Kar Kalınlığı

Kar Kalınlığı

Son dakika kar kalınlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kar kalınlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kar kalınlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kar Kalınlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kar kalınlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 875 kar kalınlığı haberi bulunmuştur. Tüm kar kalınlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nisan'da kar çilesi! Operatör çığ altında kalmaktan son anda kurtuldu
Nisan'da kar çilesi! Operatör çığ altında kalmaktan son anda kurtuldu Van'ın Başkale ilçesinde kardan kapanan Doyum Mezrası yolunda karla mücadele çalışması sırasında çığ düştü. Operatörün manevrasıyla iş makinesi kar kütlesinin altında kalmaktan kurtuldu.
10.04.2024 Gündem
Mart'ta lapa lapa kar yağdı! Hakkari'de kar kalınlığı 4 metreyi buldu
Mart'ta lapa lapa kar yağdı! Hakkari'de kar kalınlığı 4 metreyi buldu Mart ayında lapa lapa kar yağdı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kar kalınlığının yer yer 4 metreyi bulduğu askeri üs bölgesinin yolu, ekiplerin zorlu çalışmasıyla açıldı.
21.03.2024 Vatan TV
Doğu'ya kış geri geldi, kar kalınlığı 15 santimi aştı
Doğu'ya kış geri geldi, kar kalınlığı 15 santimi aştı Bingöl’ün Karlıova ilçesinde kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor. Gece saatlerinde başlayan kar ilçenin tamamını beyaza bürüdü, kar kalınlığı 15 santimi aştı.
9.03.2024 Gündem
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
55 yıldır böylesi görülmedi! Ardahan'da evler kara gömüldü
55 yıldır böylesi görülmedi! Ardahan'da evler kara gömüldü Son 55 yılın en yoğun yağışının yaşandığı Ardahan'da köylerdeki tek katlı evler kar altında kaldı. İl Özel İdaresi ekiplerinin yollarını açtığı köylerde yaşayanlar, evlerinin önünde biriken karları temizlemeye çalışıyor.
9.02.2024 Gündem
Yoğun kar yağışının etkili olduğu Ardahan'da 4 evin üzerine çığ düştü!
Yoğun kar yağışının etkili olduğu Ardahan'da 4 evin üzerine çığ düştü! Ardahan'ın Posof ilçesi Derindere köyünde 4 evin üzerine çığ düştü. Mahsur kalan 11 kişi kendi imkanları kurtulurken; çöken ahırlardaki 17 büyükbaş öldü.
7.02.2024 Gündem
Kar alarmı! Uçuşlar, otobüs ve tren seferleri iptal edildi
Kar alarmı! Uçuşlar, otobüs ve tren seferleri iptal edildi Uyarıların ardından yoğun kar yağışı dün itibarı ile etkisini göstermeye başladı Japonya’nın başkenti Tokyo ve çevresinde etkili olan şiddetli kar yağışı nedeniyle en az 160 kişi yaralandı. Başkentteki Haneda Havalimanı'nda 132 uçuş iptal edildi.
6.02.2024 Dünya
Uludağ’da sömestr sonu izdihamı
Uludağ’da sömestr sonu izdihamı Türkiye’nin en büyük kış turizm merkezlerinden Uludağ, yarıyıl tatilinin son günlerinde vatandaşların akınına uğradı. Aileleriyle birlikte Uludağ’da doyasıya eğlenen gençler, hem kayak yaptı hem de güneşli havanın tadını çıkarttı. Hava sıcaklığının -7 derece olduğu Uludağ’da kayak pistleri dolup taşarken, yoğunluk havadan görüntülendi.
3.02.2024 Gündem
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim'
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim' Oyuncu Sinan Albayrak kadrosuna dahil olduğu ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ dizisinin setinde atlı çekimler sırasında kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.
