Johnny Depp

Johnny Depp

Son dakika johnny depp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan johnny depp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını johnny depp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Johnny Depp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan johnny depp gelişmeleri de dahil olmak üzere 313 johnny depp haberi bulunmuştur. Tüm johnny depp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amber Heard olaylı davayı kaybettikten sonra koltuk değnekleriyle görüntülendi!
Amber Heard olaylı davayı kaybettikten sonra koltuk değnekleriyle görüntülendi! Hollywood yıldızı Johnny Depp ile yaklaşık iki yıl evli kaldığı meslektaşı Amber Heard'ün boşanma davası, ikilinin uzlaşmaya varmasıyla geçtiğimiz sene aralık ayında sona ermişti. Davayı kaybetmesinin ardından minik kızıyla birlikte İspanya'ya taşınan Heard, koltuk değnekleriyle yürürken görüntülendi.
2.09.2023 Magazin
Johnny Depp öldü mü, yaşıyor mu 2023? Johnny Depp otel odasında intihar mı etti?
Johnny Depp öldü mü, yaşıyor mu 2023? Johnny Depp otel odasında intihar mı etti? "Johnny Depp intihar mı etti, Johnny Depp öldü mü? sorusunun yanıtı dünyaca ünlü oyuncunun kaldığı otel odasında baygın halde bulunmasıyla araştırılıyor. Daily News Hungary'ye göre, otel odasında baygın halde bulunan dünyaca ünlü ismin yüksek dozda uyuşturucu madde bağlı olarak bayıldığı ileri sürüldü.
22.07.2023 Gündem
Johnny Depp intihar mı etti? Otel odasında bu halde bulundu
Johnny Depp intihar mı etti? Otel odasında bu halde bulundu ABD’li oyuncu, yapımcı ve müzisyen Johnny Depp'in Budapeşte'deki konserinin ani bir kararla iptal edilmesinin yankıları devam ederken şoke eden bir iddia ortaya çıktı.
22.07.2023 Magazin
Okan Bayülgen yeni imajıyla herkesi şaşırttı!
Okan Bayülgen yeni imajıyla herkesi şaşırttı! Okan Bayülgen, Hollywood Vampires konserine gitti. Saçlarını Mohikan stili kestiren ünlü şovmeni gören tanıyamadı.
12.06.2023 Magazin
Johnny Depp, İstanbul'da unutulmaz bir gece yaşattı!
Johnny Depp, İstanbul'da unutulmaz bir gece yaşattı! Johnny Depp, 2012'den beri içinde yer aldığı rock grubu olan Hollywood Vampires ile geçtiğimiz akşam Life Park İstanbul'da hayranlarına muhteşem bir konser verdi. Konserin en özel anı ünlü aktör Johnny Deep’in doğum gününü kutlamak için binlerce hayranının hep bir ağızdan mutlu yıllar şarkısını söylemesi oldu.
11.06.2023 Magazin
Johnny Depp'in doğum gününe ünlü akını!
Johnny Depp'in doğum gününe ünlü akını! Ünlü oyuncu Johnny Depp, Hollywood Vampires grubunun üyesi olarak Türkiye'deki hayranlarıyla buluştu. Şu anda İstanbul'da olan Depp doğum gününü sadece küçük arkadaş grubuyla kutlamak istese de kendisine bir partiyle sürpriz yapıldı.
11.06.2023 Magazin
Johnny Depp ABD'deki üç konserini iptal etmişti koltuk değneğiyle Türkiye'ye geldi
Johnny Depp ABD'deki üç konserini iptal etmişti koltuk değneğiyle Türkiye'ye geldi Hollywood yıldızı Johnny Depp üyesi olduğu rock grubu Hollywood Vampires'ın yarın vereceği konser için İstanbul'a geldi. Bugün 60'ıncı yaşına basan ünlü aktör, basın mensuplarına Türkçe 'teşekkür' etti. "Hollywood Vampires Live Tour" kapsamında LifePark İstanbul sahnesinde hayranlarıyla buluşacak grup, konser gelirini depremzedelere bağışlayacak.
9.06.2023 Magazin
Iris Law, Cannes Film Festivali'ne tül elbise ile katıldı!
Iris Law, Cannes Film Festivali'ne tül elbise ile katıldı! İngiliz oyuncu ve manken Iris Law, Cannes Film Festivali'nde tül elbisesi ile kırmızı halıda poz verirken tüm dikkatleri üzerinde topladı.
19.05.2023 Magazin
Johnny Depp'in dişleri geceye damga vurdu!
Johnny Depp'in dişleri geceye damga vurdu! Geçtiğimiz sene eski eşi Amber Heard'e karşı verdiği hukuk savaşıyla gündemde olan Hollywood yıldızı Johnny Depp, önceki gün başlayan Cannes Film Festivali'nde galası yapılan filmiyle dakikalarca ayakta alkışlandı. Ancak festivalde ünlü isimle ilgili dikkat çeken tek detay bu olmadı. Yayınlanan fotoğraflardaki 'sarı ve çürük' dişleri sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmayan Depp'e, yorum yağdı.
