Karısı

Karısı

Son dakika karısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.949 karısı haberi bulunmuştur. Tüm karısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde 2 kadını bıçaklayan kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024 Adana
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu!
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu! Adana’da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
16.04.2024 Adana
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde İstanbul'un Avcılar İlçesinde teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede öldü. Cenazeye katılan arkadaşları Ömer Karakaya'nın denize iddia edildiği gibi atık dökmediğini öne sürerken sosyal medyada linç edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
WhatsApp yazışmaları için AYM'den emsal karar! Mesajları nedeniyle işten çıkarılmıştı
WhatsApp yazışmaları için AYM'den emsal karar! Mesajları nedeniyle işten çıkarılmıştı Ordu’da, bir kamu kurumunda çalışan 3 işçi, kendi aralarında kurduğu WhatsApp grubundaki yazışmaları nedeni ile işten çıkarıldı. Ordu İş Mahkemesi'ne başvuran işçiler, aleyhte karar alınması üzerine konuyu Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı.
5.03.2024 Gündem
Suat Güney yakalandı mı? Ümraniye’de 3 kadını öldüren Suat Güney kimdir?
Suat Güney yakalandı mı? Ümraniye’de 3 kadını öldüren Suat Güney kimdir? Suat Güney yakalandı mı, Suat Güney kimdir? Ümraniye'de Suat Güney isimli kişi, dini nikahlı eşi kadın ve 2 kızını silahla vurarak öldürdü. Cinayetlerin ardından kaçan Güney'in yakalandığı bildirilirken olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
24.02.2024 Yaşam
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü İstanbul Ümraniye’de tartıştığı Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney’i tabancayla vurarak katleden Suat Güney yakalandı. Suat Güney’in saklanmak için gittiği kickboks salonunda gözaltına alındığı ortaya çıktı. İş insanın üzerinden 3 tabanca çok sayıda mermi ve bir bıçak ile yüklü miktarda döviz ele geçirildiği öğrenildi. Psikolojik durumunun iyi olmadığı belirtilen şüpheli, adliyeye gönderilirken “Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" ifadelerini kulandı.
24.02.2024 Yaşam
Karısı iki ayda ikinci kez kaçırılıp fidye istendi
Karısı iki ayda ikinci kez kaçırılıp fidye istendi Adana’da 4 ay önce evlenen adam, eşinin 2 kere kaçırıldığını, ilk kaçırıldığında 20 bin dolar fidye ödeyip geri aldığını şimdi de 25 bin dolar fidye istediklerini söyledi. Eşi kaçırılan Salih İsmail, "Şimdi nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Eşimi özledim" dedi.
21.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, 'İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmelidir. Filistinli kardeşlerimizi asla sahipsiz, çaresiz ve yalnız bırakmayacağız. Barış için garantörlüğe hazırız.' dedi.
13.02.2024 Gündem
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler?
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler? Sabahattin Ali'nin 1973’te Kuyucaklı Yusuf’u kaleme almıştır. Herkes tarafından beğenilen romanlardan birisidir. Milli Eğitim Bakanlığı 100 temel eserler listesine eklemiştir.
31.01.2024 Gündem
Acımak Romanının Özeti... Acımak Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler?
Acımak Romanının Özeti... Acımak Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler? Genel olarak, Türk edebiyatında pek çok değişik yapıda, üslupta ve konuda yazılmış olan birçok önemli yapıtlar bulunmaktadır. Bu yapıtlardan biri de Acımak romanı olmaktadır. Acımak romanı edebiyatımızda yer alan en değerli eserlerden birisidir. Acımak romanı Reşat Nuri Güntekin tarafından yazılmış olan,1928 yayım tarihli, 127 sayfadan oluşan önemli eserlerden biridir.
21.01.2024 Eğitim
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız AK Parti'de aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir 48 ildeki belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Ankara adayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İzmir adayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ oldu. Erdoğan, "1994'te İstanbul'da başladığımız belediyeler vasıtasıyla halkımıza hizmet yolculuğumuzu 'Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız 2024'te zirveye çıkarmak istiyoruz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Husumetlisi tarafından uçurumdan atıldı, 8 yerinden bıçaklandı
Husumetlisi tarafından uçurumdan atıldı, 8 yerinden bıçaklandı Bolu'nun Göynük ilçesinde husumetlisini uçurumdan atan, daha sonra da 8 yerinden bıçaklayan sanığın yargılanmasına başlandı. Koltuk değnekleriyle geldiği duruşmada başından geçenleri anlatan mağdur, "Beni uçuruma attı. Uçurumun yarısına kadar düştüm. Bu sefer de yanıma gelip, beni 8 yerimden bıçakladı. 24 saat boyunca uçurumun ortasında ölüme terk edildim" dedi.
21.12.2023 Gündem
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış Bursa'da kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla öldürülmüş olarak bulunan Recep Arı (31) cinayetiyle ilgili, tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı'nın eşi tutuksuz sanık S.A.'nın (30), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Dava dosyasında, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer alırken, Ilgız'ın, cinayetin ardından cep telefonundan internete girip, 'Eldeki barut izi kaç günde çıkar?' diye arama yaptığı ortaya çıktı.
17.11.2023 Gündem
İyilik yaptı, karısı arkadaşıyla yasak aşk yaşadı! Mesajları ortaya çıktı, peş peşe öldürdü
İyilik yaptı, karısı arkadaşıyla yasak aşk yaşadı! Mesajları ortaya çıktı, peş peşe öldürdü Denizli'nin Pamukkale ilçesinde erkek arkadaşı Yusuf Cavlak (37) ile sokakta yürüyen Özlem Ülker (38), eşi Emin Ülker'in (38) silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Cavlak ve Ülker, hayatını kaybederken, olay yerinden ayrılan Emin Ülker ise kısa süre sonra aynı silahla intihar etti. Kan donduran olayın detayları ve mesaj ortaya çıktı.
