Kasap

Kasap

Son dakika kasap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kasap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kasap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kasap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kasap gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.354 kasap haberi bulunmuştur. Tüm kasap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev yapımı sucuk tarifi! Kasap sucuk nasıl yapılır? İşte ev yapımı kasap sucuk tarifi!
Ev yapımı sucuk tarifi! Kasap sucuk nasıl yapılır? İşte ev yapımı kasap sucuk tarifi!Kurban etini değerlendirmek isteyenler kahvaltıları şenlendirecek ve aynı zamanda yemeklerde de kullanabilecekleri sucuk yapımını merak ediyor. Kasaptan alınmış gibi mis gibi sucuk tarifi arıyorsanız buraya... Kasap sucuk nasıl yapılır diyenlere işte kurban etinden kasap sucuk tarifi ve yapılışı...
26.07.2024Gündem
Adana Valiliği kaçak kesim yapan kasap haberine erişim engeli aldırıldığı iddiasına yanıt verdi
Adana Valiliği kaçak kesim yapan kasap haberine erişim engeli aldırıldığı iddiasına yanıt verdiAdana Valiliği, 12 Haziran tarihinde kesimhane dışı kaçak kesim yaptığı belirtilen bir kasaba yönelik haberlere valilik tarafından erişim engeli aldırıldığını iddialarına yönelik açıklama yaptı.
24.06.2024Adana
Kurban eti ne zaman kıyma yapılmalı, kurban kıyması ne zaman çekilir? Kurban eti hemen kıyma yapılır mı? Kurban eti kıyma yapılırken yıkanır mı?
Kurban eti ne zaman kıyma yapılmalı, kurban kıyması ne zaman çekilir? Kurban eti hemen kıyma yapılır mı? Kurban eti kıyma yapılırken yıkanır mı?Kurban Bayramı devam ederken kurbanlarını kesenler etlerini kıyma olarak değerlendirmek için kasapların yolunu tuttu. Peki, Kurban eti ne zaman kıyma yapılmalı, kurban eti hemen kıyma yapılır mı? Kurban eti kıyma yapılırken yıkanır mı?
19.06.2024Gündem
Gaziantep'te kasapların kıyma mesaisi başladı!
Gaziantep'te kasapların kıyma mesaisi başladı!Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte, etlerini kıyma, kuşbaşı veya pirzola olarak hazırlatmak isteyen vatandaşlar, Gaziantep'teki kasap dükkanlarına akın etti.
18.06.2024Gaziantep
'Acemi kasap' bilançosunu Bakan Koca açıkladı: 16 bin kişi sağlık kuruluşlarına başvurdu
'Acemi kasap' bilançosunu Bakan Koca açıkladı: 16 bin kişi sağlık kuruluşlarına başvurduKonya'da kaçan kurbanlık boğa, önce ahırın damına, ardından bitişikteki evin çatısına çıktı. Kurban keserken kendilerini yaralayan acemi kasaplar da hastaneye koştu. Bakan Koca, kurban kesimi sırasında yaralanan acemi kasap sayısını açıklayıp uyardı.
16.06.2024Gündem
Gaziantep'te kendini kesen acemi kasaplar hastanelere koştu
Gaziantep'te kendini kesen acemi kasaplar hastanelere koştuKurban Bayramı'nın ilk günü, ülke genelinde acemi kasaplar hastanelere akın etti. Kendini yaralayan vatandaşlar acil servislerde yoğunluğa neden oldu.
23.06.2024Gaziantep
Kızgın boğa mezarlığa daldı: İki kişiyi yaraladı, kabir ziyaretine gelenler çıkartıldı
Kızgın boğa mezarlığa daldı: İki kişiyi yaraladı, kabir ziyaretine gelenler çıkartıldıBeyoğlu'nda sahibinin elinden kaçan kızgın boğa ortalığı birbirine kattı. Mezarlığa dalan boğa iki kişiyi yaraladı, kabir ziyaretine gelenler anonsla boşaltıldı.
16.06.2024Gündem
Adana'da kaldırımda kurban kesen kasaba ceza!
