Kemik Parçaları

Kemik Parçaları

Son dakika kemik parçaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kemik parçaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kemik parçaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemik Parçaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemik parçaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 kemik parçaları haberi bulunmuştur. Tüm kemik parçaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor... Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg'in diğer kemikleri, 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel tarafından arandığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Özel eğitimli köpek 'Denek', Korhan Berzeg'i arıyor
Özel eğitimli köpek 'Denek', Korhan Berzeg'i arıyor Balıkesir Gönen'de kaybolduktan yaklaşık 1 yıl sonra, kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmalarına, Bursa İl Jandarma Komutanlığı’nın özel eğitimli kadavra arama köpeği ‘Denek’ de katılıyor. Göreve başladığı 1 yıldan beri Türkiye gündemine oturan 2 olayda da aktif görev alan ‘Denek’, şimdi de 316 gündür kayıp olan Korhan Berzeg’in izini sürüyor.
27.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor. Bölgede 3 gündür yapılan arama çalışmalarında başka bir ize rastlanmazken, kadavra köpeği sayısı 4’e çıkarıldı. Arazinin engebeli ve sık bitki örtüsü ile kaplı olması çalışmaları güçleştiriyor.
26.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg muamması! Adli Tıp Uzmanları son gelişmeleri yorumladı
Korhan Berzeg muamması! Adli Tıp Uzmanları son gelişmeleri yorumladı Prof. Korhan Berzeg’in Gönen’de esrarengiz şekilde kaybolmasından 312 gün sonra kimlikleri, kıyafeti ve bazı kemik parçaları evine 4 km. mesafede bulundu. Ancak soru işaretleri bitmedi. Kemiklerin kimlik tespiti için DNA incelemesi yapılacak. Adli Tıp ve emniyet uzmanları son gelişmeleri yorumladı.
25.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması ardından başlatılan arama çalışmalarına ilişkin İl Jandarma Komutanlığı açıklama yaptı.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Berzeg'in köpeği Tina'nın talihleri sonuçlandı! Dikkat çeken rapor
Berzeg'in köpeği Tina'nın talihleri sonuçlandı! Dikkat çeken rapor Balıkesir'in Gönen ilçesinde, tatil için geldiği yazlık evinden 17 Haziran’da 'Tina' isimli Doberman cinsi köpeği ile ayrıldıktan sonra, kendisinden bir daha haber alınamayan Dünya Bankası'ndan emekli ekonomist Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları 85'inci gününde de devam ediyor. Berzeg ile kaybolduktan 74 gün sonra, kilo kaybı yaşamadan, vücudunda ve patilerinde toz ve çamur bulaşmadan geri dönen Tina'dan, kayıp olduğu süre içinde kapalı alanda mı tutulduğu ya da ormanda mı yaşadığının tespiti için alınan dışkı ve kan örneklerinde yapılan incelemede, delil elde edilecek hiçbir veri elde edilemediği belirtildi.
9.09.2023 Yaşam
Herkes türbe sanıyordu! Kemik parçaları gerçeği ortaya çıkardı
Herkes türbe sanıyordu! Kemik parçaları gerçeği ortaya çıkardı Çorum'da kaçak yapıldığı gerekçesiyle yıkılan Galibi Vakfı İbadethanesi ve Külliyesi'nde, türbe denilen alanda rastlanan kemik parçalarının, 35 yaşlarındaki bir insan ile 3 koyun, 1 büyükbaş ve 1 tavuğa ait olduğu tespit edildi.
6.06.2023 Yaşam
Günlerdir aranıyordu, cesedi çuvalda bulundu! Eşinden kahreden sözler
Günlerdir aranıyordu, cesedi çuvalda bulundu! Eşinden kahreden sözler Ataşehir'de sahibi olduğu iş yerinden kimliği belirsiz kişiler tarafından otomobile bindirilerek götürülen 36 yaşındaki Metin Üreyil'in cesedi öldürülmüş olarak çuval içinde bulundu. Metin Üreyil'in cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi. Metin Üreyil'in eşi Sinem Üreyil, "Siyah bir araçla kapının önünden alınıyor. Ondan sonra sırra kadem basıyor. Eşim depoda bir çuvalın içinde ölü bulunuyor. Eşimin üzerindeki silahla, eşimin kafasına sıkıp, darbediyorlar. Eşim tanınmaz haldeydi, ben onu teşhis edemedim, onu sakallarından tanıdım. Benim üç tane çocuğum yetim kaldı" dedi.
