Kış Bakımı

Kış Bakımı

Son dakika kış bakımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kış bakımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kış bakımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kış Bakımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kış bakımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 kış bakımı haberi bulunmuştur. Tüm kış bakımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba sahiplerine uzmanlarda kritik  uyarı: Kış aylarında 300 TL'den kaçarken, 80 bin TL masraf çıkabilir
Araba sahiplerine uzmanlarda kritik uyarı: Kış aylarında 300 TL'den kaçarken, 80 bin TL masraf çıkabilir Kışın gelmesiyle birlikte soğuk havaların etkisiyle araçların motor kısmındaki donmaların önlenmesi için 300 liralık antifrizi almaktan kaçınan sürücülere sanayi ustalarından, “80 bin liralık fatura ile karşılaşabilirsiniz” diye uyarı geldi.
27.11.2023 Gündem
Trafiğe çıkacak araba sahiplerine kar uyarısı! Milyonları ilgilendiriyor
Trafiğe çıkacak araba sahiplerine kar uyarısı! Milyonları ilgilendiriyor Kış soğuk yüzünü göstermeye başladı. Trafiğe çıkacak araba sahiplerine kar uyarısı yapıldı. Öte yandan sürücülere kış lastiği hatırlatması yapıldı. Avukat Cansen Erdoğan, kış lastiği zorunluluğuna uymayan sürücülerin kazaya karışması durumunda büyük cezaların beklediğini belirtti. Sürücüler ise havaların soğumasıyla birlikte bakım için sanayilere akın etti. İşte arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
6.02.2023 Gündem
Oto sanayilerde kar yoğunluğu! Kaza yapan araç sahipleri, soluğu tamircilerde aldı
Oto sanayilerde kar yoğunluğu! Kaza yapan araç sahipleri, soluğu tamircilerde aldı Uzun süredir etkisini sürdüren kar yağışı, beraberinde çok sayıda kazayı da getirdi. Kar yağışı ve buzlama sebebiyle kayganlaşan yollarda kaza yapan araç sahipleri, soluğu tamircilerde aldı.
29.01.2022 Ekonomi
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Mutlaka yaptırın, şimdiden yoğunlaştı
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Mutlaka yaptırın, şimdiden yoğunlaştı Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. Mutlaka yaptırın. Kış mevsimine girilmesiyle kışlık araç bakım yoğunluğu arttı. Oto sanayicilerin yoğun mesaisi sürerken, ustalar sürücülerin antifriz ve lastik bakımının yapılması gerektiği konusunda uyardı.
17.12.2021 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat, uzmanlar uyarıyor!
Arabası olanlar dikkat, uzmanlar uyarıyor! Kış kapıya dayandı. Uzmanlar uyarıyor. Soğuk ve yağışlarla birlikte yol şartları değişime giriyor. Her türlü aracın kış öncesi bakıma ihtiyacı var.
27.10.2021 Otomobil
Cilt kuruluğuna iyi gelen 5 bakım önerisi!
Cilt kuruluğuna iyi gelen 5 bakım önerisi! Kışın yaygın olarak görülen cilt kuruluğu çoğu zaman ciltteki nemi gideren çevresel faktörler ve yanlış uygulamalardan kaynaklanır. Genellikle sıcak duş, kurak iklimler ve sert sabunlar pek çok kişide kuru cildi tetikleyebilir. Basit uygulamalar ile kuru cilt semptomlarını gidermek ve nemi geri kazanmak mümkün. Dermatoloji Uzmanı Dr. Şeyda Bayraktaroğlu, kış bakımı ve cilt kuruluğu ile ilgili merak edilenleri anlattı.
17.02.2021 Sağlık
Kışın ciltte kuruluğu önlemek için 8 ipucu
Kışın ciltte kuruluğu önlemek için 8 ipucu Cilt değişen mevsimlere göre tepki verir. Genellikle soğuk kış aylarında cilt daha kuru ve daha gevşek görünür. Soğuk hava, kuru iç mekan ısısı, düşük nem seviyeleri ve sert kış rüzgarı cildinizdeki nemi yok edebilir. Bu da, sadece yüzünüzü değil, aynı zamanda elleriniz, ayaklarınız ve vücudunuzda kuruluk ve kaşıntıya neden olabilir. Peki, Cilt kuruluğu nasıl geçer? Ciltteki kuruluğa ne iyi gelir? İşte ciltte kuruluğu önlemek için 8 ipucu...
24.01.2021 Sağlık
Tüm araç sahiplerini ilgilendiren uyarı!
Tüm araç sahiplerini ilgilendiren uyarı! Kışın gelmesiyle birlikte tamirciler vatandaşları kış bakımı konusunda uyardı.
29.11.2019 Gündem
Fındık fiyatı 'tek hane'ye düştü
Fındık fiyatı 'tek hane'ye düştü Ordu Ticaret Borsası'nda 50 randımanlı fındığın fiyatının 9,75 liradan duyuruldu. TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Soydan, "Fındık fiyatları bu sezon ilk defa tek haneli rakamlara düşerek, üreticisine ikinci şoku yaşatmıştır" dedi.
15.11.2016 Ekonomi
Dikkat! Sürücülere hayati uyarı
Dikkat! Sürücülere hayati uyarı Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu, araç sahiplerine kasım ayından başlamak kaydıyla, nisan ayına kadar kış lastiklerini taktırmalarını önerdiklerini söyledi.