Adana'da kaldırımda kurban kesen kasaba ceza!Adana’da kaldırımda küçükbaş hayvan kesen kasaba 148 bin 997 TL para cezası kesilirken işyeri de mühürlendi.
12.06.2024Adana
YKS'ye giren 70 yaşındaki 50 yıllık kasap, veterinerlik istiyor
YKS'ye giren 70 yaşındaki 50 yıllık kasap, veterinerlik istiyorBursa'nın İnegöl ilçesinde, yaklaşık 50 yıldır kasaplık yapan Necmettin Özkan (70), YKS'nin ilk oturumuna girdi. Torunlarını teşvik için sınava girdiğini söyleyen Özkan, "Sınavı kazanırsam kasap olduğum için veteriner fakültesini tercih etmek istiyorum" dedi.
8.06.2024Gündem
Kurban bayramı yaklaşıyor: 'Kasap dışında başka hiçbir yerde kıyma çektirmeyin'
Kurban bayramı yaklaşıyor: 'Kasap dışında başka hiçbir yerde kıyma çektirmeyin'Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, kurbanlık etlerin kıyma çekimi gibi işlenmesini sadece kasapların yapabileceğini belirterek; lokanta, bakkal, market, hatta berber, akaryakıt istasyonu gibi yerlerin bile kıyma çektiğini söyledi. Yardımcı, “Et ve et ürünleri konusunda faaliyet gösteren kayıt/onay kapsamı dışındaki işletmelere farklı birçok maddeden yazılacak cezalar 73 bin TL'yi aşıyor ve faaliyetten mene kadar gidebiliyor” dedi.
7.06.2024Gündem
Kurban pazarında hareketlilik arttı! 1 ton 50 kiloluk ‘Baron' isimli dananın fiyatı dudak uçuklattı
Kurban pazarında hareketlilik arttı! 1 ton 50 kiloluk ‘Baron' isimli dananın fiyatı dudak uçuklattıBayrama sayılı günler kala kurban pazarlarını gezdik. Bu sene küçükbaş fiyatları 10-20 bin lira, büyükbaş fiyatı ise 100 bin ila 320 bin lira arasında değişiyor. Fiyatların yüksek olmasının önemli bir sebebi de çadır kiraları. Belediyelerin 15 gün için istedikleri çadır kirası 100 bin lirayı buluyor. Pazarda bir günde tüm kurbanlıklarını bitiren de vardı, sadece bir kurban satışı yapan da.
7.06.2024Ekonomi
Kurbanlıklar pazara çıktı! Fiyatlar 10 bin TL'den başlıyor, uzmanlar uyardı
Kurbanlıklar pazara çıktı! Fiyatlar 10 bin TL'den başlıyor, uzmanlar uyardıBayrama sayılı günler kala kurban pazarlarını gezdik. Bu sene küçükbaş fiyatları 10-20 bin lira, büyükbaş fiyatı ise 100 bin ila 320 bin lira arasında değişiyor. Fiyatların yüksek olmasının önemli bir sebebi de çadır kiraları. Belediyelerin 15 gün için istedikleri çadır kirası 100 bin lirayı buluyor. Pazarda bir günde tüm kurbanlıklarını bitiren de vardı, sadece bir kurban satışı yapan da.
5.06.2024Ekonomi
Kurban fiyatları ve kurban kesme fiyatları iki kat arttı! İl il açıkladı: 250 TL'den başlıyor
Kurban fiyatları ve kurban kesme fiyatları iki kat arttı! İl il açıkladı: 250 TL'den başlıyorTürkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, yeterli kurbanlık olmadığı yönündeki iddiaları yalanladı. Yardımcı, Türkiye'nin bütün illerinde yeterli kurbanlık olduğunu belirterek, "Spekülatörlere inanmayın" dedi. Öte yandan kurban kesim fiyatları da belli oldu. İşte detaylar...
30.05.2024Ekonomi
Çukurova'da kurban satış ve kesim yerleri belirlendi
Çukurova'da kurban satış ve kesim yerleri belirlendiAdana'da, geçen sene olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı’nda kesim hizmetini ücretsiz olarak verecek. Kurban satış noktası olarak önceki yıllarda olduğu gibi fuar alanının yanındaki boş alan belirlenirken, kurban kesim hizmeti ise Kurban Bayramının birinci ve ikinci günleri 5 ayrı noktada ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.