31.05.2023 Yaşam
Yıkılan türbeden çıkarılan kemik parçaları inceleme için Hitit Üniversitesi'ne gönderildi
Yıkılan türbeden çıkarılan kemik parçaları inceleme için Hitit Üniversitesi'ne gönderildi Çorum’da kaçak yapılan ve belediye ekipleri tarafından dün yıkılan Galibi Vakfı İbadethanesi ve Külliyesi'nden geriye moloz yığınları kaldı. Yıkım sırasında türbeden çıkarılan kemikler, inceleme için Hitit Üniversitesi Antropoloji Bölümü'ne gönderildi.
31.05.2023 Yaşam
Silivri'de 3 kişinin cesedi bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı
Silivri'de 3 kişinin cesedi bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı İstanbul Silivri'de Sevgi Demirci ve iki çocuğunu öldürüp gömdükleri iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheliden Ö.Y., polisteki sorgusunda ayrıca 2 kişinin daha öldürüldüğünü söyledi. Ö.Y., Sevgi Demirci'nin eşi Mücahit Polat ile akrabası Erdoğan Polat'ın 2017 ve 2018 yıllarında Ü.Y. tarafından öldürülüp, Silivri ve Çatalca'da gömüldüğünü anlattı. Bu gelişme üzerine cesetleri bulabilmek için kazı çalışması başlatıldığı öğrenildi. Öte yandan olayla ilgili 1 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltı sayısı 3'e yükseldi.
24.05.2023 Yaşam
108 yıl sonra kayıp şehitlik bulundu! Çanakkale'de fark edildi: Kafatası, kemik parçası ve şahide
108 yıl sonra kayıp şehitlik bulundu! Çanakkale'de fark edildi: Kafatası, kemik parçası ve şahide Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi (AÇASAM) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Barış Borlat ile Askeri Tarih Uzmanı Ömer Arslan, 1000 arşiv belgeyi inceleyip, 108 yıl sonra Conkbayırı Muharebesi'nin kayıp şehitliğini buldu. Bölgede görev yapan 28'inci Alay'ın harp raporlarını taradıkları sırada bir kroki tespit ettiklerini belirten Arslan sürecin detayları tek tek anlattı.
16.05.2023 Yaşam
Bakanlık açıkladı! Yeni operasyon başlatıldı
Bakanlık açıkladı! Yeni operasyon başlatıldı İçişleri Bakanlığınca Şırnak ve Siirt'te 755 personelin katılımıyla Eren Abluka Sonbahar-Kış-15 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fatih Berkay Akgün Operasyonu başlatıldı.
24.11.2022 Gündem
İstanbul'un göbeğinde sır olay! İnsan kafatası ve kemikleri çıktı
İstanbul'un göbeğinde sır olay! İnsan kafatası ve kemikleri çıktı İstanbul Fatih’te, metruk bir gecekonduda kalan evsiz kişiler çöplerin içerisinde insan kafatası ve kemikleri buldu. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından bulunan kafatası ve kemik parçaları Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
9.11.2022 Yaşam
Büyükçekmece'de inşaat alanında iskeletler bulundu
Büyükçekmece'de inşaat alanında iskeletler bulundu BÜYÜKÇEKMECE'de inşaat alanında yapılan kazıda 4 kişiye ait iskelet bulundu. İskeletlerin yanlarında 1900'lü yıllara ait olduğu düşünülen metal paralar da bulunurken kazı yapılan alanın eski mezarlık olabileceği belirtildi
2.11.2022 Gündem
Betonun altında kemikler bulundu! Kiracının, katilleri ev sahibi çıktı
Betonun altında kemikler bulundu! Kiracının, katilleri ev sahibi çıktı Aydın'da, 2011 yılında kaybolduktan sonra bir daha haber alınamayan Nesip Sürmeli'nin (56) bulunması için Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekip, telefon sinyalinden 11 yıl önce işlenen cinayeti ortaya çıkardı. Sürmeli'yi öldürdüğü belirlenen 11 yıl önceki ev sahipleri Elif Hatice (66) ve Emin Atacan (73) çifti ile çocukları Barış Atacan tutuklandı.
20.07.2022 Yaşam
Sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş'ın ölümünde kahreden detay! Abisi böyle tanımış
Sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş'ın ölümünde kahreden detay! Abisi böyle tanımış Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki piknik alanında bulunan insan kemiklerinin, 8 aydır kayıp olarak aranan internet fenomeni Yunus Dönertaş'a (42) ait olduğunun kesinleşmesinin ardından ağabey Mahmut Dönertaş, cinayetten şüphelenmediklerini söyledi. Dönertaş, "Cüzdan, cep telefonu bunlar kayıp. Ne olduğu bilinmiyor. Her şey olabilir ama adli tıp raporu, bizim bütün şüphelerimizi ortadan kaldırdı" dedi.