23.01.2024 Magazin
Yoğun kar yağışı için 23 il özellikle uyarıldı! Sıcaklıklar eksiye düşüyor, kar kalınlığı 20 santimetreyi geçecek
Yoğun kar yağışı için 23 il özellikle uyarıldı! Sıcaklıklar eksiye düşüyor, kar kalınlığı 20 santimetreyi geçecek Son dakika kar yağışı uyarıları art arda geliyor. MGM, Meteoroloji uzmanları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı vatandaşları kar yağışı, buzlanma ve çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. 23 il için alarm verildi. Kar kalınlığının 20 santimetreyi geçmesi bekleniyor. İşte kar yağışı için alarm verilen kentler ve İstanbul kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
23.01.2024 Gündem
Çanakkale'nin yükseklerinde kar yağışı
Çanakkale'nin yükseklerinde kar yağışı Çanakkale'nin yüksek kesimleri, etkili olan kar yağışı birlikte beyaza büründü.
21.01.2024 Gündem
Kartalkaya kayak merkezinde sömestir tatilinde otel rezervasyonları yüzde 80
Kartalkaya kayak merkezinde sömestir tatilinde otel rezervasyonları yüzde 80 Bolu'da, kayak merkezi Kartalkaya'daki otellerde rezervasyonlar sömestir tatili nedeniyle yüzde 80'e ulaştı. Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu ve tüm pistlerin kayak tutkunları için açık olduğu merkezde, hafta sonu rezervasyonların yüzde 100'e yaklaşması bekleniyor.
19.01.2024 Gündem
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli Tunceli'nin 5 ilçesi ile Bingöl’ün 2 ilçesinde yoğun kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
16.01.2024 Gündem
Hakkari'de 263 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı
Hakkari'de 263 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı Hakkari'de yoğun kar yağışı nedeniyle 86 köy ve 177 mezranın yolu ulaşıma kapandı. Ekipler, yolları açmak için çalışma başlattı.
13.01.2024 Gündem
9 Ocak kayak merkezlerinde hava durumu: Uludağ, Kartepe, Palandöken kayak merkezlerinde kar kalınlığı ne kadar?
9 Ocak kayak merkezlerinde hava durumu: Uludağ, Kartepe, Palandöken kayak merkezlerinde kar kalınlığı ne kadar? Türkiye genelinde devam eden kar yağışları kayak merkezlerinde de etkili olmaya devam ediyor. Özellikle Uludağ, Palandöken ve Kartepe'de kar kalınlığı ciddi oranda arttı. Okullarda sömestr tatilinin de yaklaşmasıyla kış tatili planlayanlar kayak merkezlerindeki kar kalınlığını ve hava durumunu araştırmaya başladı. İşte Türkiye'de kayak merkezlerinde son hava durumu raporu....
9.01.2024 Gündem
Bitlis'te kar nedeniyle 60 köy yolu ulaşıma kapandı
Bitlis'te kar nedeniyle 60 köy yolu ulaşıma kapandı Bitlis'te 2 gün boyunca aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle 60 köy yolu ulaşıma kapandı. Karla mücadele ekipleri, kapanan yollarının açılması için çalışmalarını sürdürüyor.
6.01.2024 Gündem
Bolu'da başladı, kar İstanbul'a lapa lapa geliyor! Meteoroloji 21 kent için fırtına ve kar uyarısı yaptı: 1-7 Ocak hava nasıl olacak?
Bolu'da başladı, kar İstanbul'a lapa lapa geliyor! Meteoroloji 21 kent için fırtına ve kar uyarısı yaptı: 1-7 Ocak hava nasıl olacak? Türkiye'de kış etkili olmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 25-31 Aralık 2023 haftalı hava durum tahmin raporunu yayınladı. 21 kent için fırtına ve kar yağışı uyarısı yapıldı. Dün akşam Bolu'da yağmur kendini kar yağışına bıraktı. D-100 karayolu beyaz örtüyle kaplandı. Yeşil alanlarda 5 cm'lik kar kalınlığı oluştu. Yüksek kesimlerde devam eden yağış sonrası İstanbullu vatandaşlar bu hafta İstanbul'a kar var mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Yılbaşına haftasına girilen Türkiye'de pek çok il kar yağışı almaya devam ediyor. Hava durumu uzmanları İstanbul'da kar yağışının Ocak ayında olacağını belirtiyor. İşte haftalık hava durumu tahminleri...
