Kasap

Kasap

Son dakika kasap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kasap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kasap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kasap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kasap gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.351 kasap haberi bulunmuştur. Tüm kasap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar!
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar! İstanbul'un Bağcılar İlçesinde binanın duvarında açtıkları delikten önce kasap dükkanına sonra döviz bürosunun kasasına ulaşan hırsızlar, oksijen tüpü ile döviz bürosunun kasasını eritmeye çalışırken, alarm sistemi devreye girdi. Hırsızlar ise yanlarında getirdikleri malzemeleri bırakıp olay yerinden kaçtı. Döviz bürosu sahibi Çağlar Kaya, "İçeride 5-6 saatlik bir zaman geçirmişler ve kaza kaza gelmişler" ifadelerini kullandı.
7.04.2024 Gündem
Adana'da Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimi! 30 işletme gezildi
Adana'da Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimi! 30 işletme gezildi Adana’da Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimi yapıldı. Denetimde ürünlerin son kullanma tarihleri ve ambalajları kontrol edildi.
2.04.2024 Adana
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Düzce geldi. Düzce yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Düzce Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Düzce'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Düzce belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Sahurların vazgeçilmez lezzeti! Kilo fiyatı markette başka kasapta başka
Sahurların vazgeçilmez lezzeti! Kilo fiyatı markette başka kasapta başka Sofraların özellikle de kahvaltıların vazgeçilmezi sucuğun yanına yaklaşılmıyor. Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan sucuktaki tehlikeyi açıklayarak uyarıda bulundu.
27.03.2024 Adana
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor.
15.03.2024 Adana
Adana’da kemikli karkas etin kilosu 330, kemiksiz etin kilosu ise 390 liradan satılıyor
Adana’da kemikli karkas etin kilosu 330, kemiksiz etin kilosu ise 390 liradan satılıyor Adana Kasaplar Çarşısı esnafı, Ramazan öncesi ete zam yapmayacaklarını duyurdu. Kemikli karkas et 330 liradan satılırken, kemiksiz et 390 liradan çarşıda alıcı buluyor. Esnaf, marketlerdeki fahiş fiyatlara vatandaşların aldanmamasını istedi.
7.03.2024 Adana
Sofraların vazgeçilmez lezzeti! Marketlerde kilosu bin liraya dayandı
Sofraların vazgeçilmez lezzeti! Marketlerde kilosu bin liraya dayandı Sofraların özellikle de kahvaltıların vazgeçilmezi sucuğun yanına yaklaşılmıyor. Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan sucuktaki tehlikeyi açıklayarak uyarıda bulundu.
25.02.2024 Adana
Adana'nın Seyhan ilçesinde deve kesilmekten son anda kurtarıldı
Adana'nın Seyhan ilçesinde deve kesilmekten son anda kurtarıldı Adana’da kaçak yollardan kesilecek deve, son anda zabıta ekipleri tarafından kurtarılırken vatandaşlar devenin fotoğrafını çekebilmek için birbirleriyle yarıştı. Deveyi kesecek ruhsatsız kasapta ise ‘Deve eti siparişi alınır’ yazısı dikkat çekti.
20.02.2024 Adana
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Aksu'dan zam talebi... 'İndi-bindi 120 TL olmalı'
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Aksu'dan zam talebi... 'İndi-bindi 120 TL olmalı' İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 8 Ocak'ta gerçekleştirilmesi planlanan UKOME Toplantısı öncesinde "Bu mesleği sürdürebilmek, İstanbul halkına ve turistlerimize konforlu, güvenli bir seyahat sunmamız için en az yüzde 65 oranında bir zam istedik. Tabii biz de vatandaşımızı düşünüyoruz, kaliteyi artırmamız lazım. Onun için en az yüzde 65 oranında zam almamız lazım" diye açıklamalarda bulundu. Aksu, 'İndi-bindi ücreti en az 120 lira olmalı' ifadelerini kullandı.
4.01.2024 Gündem
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu: İndi-bindi 120 lira olmalı
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu: İndi-bindi 120 lira olmalı İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 8 Ocak'ta gerçekleştirilmesi planlanan UKOME Toplantısı öncesinde İstanbul'da taksicilerin zam talebi hakkında açıklamalarda bulundu. İBB Ulaşım Daire Başkanlığı'na yüzde 65'lik zam talebi iletildiğini ifade eden Aksu, "Bu mesleği sürdürebilmek, İstanbul halkına ve turistlerimize konforlu, güvenli bir seyahat sunmamız için en az yüzde 65 oranında bir zam istedik. Tabii biz de vatandaşımızı düşünüyoruz, kaliteyi artırmamız lazım. Onun için en az yüzde 65 oranında zam almamız lazım" dedi. Aksu, 'İndi-bindi ücreti en az 120 lira olmalı' ifadelerini kullandı.
4.01.2024 Ekonomi
Mağazayı kundakladı 4 katlı apartmanı ateşe verdi! Olayın nedeni ortaya çıktı
Mağazayı kundakladı 4 katlı apartmanı ateşe verdi! Olayın nedeni ortaya çıktı İzmir'in Karabağlar ilçesindeki bir cep telefonu mağazasında ve üst katlar ile yanındaki kasap dükkanında da maddi hasara neden olan yangının, kundaklama olduğu belirlenip, 1 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli emniyetteki ifadesinde, iş yeri sahibinin ablasına sarkıntılıkta bulunması nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini söyledi.
