e kadar arttı. Kasko poliçeleri için yeni yılda en az yüzde 50 ile yüzde 100 arasında zam beklentisi oluştu. Fahiş fiyatlara karşı ise yeni bir düzenleme çalışmaları başladı. İşte detaylar...
9.12.2022 Otomobil
Arabası olan milyonları ilgilendiren uyarı! Hemen değiştirin
Arabası olan milyonları ilgilendiren uyarı! Hemen değiştirin Sürücüler havaların soğumasıyla araçlarının kışlık bakımlarını yaptırmak için oto sanayilerin yolunu tuttu. Oto tamirciler, kış gelmeden araçların mutlaka bakımdan geçmesi gerektiğine dikkat çekti. Öte yandan, lastik bakımlarının da yapılması gerektiğini belirten oto tamir ustaları, antifriz ve cam suyunun hayati önem taşıdığını söyledi.
7.10.2022 Otomobil
‘Eyyam-ı bahur’ kavuruyor! Uyarılar peş peşe geldi
‘Eyyam-ı bahur’ kavuruyor! Uyarılar peş peşe geldi Türkiye, yazın en sıcak günlerini yaşıyor. Güneyde sıcaklar 40 derecenin üzerine çıktı. Diğer bölgelerde de sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Uzmanlar 10.00-16.00 saatleri arasında güneşe maruz kalmamaları konusunda vatandaşları uyarıyor.
31.07.2022 Yaşam
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Mutlaka yaptırın, şimdiden yoğunlaştı
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Mutlaka yaptırın, şimdiden yoğunlaştı Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. Mutlaka yaptırın. Kış mevsimine girilmesiyle kışlık araç bakım yoğunluğu arttı. Oto sanayicilerin yoğun mesaisi sürerken, ustalar sürücülerin antifriz ve lastik bakımının yapılması gerektiği konusunda uyardı.
17.12.2021 Ekonomi
Araç sahibi herkes için geçerli! Geri sayım başladı, 846 TL cezası var...
Araç sahibi herkes için geçerli! Geri sayım başladı, 846 TL cezası var... Araç sahibi olan herkesi ilgilendiriyor. 1 Aralık itibariyle başlayacak trafikte kış kuralları 1 Nisan 2022'ye kadar devam edecek. Kurala uymayan araçların sürücülerine 846 lira ceza kesilecek. Sürücüler için önemli uyarılar yapıldı. Kış şartlarında tüm araçlarda kış lastiği kullanılması büyük önem taşıyor. Kış lastiklerinin karlı ve buzlu havalarda fren mesafesini yüzde 30 oranında kısalttığı ve kazaların önlenmesinde yüksek fayda sağladığını ifade edildi. Öte yandan tüm sürücülerin güvenli sürüş için araçlarını kontrol ettirmesinde fayda var.
29.11.2021 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat, uzmanlar uyarıyor!
Arabası olanlar dikkat, uzmanlar uyarıyor! Kış kapıya dayandı. Uzmanlar uyarıyor. Soğuk ve yağışlarla birlikte yol şartları değişime giriyor. Her türlü aracın kış öncesi bakıma ihtiyacı var.
27.10.2021 Otomobil
Yaz aylarında araç bakımı ihmal edilmemeli!
Yaz aylarında araç bakımı ihmal edilmemeli! Yaz aylarında sıcak havalar insanları etkilediği kadar araçları da etkiliyor. Özellikle motor soğutma sistemlerinde bakımların yolculuk öncesi yapılması sürüş güvenliği ve konforu için büyük önem taşıyor.
11.08.2021 Otomobil
Sürücülerin hayatını kolaylaştıracak!
Sürücülerin hayatını kolaylaştıracak! Araç sahiplerinin satış sonrası ihtiyaçlarına cevap verecek yeni bir uygulama hayata geçiyor.
5.08.2021 Otomobil
Altın, beyaz eşya, bilgisayar... Büyük indirim '4 gün 4 gece' sürecek
Altın, beyaz eşya, bilgisayar... Büyük indirim '4 gün 4 gece' sürecek En trend cep telefonlarından oyun tutkunlarının vazgeçilmezi oyun konsollarına, parfümlerden kol saatlerine, beyaz eşyalardan altın takılara, kahve makinelerinden montlara, kulaklıklardan bilgisayarlara, araç bakım ürünlerinden ramazana özel lezzetlere kadar farklı ihtiyaç ve tarza hitap eden binlerce üründe indirim başlıyor. 4 gün 4 gece sürecek kampanyada 25 milyonu aşkın ürün alternatifli ödeme yöntemiyle satışta olacak.
15.04.2021 Ekonomi
Kış aylarında radyatörlere dikkat!
