Kemah

Kemah

Son dakika kemah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kemah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kemah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemah gelişmeleri de dahil olmak üzere 177 kemah haberi bulunmuştur. Tüm kemah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devletten destek aldı! Varlığı iki katına çıktı
Devletten destek aldı! Varlığı iki katına çıktı Devlet destekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Erzincan'da küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla hayata geçirilen "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi kapsamında destekleme alan kadın girişimci hayvan varlığını 2 katına çıkardı.
10.12.2023 Ekonomi
Bakan Yerlikaya: 1'i yeşil, 1'i gri kategoride 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: 1'i yeşil, 1'i gri kategoride 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzincan'ın Kemah ilçesinde düzenlenen 'Kahramanlar- 28 Operasyonu'nda; terörden arananlar listesinde 1'i yeşil, 1'i gri kategoride yer alan 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
20.11.2023 Gündem
Sünebeli Tüneli'nde ışık göründü! Seyahat süresi 15 dakikaya düşecek
Sünebeli Tüneli'nde ışık göründü! Seyahat süresi 15 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son Başbakan ve eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Binali Yıldırım’ın memleketi Erzincan’da Refahiye-Kuruçay-İliç Devlet Yolu üzerinde çalışmaları devam eden Sünebeli Tüneli’nde ‘Işık Görme’ törenine katıldı.
24.10.2023 Gündem
Erzincan'ın Kemah ilçesinde 3 bin yıldır üretiliyor! Evliya Çelebi övgüyle bahsetmişti...
Erzincan'ın Kemah ilçesinde 3 bin yıldır üretiliyor! Evliya Çelebi övgüyle bahsetmişti... Erzincan'ın Kemah ilçesindeki tesislerde 3 bin yıllık geleneklerle, sera görünümlü havuzlara su ekip tuz üretiyorlar.
5.06.2023 Yaşam
Bakan Kurum: 14 Mayıs'a bayram havasında hazırlanıyoruz
Bakan Kurum: 14 Mayıs'a bayram havasında hazırlanıyoruz Pendik ve Çekmeköy'de ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, "Bayram havası içerisinde sevgi ve muhabbetle 14 Mayıs'a hazırlanıyoruz. İnşallah 14 Mayıs akşamı da buradaki kardeşlik, birlik ve beraberlik daha da yüksek olacaktır. 14 Mayıs'taki zaferimizle hizmetlerimize, eserlerimize, eser siyasetimize aynı anlayışla devam edeceğiz" dedi.
10.05.2023 Ekonomi
Aynı aileden 6 kişi zehirlenme şüphesi ile hastaneye kaldırıldı!
Aynı aileden 6 kişi zehirlenme şüphesi ile hastaneye kaldırıldı! Erzincan’ın Kemah ilçesinde aynı aileden 6 kişi mantar zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
28.04.2023 Yaşam
Erzincan'da 3,5 büyüklüğünde deprem
Erzincan'da 3,5 büyüklüğünde deprem Erzincan'ın Kemah ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
31.12.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Erzincan’da trafik kazası: 1 ölü 3 yaralı
Erzincan’da trafik kazası: 1 ölü 3 yaralı Erzincan’da meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
8.10.2022 Yaşam
Erzincan’da 2.5 büyüklüğünde deprem
Erzincan’da 2.5 büyüklüğünde deprem Erzincan’ın Kemah ilçesinde 2.5 büyüklüğünde hafif şiddetli bir deprem meydana geldi.
17.09.2022 Gündem
Sıcaklar resmen 'bereket' getirdi! İki kat arttı, satış başladı! İstanbul, Ankara, İzmir...
Sıcaklar resmen 'bereket' getirdi! İki kat arttı, satış başladı! İstanbul, Ankara, İzmir... Üretim iki kat arttı. İstanbul, Bursa, Ankara ve İzmir'in de yer aldığı birçok kentte satışa sunuluyor. Sıcaklar üretimi arttırdı. Erzincan’ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyünde 450 yıllık tuz ocağı üretime devam ediyor. Bunaltıcı sıcaklar 3 bin yıllık "Kemah tuzu"na bereket getirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
17.07.2022 Yaşam
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek nereli, kaç yaşında, eşi kim?
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek nereli, kaç yaşında, eşi kim? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan kararnameye göre Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Valiliği'ne atandı. Peki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek nereli, kaç yaşında, eşi kim?
