Araç

Araç

Son dakika ARAÇ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ARAÇ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ARAÇ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 40.740 araç haberi bulunmuştur. Tüm araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
B1 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B1 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?
B1 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B1 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?B sınıfı ehliyet de diğer ehliyet grupları gibi kendi içinde sınıflara ayrılır. Bunlar B, B1 ve BE olarak karşımıza çıkar. B1 ehliyeti, B sınıfının bir alt türü kapsamında yer alır. B1 sınıfı ehliyet ağırlığı ise 400 kiloya kadar olan, motor gücü 15 Kw'ı geçmeyen 4 adet tekerlekli motorların kullanımına izin veren bir ehliyet çeşididir.
26.07.2024Gündem
Kartal'da 4 katlı binanın çatısı çöktü! Bina tahliye edildi
Kartal'da 4 katlı binanın çatısı çöktü! Bina tahliye edildiKartal'da 4 katlı bir binanın çatısı çöktü. Beton parçaları balkona düşerken çökmenin yaşandığı esnada balkonda kimsenin bulunmaması muhtemel bir facianın önüne geçti. Tahliye edilen bina için yıkım kararı alındı.
26.07.2024Gündem
İstanbul Kartal'da 4 katlı binada çökme! Yıkım kararı alındı
İstanbul Kartal'da 4 katlı binada çökme! Yıkım kararı alındıKartal'da 4 katlı bir binanın çatısı çöktü. Beton parçaları balkona düşerken çökmenin yaşandığı esnada balkonda kimsenin bulunmaması muhtemel bir facianın önüne geçti. Tahliye edilen bina için yıkım kararı alındı.
26.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, “Bırakın katliamı durdurmayı elinde 150 bin Gazzeli'nin kanı olan bir kasabı, kongresinde ağırlayan bu caniye kürsü veren, bununla yetinmeyip hezeyanlarla dolu konuşmasını büyük bir şevkle 57 kez ayakta alkışlayan bir akıl ve vicdan tutulmasıyla karşı karşıyayız. 7 Ekim'den beri insanlar sinema filmi izler gibi bebeklerin öldürülmesini uzaktan seyrediyor. Bunların katili Netanyahu ABD'de alkışlanıyor. Bu nasıl bir iştir? Bunu anlamak mümkün mü? Hani demokrasi, hani özgürlük, hani insan hakları. Lafa gelince tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler, çağımızın Hitlerini baş tacı ederken zerre miskal utanmıyor” dedi.
26.07.2024Gündem
Hangi araçlara ÖTV indirimi geldi? Otomobillerde ÖTV indirimi Resmi Gazete'de!
Hangi araçlara ÖTV indirimi geldi? Otomobillerde ÖTV indirimi Resmi Gazete'de!26 Temmuz 2024 itibarıyla Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenleme ile otomobillerde Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimi resmen yürürlüğe girdi. Bu düzenleme, özellikle hibrit araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. İşte ÖTV indiriminin detayları.
26.07.2024Ekonomi
ÖTV indirimi müjdesi! Araç fiyatlarına yansıyacak, resmen devreye girdi
ÖTV indirimi müjdesi! Araç fiyatlarına yansıyacak, resmen devreye girdiAraç alacakları yakından ilgilendiriyor. Otomobile ÖTV indirimi geldi. Fiyatlara doğrudan yansıyacak. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren düzenlemeyle Özel Tüketim Vergisi indirimi yüzde 30 ile yüzde 70 arasında değişecek. İşte haberin detayları...
26.07.2024Ekonomi
Otomobil almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Uzman isimden uyarı geldi
Otomobil almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Uzman isimden uyarı geldiOtomobil piyasasında yeni gelişme. Araç almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Uzman isimden uyarı geldi. Peki, şu an araç almak için uygun zaman mı? Yılbaşına doğru fiyatlar daha da düşer mi? İşte merak edilen tüm detaylar...
25.07.2024Ekonomi
Meclis'e 4 gün ziyaretçi alınmayacak
Meclis'e 4 gün ziyaretçi alınmayacakTürkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) Genel Kurul çalışmalarının devam edeceği 26-29 Temmuz tarihleri arasında ziyaretçi alınmayacak.
25.07.2024Gündem
26 - 29 Temmuz tarihleri arasında TBMM'ye ziyaretçi alınmayacak
26 - 29 Temmuz tarihleri arasında TBMM'ye ziyaretçi alınmayacak26-29 temmuz tarihlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne görevliler dışında ziyaretçi girişi yapılamayacak.
25.07.2024Gündem
Araba şok gelişme! En ucuz sıfır araba fiyatları belli oldu! Kampanyalar yenilendi: İşte 26 marka...
Araba şok gelişme! En ucuz sıfır araba fiyatları belli oldu! Kampanyalar yenilendi: İşte 26 marka...Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Temmuz ayının en ucuz sıfır araba fiyatları belli oldu. Bazı markalar fiyatlarını güncellerken, bazıları sabit bıraktı. GSR kapsamında stoktan kalkan araçların yerini yeni modeller aldı. İşte marka marka Temmuz ayı en ucuz sıfır araba fiyatları...
25.07.2024Ekonomi
Gaziantep'te 2 araç kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı var
Gaziantep'te 2 araç kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı varGaziantep'te 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucu araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı.