18.05.2023 Magazin
Meryem Uzerli Cannes pozları ile adından söz ettirdi!
Meryem Uzerli Cannes pozları ile adından söz ettirdi! Altın Palmiye için birbirinden iddialı filmlerin yarıştığı 76. Cannes Film Festivali dün başladı. Festivalde, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle ismini milyonlarca kitleye duyuran Türk oyuncu Meryem Uzerli de vardı.
17.05.2023 Magazin
Amber Heard'ten flaş karar! Kızını gürültüden uzakta büyütüyor
Amber Heard'ten flaş karar! Kızını gürültüden uzakta büyütüyor Ünlü aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki sular durulmamıştıç Ünlü çift yıllar boyunca davalarıyla magazin gündeminden düşmemişti. Geçtiğimiz sene dava sonuçlanmış ve taraflardan Amber Heard gözlerden uzakta kalmayı tercih etmişti. Şimdilerde Amber Heard'ın kızıyla birlikte Hollywood'u terk ettiği konuşuluyor.İşte detaylar...
5.05.2023 Magazin
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti Dünyanın en büyük gitaristlerinden bir sayılan İngiliz müzisyen Jeff Beck, geçirdiği ani hastalık nedeniyle 78 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Dünya
Johnny Depp doğum günü ve Türkiye konseri tarihi! Johnny Depp Türkiye’ye ne zaman gelecek?
Johnny Depp doğum günü ve Türkiye konseri tarihi! Johnny Depp Türkiye’ye ne zaman gelecek? Eski eşi Amber Heard'le olaylı boşanma davasıyla manşetleri süsleyen ünlü aktör Johnny Depp, doğum gününü Türkiye’deki hayranlarıyla kutlayacak. Peki, Johnny Depp Türkiyeye ne zaman gelecek? Johnny Depp doğum günü ve Türkiye konseri tarihi…
29.11.2022 Magazin
Oxford yılın kelimesi oylaması nasıl, nereden yapılır? Yılın kelimesi (Word of the year 2022) nedir? Metaverse, IstandWith, goblin mode kelimelerinin anlamları!
Oxford yılın kelimesi oylaması nasıl, nereden yapılır? Yılın kelimesi (Word of the year 2022) nedir? Metaverse, IstandWith, goblin mode kelimelerinin anlamları! Her yıl geleneksel olarak yılın kelimesini seçen Oxford Sözlüğü bu yıl ilk kez yılın kelimesini internetten verilecek oylarla seçmeye karar verdi. Geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılının kelimesini için sözlükbilimciler üç kelime aday oldu. Dünyanın dört bir yanındaki dil severlerin verecekleri oylar yılın kelimesini belirleyecek. Peki, Oxford yılın kelimesi oylaması nasıl, nereden yapılır? Oxford Sözlüğü neden yılın kelimesini seçiyor? Metaverse, IstandWith, goblin mode ne demek? Yılın kelimesi nedir? Metaverse, IstandWith, goblin mode kelimelerinin anlamları ve Oxford yılın kelimesi oylaması linki!
24.11.2022 Dünya
Lily-Rose Depp sessizliğinin sebebini açıkladı!
Lily-Rose Depp sessizliğinin sebebini açıkladı! Eski eşi Amber Heard'e açtığı karalama davasından zaferle çıkan Johnny Depp'in, Fransız şarkıcı ve oyuncu Vanessa Paradis ile birlikteliğiden dünyaya gelen kızı Lily-Rose Depp; dava sürecinde sessiz kaldığı için sosyal medyada eleştirilmişti. Neden konuyla ilgili konuşmadığını açıklayan Lily-Rose, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.11.2022 Magazin
Hollywood Vampires ne zaman İstanbul’a geliyor? Johnny Depp İstanbul konseri ne zaman? Johnny Depp İstanbul’a gelecek!
Hollywood Vampires ne zaman İstanbul’a geliyor? Johnny Depp İstanbul konseri ne zaman? Johnny Depp İstanbul’a gelecek! Tüm dünyanın yakından izlediği Amber Heard davasının ardından Johnny Depp konser serisine başlıyor. Johnny Depp’in İstanbul’da 2012'den beri içinde yer aldığı rock grubu Hollywood Vampires ile birlikte konser verecek. Johnny Depp hayranları konser ile ilgili bilgileri araştırıyor. Peki, Hollywood Vampires ne zaman İstanbul’a geliyor? Johnny Depp İstanbul konseri ne zaman? Johnny Depp İstanbul konseri bilet fiyatları belli oldu mu? Johnny Depp konser bileti nereden alınır? İşte detaylar…
16.08.2022 Kültür Sanat
Amber Heard İsrail'de görüntülendi!
