Karayip

Karayip

Son dakika Karayip haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karayip ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karayip haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karayip

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karayip gelişmeleri de dahil olmak üzere 411 karayip haberi bulunmuştur. Tüm karayip haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu Antalya'nın Serik ilçesinde kamp yapan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, taraftara açık yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda milli futbolcu Ozan Tufan da yer aldı.
20.03.2024 Futbol
Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti
Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti Karayipler'de geçtiğimiz perşembe günü okyanusa düşen küçük uçakta iki kızıyla birlikte hayatını kaybeden kişinin, ünlü bir oyuncu olduğu açıklandı. Gerçek adı Christian Klepser olan Christian Oliver (51), George Clooney ve Tom Cruise gibi Hollywood yıldızlarının da rol aldığı filmlerde kamera karşısına geçmişti.
6.01.2024 Magazin
Kredi notunu tek hamlede 150 puan yükseltmek mümkün
Kredi notunu tek hamlede 150 puan yükseltmek mümkün Kredi ihtiyacı olanlar, kredi başvurusunda bulunsalar da bankalar tarafından bazen olumsuz yanıtla karşılaşabiliyor. Bunu etkileyen en önemli sebep de kişinin kredi notunuzun düşük olması. Bankalar bazı durumlarda ise kredi notu düşük olsa da inisiyatif kullanarak kredi verebiliyor. Uzman isim kredi notu ile ilgili önemli bilgilere yer verdi. Kredi notunu yükseltmek sanıldığı kadar zor değil. İşte detaylar
10.10.2023 Ekonomi
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
Jamaika Bayrağı Anlamı Nedir? Jamaika Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Jamaika Bayrağı Anlamı Nedir? Jamaika Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Amerika Kıtası'ndaki Küba'nın güneyinde yer alan Jamaika, aynı zamanda bir Karayip ada ülkesi olarak öne çıkar. Bir tatil ülkesi olmasının yanı sıra aynı zamanda pek çok açıdan da dünya çapında bilinen bir yer olduğunu söylemek gerekir.
10.09.2023 Eğitim
Johnny Depp öldü mü, yaşıyor mu 2023? Johnny Depp otel odasında intihar mı etti?
Johnny Depp öldü mü, yaşıyor mu 2023? Johnny Depp otel odasında intihar mı etti? "Johnny Depp intihar mı etti, Johnny Depp öldü mü? sorusunun yanıtı dünyaca ünlü oyuncunun kaldığı otel odasında baygın halde bulunmasıyla araştırılıyor. Daily News Hungary'ye göre, otel odasında baygın halde bulunan dünyaca ünlü ismin yüksek dozda uyuşturucu madde bağlı olarak bayıldığı ileri sürüldü.
22.07.2023 Gündem
Denizin ortasında mahsur kaldı! 24 gün boyunca ketçap yedi
Denizin ortasında mahsur kaldı! 24 gün boyunca ketçap yedi Elvis Francois isimli 47 yaşındaki Dominikli adam akıntıya kapılarak denize sürüklendi. Günler sonra Kolombiya donanması sayesinde kurtarılan adam 24 gün boyunca 1 şişe ketçap, sarımsak tozu ve et suyu tabletleri yiyerek hayatta kaldığını anlattı.
20.01.2023 Dünya
Atlantik'i geçen ilk Türk kadın Başak Mireli: Çok gururluyum
Atlantik'i geçen ilk Türk kadın Başak Mireli: Çok gururluyum Deniz tutkusu nedeniyle 20 yıllık kariyerinden vazgeçen Başak Mireli, Atlantik Okyanusu'nu yelkenli tekneyle tek başına geçen ilk Türk kadın oldu. 24 günde tamamladığı yolculuğunu ve duygularını DHA’ya anlatan Mireli, “Parkur Yeşil Burun Adaları’ndan başladı ve Karayip Adaları’na ulaştım. Güney’e inerek yay çizdiğim için 2 bin 345 mil yaptım. Düşündüğüm kadar kolay olmadı. Biraz da stresliydi. Ama günün sonunda mutlu sonla bittiği için çok gururluyum” dedi.
