Teğmen

Teğmen

Son dakika teğmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teğmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teğmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teğmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teğmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.500 teğmen haberi bulunmuştur. Tüm teğmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Teğmen maaşı 2024 | Jandarma, Teğmen ve uzman çavuş maaşı 2024 Ocak zammı yüzde kaç oldu? Subay ve uzman çavuş maaşı ne kadar?
Teğmen maaşı 2024 | Jandarma, Teğmen ve uzman çavuş maaşı 2024 Ocak zammı yüzde kaç oldu? Subay ve uzman çavuş maaşı ne kadar? Jandarma, Teğmen ve uzman çavuş maaşı için araştırmalar arttı. 7. Dönem Toplu Sözleşme süreci sonuçlandı. Memur toplu sözleşme zammı 2024 için yüzde 15+10, 2025 içinse yüzde 6+5 olarak gerçekleşecek. Enflasyon bu oranların üzerinde çıkarsa enflasyon farkı da eklenecek.
3.01.2024 Ekonomi
Şehit Teğmen Günay'ın annesi: Benim hakkım helal sana, sen de helal et aslanım
Şehit Teğmen Günay'ın annesi: Benim hakkım helal sana, sen de helal et aslanım Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Ramazan Günay (25), memleketi Afyonkarahisar'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin annesi Firdevs Günay, oğlunun tabutu başında, "Benim hakkım helal sana, sen de bana helal et annem, aslanım" dedi.
26.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimiz şehit oldu. Gelen bu haberler tüm Türkiye yasa boğulurken kahramanlardan geriye kalan hikayeler hüzünlendirdi. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın 'Şehit olursam bu videoyu da paylaşın' dediği görüntü sosyal medyada paylaşılırken Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun, 2022 yılında girdiği çatışmada yaralanıp gazi olduğu ve tedavisi biter bitmez yeniden göreve koştuğu öğrenildi.
23.12.2023 Gündem
Hakkari Dağ Komando Tugayı Şehitleri nereli, isimleri nedir? Hakkari Dağ Komando Tugayında ne oldu?
Hakkari Dağ Komando Tugayı Şehitleri nereli, isimleri nedir? Hakkari Dağ Komando Tugayında ne oldu? Irak Hakurk’ta Pençe 1,2 Harekat Bölgesi’nde  Şehit Uzm.Çvş.Alpay Aras-3 Operasyonu kapsamında harekat icra eden Hakkari Dağ ve Komando Tugayı’na hain terör örgütü tarafından pusu kuruldu. Saldırı da 6 askerimiz şehit oldu. Peki, Hakkari Dağ Komando Tugayı Şehitleri nereli, isimleri nedir? Hakkari Dağ Komando Tugayında ne oldu?
23.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu MSB, Irak'ın kuzeyinde yaşanan saldırı ve sonrasında sağlanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Pazarlık yoktur, hedefimiz aynıdır
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Pazarlık yoktur, hedefimiz aynıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin il başkanları toplantısı programında konuştu. MHP lideri Devlet Bahçeli "Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutlaka mutabakata varmış, 31 Mart için yola koyulmuştur. AK Parti'yle çözemeyeceğimiz bir mesele olmayacaktır" dedi.
16.12.2023 Gündem
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir (25), Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehidin kardeşi Eren Emir, ağabeyinin askeri paltosu giyip, tören kılıcını taşıdı.
13.12.2023 Gündem
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in şehit olduğunu açıkladı.
12.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Kırmızı ve gri kategorilerde aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: Kırmızı ve gri kategorilerde aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak ve Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonlarda terörden arananlar listesinde kırmızı ve gri kategorilerde yer alan 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
25.09.2023 Gündem
Uzaylıların görüntülerini ortaya çıktı! İnsan olmayan varlıkların cesetleri 1000 yıllık...
Uzaylıların görüntülerini ortaya çıktı! İnsan olmayan varlıkların cesetleri 1000 yıllık... UFO ve uzaylı tartışmaları, David Charles Grusch'in ABD kongresinde yaptığı konuşma ile alevlenirken Meksika kongresinde yapılan duruşmada sunulan görüntüler dünyada şok etkisi yarattı. Mexico City'de "insan olmadığı" iddia edilen iki varlığın kalıntıları kongreye sunuldu. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından sunulan 'cesetlerin' dünya dışı bireylerin 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntıları olduğu iddia edildi.