30.11.2023 Gündem
Bakan Yumaklı duyurdu! “Denetim gerçekleştirilen 62 bin 372 işletmeden 406’sına cezai işlem uygulandı”
Bakan Yumaklı duyurdu! “Denetim gerçekleştirilen 62 bin 372 işletmeden 406’sına cezai işlem uygulandı” Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kasap, şarküteri, bakkal, market ve büfe gibi 62 bin 372 işletmenin denetildiğini ve 406’sına cezai işlem uygulandığını açıkladı.
3.10.2023 Gündem
İstanbul'da gıda denetimi sırasında ceza yağdı! Tam 87 milyon lira
İstanbul'da gıda denetimi sırasında ceza yağdı! Tam 87 milyon lira İstanbul'da gıda üretimi ve tüketimi yapılan işletmelere yönelik denetim yapıldı. Ataşehir'de katıldığı denetimin ardından konuşan İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca "2023 yılı başından itibaren 153 bin 500 gıda denetimi yapıldı. Uygunsuzluk tespit edilen 3 bin 308 işletmeye toplam 87 milyon TL civarında idari para cezası uygulandı" dedi.
15.09.2023 Yaşam
Bakanlık harekete geçti! 3 hafta boyunca 81 ilde eş zamanlı yapılacak
Bakanlık harekete geçti! 3 hafta boyunca 81 ilde eş zamanlı yapılacak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kasap ve şarküteriler ile bakkal, market ve büfe gibi gıda satışı yapılan iş yerlerine yönelik Türkiye genelinde üç hafta sürecek eş zamanlı denetimlerin başladığını duyurdu.
13.09.2023 Ekonomi
Tarım işçilerini taşıyan minibüs duvara çarptı: 3 ölü, 17 yaralı
Tarım işçilerini taşıyan minibüs duvara çarptı: 3 ölü, 17 yaralı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs, lastiği patlayınca kontrolden çıkarak duvara çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.
10.09.2023 Yaşam
Şimdi de 'Cezanızı ödeyin' mesajıyla dolandırıyorlar! Akılalmaz yöntem
Şimdi de 'Cezanızı ödeyin' mesajıyla dolandırıyorlar! Akılalmaz yöntem Konya'da, kasap Ahmet Koçer, cep telefonuna gönderilen 'Ceza dosyanızın son günüdür. Mağdur olmamanız için kontrol ediniz' yazılı mesajdaki linki tıklayınca 'Yasa dışı bahis oynama' suçundan hakkında 18 bin TL cezası bulunduğu belirtilen mahkemenin gerekçeli kararını gördü. Ardından para ödemesinin yapılacağı sayfaya yönlendirilen Koçer, avukatının uyarısıyla dolandırılmaktan son anda kurtuldu.
4.08.2023 Gündem
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu!
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.
1.08.2023 Televizyon
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu!
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.
25.07.2023 Televizyon
Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu!
Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.
18.07.2023 Televizyon
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi!
Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.
4.07.2023 Televizyon
Yasaklar ve uyarılar kaçak kıyma çekiminin önüne geçemedi
Yasaklar ve uyarılar kaçak kıyma çekiminin önüne geçemedi  Kurban Bayramı'yla birlikte kasaplar dışında farklı dükkanlarda da yasak olmasına rağmen kaçak kıyma çekimi yapılıyor. 'Kıyma çekilir' yazısı asılan bir çok dükkanda Kurban etleri, kilosu 5 liradan kıymaya çekiliyor. Esenler'de bayram dolayısıyla kapalı olan lokantada kıyma çekimi yapan iş yeri sahibi, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için bayramın bir ve ikinci günlerinde kıymamızı çekiyoruz. Her çekim sonrası makinenin temizliğini yapıyorum" dedi. 
30.06.2023 Yaşam
Kurban Bayramı'nda acemi kasapların bilançosu; 4 bin 877 yaralı
Kurban Bayramı'nda acemi kasapların bilançosu; 4 bin 877 yaralı Kurban Bayramı'nın ilk gününde kurban kesimi sırasında hayvanın darbeleri ya da kesici aletlerle yaralanan vatandaşlar, hastaneleri doldurdu. İstanbul hariç, yurt genelinde 4 bin 877 kişi hastanelere başvurdu.
28.06.2023 Gündem
Oyuncu Asya Kasap kuzeniyle Çeşme tatilinde!
Oyuncu Asya Kasap kuzeniyle Çeşme tatilinde! Son olarak Kanal D'nin sevilen dizisi 'Veda Mektubu'nda 'Derin' karakterini canlandıran Asya Kasap, kuzeni Begüm Pehlivan ile birlikte Çeşme'ye gitti. Kuzenlerin tatil keyfi objektiflere böyle yansıdı.
28.06.2023 Magazin
Kurban Bayramı'nda bu sene de manzara değişmedi! Acemi kasaplar hastanelik oldu
Kurban Bayramı'nda bu sene de manzara değişmedi! Acemi kasaplar hastanelik oldu Her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da birçok acemi kasap kurbanlık hayvan keserken kendini yaraladı. Yaralanan acemi kasaplar hastanenin yolunu tuttu.
28.06.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kasap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kasap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.