Arka Sokaklar

Arka Sokaklar

Son dakika arka sokaklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arka sokaklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arka sokaklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arka Sokaklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arka sokaklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.298 arka sokaklar haberi bulunmuştur. Tüm arka sokaklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
18 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI: Bugün televizyonda neler var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, TRT1, NOW
18 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI: Bugün televizyonda neler var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, TRT1, NOW18 Temmuz tarihli TV yayın akışı açıklandı. Bugün televizyonlarda hangi programlar var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, TRT1, NOW ve diğer kanalların yayın akışları
18.07.2024Magazin
Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı... TV yayın akışı 16 Temmuz 2024 Salı!
Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı... TV yayın akışı 16 Temmuz 2024 Salı!16 Temmuz 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Temmuz Salı 2024 TV yayın akışı...
16.07.2024Magazin
Kanal D'den dijitale özel yeni format
Kanal D'den dijitale özel yeni formatDizilerden tanıdığınız oyuncuları daha yakından tanımak ister misiniz? Oyunculuk hayalleri neler? İdol olarak gördüğü sanatçılar kimler? En sevdiği yemek hangisi? Tüm bu soruların cevabı artık Kanal D’nin Youtube kanalında. Özel bir formata sahip olan Youtube içeriği Oyuncu’nun ilk bölümü yayınlandı. Arka Sokaklar’ın Emre Komiseri Oğuz Peçe, Oyuncu’da Sunucu Beste Sırapınar’ın terleten sorularına samimi cevaplar verdi.
29.06.2024Magazin
Arka Sokaklar sezon finaliyle zirvede bıraktı! En çok izlenen dizi oldu
Arka Sokaklar sezon finaliyle zirvede bıraktı! En çok izlenen dizi olduYıllara meydan okuyan polisiye dizisi Arka Sokaklar, sezon finaliyle zirvede yer aldı. Total grupta birinci olan dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.
29.06.2024Magazin
Arka Sokaklar’da Orhan Oğuz’a veda! ‘Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim’
Arka Sokaklar’da Orhan Oğuz’a veda! ‘Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim’Kanal D'de 18 sezondur izleyicisiyle buluşan, 'Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi' unvanına sahip 'Arka Sokaklar', sürpriz bir ayrılık haberiyle gündeme geldi.
28.06.2024Magazin
Dile kolay: 19 sezon! Arka Sokaklar tatile çıkıyor
Dile kolay: 19 sezon! Arka Sokaklar tatile çıkıyorTürk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından olan Arka Sokaklar, 19’uncu sezonuyla Kanal D’de olacak. 18 yıldır ekranda olan polisiye dizi, 28 Haziran’da yayınlanacak 680’inci bölümünün ardından tatile çıkacak.
27.06.2024Magazin
Efsane zirveye geri döndü! Bir başarı hikayesi: Arka Sokaklar
Efsane zirveye geri döndü! Bir başarı hikayesi: Arka Sokaklar18 sezondur izleyicisi ile buluşan, Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, bir istikrar abidesi olarak yoluna devam ediyor. Seyircisinin ilgisini daima arttırmayı başaran dizi, yayınlanan 679’uncu bölümüyle total grupta en çok izlenen yapım olmayı başardı.
15.06.2024Magazin
Burcu Kara taburcu oldu! Evinden ilk paylaşım geldi
Burcu Kara taburcu oldu! Evinden ilk paylaşım geldiKanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Komiser Seval' karakterini canlandıran iki çocuk annesi Burcu Kara, ameliyat olduğunu duyurmuştu. İyileşme süreci devam eden ünlü oyuncu, oğluna kavuştuğu anları takipçileriyle paylaştı.
8.06.2024Magazin
7 Haziran Cuma günü en çok ne izlendi? Reytinglerde kim birinci oldu?
7 Haziran Cuma günü en çok ne izlendi? Reytinglerde kim birinci oldu?Reyting rekabeti tüm hızıyla sürüyor. Dün televizyonda Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Gaddar ve Arka Sokaklar gibi birçok yapım vardı. 7 Haziran Cuma günü en çok ne izlendi? Reytinglerde kim birinci oldu?
