Deniz Çekilmesi

Deniz Çekilmesi

Son dakika deniz çekilmesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz çekilmesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz çekilmesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Çekilmesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz çekilmesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 269 deniz çekilmesi haberi bulunmuştur. Tüm deniz çekilmesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anamur ve Bozyazı'da deniz çekildi
Anamur ve Bozyazı'da deniz çekildi Mersin'in Anamur ve Bozyazı ilçelerinde son bir hafta içinde deniz suyu gözle görülür oranda çekildi.
20.02.2023 Gündem
İstanbul, Kadıköy'de tedirgin eden görüntü! Hepsi ortaya çıktı, vatandaşlar şaşırdı
İstanbul, Kadıköy'de tedirgin eden görüntü! Hepsi ortaya çıktı, vatandaşlar şaşırdı Kadıköy'de Caddebostan sahilinde deniz yaklaşık 2 metre çekilirken, açıklarındaki bir bölgede yer yer kirlilik olduğu görüldü. Sahil havadan görüntülendi.
2.04.2022 Yaşam
İzmir'den sonra Tekirdağ'da da görüldü! Deniz 10 metre çekildi
İzmir'den sonra Tekirdağ'da da görüldü! Deniz 10 metre çekildi Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Altınova Mahallesi plajında deniz  suyu 10 metre çekildi. Suyun çekilmesi ile  birlikte kral yolu olarak bilinen kayalıklar gün yüzüne çıktı. Öte yandan İzmir Seferihisar’da deniz çekildi. Çekilme bazı bölgelerde 30 metreyi buldu. Şaşkınlık yaşayan Sığacıklı vatandaşlar yıllardır böyle bir deniz çekilmesi olayını yaşamadıklarını, tedirgin olduklarını söyledi.
23.03.2022 Gündem
İzmir Seferihisar'da tedirgin eden görüntü! Deniz 30 metre çekildi
İzmir Seferihisar'da tedirgin eden görüntü! Deniz 30 metre çekildi İzmir Seferihisar’da deniz çekildi. Çekilme bazı bölgelerde 30 metreyi buldu. Şaşkınlık yaşayan Sığacıklı vatandaşlar yıllardır böyle bir deniz çekilmesi olayını yaşamadıklarını, tedirgin olduklarını söyledi.
20.03.2022 Gündem
İzmir Foça'da deniz 20 metre kadar çekildi
İzmir Foça'da deniz 20 metre kadar çekildi İzmir'in Foça ilçesinde, deniz 20 metre kadar çekildi. Dokuz Eylül Üniversitesi İklim Bilimleri Uzmanı Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Bu aylarda, denizde 60 metreye kadar çekilmeler yaşanabilir. Endişe edilecek bir durum yok" dedi.
19.03.2022 Gündem
Denizin çekilmesi vatandaşları korkuttu!
Denizin çekilmesi vatandaşları korkuttu! Marmaris'te kıyı kesimlerindeki yerlerde denizin 25 metre çekilmesi vatandaşlara büyük korku yaşattı. Manzara karşısında vatandaşlar olayla ilgili, "Deprem habercisi mi?" yorumlarını yaptı.
6.12.2019 Yaşam
Yalova'da korkutan görüntü! Deniz çekildi...
Yalova'da korkutan görüntü! Deniz çekildi... Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki sahil şeridinde deniz suyunun kıyıdan yaklaşık 25 metre çekilmesi endişeye yol açtı, deprem tehlikesi akıllara geldi.
28.09.2018 Gündem
Yalova'da deniz suyu 10 metre çekildi
Yalova'da deniz suyu 10 metre çekildi Yalova'nın Çınarcık ilçesindeki sahilde meydana gelen gelgit nedeniyle deniz yaklaşık 10 metre çekildi.
27.01.2018 Yaşam
Tekirdağ'da deniz 5 metre çekildi
Tekirdağ'da deniz 5 metre çekildi Marmaraereğlisi'nde dolunay ve lodos nedeniyle deniz suyu 5 metre çekildi.
7.10.2017 Yaşam
Marmaris'te deniz 4 metre çekildi
Marmaris'te deniz 4 metre çekildi MARMARİS'te deniz 4 metre çekildi. Jeofizik Yüksek Mühendisi Hakan Beyaz, "Deniz çekilmesi atmosferik bir olaydır. Son günlerde yaşanan depremlerle ilgili değildir" dedi.
