Kara Harp Okulu

Kara Harp Okulu

Son dakika kara harp okulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kara harp okulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kara harp okulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kara Harp Okulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kara harp okulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 643 kara harp okulu haberi bulunmuştur. Tüm kara harp okulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman?
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman? Eski 3'üncü Ordu Komutanı emekli Orgeneral Saldıray Berk (76), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli?
15.02.2024 Gündem
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor!
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor! “Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, Güney Afrika ve Brezilya’daki faaliyetleriyle global ölçekte de kendini ispat ediyor.
18.01.2024 Advertorial
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu'nda Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Hemen her hafta savunma sanayi alanında gurur verici bir haber alıyoruz. Kısa süre önce Milli Muharip Uçağımız KAAN'la ilgili müjdemizi paylaşmıştık. İnşallah 2023 senesi bitmeden uçağımızın havalandığını göreceğiz'' dedi.
30.08.2023 Gündem
Yeni Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak kimdir, nereli, kaç yaşında? Orgeneral Metin Gürak hangi görevlerde bulundu, 15 Temmuz’da görevi neydi? İşte Gürak’ın askeri hayatı…
Yeni Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak kimdir, nereli, kaç yaşında? Orgeneral Metin Gürak hangi görevlerde bulundu, 15 Temmuz’da görevi neydi? İşte Gürak’ın askeri hayatı… Yüksek Askeri Şura (YAŞ) bugün toplantı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan YAŞ'ta albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması işlemlerinin yanı sıra generallerin terfi ve atama dosyaları da ele alındı. Genelkurmay Başkanlığı için adı geçen isimlerden biri olan Metin Gürak, yeni Genelkurmay Başkanı oldu. Peki, Metin Gürak kimdir, kaç yaşında, nereli?
4.08.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? Musa Avsever nereli, kaç yaşında?
Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? Musa Avsever nereli, kaç yaşında? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı oldu. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Genelkurmay Başkanlığı ile görevlendirildi. Yaşar Güler'in Milli Savunma Bakanı olmasından sonra yerine bir isim atanıncaya kadar Genel Kurmay Başkanı olarak Musa Avsever isminde karar kılındı. Peki Musa Avsever kimdir? Musa Avsever nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...
6.06.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanlığı'na Musa Avsever atandı
Genelkurmay Başkanlığı'na Musa Avsever atandı İletişim Başkanlığı, Genelkurmay Başkanlığına Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever'in atandığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Avsever mevcut görevi uhdesinde kalmak suretiyle yerine bir isim atanıncaya kadar Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirilmiştir." denildi.
5.06.2023 Gündem
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı Kayseri’de 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Türkiye’de tıp okudu, doktor olarak depremzedelerin yardımına koştu
Türkiye’de tıp okudu, doktor olarak depremzedelerin yardımına koştu Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından Türkiye’ye gelen yabancı arama kurtarma ekipleri arasında Arnavutluk ekibi de bulunuyor. 80 kişilik ekibin 5’i kadın doktordan oluşuyor. Gönüllü olarak Türkiye’deki arama kurtarma çalışmalarına katılan doktorların dördünün hikayesi dikkat çekti.
11.02.2023 Gündem
MSÜ başvuru ücreti ne kadar, MSÜ sınavı ne zaman 2023? MSÜ askeri öğrenci adayı belirleme sınavı başvurusu nasıl yapılır? MSS başvuru ekranı!
MSÜ başvuru ücreti ne kadar, MSÜ sınavı ne zaman 2023? MSÜ askeri öğrenci adayı belirleme sınavı başvurusu nasıl yapılır? MSS başvuru ekranı! Milli Savunma Üniversitesi’nde eğitim almak isteyenler için MSÜ başvuru kılavuzu yayımlandı. MSÜ başvuruları ÖSYM tarafından 13 Ocak 2023 tarihinde başlatıldı. ÖSYM tarafından yayımlanan MSÜ başvuru kılavuzunun yayınlanmasıyla sınava ilişkin detaylar da gündem oldu. 13 Ocak-07 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak MSÜ başvuru ücreti ne kadar, MSÜ sınavı ne zaman, MSÜ sınavı başvurusu nasıl yapılır? İşte MSÜ aday belirleme sınavı başvurusu hakkında merak edilen detaylar…
13.01.2023 Eğitim
27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak?
