Gazete Vatan Logo

Johnny Depp öldü mü, yaşıyor mu 2023? Johnny Depp otel odasında intihar mı etti?

"Johnny Depp intihar mı etti, Johnny Depp öldü mü? sorusunun yanıtı dünyaca ünlü oyuncunun kaldığı otel odasında baygın halde bulunmasıyla araştırılıyor. Daily News Hungary'ye göre, otel odasında baygın halde bulunan dünyaca ünlü ismin yüksek dozda uyuşturucu madde bağlı olarak bayıldığı ileri sürüldü.

Johnny Depp öldü mü, yaşıyor mu 2023? Johnny Depp otel odasında intihar mı etti?

Johnny Depp intihar mı etti, yaşıyor mu? sorusunun cevabı aranıyor. Dünyada ünlü şarkıcının konser için Macaristan'da bulunan Johnny Depp'in otel odasında baygın halde bulunduğu iddia edildi. Hayranları ise yaşanan gelişmenin ardından Johnny Depp öldü mü? diye soruyor.

JOHNNY DEPP ÖLDÜ MÜ, YAŞIYOR MU?

Konser için Macaristan'da bulunan dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Johnny Depp, kaldığı otel odasında baygın halde bulundu.

Johnny Depp'in yüksek doz uyuşturucu madde kullanımından dolayı komaya girdiği iddia edilirken intihar girişiminde bulunduğu da ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor.

Özellikle Karayip Korsanları'daki Jack Sparrow rolü ile hafızalara kazınan Johnny Depp son dönemlerde eski eşi Amber Heard ile yaşadığı boşanma süreci ile gündeme gelmişti.

Johnny Depp'in Macaristan konserinin ani bir karar ile iptal edilmesi soru işaretlerine yol açarken Daily News Hungary'nin iddiasına göre Johnny Depp otel odasında yüksek dozda uyuşturucu alarak intihar girişiminde bulundu.

Konu hakkında Johnny Depp tarafından herhangi bir açıklama gelmedi.

Haberin Devamı