18.01.2023 Yaşam
Biden'ın yasa dışı göç ile mücadelede yeni planı
Biden'ın yasa dışı göç ile mücadelede yeni planı ABD Başkanı Joe Biden, Güney ve Orta Amerika ülkelerinden ABD'ye yasa dışı yollarla yapılan göçmenliği önlemek üzere, belirli 4 ülkeden her ay en fazla 30 bine kadar göçmen kabul edileceğini duyurdu.
5.01.2023 Dünya
Kredi notu ile ilgili 'gün' detayı! Bunu yaptığınızda puanınız hemen yükseliyor
Kredi notu ile ilgili 'gün' detayı! Bunu yaptığınızda puanınız hemen yükseliyor Kredi ihtiyacı olan bazı vatandaşlar, kredi başvurusunda bulunsalar da bankalar tarafından olumsuz yanıtla karşılaşabiliyor. Bunu etkileyen sebep de kredi notunuzun düşük olması. Bankalar bazı durumlarda ise kredi notu düşük olsa da inisiyatif kullanarak kredi verebiliyor. Uzman isim kredi notu ile ilgili önemli bilgilere yer verdi. Bunları yaparsanız kredi notunuz hemen yükselmeye başlıyor. İşte detaylar...
2.01.2023 Ekonomi
Johnny Depp doğum günü ve Türkiye konseri tarihi! Johnny Depp Türkiye’ye ne zaman gelecek?
Johnny Depp doğum günü ve Türkiye konseri tarihi! Johnny Depp Türkiye’ye ne zaman gelecek? Eski eşi Amber Heard'le olaylı boşanma davasıyla manşetleri süsleyen ünlü aktör Johnny Depp, doğum gününü Türkiye’deki hayranlarıyla kutlayacak. Peki, Johnny Depp Türkiyeye ne zaman gelecek? Johnny Depp doğum günü ve Türkiye konseri tarihi…
29.11.2022 Magazin
Mirabel Kardeşler kimdir? Mirabel kardeşlerin sözleri ve isimleri…
Mirabel Kardeşler kimdir? Mirabel kardeşlerin sözleri ve isimleri… Mirabal Kardeşler diktatörlüğe karşı mücadele ettikleri için 25 Kasım 1960’da vahşice öldürüldü. 1981’de yapılan Birinci Latin Amerika ve Karayip Kadınlar Kurultayı’nda 25 Kasım "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü" olarak kabul edildi. O günden bu yana 25 Kasım’da tüm kadınlar sokaklarda kadına yönelik şiddeti protesto ediyor. Peki, Mirabel Kardeşler kimdir?
25.11.2022 Gündem
Türkiye ile Trinidad ve Tobago'dan, 'ilişkilerde 50'nci yıl' açıklaması
Türkiye ile Trinidad ve Tobago'dan, 'ilişkilerde 50'nci yıl' açıklaması Türkiye ile Trinidad ve Tobago arasında diplomatik ilişkilerin tesisinin 50'nci yıl dönümü vesilesiyle iki ülke Dışişleri Bakanlıklarından ortak açıklama yayımlandı.
28.10.2022 Dünya
Amber Heard-Johnny Depp davasında flaş gelişme!
Amber Heard-Johnny Depp davasında flaş gelişme! 'Karayip Korsanları' sersinin yıldızı Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı milyonlarca dolarlık dava geçen ayın başında sona erdi; ancak Heard'ün ve ekibi, Depp lehine çıkan kararın düşürülmesi için mahkemeye başvurdu. 43 sayfalık muhtırada bir jüri üyesiyle ilgili dikkat çeken ifadeler yer alırken; Yargıç Penney Azcarate'nin, Heard'ün ekibinin itirazlarıyla ilgili kararı ortaya çıktı. İşte detaylar...
14.07.2022 Magazin
Johnny Depp'ten hayranlarını sevindiren haber! Geri dönüyor, işte o proje...
Johnny Depp'ten hayranlarını sevindiren haber! Geri dönüyor, işte o proje... 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı kendisinden 23 yaş küçük eski eşi Amber Heard’e açtığı karalama davasından zaferle ayrılan ABD'li oyuncu Johnny Depp’in beyaz perdeye dönüyor. Ünlü oyuncunun, yeni film projesi belli oldu.