Kış aylarında radyatörlere dikkat! Kış aylarında motor soğutma sistemi ve sıvısına ekstra dikkat etmek gerekiyor.
12.01.2021 Otomobil
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Mutlaka yaptırın
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Mutlaka yaptırın Tüm araç sahiplerini için önemli bir uyarı geldi. Yaptırılması gerekiyor. Otomobil sahiplerini uyaran motor ustası Ahmet Tokdemir en çok dikkat edilmesi gereken noktaları açıkladı. Tokdemir kış aylarına girerken arabalarda antifriz ve sıvı bakımlarının aksatılmaması konusunun altını çizdi.
13.11.2020 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! 10 bin lira...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! 10 bin lira... Aracı olan herkesi kapsıyor. Fiyatı 10 bin liradan 100 bin liraya kadar çıkabiliyor. Uyarı geldi. Kış aylarının yaklaşması ile birlikte araçlara yapılması gereken bazı bakımlar, zamanında yapılmadığı takdirde, ciddi hasar ve maliyetlerin ortaya çıkmasına neden olabiliyor. Bakımlar aksatılırsa bir aracın motorunda oluşabilecek hasarın, aracın marka ve modeline göre 10 bin liradan, yüz bin liraya kadar çıkabileceğini belirtiliyor.
14.10.2020 Ekonomi
Elektrikli taksiler İstanbul yollarına çıkıyor
Elektrikli taksiler İstanbul yollarına çıkıyor Renault, Greenway, DenizBank ve İstanbul Taksiciler Odası ‘Elektrikli Taksi Projesi’nde buluştu. Nisan ayından itibaren ‘yüzde 100 elektrikli’ Zoe’ler taksi olarak İstanbul caddelerinde boy göstermeye başlayacak.
15.03.2017 Ekonomi
Otomobilde kar düştü!
Otomobilde kar düştü! Araç satışlarında rekabet ve yüksek vergilerin de etkisiyle birlikte otomobil piyasasında kar marjları istenen seviyelerin altında seyrediyor...
4.11.2015 Ekonomi
Ücretsiz ulaşıma dava!
Ücretsiz ulaşıma dava! BURDUR Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Acar, 65 yaş üzeri kişilerin halk otobüslerinden ücretsiz yararlanmasını sağlayan kanunun iptali için dava açtıkların söyledi.
21.06.2014 Yaşam
Tokat'ta askeri araç kaza yaptı!
Tokat'ta askeri araç kaza yaptı! TOKAT’ta İl Jandarma Komutanlığı’nda kademede görevli askerleri araç bakımı için Turhal’a götüren sivil plakalı kamyonet buzlu yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole yuvarlandı...
29.09.2021 Gündem
Dikkat! Türkiye yer değiştiriyor...
Dikkat! Türkiye yer değiştiriyor... Bayram tatilinde memleketlerine gidecek vatandaşların yola hazırlıklarına başladığı şu günlerde trafik konusu yine gündemde...
29.09.2021 Gündem
Tasarrufun püf noktaları
Tasarrufun püf noktaları Mevsime göre araç bakımı tasarruf sağlıyor
29.09.2021 Gündem
Adana'da hasat için geri sayım: Tüm hazırlıklar eksiksiz yapılıyor
Adana'da hasat için geri sayım: Tüm hazırlıklar eksiksiz yapılıyor Adana'nın Kozan ilçesinde yaklaşan buğday hasadı öncesi biçerdöverler hazırlanmaya başladı.
4.04.2024 Adana
Adana buğday hasadına çok az zaman kaldı! Tüm hazırlıklar yapılıyor
Adana buğday hasadına çok az zaman kaldı! Tüm hazırlıklar yapılıyor Adana’nın Kozan ilçesinde yaklaşan buğday hasadı öncesi biçerdöverler hazırlanmaya başladı.
3.04.2024 Adana
Arabası olanlar dikkat! Kritik uyarı geldi
Arabası olanlar dikkat! Kritik uyarı geldi Arabası olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Alaşehirli oto klima ustası Ali Seyhan, araç klimalarının senede en az bir kez bakımının yapılması gerektiğini söyledi.
29.02.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları Tarım ve Orman Bakanlığı alımı kura sonuçları 27 Şubat 2024 Salı ile birlikte sorgulanıyor. Tarım Bakanlığı Personel alımı sonuçları https://www.youtube.com/tarimtv​ adresinden canlı yayında takip edilebilecek.​ Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kura sonuçları Bakanlığın ve İşçi Genel Müdürlüğünün internet adresinde ilan edilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları…
28.02.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Araç Bakımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araç bakımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.