Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti

Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti

Karayipler'de geçtiğimiz perşembe günü okyanusa düşen küçük uçakta iki kızıyla birlikte hayatını kaybeden kişinin, ünlü bir oyuncu olduğu açıklandı. Gerçek adı Christian Klepser olan Christian Oliver (51), George Clooney ve Tom Cruise gibi Hollywood yıldızlarının da rol aldığı filmlerde kamera karşısına geçmişti.

Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti

Güney Karayip ülkesi St. Vincent ve Grenadinler'in adalarından biri olan Bequia adası açıklarında geçtiğimiz perşembe günü meydana gelen uçak kazasında, pilot Robert Sachs'ın yanı sıra Christian Klepser ve iki kızının hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

"HUZUR İÇİNDE UYU ARKADAŞIM"

Christian Klepser'in sahne ismiyle Christian Oliver adlı ünlü Alman oyuncu olduğu ortaya çıktı. Oliver'ın bir filmde birlikte çalıştığı yönetmen Nick Lyon, 51 yaşındaki oyuncu için paylaştığı mesajda, “Huzur içinde uyu arkadaşım” ifadelerini kullandı.

"KARAYİPLER'E TATİL YAPMAK İÇİN GİTMİŞLERDİ"

'Forever Hold Your Peace' filmde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Bai Ling, Oliver ve kızlarının adaya tatil için gittiklerini belirterek, “Sevgili Christian Oliver’ın bindiği uçağın düştüğü haberini aldığımdaki üzüntüyü sizlere anlatamam! Sevgili iki kızı ve pilot için çok üzgünüm. Çok iyi bir arkadaş ve oyuncuydu. Karayiplere tatil yapmak için gitmişlerdi. Huzur içinde uyu arkadaşım” dedi.