20.12.2016 Yaşam
Çanakkale'de deniz 20 metre çekildi
Çanakkale'de deniz 20 metre çekildi Çanakkale’de merkeze bağlı Dardanos köyünde deniz yaklaşık 20 metre çekildi. Med-cezir sonrası oluşan adacıklar, karaya oturan sandallar ve iskeleler kartpostallık manzaralar oluşturdu.
6.12.2016 Yaşam
Tekirdağ'da deniz 15 metre çekildi
Tekirdağ'da deniz 15 metre çekildi Marmara Ereğlisi'nde deniz suyu kıyıdan 15 metre geri çekildi. Halk arasında paniğe neden deniz çekilmesiyle sahilde kum adacıkları oluştu.
29.09.2021 Gündem
Marmaris'te 15 gündür deniz çekiliyor
Marmaris'te 15 gündür deniz çekiliyor Muğla’nın Marmaris ilçesinde 15 günden bu yana devam eden deniz çekilmeleri halk arasında endişeye neden oldu...
29.01.2016 Yaşam
Marmaris’te heyecan!
Marmaris’te heyecan! Deniz suyunun 5-10 metre çekilmesi ‘deprem habercisi’ dedikodularının yayılmasına neden oldu. Uzmanlar “Endişe edecek durum yok” dedi.
4.01.2016 Yaşam
Marmaris'te endişelendiren kare!
Marmaris'te endişelendiren kare! Marmaris'te denizin 5 ile 10 metre arasında çekilmesi, bazı bölgelerde ise adacıklar oluşması, endişe yarattı.
4.01.2016 Yaşam
Korkutan gelişme!
Korkutan gelişme! Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi Yeniçiftlik Beldesi’nde olanlar görenleri şaşırttı...
29.09.2021 Gündem
Marmaris'te korkutan deniz çekilmesi
Marmaris'te korkutan deniz çekilmesi MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde deniz suyunun yaklaşık 10 metre çekilmesi ve denizde küçük adacıklar oluşması ilçe halkını tedirgin etti. Marmarisli Jeofizik Yüksek Mühendisi Hakan Beyaz, "Çekilmeler deprem habercisi değil, atmosferik bir olaydır, kimse endişelenmesin" dedi.
29.09.2021 Gündem
Marmara Denizi'nde korkutan çekilme!
Marmara Denizi'nde korkutan çekilme! Marmara Denizi'nin güneyinde kalan Karacabey ilçesine bağlı Yeniköy'deki 20-25 metrelik deniz çekilmesi vatandaşları korkutuyor...
29.09.2021 Gündem
2400 yıllık sır ortaya çıktı
2400 yıllık sır ortaya çıktı Bodrum ve Marmaris'de deniz suyu çekildi. Suların çekilmesiyle ortaya bakın ne çıktı...
15.03.2011 Yaşam
Marmara sinyal veriyor!
Marmara sinyal veriyor! Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu'dan ürküten açıklama
20.03.2009 Yaşam
Marmara'da sular çekildi
Marmara'da sular çekildi Erdek'te deniz suyunun 30-40 metre kadar çekilmesiyle su altındaki midyeler ortaya çıktı. Sahil bandı adeta midya tarlasına döndü
25.12.2007 Yaşam
Deniz suyu 20 metre çekildi
Deniz suyu 20 metre çekildi BALIKESİR'in Erdek İlçesi'nde suların çekilmesiyle denizde küçük adacıklar oluştu...
20.09.2007 Yaşam
İzmit Körfezi'nde deniz suyu yarım metre çekildi
İzmit Körfezi'nde deniz suyu yarım metre çekildi İzmit Körfezi'de Deniz suyu yaklaşık yarım metre çekilirken, bunun gel-gitten kaynaklandığı belirtildi
29.09.2021 Gündem
İzmit Körfezi'nde deniz yarım metre çekildi
İzmit Körfezi'nde deniz yarım metre çekildi İzmit Körfezi'nin doğu bölglgesinde denizde yaklaşık yarım metrelik çekilme görüldü
29.09.2021 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Çekilmesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz çekilmesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.