14.11.2023 Yaşam
Beyoğlu’nda kan donduran dehşet! Önce karısı ve 3 çocuğunu ardından kendini vurdu
Beyoğlu’nda kan donduran dehşet! Önce karısı ve 3 çocuğunu ardından kendini vurdu Beyoğlu'nda aile içinde çıkan tartışma katliamla sonuçlandı. Tartışmanın ardından eşini ve 3 çocuğunu silahla vurarak öldüren Özgür Nayman, aynı silahla intihar etti. Eşi ve 3 çocuğu olay yerinde hayatını kaybederken Nayman yoğun bakımda.
12.11.2023 Gündem
Eşinin önce doğum gününü kutladı sonra öldürdü
Eşinin önce doğum gününü kutladı sonra öldürdü Adana’da emekli astsubayın, karısını öldürmeden bir gün önce eşinin doğum gününü ailecek kutladığı ve pastanın üzerine, "Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum" yazısını yazdırdığı ortaya çıktı.
27.10.2023 Yaşam
Komando dede kimdir? Ağaca maymun gibi asılmasıyla gündeme gelmişti, karısını baltayla öldürdü!
Komando dede kimdir? Ağaca maymun gibi asılmasıyla gündeme gelmişti, karısını baltayla öldürdü! Adana'da korkunç bir olay meydana geldi. 'Komando dede' olarak bilinen emekli Türkçe öğretmeni İbrahim Cebeci, eşini baltayla öldürdü. İbrahim Cebeci, 3 yıl önce de yaptıklarıyla ortalığı birbirine katmış, özel harekatın eve baskını ile etkisiz hale getirilmişti. Peki Komando dede kimdir?
26.10.2023 Yaşam
‘Komando dede’ baltayla karısını katletti! 3 yıl önce de dehşet saçmış polisi alarma geçirmişti...
‘Komando dede’ baltayla karısını katletti! 3 yıl önce de dehşet saçmış polisi alarma geçirmişti... Korkunç olay sabah saatlerinde Adana’da meydana geldi. “Komando dede” olarak bilinen emekli Türkçe öğretmeni, karısını baltayla öldürüp ardından mahallenin muhtarına gidip teslim oldu.
26.10.2023 Gündem
'Hamile' olduğunu söyledi, 'gaipten sesler duyuyorum' dedi! Dikkat çeken rapor
'Hamile' olduğunu söyledi, 'gaipten sesler duyuyorum' dedi! Dikkat çeken rapor Denizli'de 18 yaşındaki karısı Elif Irmak'ı 'gaipten sesler duyduğu için öldürdüğünü' iddia eden ve hakkında müebbet hapis cezası talep edilen katil kocanın, akıl ve ruh sağlığının yerinde olduğu belirlendi.
19.10.2023 Yaşam
Kız kardeşini gören Wanda Nara'yı unutuyor! Wanda ve Zaira'nı Ayasofya pozu olay oldu
Kız kardeşini gören Wanda Nara'yı unutuyor! Wanda ve Zaira'nı Ayasofya pozu olay oldu Mauro Icardi'nin karısı Wanda Nara'nın kız kardeşi Türkiye'ye geldi. Tarihi yarımadada fotoğraflarıyla gündem olan Nara'nın kardeşini görenler şaşırıyor. Wanda Nara ve kız kardeşi Zaira Nara'nın Ayasofya pozu gündem oldu.
3.10.2023 Televizyon
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler Yaşı küçük olduğu için ailesinin izniyle Ahmet Emre Irmak ile evlenen 18 yaşındaki karısı Elif Irmak kocası tarafından katledildi. Denizli'de yaşanan olayda, karısı Elif Irmak'ı 'gaipten sesler duyduğu için öldürdüğünü' iddia eden ve hakkında müebbet hapis cezası talep edilen katil kocanın, akıl ve ruh sağlığı yönünden incelenmesine karar verildi.
29.09.2023 Gündem
Nafaka ile ilgili emsal karar! Bunu yapanın nafakası bağlanmıyor
Nafaka ile ilgili emsal karar! Bunu yapanın nafakası bağlanmıyor Nafaka ile ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Nafaka ile ilgili yanlış bilinen ve merak edilen ayrıntıları Avukat Cansen Erdoğan açıkladı. Erdoğan, yoksulluk nafakası ile ilgili konuşarak, "Eğer nafaka talep eden eş daha ağır kusurluysa ve geçimini sağlayabiliyorsa nafaka talep edemez" şeklinde konuştu.
22.09.2023 Gündem
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak!
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak! ABD'nin Alabama eyaletinde kumar borcuna batmış bir papaz eşini kiralık katil tutarak öldürttü. İki katil genç kadını öldürdükten sonra idam cezasına çarptırıldı. Ancak olaylar daha sonrasında karmaşık bir hal almaya başladı.
5.09.2023 Dünya
Brezilya Bayrağı Anlamı Nedir? Brezilya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Brezilya Bayrağı Anlamı Nedir? Brezilya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Brezilya bayrağı, Brezilya milletinin diğer ülkelere karşı temsilinin en nihai sembolü olmaktadır. Brezilya bayrağı yeşil bir dikdörtgen, ortada sarı bir elmas, elmasın içinde göksel mavi bir küre ve düzen ve ilerleme ibaresinin yer aldığı beyaz bir şeritten meydana gelir. Brezilya bayrağında halen ülkenin 26 eyaletini ve Federal Bölgesini temsil eden 27 yıldız bulunmaktadır.
4.09.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Karısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.