8.07.2022 Magazin
Amber Heard-Johnny Depp davasında karar çıktı! ‘Tehdit’ detayı başını yaktı! Tazminatı nasıl ödeyecek?
Amber Heard-Johnny Depp davasında karar çıktı! ‘Tehdit’ detayı başını yaktı! Tazminatı nasıl ödeyecek? 'Karayip Korsanları' sersinin yıldızı Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı dava sona erdi. ABD'nin Virginia eyaletinin Fairfax şehrinde altı hafta boyunca devam eden duruşmaların ardından 27 Mayıs Cuma günü müzakerelere başlayan jüri üyeleri, dün gece olaylı davada Depp'in lehine karar verdi. İki taraf da kararın ardından peş peşe açıklamalar yaparken, davayı kaybeden Heard'ün maddi durumu mercek altına alındı. Aktörün avukatı Camille Vasquez'in mahkeme önünde yaptığı kısa konuşma ise dikkat çekti. İşte detaylar...
2.06.2022 Magazin
Johnny Depp-Amber Heard davasını kim kazandı? Johnny Depp-Amber Heard davasında karar çıktı mı?
Johnny Depp-Amber Heard davasını kim kazandı? Johnny Depp-Amber Heard davasında karar çıktı mı? Amerika’nın en olaylı davasında karar çıktı. Oyuncu Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki iftira davasında karar verildi. Dünyanın takip ettğini olaylı davada, sonuç merak ediliyor. Peki, Johnny Depp-Amber Heard davası ne oldu? Johnny Depp-Amber Heard davasını kim kazandı? Johnny Depp-Amber Heard davasında karar çıktı mı? İşte tüm detaylar…
Ucuz kredi müjdesi! Bakanlık resmen duyurdu, 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi! Şartlar belli oldu
Ucuz kredi müjdesi! Bakanlık resmen duyurdu, 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi! Şartlar belli oldu Ucuz konut kredisi müjdesi. Hazine ve Maliye Bakanlığı son dakika duyurdu. Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği 0.89 0.99 faizli konut kredisi paketi ile ilgili, Hazine ve Maliye Bakanlığı önemli bir bilgilendirmede bulundu. Bakanlık, konut finansmanı projesi detaylarını açıkladı ve kredi kullanım şartlarını duyurarak "Konut Finansman Paketleriyle vatandaşlarımızın konut piyasasındaki dalgalanmaların olumsuz etkilerinden korumak ve ilk konutunu alacak vatandaşlarımızın çok uygun maliyetle konut erişimlerini artırmak hedeflenmiştir" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
20.05.2022 Ekonomi
Ucuz kredi müjdesi! Kamu bankaları da paylaştı ve belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi detayları...
Ucuz kredi müjdesi! Kamu bankaları da paylaştı ve belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi detayları... Konut kredisi müjdesi! Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Ev almak isteyen kişiler 'İlk Evim Konut Finansman Paketi' ile 'Genişletilmiş Konut Finansman Paketi'nin detaylarını araştırmaya başladı. Ayrıntılar ortaya çıkarken, kamu bankaları da banka personeli ile kredi ürünlerinin nasıl kullandırılacağına ilişkin detayları paylaştı. Hisseli sahipliklere ilişkin de bilgi aktarıldı. Vatandaşların en çok merak ettiği, 'konut kredisi kampanyaları cebe nasıl yansıyacak' sorusu da yanıt buldu. Çekilecek kredi miktarına göre aylık ve toplam geri ödeme hesabı yapıldı. 0.89 ve 0.99 faiz oranları ile 10 yıl vadede kredi tutarına göre aylık taksit ve toplam ödeme ne kadar olacak? İşte yeni konut kredisi rehberi...
12.05.2022 Ekonomi
Haiti neresi? Haiti nerede? Haiti'deki Türkler neden kaçırıldı?
