Karaya Oturdu

Karaya Oturdu

Son dakika karaya oturdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karaya oturdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karaya oturdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karaya Oturdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karaya oturdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 karaya oturdu haberi bulunmuştur. Tüm karaya oturdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! Kuraklık ve su kaynakları kesildi..
Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! Kuraklık ve su kaynakları kesildi.. Manisa'nın Salihli, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçeleri sınırlarında 'Ulusal öneme sahip sulak alan' tescilli, 'kuş cenneti' olarak bilinen Marmara Gölü, Devlet Su İşleri (DSİ) 2'nci Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, Manisa'da yaşanan kuraklık ve su kaynaklarının kesilmesiyle tamamen kuruyan Marmara Gölü'nü kurtarmak için DSİ tarafından hazırlanan projenin 9 Mayıs'ta ihaleye çıkacağını duyurdu.
2.05.2024 Gündem
Zeytinburnu'nda yakıt tankeri karaya oturdu
Zeytinburnu'nda yakıt tankeri karaya oturdu Zeytinburnu Sahili'nde karaya oturan 'Kadriye Ana' isimli yakıt tankerini kurtarma çalışmaları kapsamında hasar tespit incelemesi başladı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği hasar tespit çalışmaları sonrasında, uygunluk durumunda tankerin Tuzla Tersanesi'ne çekileceği öğrenildi.
29.11.2023 Gündem
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay Ağrısı nedeniyle dişçiye giden Hakan Yıldırım’ın 4 dişi çekildi. Dişleri, klinikte çalışan temizlikçi Cemal Şenaslan’ın çektiğini ortaya çıktı. Açılan davada Şenaslan, ‘diploması olmadığı halde diş hekimliğine ilişkin hasta tedavi etme’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
27.11.2023 Gündem
Fırtına nedeniyle yük gemisi karaya oturdu; 11 mürettebat kurtarıldı
Fırtına nedeniyle yük gemisi karaya oturdu; 11 mürettebat kurtarıldı Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde gübre yüklü gemi, fırtına nedeniyle karaya oturdu. Gemideki personel, itfaiye merdiveni ile tahliye edildi.
27.11.2023 Gündem
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı Kuvvetli fırtına ve yağışın ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemideki kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor. Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine mesaj attığı ortaya çıktı. Bugün ilk kez bot ve dalgıçlarla gerçekleştirilen gemi ve mürettebatı arama çalışmalarında, gemi batığını yerinin tespit edildiği belirtildi.
21.11.2023 Gündem
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi Zonguldak'ta da fırtına nedeniyle gemi ve 12 mürettebatından haber alınamazken kentte bir cezaevinin boşaltıldığı açıklandı.
19.11.2023 Gündem
İstanbul'a su sağlayan barajda korkunç görüntü!
İstanbul'a su sağlayan barajda korkunç görüntü! İstanbul'a su sağlayan barajlarda doluluk oranları düşmeye devam ediyor. İSKİ verilerine göre ortalama doluluk oranı yüzde 27.88 olarak ölçüldü. Bu oran 2014 yılından bu yana ölçülen en düşük doluluk oranı olarak kayıtlara geçti. Kuraklıktan en çok etkilenen barajlardan biri olan Terkos'ta ise doluluk oranı 13.83'e geriledi. Bazı bölümlerde baraj gölünde sular yaklaşık 100 metre çekilirken, kıyıda bağlı teknelerin çoğu karaya oturdu.
5.09.2023 Yaşam
Marmara Adası açıklarında karaya oturan gemi, 3 saatte kurtarıldı
Marmara Adası açıklarında karaya oturan gemi, 3 saatte kurtarıldı Balıkesir'de Marmara Adası açıklarında karaya oturan kuru yük gemisi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM) ekiplerince 3 saatlik çalışma ile kurtarıldı.
18.05.2023 Gündem
Çanakkale'de deniz 20 metre çekildi
Çanakkale'de deniz 20 metre çekildi Çanakkale’de gelgit olaylarına bağlı olarak deniz suyu çekildi, Dardanos sahilinde kıyıdan açığa doğru yaklaşık 20 metrelik bölümde bazı tekneler karaya oturdu.
14.02.2023 Gündem
Yük gemisi karaya oturdu, İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği askıya alındı
Yük gemisi karaya oturdu, İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği askıya alındı Ukrayna’dan İstanbul’a seyir halinde olan MKK-1 isimli 142 metre boyundaki dökme yük gemisi dümen arızası nedeniyle Beykoz Anadolu Kavağı önlerinde karaya oturdu. Gemiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Karaya oturan gemi havadan görüntülendi.
16.01.2023 Gündem
Almanya'da ‘çifte vatandaşlık’ için yeni tasarı! Türklerin rüyası gerçek oluyor
Almanya'da ‘çifte vatandaşlık’ için yeni tasarı! Türklerin rüyası gerçek oluyor Almanya'daki koalisyon hükümeti Alman vatandaşlığına geçiş koşullarını kolaylaştırıyor. Ülkede yaşayan milyonlarca kişiyi etkileyecek ‘çifte vatandaşlık’ için geri sayıma geçildi. İşte Olaf Scholz hükümetinin yeni tasarısı ile hayata geçecek değişiklikler...
9.01.2023 Dünya
Süveyş Kanalı'nda gemi karaya oturdu
Süveyş Kanalı'nda gemi karaya oturdu Akdeniz'i Kızıldeniz'e bağlayan Süveyş Kanalı'nda gemi karaya oturdu. Kanal hizmetleri ajansı Leth, bir yük gemisinin Pazartesi sabahı Süveyş Kanalı'nda karaya oturduğunu duyurdu.