27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak? Ankara'da bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyuran Ankara Valiliği, resmi internet adresi ve Twitter'dan yazılı açıklama yayımladı. Peki, Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak? İşte 27 Aralık Ankara kapalı yollar…
27.12.2022 Yaşam
Bakan Akar: Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz
Bakan Akar: Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Biz Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz. Fakat çözümsüzlüğü körükleyen bazı girişimler var, bunlara karşı durduğumuzu herkesin bilmesi lazım" dedi.
7.11.2022 Gündem
Hakime Emine Erdoğan kimdir? İdlib’te şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Yargıtay üyesi seçildi!
Hakime Emine Erdoğan kimdir? İdlib’te şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Yargıtay üyesi seçildi! Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Genel Kurulu, Yargıtay'a 10 yeni üye seçti. 2020’de İdlib harekat bölgesinde rahatsızlanarak şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın eşi hakim Emine Erdoğan Yargıtay üyeliğine seçildi. Peki, Hakime Emine Erdoğan kimdir?
12.10.2022 Gündem
Mehmet Ali Çelebi kimdir, hangi partiye geçti, AK Parti’ye mi?
Mehmet Ali Çelebi kimdir, hangi partiye geçti, AK Parti’ye mi? Mehmet Ali Çelebi AK Parti’ye mi geçti, hangi partiye geçti? Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifasının ardından Memleket Partisi’ne katılan ancak bir süre önce partisinden istifa eden Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti katıldığını açıkladı. Peki, Mehmet Ali Çelebi kimdir, kaç yaşında, nereli?
11.10.2022 Gündem
Bakan Akar, dost ve kardeş ülkelerin savunma bakanları ve yardımcıları ile görüştü
Bakan Akar, dost ve kardeş ülkelerin savunma bakanları ve yardımcıları ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile dost ve kardeş ülkelerin savunma bakanları ve bakan yardımcıları ile bir araya geldi.
30.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Dengimiz ve muhatabımız değil’ diyerek uyardı: Yunanistan düşmanca davrandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Dengimiz ve muhatabımız değil’ diyerek uyardı: Yunanistan düşmanca davrandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde “30 Ağustos - Büyük Zafer’in 100. Yılı Özel Programı”nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Bir asır önce kendi halklarını ve ülkelerini felakete sürükleyen Yunanistanlı siyasetçilerin bugünde aynı yanlışta ısrar ettiklerini görüyoruz. Yunanistan bizim ne siyasi, ne ekonomik, ne de askeri olarak dengimiz ve muhatabımız değildir. Yunanistan’ın hava sahamızı ihlal, uçaklarımızı tacizle başlayan hasmane tavırlarını S-300 radar kilidi atma seviyesine çıkararak aslında bize değil NATO’ya ve müttefiklere meydan okumuştur” dedi.
30.08.2022 Gündem
Kara Harp Okulu diploma töreninde net mesaj: En büyük güç kaynağımız milletimizin ordusudur
Kara Harp Okulu diploma töreninde net mesaj: En büyük güç kaynağımız milletimizin ordusudur Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Milletin meclisiyle, milletin Cumhurbaşkanıyla, milletin kendisiyle birlikte ülkemizi 2053 vizyonuna hazırlarken en büyük güç kaynağımız milletimizin ordusudur." dedi.
30.08.2022 Siyaset
Orgeneral Yaşar Güler kimdir, nereli, kaç yaşında? Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in görev süresi uzatıldı mı?
Orgeneral Yaşar Güler kimdir, nereli, kaç yaşında? Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in görev süresi uzatıldı mı? Yüksek Askeri Şura toplantısında albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması veya emekliye ayırma işlemleri ile generallerin terfi ve atama dosyaları ele alındı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in görev süresinin uzayıp uzamadığı merak konusu oldu. Peki, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in görev süresi uzatıldı mı? Orgeneral Yaşar Güler kimdir, nereli, kaç yaşında?
4.08.2022 Gündem
Çevik Bir tahliye oldu mu, hastalığı ne? 28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir kimdir, kaç yaşında, nereli, ne zamandır tutukluydu?