3.01.2024 Gündem
Tunceli’de kar yarım metreyi geçti; 303 köy yolu ulaşıma açıldı
Tunceli’de kar yarım metreyi geçti; 303 köy yolu ulaşıma açıldı Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 2 günlük yağışla kar kalınlığı 50 santimetreyi geçerken; Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçelerinde kapanan 303 köy yolu, ekiplerin 3 gün süren çalışmalarıyla ulaşıma açıldı. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, “Tunceli’de kış kendini göstermeye başladı. Kar yağışıyla kapanan 303 köyümüzün yolunu, İl Özel İdare’ye bağlı 59 aracımız ve 100’ün üzerinde personelimizle mesai gözetmeksizin açtık. Tunceli karla mücadeleye hazır” dedi.
27.12.2023 Gündem
Ardahan'da kar ve tipi; 57 köy yolu ulaşıma kapandı
Ardahan'da kar ve tipi; 57 köy yolu ulaşıma kapandı Ardahan'da kar yağışı ve tipi nedeniyle 57 köy yolu, ulaşıma kapandı.
25.12.2023 Gündem
Bitlis'te 49 köy yolu kardan kapandı
Bitlis'te 49 köy yolu kardan kapandı Bitlis ve ilçelerinde 3 gündür aralıklarla yağan kar nedeniyle 49 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Kentin yüksek kesimlerinde ise kar kalınlığının yaklaşık 70 santimetreye ulaştığı belirtildi.
25.12.2023 Gündem
Lapa lapa kar yağışı İstanbul'a ilerliyor! Çok sayıda kent için 'beyaz esaret' başladı
Lapa lapa kar yağışı İstanbul'a ilerliyor! Çok sayıda kent için 'beyaz esaret' başladı Meteoroloji tarafından uyarı üstüne uyarı yapıldı. Kar yağışı ve fırtınanın etkili olacağı duyuruldu. Yapılan uyarıların ardından çok sayıda il güne beyaz örtü ile uyandı. Yollar kapandı. Kar kalınlığı 30 santimetreye ulaşırken, görüş mesafesi de kısaldı. Öte yandan kar yağışı İstanbul sınırına yaklaştı. Peki İstanbul'da kar yağışı ne zaman etkili olacak? İşte detaylar...
24.12.2023 Gündem
Google ve Meta’yı dize getirip yasayı çıkarmıştı! Avustralya Komisyon Başkanı konuştu
Google ve Meta’yı dize getirip yasayı çıkarmıştı! Avustralya Komisyon Başkanı konuştu Google ve Meta’yı dijital yayıncılara ödeme yapmak zorunda bırak ilk ülke olan Avustralya, çıkardığı yasayı hem 2021 yılından bu yana başarılı bir şekilde uyguluyor hem de birçok ülkeye ilham veriyor. İnternet devlerini dijital yayıncılara ödeme yapmak için masaya oturtan yasayı hazırlayan, Avustralya eski Başbakanı Bob Hawke'un baş ekonomi danışmanı, dönemin Avustralya Rekabet ve Tüketici Komisyonu Başkanı Rod Sims süreci, yasayı, sektörde meydana gelen değişmeleri ve Google’ın tehditlerinin ardından devreye giren Microsoft’la ilgili ayrıntıları anlattı.
24.12.2023 Gündem
Kar kalınlığı 30 santimetreyi buldu, ekipler seferber oldu
Kar kalınlığı 30 santimetreyi buldu, ekipler seferber oldu Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı ilçe merkezi kar kalınlığı 30 santimetre ulaştı. Yüksekova Belediyesinin karla mücadele ekipleri gece mesaisine başladı.
24.12.2023 Gündem
Karda mahsur kalanlara Türk Kızılay'dan yiyecek- içecek ikramı
Karda mahsur kalanlara Türk Kızılay'dan yiyecek- içecek ikramı Erzurum'da öğle saatlerinde başlayıp akşama kadar süren kar sebebiyle yolda kalanlara, Türk Kızılay Erzurum Afet Müdahale Merkezi ekipleri, yiyecek ve içecek ikram etti.
23.12.2023 Gündem
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı Tunceli'de iki gündür etkili olan sağanak yüksek kesimdeki ilçelerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığı Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçelerindeki 96 köy yolu ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kar Kalınlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kar kalınlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.