29.05.2024Adana
Adana'da kurbanlık fiyatları belli oldu
Adana'da kurbanlık fiyatları belli olduAdana'da kurbanlık kilogram fiyatları belli oldu.
24.05.2024Adana
Yüzde 200 zam geldi! Kasaplar ‘kanat’sız kaldı
Yüzde 200 zam geldi! Kasaplar ‘kanat’sız kaldıYükselen et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle hafta sonu ve bayramlarda tavuk kanadı bulmak zorlaştı. Geçen 9 günlük bayram tatilinin son günlerinde, kasap ve marketlerde tavuk ürünü bulunamadı. Tavuğa 5 ayda yüzde 200 zam gelmesine rağmen talebin azalmadığını belirten İstanbul Kasaplar Esnaf Odası üyesi Veysel Günal, “Bayramda vatandaşlar çoğu kasapta, çoğu markette kanat bulamadı” dedi.
25.04.2024Ekonomi
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştıYükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024Ekonomi
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar!
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar!İstanbul'un Bağcılar İlçesinde binanın duvarında açtıkları delikten önce kasap dükkanına sonra döviz bürosunun kasasına ulaşan hırsızlar, oksijen tüpü ile döviz bürosunun kasasını eritmeye çalışırken, alarm sistemi devreye girdi. Hırsızlar ise yanlarında getirdikleri malzemeleri bırakıp olay yerinden kaçtı. Döviz bürosu sahibi Çağlar Kaya, "İçeride 5-6 saatlik bir zaman geçirmişler ve kaza kaza gelmişler" ifadelerini kullandı.
7.04.2024Gündem
Adana'da Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimi! 30 işletme gezildi
Adana'da Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimi! 30 işletme gezildi Adana’da Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimi yapıldı. Denetimde ürünlerin son kullanma tarihleri ve ambalajları kontrol edildi.
2.04.2024Adana
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Düzce geldi. Düzce yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Düzce Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Düzce'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Düzce belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024Gündem
Sahurların vazgeçilmez lezzeti! Kilo fiyatı markette başka kasapta başka
Sahurların vazgeçilmez lezzeti! Kilo fiyatı markette başka kasapta başkaSofraların özellikle de kahvaltıların vazgeçilmezi sucuğun yanına yaklaşılmıyor. Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan sucuktaki tehlikeyi açıklayarak uyarıda bulundu.
27.03.2024Adana
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyorAdana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor.
15.03.2024Adana
Adana’da kemikli karkas etin kilosu 330, kemiksiz etin kilosu ise 390 liradan satılıyor
Adana’da kemikli karkas etin kilosu 330, kemiksiz etin kilosu ise 390 liradan satılıyorAdana Kasaplar Çarşısı esnafı, Ramazan öncesi ete zam yapmayacaklarını duyurdu. Kemikli karkas et 330 liradan satılırken, kemiksiz et 390 liradan çarşıda alıcı buluyor. Esnaf, marketlerdeki fahiş fiyatlara vatandaşların aldanmamasını istedi.
7.03.2024Adana
Sofraların vazgeçilmez lezzeti! Marketlerde kilosu bin liraya dayandı
Sofraların vazgeçilmez lezzeti! Marketlerde kilosu bin liraya dayandıSofraların özellikle de kahvaltıların vazgeçilmezi sucuğun yanına yaklaşılmıyor. Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan sucuktaki tehlikeyi açıklayarak uyarıda bulundu.
25.02.2024Adana
Adana'nın Seyhan ilçesinde deve kesilmekten son anda kurtarıldı
Adana'nın Seyhan ilçesinde deve kesilmekten son anda kurtarıldıAdana’da kaçak yollardan kesilecek deve, son anda zabıta ekipleri tarafından kurtarılırken vatandaşlar devenin fotoğrafını çekebilmek için birbirleriyle yarıştı. Deveyi kesecek ruhsatsız kasapta ise ‘Deve eti siparişi alınır’ yazısı dikkat çekti.
20.02.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Kasap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kasap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.