13.09.2023 Dünya
Güvensiz ürünlere ceza yağdı! Tam 4.1 milyon lira
Güvensiz ürünlere ceza yağdı! Tam 4.1 milyon lira Ticaret Bakanlığı güvensiz tüketici ürünlerine karşı harekete geçti. Kırtasiyeden mobilyaya, ayakkabıdan deterjan ürünlerine kadar çok sayıda ürün denetlendi. Güvensiz bulunanların üretici ve ithalatçılarına toplam 4.1 milyon lira idari para cezası uygulandı.
13.08.2023 Yaşam
Şehit Teğmen Altınbaş'ın son konuşması ortaya çıktı!  Şehidin cevabı göz yaşarttı
Şehit Teğmen Altınbaş'ın son konuşması ortaya çıktı! Şehidin cevabı göz yaşarttı Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş’ın saldırıya uğramadan bir gün önce annesi ile yaptığı konuşma ortaya çıktı.
13.08.2023 Yaşam
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Şırnak'ta 5 terörist etkisiz hale getirildi
Şırnak'ta 5 terörist etkisiz hale getirildi Şırnak Uludere'de SİHA destekli Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz operasyonu ile 5 terörist etkisiz hale getirildi.
29.07.2023 Gündem
Şırnak kırsalında 2 terörist etkisiz hale getirildi
Şırnak kırsalında 2 terörist etkisiz hale getirildi Şırnak'ın Beytüşşebap kırsalında düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK'lı 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.
22.06.2023 Gündem
Bakan Akar: Kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin
Bakan Akar: Kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hudut güvenliği ile ilgili iddialara ilişkin, "Bunları söylemek en hafif tabiriyle emeğe saygısızlık, ayıp. Yapılan bu tür değerlendirmeler bizi gerçekten rahatsız ediyor. Bu gerçek dışı beyanlara yönelik söyleyecek laf bulamıyoruz. İsteyen, kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin" dedi.
24.05.2023 Gündem
İstanbul’da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı
İstanbul’da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı İstanbul’da FETÖ/PYD terör örgütün gizli haberleşme ağlarını kullanan ve mülakatlarda kodlama yöntemiyle örgüt mensuplarını kamu kurumlarına yerleştirdikleri tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında aktif görevlerde bulunanların da olduğu 19 şüpheli gözaltına alındı.
17.05.2023 Gündem
Miralay hangi rütbe? Osmanlı ordusunda rütbelerin isimleri ve sıralaması
Miralay hangi rütbe? Osmanlı ordusunda rütbelerin isimleri ve sıralaması Miralay hangi rütbe sorusunun yanıtı merak ediliyor. 1299 yılında Osman Bey tarafından kurulan Osmanlı Devleti, topraklarının genişlemesiyle birlikte imparatorluk oldu. Ordunun savaşlarda muzaffer olması sonrası en geniş sınırlara ulaşan imparatorluk olarak bilindi. Peki Osmanlı ordusunda rütbelerin isimleri ve sıralaması nasıldı?
23.03.2023 Gündem
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne?
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne? Fringe ve The Wire gibi popüler televizyon dizilerindeki rolleriyle tanınan ve John Wick film serisinde Charon karakterine hayat veren ABD'li ünlü oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti. Peki, Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı?
18.03.2023 Magazin
"Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Operasyonu"nda mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi
"Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Operasyonu"nda mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu kapsamında, Şırnak'ın Cizre İlçesi Cudi Dağı Tuşimiya Vadisi bölgesinde tespit edilen sığınakta mühimmat ve çok sayıda patlayıcı ele geçirildi.
11.03.2023 Gündem
ABD ordusunda UFO alarmı! Nükleer sistemleri kullanılamaz hale getirdi
ABD ordusunda UFO alarmı! Nükleer sistemleri kullanılamaz hale getirdi Son günlerde ABD semalarında ardı ardına meydana gelen UFO olaylarına bir yenisi daha eklendi. Yıllar önce ABD ordu karargahında meydana gelen iki ayrı olay, hükümetin kurduğu Tüm Alanlarda Anomali Çözüm Ofisi'ne yönlendirildi. Ürkütücü karşılaşmalarda bir UFO'nun 10 nükleer savaş başlığını kapattığı, bir başkasının ise test füzesi fırlattığı ileri sürüldü.
23.02.2023 Dünya
Türkiye’de tıp okudu, doktor olarak depremzedelerin yardımına koştu
Türkiye’de tıp okudu, doktor olarak depremzedelerin yardımına koştu Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından Türkiye’ye gelen yabancı arama kurtarma ekipleri arasında Arnavutluk ekibi de bulunuyor. 80 kişilik ekibin 5’i kadın doktordan oluşuyor. Gönüllü olarak Türkiye’deki arama kurtarma çalışmalarına katılan doktorların dördünün hikayesi dikkat çekti.
11.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teğmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teğmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.