8.06.2024Gündem
Burcu Kara apar topar ameliyata alındı! Son durumunu paylaştı
Burcu Kara apar topar ameliyata alındı! Son durumunu paylaştıKanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Komiser Seval' karakterini canlandıran iki çocuk annesi Burcu Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirdi. Güzel ismin apar topar ameliyat olduğu ortaya çıktı.
7.06.2024Magazin
'Bayan Bacak' Serpil Örümcer: Ekmek param için buradayım
'Bayan Bacak' Serpil Örümcer: Ekmek param için buradayım1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, maddi sıkıntı çekiyor. Hayat mücadelesi veren isim, Unkapanı'ndaki Ayın Biri Kilisesi'nin önünde pazar tezgahı açıyor.
3.06.2024Magazin
Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme! İzleyici kahkaya boğuldu
Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme! İzleyici kahkaya boğulduKanal D ekranlarında yayınlanan ve Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Mesut karakterine hayat veren başarılı oyuncu Şevket Çoruh, yaptığı 'Serenay Sarıkaya' esprisiyle gündem oldu.
16.05.2024Magazin
Arka Sokaklar'a ses getirecek bir transfer daha
Arka Sokaklar'a ses getirecek bir transfer daha18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. İzleyicilerin beğenisini kazanan diziye bu kez Ferit Aktuğ dahil oldu.
9.05.2024Magazin
Arka Sokaklar'da baba-oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak
Arka Sokaklar'da baba-oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin haftalardır büyük bir merakla beklediği bölümde Mesut Komiser uzun bir aranın ardından tekrardan seyirci karşısına çıkacak.
3.05.2024Magazin
Yeni tanıtım yayınlandı, Mesut Komiser heyecan yarattı! Şevket Çoruh yeniden Arka Sokaklar’da
Yeni tanıtım yayınlandı, Mesut Komiser heyecan yarattı! Şevket Çoruh yeniden Arka Sokaklar’daTürk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi unvanına sahip 'Arka Sokaklar’ın 18 yıldır ekran serüveni devam ediyor. Dizide 'Mesut Komiser' karakterine hayat veren Şevket Çoruh’un yeniden diziye dönüşü izleyicileri sevindirdi. “Yaşarken de ölünür" cümlesinin ekrana geldiği tanıtım filmi bir gündem oldu.
1.05.2024Magazin
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024Magazin
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’daTürk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.   
25.04.2024Magazin
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde!
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde!Arka Sokaklar dizisinin efsanevi üyesi Mesut Komiser'in diziye dönüşü için görüşmeler başladı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a dönüş haberi izleyiciyi de heyecanlandırdı. Peki haber doğru mu? Şevket Çoruh diziye ne zaman dönecek?
24.04.2024Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024Magazin
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı?
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı?Yargı bu akşam var mı, yok mu? 31 Mart Pazar akşamı programları seçim nedeniyle sorgulanmaya başlandı. Bugün Türkiye sandık başına gitti. Oy sayım işleminin başlaması ve seçim yasaklarını kalkmasıyla, seçim sonuçları 2024 ekranlardan takip edilecek. Söz konusu gelişmenin ardından dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki Yargı bu akşam var mı, Yargı yeni bölüm bugün yok mu, neden yok? 31 Mart Pazar Kanal D yayın akışı listesi…
31.03.2024Magazin
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024Magazin
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlaması
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlamasıKanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokakla'ın yönetmen koltuğunda oturan Orhan Oğuz’un 76'ncı yaşı sette sürpriz pastayla kutlandı.
27.03.2024Magazin
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları15 Mart 2024 Cuma günü birçok yapım ekranlara geldi. Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar ve Ateş Kuşları gibi dizilerin yayınlandığı gecede, en çok izlenen yapım reyting sonuçları ile belli oluyor. Peki, dünün Reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?
16.03.2024Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik olduKanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosu genişliyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken diziye, dördüncü bölümünden itibaren güzel oyuncu Yüsra Geyik dahil olacak.
11.03.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Arka Sokaklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arka sokaklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.