9.01.2023 Dünya
Marmara denizinde tahıl gemisi karaya oturdu
Marmara denizinde tahıl gemisi karaya oturdu Sudan'dan İstanbul'a ilerleyen tahıl gemisi Balıkçı Adası açıklarında karaya oturdu.
18.11.2022 Yaşam
Kandilli açıklarında makine arızası yapan gemi demir attı: boğaz trafiğe kapandı
Kandilli açıklarında makine arızası yapan gemi demir attı: boğaz trafiğe kapandı İstanbul'dan Ukrayna'ya seyir halindeyken Kandilli açıklarında makine arızası nedeniyle demir atan BRIZA isimli 107 Metre boyundaki kargo gemisi Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Kurtarma botları eşliğinde boğazdan geçirildi. Boğazdaki gemi trafiği bir süreliğine askıya alındı.
3.09.2022 Yaşam
Faciaya ramak kala! Boğaz'da kargo gemisi karaya oturdu
Faciaya ramak kala! Boğaz'da kargo gemisi karaya oturdu İstanbul Bebek'te Ukrayna’dan gelen kargo gemisi karaya oturdu. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait kurtarma römorkları olay yerine sevk edildi.
1.09.2022 Gündem
Van Gölü'nün su seviyesi düşünce balıkçı tekneleri karaya oturdu
Van Gölü'nün su seviyesi düşünce balıkçı tekneleri karaya oturdu Van Gölü'nün su seviyesi düşünce Tuşba ilçesine bağlı Adır Mahallesi'ndeki barınakta balıkçı tekneleri karaya oturdu. Göle açılamayan balıkçılar, teknelerinin altındaki kum ve taşları küreklerle temizlemeye çalıştı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Su ürünleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Akkuş, Van Gölü'ndeki çekilmenin son yıllarda gündemde olduğunu ve kimi yerlerde 2-3 kilometrelik kıyı çizgisinin değiştiğine şahitlik ettiklerini söyledi.
30.08.2022 Yaşam
Çanakkale'de kargo gemisi karaya oturdu
Çanakkale'de kargo gemisi karaya oturdu Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesi açıklarında, 100 metre uzunluğundaki kargo gemisi karaya oturdu.
26.08.2022 Yaşam
Yangın arkasından koca dehşeti çıktı! Evi asetonla kundakladı
Yangın arkasından koca dehşeti çıktı! Evi asetonla kundakladı Ümraniye'de 16 katlı binada çıkan yangının altından koca dehşeti çıktı. Orhan Yeşilyurt'un boşanmak isteyen eşine öfkelenerek evi asetonla ateşe verdi. Güneş Yeşilyurt, bir süre tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan eşinin kendisini tehdit ettiğini ve peşine adam taktığını söyleyerek yetkililerden yardım istedi.
4.04.2022 Gündem
Haydarpaşa'da gemi karaya oturdu
Haydarpaşa'da gemi karaya oturdu  Haydarpaşa Limanı'na yanaşma manevrası yapan 197 metre boyundaki yük gemisi karaya oturdu.
4.04.2022 Gündem
Beşiktaş'ta yolun karşısına geçmeye çalışan kadına motosiklet çarptı
Beşiktaş'ta yolun karşısına geçmeye çalışan kadına motosiklet çarptı Beşiktaş'ta yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına, motosiklet çarptı. Kazada, motosikletin çarptığı kadın ve sürücü yaralandı.
27.03.2022 Yaşam
Şeyma Demir'den acı haber! Günlerdir her yerde aranıyordu...
Şeyma Demir'den acı haber! Günlerdir her yerde aranıyordu... Kırşehir'de aileleri tarafından haber alınamayan gençleri arama çalışmaları devam ederken, Şeyma Demir'in cansız bedeni Kızılırmak kenarında bulundu.
27.03.2022 Yaşam
Demir yüklü gemi, Çanakkale Boğazı'nda karaya oturdu
Demir yüklü gemi, Çanakkale Boğazı'nda karaya oturdu Çanakkale Boğazı'na Ege Denizi'nden giriş yapan 82 metre uzunluğundaki 'Gelibolu' adlı demir yüklü gemi, Kumkale önlerinde karaya oturdu.
27.03.2022 Yaşam
Kadıköy’de balıkçı teknesi karaya oturdu, mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı
Kadıköy’de balıkçı teknesi karaya oturdu, mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı Kadıköy'ün Moda sahilinde şiddetli rüzgar nedeniyle balıkçı teknesi karaya oturdu. Teknede mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
28.01.2022 Gündem
Maltepe’de sabah saatlerinde Lodos nedeniyle sürüklenen gemi yan yattı
Maltepe’de sabah saatlerinde Lodos nedeniyle sürüklenen gemi yan yattı Maltepe açıklarında sabah saatlerinde lodos nedeniyle sürüklenerek karaya oturan RO-RO gemisi gece saatlerinde fırtınanın etkisiyle yan yattı. Yan yatan geminin su almaya başlaması üzerine gemi batmaya başladı.
29.11.2021 Yaşam
Süveyş Kanalı'nda sıkışan gemi ile ilgili kritik açıklama! İkiye bölünebilir
Süveyş Kanalı'nda sıkışan gemi ile ilgili kritik açıklama! İkiye bölünebilir Mısır'da Tayvan bandıralı bir yük gemisinin karaya oturması nedeniyle ulaşıma kapanan dünyanın en yoğun gemi ticaret yolu Süveyş Kanalı'nı açma çalışmaları hummalı bir şekilde sürerken, uzmanlar ‘geminin yükününü boşaltma’ seçeneğinin, gemiyi ikiye bölebileceği uyarısında bulundu.
26.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Karaya Oturdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karaya oturdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.