15.11.2016 Yaşam
Araç sahipleri bu habere dikkat
Araç sahipleri bu habere dikkat Eskişehir’de oto tamir ve bakım ustası Adnan Karamanlı, sürücülerin mutlaka kışlık bakım yaptırması gerektiğini, aksi takdirde motorda ciddi sorunların yaşanabileceğini söylerken, bakım yapılmayan araçlarda yakıt sarfiyatının artacağını da belirtti...
29.09.2021 Gündem
Olimpiyat derbiye hazır!
Olimpiyat derbiye hazır! 2015’in ilk derbisi öncesinde Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki tüm eksikler giderildi.
2.01.2015 Beşiktaş
Kışın saç bakımı nasıl yapılmalı?
Kışın saç bakımı nasıl yapılmalı? Kışın artan baca dumanları, ağırlaşan hava, yağmur, kar ve soğuk havalar saçların hem sağlıklı yapısını kaybetmesini hem de daha fazla bakıma ihtiyaç duymasını sağlıyor...
23.11.2014 Sağlık
Kış bakımını aksatmayın!
Kış bakımını aksatmayın! Yaz mevsiminin cildinize verdiği tüm olumsuz etkilerden, uygulanan birkaç yöntemle kurtularak kışa daha sağlıklı bir ciltle girmeniz mümkün.
30.10.2014 Sağlık
Bursa Atatürk'e kış bakımı!
Bursa Atatürk'e kış bakımı! Dünya Kupası Elemeleri için Spor Toto Süper Lig'e verilen ara nedeniyle Bursa Atatürk Stadı, yaklaşan kış mevsimi öncesi bakıma alındı.
7.10.2013 Futbol
Bu aileye katılanlar çok şanslı!
Bu aileye katılanlar çok şanslı! Tüm müşterilerini, “Family Like Care” anlayışının bir parçası, yani “aileden biri” olarak gören KIA, sunduğu satış sonrası hizmetlerle de fark yaratıyor!
20.11.2012 Advertorial
Dacia serviste 6 taksit yapıyor
Dacia serviste 6 taksit yapıyor Fix Servis Paketleri’nde ve Elf motor yağlarında yüzde 20 indirimden faydalanabiliyor
6.12.2009 Otomobil
Kampanya hattı...
Kampanya hattı... Renault’dan 4 bin liraya varan indirim
29.11.2009 Otomobil
Mazda’da da indirim mevsimi!
Mazda’da da indirim mevsimi! 14 bin 928 TL’ye varan indirimli fiyatlar var!
15.11.2009 Otomobil
Alfa Romeo’dan kış bakımı kampanyası
Alfa Romeo’dan kış bakımı kampanyası Alfa Romeo Türkiye, 31 Ocak 2009 tarihine kadar sürecek kış bakımı servis kampanyası kapsamında, yaş ve model sınırlaması olmaksızın tüm Alfa Romeo sahiplerine 200 TL ve üzerindeki boya ve kaporta hariç tüm servis işlemleri için Worldcard, Bonus ve Axess kredi kartlarıyla 8 taksitle ödeme avantajı sunuyor...
11.01.2009 Otomobil
Suçu vatandaşa attılar
Suçu vatandaşa attılar Neymiş; vatandaş bir anda yüklenince trafolar atmış... Neymiş; herkes aynı anda zincirsiz trafiğe çıkmış...
29.09.2021 Gündem
Arabası olanlar dikkat! Kritik uyarı geldi
Arabası olanlar dikkat! Kritik uyarı geldi Arabası olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Alaşehirli oto klima ustası Ali Seyhan, araç klimalarının senede en az bir kez bakımının yapılması gerektiğini söyledi.
29.02.2024 Gündem
Güneş Lekesi Nasıl Geçer? Güneş Lekesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Güneş Lekesi Nasıl Geçer? Güneş Lekesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Güneş lekesi, güneşin cilt üzerindeki yan etkilerinden biri olarak kendini göstermektedir. Düzenli cilt bakımları ve zararlı güneş ışınlarından korunarak, güneş lekelerinden kurtulmak mümkün olmaktadır.
2.01.2024 Sağlık
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor Ticari taksiler yatırım aracı olmaktan çıktı. Taksi plakaları bundan 5 yıl önce yaklaşık 1.5 milyon liraya satılırken ve İstanbul’da bu tutara 4-5 daire alınıyordu. Bugün 6.3 milyon liraya alıcı bulmayan taksi plakaları İstanbul’da çok da iyi olmayan bir semtte ancak tek daire alabilir seviyeye düştü. Taksi plakasını yasal olmasa da galericiler aracılığıyla kira verenler 25-27 bin lira gelir elde ederken 6.3 milyon lirayı mevduat faizine konsa aylık gelir 262 bin 500 liraya ulaşıyor. Plaka kiralamak isteyenler de otomobil için verecekleri 1 milyon lirayı faize koysa ayda 40 bin lira faiz geliri elde edebiliyor. İTEO Başkanı Eyüp Aksu, taksi plakası fiyatlarının en az 20 milyon lira olması gerektiğini, tarifelere de yüzde 100’ün üzerinde zam yapılmasını istediklerini söyledi. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman, taksilerin yarım günlük yevmiyelerinin 900-1000 lira arası değiştiğini belirtti.
13.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kış Bakımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kış bakımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.