Amber Heard İsrail'de görüntülendi! Son dönemde ABD'li oyuncu Johnny Depp ile 2015'te evlenip 2017'de boşanan ve birbirlerine karşılıklı olarak açktıkları iftira davalarıyla gündeme gelen Amber Heard, temyize gitmesinin ardından soluğu İsrail'de aldı. Tel Aviv'de kameralara yansıyan ünlü isim, duruşmalara gelmesi yasaklanan arkadaşı Eve Barlow ile yemek yiyerek, kitapçıları gezdi. Kitap satın aldığı bir dükkanın sahibi ise, Heard'den övgü dolu sözlerle bahsetti.
8.08.2022 Magazin
Johnny Depp birkaç saat içinde 4 milyon dolara yakın para kazandı! İşler değişti...
Johnny Depp birkaç saat içinde 4 milyon dolara yakın para kazandı! İşler değişti... Çok uzun zaman önce değil, 2020 yılında herkes onun kariyerinin artık bittiğini ileri sürüyordu. Hatta rol aldığı filmin kadrosundan çıkarıldı, bir daha da yıllar boyunca hiçbir filmde oynayamayacağını söyleyenler oldu. Fakat takvimler 2022 yılını gösterirken işler, belki kendisinin bile ummadığı bir şekilde düzeldi.
30.07.2022 Magazin
Amber Heard-Johnny Depp davasında flaş gelişme!
Amber Heard-Johnny Depp davasında flaş gelişme! 'Karayip Korsanları' sersinin yıldızı Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı milyonlarca dolarlık dava geçen ayın başında sona erdi; ancak Heard'ün ve ekibi, Depp lehine çıkan kararın düşürülmesi için mahkemeye başvurdu. 43 sayfalık muhtırada bir jüri üyesiyle ilgili dikkat çeken ifadeler yer alırken; Yargıç Penney Azcarate'nin, Heard'ün ekibinin itirazlarıyla ilgili kararı ortaya çıktı. İşte detaylar...
14.07.2022 Magazin
Johnny Depp'ten hayranlarını sevindiren haber! Geri dönüyor, işte o proje...
Johnny Depp'ten hayranlarını sevindiren haber! Geri dönüyor, işte o proje... 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı kendisinden 23 yaş küçük eski eşi Amber Heard’e açtığı karalama davasından zaferle ayrılan ABD'li oyuncu Johnny Depp’in beyaz perdeye dönüyor. Ünlü oyuncunun, yeni film projesi belli oldu.
8.07.2022 Magazin
'Johnny Depp'i aldatmadım' demişti! Amber Heard'ün Cara Delevingne'yle öpüştüğü anların görüntüsü sızdı
'Johnny Depp'i aldatmadım' demişti! Amber Heard'ün Cara Delevingne'yle öpüştüğü anların görüntüsü sızdı Son dönemin olay kadını Amber Heard'ün, Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı.
23.06.2022 Magazin
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne? Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından “Cara Delevingne kimdir? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Televizyon
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’ İbrahim Kutluay'ın eski eşi manken Demet Şener, bir süredir aşk yaşadığı Tolga Arman ile öpüşme pozunun resmedilmiş halini evinin duvarına astı. Tablonun önünde verdiği pozları paylaşan Şener'e olumsuz yorumlar yağdı.
2.06.2022 Magazin
Amber Heard-Johnny Depp davasında karar çıktı! ‘Tehdit’ detayı başını yaktı! Tazminatı nasıl ödeyecek?
Amber Heard-Johnny Depp davasında karar çıktı! ‘Tehdit’ detayı başını yaktı! Tazminatı nasıl ödeyecek? 'Karayip Korsanları' sersinin yıldızı Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı dava sona erdi. ABD'nin Virginia eyaletinin Fairfax şehrinde altı hafta boyunca devam eden duruşmaların ardından 27 Mayıs Cuma günü müzakerelere başlayan jüri üyeleri, dün gece olaylı davada Depp'in lehine karar verdi. İki taraf da kararın ardından peş peşe açıklamalar yaparken, davayı kaybeden Heard'ün maddi durumu mercek altına alındı. Aktörün avukatı Camille Vasquez'in mahkeme önünde yaptığı kısa konuşma ise dikkat çekti. İşte detaylar...
2.06.2022 Magazin
Johnny Depp-Amber Heard davasını kim kazandı? Johnny Depp-Amber Heard davasında karar çıktı mı?
Johnny Depp-Amber Heard davasını kim kazandı? Johnny Depp-Amber Heard davasında karar çıktı mı? Amerika’nın en olaylı davasında karar çıktı. Oyuncu Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki iftira davasında karar verildi. Dünyanın takip ettğini olaylı davada, sonuç merak ediliyor. Peki, Johnny Depp-Amber Heard davası ne oldu? Johnny Depp-Amber Heard davasını kim kazandı? Johnny Depp-Amber Heard davasında karar çıktı mı? İşte tüm detaylar…

Benzer Haber Etiketleri

Johnny Depp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki johnny depp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.