12.05.2022 Gündem
Erzincan’da 3.6 büyüklüğünde deprem
Erzincan’da 3.6 büyüklüğünde deprem Erzincan’ın Kemah ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
24.03.2022 Gündem
Terör örgütü PKK/KCK'nın sabotajcısı, örgüt üyesi olduğunu itiraf etti
Terör örgütü PKK/KCK'nın sabotajcısı, örgüt üyesi olduğunu itiraf etti Erzincan'da 2 askeri araca bombalı saldırı ve bir tren rayına bomba yerleştirilmesi olayına karıştıkları iddia edilen terör örgütü PKK/KCK'nın sabotajcılarından "turuncu" kategorideki Ahmet Herdem'in de aralarında bulunduğu 2'si tutuklu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.
1.11.2021 Gündem
Erzincan'da yaşandı! Bahçede fark etmedi, elmaları toplarken...
Erzincan'da yaşandı! Bahçede fark etmedi, elmaları toplarken... Erzincan'ın Kemah ilçesinde, bahçede elma toplamaya çıkan bir kişi ayı saldırısına uğradı.
28.10.2021 Yaşam
Erzincan kırsalında 12 mağara, sığınak ve  depo imha edildi
Erzincan kırsalında 12 mağara, sığınak ve depo imha edildi Erzincan'ın Kemah ilçesi kırsalında terör örgütüne yönelik hava destekli operasyonda, teröristlerce kullanılan 12 mağara, sığınak ve depo imha edildi.
20.10.2021 Gündem
Hasan Ongu hayatını kaybetti
Hasan Ongu hayatını kaybetti Şanlıurfa’nın Siverek ilçe Kaymakamı Hasan Ongu (40), ailesini ziyarete gittiği Bursa'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
24.05.2021 Gündem
Erzincan'da korkutan deprem!
Erzincan'da korkutan deprem! AFAD'dan alınan verilere göre Erzincan'da saat 08.51'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
20.03.2021 Gündem
Erzincan'da, teröristlerin kullandığı 8 mağara imha edildi
Erzincan'da, teröristlerin kullandığı 8 mağara imha edildi Erzincan İl Jandarma Komutanlığı'nca, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda teröristlerin kullandığı 8 mağarada çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.
8.01.2021 Yaşam
“Hileli süt ürünlerinin satışının önüne geçilmeli”
“Hileli süt ürünlerinin satışının önüne geçilmeli” Pandemi sürecinde doğal süt ürünlerine talep arttı. Sektörün en büyük probleminin hileli ürünler olduğunu söyleyen Recep Acar Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Recep Acar, “Doğal ve organik ürün diye birçok ürün satılıyor. Ama bunlar gerçekten katkısız ürünler mi, bunları araştırmak gerekiyor” dedi.
25.12.2020 Sağlık
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Erzincan'da yük treni, otomobile çarptı: 2 ölü
Erzincan'da yük treni, otomobile çarptı: 2 ölü Erzincan'ın Kemah ilçesi Dedek köyü yakınlarında yük treni, hemzemin geçitte otomobile çarptı. Kazada köy muhtarı Tahir Açıkgöz ile otomobil sürücüsü Ömer Coşkun Fırat yaşamını yitirdi.
11.08.2020 Yaşam
İŞKUR kamu işçi ilanları! İŞKUR kamu işçi alımı başvuruları nasıl yapılır?
İŞKUR kamu işçi ilanları! İŞKUR kamu işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? Türkiye genelinde, çeşitli özel kurumsal şirketlerde ve fabrikalarda istihdam edilmek üzere İŞKUR vasıtasıyla toplamda 57 bin 360 personel alımı yapılacak. İŞKUR’un kamu iş ilanları kategorisinde yayınlanan ilanlara göre 88'i kamu kurumlarında olmak üzere memur-işçi statüsünde istihdam edilmek üzere, personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, İŞKUR’un kamu işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte İŞKUR kamu iş ilanları ile ilgili detaylar...
13.07.2020 Personel Alımı
Deprem mi oldu? Hatay Yaylıdağı’nda deprem mi oldu? 15 Nisan 2020 Dakika dakika Kandilli Rasathanesi son depremler veri listesi
Deprem mi oldu? Hatay Yaylıdağı’nda deprem mi oldu? 15 Nisan 2020 Dakika dakika Kandilli Rasathanesi son depremler veri listesi Deprem mi oldu? Hatay'da meydana gelen depremlerden sonra araştırılıyor. Son dakika depremleri merak ediliyor. 15 Nisan saat 10.40'da AFAD verilerinden elde edilen bilgilere göre Akdeniz'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.8 olarak aktardı. Hatay, Yayladağ'da gerçekleşen deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi. AFAD, Kandilli 15 Nisan son depremler listesi…
15.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kemah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.