Haiti neresi? Haiti nerede? Haiti'deki Türkler neden kaçırıldı? Haiti'de silahlı bir grubun 8'i Türk 17 kişiyi kaçırdığı açıklandı. Türkiye konsolosluğu haberi doğruladı. Bu haberin ardından pek çok kişi Haiti’nin nerede olduğunu araştırıyor. Peki, Haiti neresi? Haiti nerede? İşte Haiti haritası ve Haiti hakkında merak edilenler!
9.05.2022 Dünya
Consus Enerji halka arz ne zaman? Consus Enerji halka arz hisse fiyatı ne?
Consus Enerji halka arz ne zaman? Consus Enerji halka arz hisse fiyatı ne? Consus Enerji halka arz oluyor! Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) son gerçekleştirdiği toplantıda halka açılma için onay alan Consus Enerji, sabit fiyatla talep toplama ve eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edilecek. Peki, Consus Enerji halka arz ne zaman? Consus Enerji halka arz hisse fiyatı ne? Consus Enerji halka arz eşit mi? Consus Enerji kimin? Consus Enerji hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Consus Enerji talep toplama tarihleri
10.04.2022 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Sınır 1200, maaş yüksek olsa bile...
Kredi ve kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Sınır 1200, maaş yüksek olsa bile... Kredi ve kredi kartı ile ilgili flaş açıklama! Kredi kullanmak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Bankaların kredi ve kredi kartı verirken baktığı en önemli kriter, gelirle birlikte kredi notu Bazen yüksek gelir olsa da notun düşük olması, olası nakit ihtiyaçlarında olumsuz dönüşlere neden olabiliyor. Yüksek notta ise hem banka kredide öncelik tanıyor hem de olumlu dönüş sağlıyor. Kredi notunu yükseltmek isteyen vatandaşlar için formüller ise tek tek açıklandı Peki not nasıl yükselecek, yani paraya daha rahat nasıl ulaşılabilir? Kredi notunu yüksetmek için kredi ve kart borcunuzu son ödeme tarihinden bir iki gün önce ödemeye çalışın. Kredi kartında asgari tutar yerine ekstre borcunun tamamını ödeyin. Kredi kullanımından önce banka hesabınızda toplu para olması olumlu etki yapar. Düşük miktarlı krediler kullanıp düzenli ödeme yaparak notunuzu artırabilirsiniz. Bankanızın vadesiz mevduat hesabını aktif kullanın para giriş çıkış yapın. Nakit ihtiyacı için aynı anda ya da kısa aralıklarla birden çok bankaya başvurmayın. Takipteki kredi borcunu kapatın veya düzenli ödeme yapabileceğiniz şekilde yapılandırın. Düzenli birikim yapın. Çok sık kredi kullanmaktan kaçının. İşte, kredi ve kredi kartı ile ilgili bilinmesi gereken tüm detaylar...
25.02.2022 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu Latin Amerika ülkeleri sergisinin açılışına katıldı
Bakan Çavuşoğlu Latin Amerika ülkeleri sergisinin açılışına katıldı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Belgelerle Latin Amerika ve Karayip Ülkeleri' sergisinin açılışına katıldı. Çavuşoğlu, "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz sergi, Latin Amerika ülkeleri ile ortak bir geçmişi ortaya koyuyor. Bu çalışmaların her biri tarihimiz bakımından önemli olduğu kadar, gelecekte istifade etmek bakımından da son derece faydalıdır" dedi.
21.01.2022 Siyaset
Izabel Goulart kusursuz fiziğiyle kendine hayran bıraktı!
Izabel Goulart kusursuz fiziğiyle kendine hayran bıraktı! Süper model Izabel Goulart, nişanlısı ile Karayip Denizi'nde tropik bir tatile çıktı. Goulart, çıktığı yılbaşı tatilinde inanılmaz figürlerini sergilerken, bronz teniyle kendine hayran bıraktı.
25.12.2021 Magazin
Dominik Cumhuriyeti'nde özel jet düştü ünlü prodüktör Flow La Movie öldü
Dominik Cumhuriyeti'nde özel jet düştü ünlü prodüktör Flow La Movie öldü Karayip ülkesi Dominik Cumhuriyeti'nde düşen özel uçakta kurtulan yok, hayatını kaybeden dokuz kişi arasında müzik prodüktörü Flow La Movie de var.
16.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Karayip ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karayip haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.