Çevik Bir tahliye oldu mu, hastalığı ne? 28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir kimdir, kaç yaşında, nereli, ne zamandır tutukluydu? 28 Şubat davası hükümlüsü  Çevik Bir'in sağlık sorunları nedeniyle tahliyesine karar verildi. Bir'in cezasının infazı 1 yıl süreyle ertelendi. Peki, Çevik Bir tahliye oldu mu, hastalığı ne? 28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir kimdir, kaç yaşında, nereli, ne zamandır tutukluydu?
2.08.2022 Gündem
Ankara merkezli 11 ilde FETÖ/PDY operasyonu! 27 gözaltı kararı
Ankara merkezli 11 ilde FETÖ/PDY operasyonu! 27 gözaltı kararı FETÖ/PDY'ye yönelik 2 farklı soruşturma kapsamında, Ankara merkezli 11 ilde 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, 16'sı yakalandı.
1.07.2022 Gündem
İlker Başbuğ kimdir, hakkında kaç yıl hapis istendi? İlker başbuğ biyografisi! Nereli, kaç yaşında?
İlker Başbuğ kimdir, hakkında kaç yıl hapis istendi? İlker başbuğ biyografisi! Nereli, kaç yaşında? Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un yargılandığı davada 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi. Peki, İlker Başbuğ kimdir, nereli, kaç yaşında, hakkında kaç yıl hapis istendi? İşte İlker başbuğ biyografisi…
9.06.2022 Gündem
MSÜ tercih yapma ekranı! MSÜ tercihleri nasıl yapılır, MSÜ tercihleri ne zaman? MSÜ e- Devlet tercih süreci…
MSÜ tercih yapma ekranı! MSÜ tercihleri nasıl yapılır, MSÜ tercihleri ne zaman? MSÜ e- Devlet tercih süreci… MSÜ sonuçlarının açıklanmasıyla, gözler MSÜ tercihlerine çevrilmişti. Milli Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada "Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 27 Mart 2022 tarihinde icra edilen 2022 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na (2022-MSÜ) katılan ve 2022-YKS başvurusu bulunan adaylar tercih yapabilecektir. Adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini 18 Nisan-13 Mayıs 2022 saat 23:59'a kadar yapmaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde tercihini yapmayan adaylar, 2'nci seçim aşamalarına çağrılmayacaktır." denildi. Peki, MSÜ tercihleri nasıl yapılır?
18.04.2022 Eğitim
Ferhat Gündoğdu kimdir? Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu neden istifa etti?
Ferhat Gündoğdu kimdir? Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu neden istifa etti? Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu istifa etti. Ferhat Gündoğdu uzun süredir eleştirilerin odak noktası haline gelmişti. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu; Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi birçok hakemimizin ipini çektiği kararla yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Peki, Ferhat Gündoğdu kimdir? Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu neden istifa etti? İşte detaylar…
17.04.2022 Şampiy10
MSÜ taban puanları! 2022 kadın ve erkek astsubay taban puanları açıklandı mı, MSÜ’ye toplam kaç kişi girdi, MSÜ kaç puanla alıyor?
MSÜ taban puanları! 2022 kadın ve erkek astsubay taban puanları açıklandı mı, MSÜ’ye toplam kaç kişi girdi, MSÜ kaç puanla alıyor? MSÜ taban puanları 2022 açıklandı mı? MSÜ sınavı taban puanları, MSÜ sonuçlarının açıklanmasının ardından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sınava giren adaylar ikinci aşama için olan tercihlerini https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden belirleyebilecek. Peki, MSÜ kadın ve erkek astsubay taban puanları açıklandı mı, MSÜ’ye toplam kaç kişi girdi, MSÜ kaç puanla alıyor? İşte MSÜ taban puanları için merak edilenler…
15.04.2022 Eğitim
Mehmet Ali Çelebi istifa mı etti, neden? Memleket Partisi İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Mehmet Ali Çelebi istifa mı etti, neden? Memleket Partisi İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mehmet Ali Çelebi istifa mı etti, neden? Memleket Partisi İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Peki, Mehmet Ali Çelebi kimdir, kaç yaşında ve nereli?
25.02.2022 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı personel alacak! Online başvurular başlıyor!
Milli Savunma Bakanlığı personel alacak! Online başvurular başlıyor! Milli Savunma Bakanlığı, Teftiş Kurulu Başkanlığında istihdam edilmek üzere müfettiş yardımcısı alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Adayların 2020 ve 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) P48 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Müfettiş yardımcısı alımı başvuru şartları!
27.12.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kara Harp Okulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kara harp okulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.