25.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL ceza! İşte detaylar
Gaziantep'te 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL ceza! İşte detaylarGaziantep'te jandarma ekipleri tarafından aşırı hız nedeniyle meydana gelebilecek trafik kazalarının azaltılması amacıyla yapılan yerli radar denetimlerinde 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL para cezası uygulandı.
25.07.2024Gaziantep
Adana’da dolmuş şoförü trafikte darp edildi! Kavga büyüdü
Adana’da dolmuş şoförü trafikte darp edildi! Kavga büyüdüAdana’da bir dolmuş şoförü trafikte tartıştığı kişiler tarafından darp edildi. Olay araç kamerasına anbean yansıdı.
25.07.2024Adana
Ankara'da facianın eşiğinden dönüldü! İş makinası TIR'dan düştü park halindeki araçlara zarar verdi
Ankara'da facianın eşiğinden dönüldü! İş makinası TIR'dan düştü park halindeki araçlara zarar verdiAnkara'da TIR’a yüklenen iş makinesi, seyir halindeyken yola düştü. Yaklaşık 100 metre sürüklenen iş makinesi elektrik panosu ve park halindeki 2 araca çarparak zarar verdi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.
24.07.2024Gündem
Adana'da Yüreğir polisi aranan 84 kişiyi yakaladı
Adana'da Yüreğir polisi aranan 84 kişiyi yakaladıAdana’da Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü, 16-22 Temmuz tarihlerinde çeşitli suçlardan aranan 84 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
24.07.2024Adana
Otoyol İşletme ve Bakım ile ZES Dijital Ticaret şirketlerine rekabet soruşturması açıldı
Otoyol İşletme ve Bakım ile ZES Dijital Ticaret şirketlerine rekabet soruşturması açıldıRekabet Kurulu, Otoyol İşletme ve Bakım AŞ ve ZES Dijital Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı.
24.07.2024Gündem
Esenyurt'ta zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi yaralılar var
Esenyurt'ta zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi yaralılar varİstanbul'da Esenyurt E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde 10 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Çok sayıda yaralının olduğu kazada ekiplerin müdahalesi sürüyor.
24.07.2024Vatan TV
İstanbul'da zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi, yaralılar var
İstanbul'da zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi, yaralılar varİstanbul'da Esenyurt E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde 10 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda kişi yaralandı.
24.07.2024Gündem
Adana'da firari hükümlüler şok uygulamada yakalandı
Adana'da firari hükümlüler şok uygulamada yakalandıKozan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler gerçekleştirdiği huzur güven uygulamalarında dolandırıcılık suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlüyü yakalayıp cezaevine teslim etti.
23.07.2024Adana
İkinci el arabada büyük düşüş! Yıllar sonra ilk kez oldu
İkinci el arabada büyük düşüş! Yıllar sonra ilk kez olduİkinci el araç pazarında satış rakamları dikkat çekici boyutlara ulaştı. Haziran ayında ikinci el araç pazarı bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 25 daralarak 485 bin adette kaldı. Bu son 5 yılın en düşük satış rakamı olarak kayda geçti.
23.07.2024Ekonomi
Gaziantep'te bacağından alınan dokuyla yeni yüzüne kavuştu
Gaziantep'te bacağından alınan dokuyla yeni yüzüne kavuştuKahramanmaraş'ta yaşadığı talihsiz kazanın ardından yüzünde ciddi hasar meydana gelen 2 çocuk babası 36 yaşındaki İsmail Serçe, Gaziantep Şehir Hastanesi'nde bacağından parça alınarak gerçekleştirilen operasyonla yeni yüzüne kavuştu.
26.07.2024Gaziantep
Bakan Yerlikaya açıkladı: 2,4 milyon araç denetlendi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 2,4 milyon araç denetlendiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11-18 Temmuz'da gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 2 milyon 406 bin 651 aracın denetlendiğini, toplam 400 bin 980 araca/sürücüye işlem yapıldığını duyurdu.
21.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk Devleti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk DevletiNuman Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Kıbrıs Türk Devleti ifadesini bildirgelere koyup kullanmaya başladı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir'e açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık Kıbrıs Türk Devleti’nin bağımsızlığı ilan edildi, belli bir noktaya geldi, 50 sene geçti. Artık iki devletli çözümden başka bir yol olmadığını biz de muhatabımız olan batılı ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede bunu görmüş oldu” dedi.
21.07.2024Gündem
Araç ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktı
Araç ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktıDolandırıcılar çalıntı araçları, ağır hasarlı ve trafiğe çıkamayacak durumdaki araçlardan aldıkları motor ve şasi numaralarıyla satmaları büyük mağduriyetlere neden oluyor. Araba alacak vatandaşlara kritik uyarılarda bulunan İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel, mağduriyet yaşamamak için yapılması gerekenleri bir bir anlattı.
21.07.2024Ekonomi
Google haritalarda radar var mı? Google maps radar özelliği nasıl açılır?
Google haritalarda radar var mı? Google maps radar özelliği nasıl açılır?Google Maps "Trafik Bildirimi" özelliği Türkiye için yayınlandı.  Özellik, 2019 yılından bu yana yurtdışında kullanılıyordu. Peki, Google haritalarda radar var mı? Google maps radar özelliği nasıl açılır?
20.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.