20.03.2022 Gündem
Çorlu'da bulanan kemikler, 8 aydır kayıp internet fenomeni Yunus'a ait çıktı
Çorlu'da bulanan kemikler, 8 aydır kayıp internet fenomeni Yunus'a ait çıktı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde piknik alanında bulunan insan kemiklerinin, 8 aydır kayıp olarak aranan Yunus Dönertaş'a (42) ait olduğu belirlendi. Dönertaş'ın internette sokak röportajıyla tanınıp, "Ama kafamız nasıl güzel" sözleriyle fenomen olduğu öğrenildi.
19.03.2022 Gündem
Yeğenlerden korkunç plan! Yıllar sonra itiraf ettiler, öldürüp ahır bahçesinde...
Yeğenlerden korkunç plan! Yıllar sonra itiraf ettiler, öldürüp ahır bahçesinde... Sivas'ın Gemerek ilçesinde 2015 yılından itibaren kayıp olarak aranan Emrah Dinçer'in (30), Niğde'de oturan akrabaları tarafından öldürülerek bir ahırın bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili aynı aileden 5 kişi cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.
9.03.2022 Yaşam
Osmanlı Sadrazamı Avonyalı Mehmed Ferid Paşa'nın 100 milyon TL'lik mirası davalık oldu
Osmanlı Sadrazamı Avonyalı Mehmed Ferid Paşa'nın 100 milyon TL'lik mirası davalık oldu II. Abdülhamit döneminde Sadrazamlık yapan Avonyalı Mehmed Ferid Paşa'nın 100 milyon TL üzerindeki mirası davalık oldu. Sadrazam'ın günümüzdeki mirasçıları O.V. ile kuzenleri ikiz kız kardeşler, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne deliller eşliğinde dava açtı. Mahkeme, DNA tespiti yapılması için Fethi Kabir kararı verdi. Celalettin Paşa'nın 80 yıllık mezarları açılarak kemik örnekleri alınarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
10.02.2022 Gündem
Keziban Keskin cinayeti! Keskin’in katilleri kim, Rüstem Başaran ve Hüsne cinayeti itiraf etti mi? Keziban Keskin’in cesedi bulundu mu?
Keziban Keskin cinayeti! Keskin’in katilleri kim, Rüstem Başaran ve Hüsne cinayeti itiraf etti mi? Keziban Keskin’in cesedi bulundu mu? Keziban Keskin cinayeti ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Keskin’in katilleri kim, Rüstem Başaran ve Hüsne cinayeti itiraf etti mi? sorularına yanıt aranıyor. Antalya'nın Serik ilçesinde 2.5 aydır haber alınamayan Kerziban Keskin'in (61) öldürüldüğü yönündeki itirafın ardından gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı. Keskin'in iple boğularak öldürüldüğü, cesedinin balta ve nacakla parçalandıktan sonra 6 torbayla taşınıp yakıldığı, ardından gömüldüğü ortaya çıktı. Keskin'in 40 taşınmaz mülkünü de zanlıların üzerlerine geçirmeye çalıştığı ortaya çıktı.
26.01.2022 Yaşam
'Kerziban' cinayetinde gözaltı sayısı 5'e yükseldi
'Kerziban' cinayetinde gözaltı sayısı 5'e yükseldi Antalya'nın Serik ilçesinde 2,5 aydır haber alınamayan Kerziban Keskin'in (61) öldürüldüğüne yönelik itirafın ardından gözaltına alınanların sayısı 5'e yükseldi.
23.01.2022 Gündem
Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinden yeni detay!
Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinden yeni detay! Antalya ‘da 28 Temmuz’da kaybolduktan 5 gün sonra inşaat mühendisi ve emlakcı Mustafa Murat Ayhan tarafından korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun (21), kayıp olan baş kısmına ait kemik parçalar bulundu. Yapılan DNA testinde çene kemiği parçalarının Azra’ya ait olduğu kesinleşti.
17.12.2021 Yaşam
Azra Gülendam Haytaoğlu’nun başı bulundu mu? Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti nasıl oldu, katili kim?
Azra Gülendam Haytaoğlu’nun başı bulundu mu? Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti nasıl oldu, katili kim? Azra Gülendam Haytaoğlu’nun başı bulundu mu? Antalya'da emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından feci bir cinayete kurban giden Azra Gülendam Haytaoğlu'nun kayıp olan baş kısmına ait kemik parçalar bulundu. Peki, Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti nasıl oldu, katili kim, neden öldürüldü?
17.12.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kemik Parçaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemik parçaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.