Kan

Kan

Son dakika kan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kan gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.433 kan haberi bulunmuştur. Tüm kan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü!
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü! Kahramanmaraş'ta küçük çocuk kuzeni tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. 4 yaşındaki Sultan Akgül'ün kendisine taş attığı için öldürdüğünü öne sürdüğünü belirtmesi üzerine jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.
24.04.2024 Gündem
Yanlış biliyormuşuz! Fazlası reflü, azı sinirli yapıyor - Bir bardak içince ne sinir ne stres kalıyor
Yanlış biliyormuşuz! Fazlası reflü, azı sinirli yapıyor - Bir bardak içince ne sinir ne stres kalıyor Kan kırmızı görüntüsü ve tatlı ekşi karışımı tadıyla yüzyıllardır farklı yöntemlerle tüketilen bir içecektir bu. Gerçekten insan sağlığına olan faydaları konusunda çalışmalar da yapılmıştır. Ancak her şeyde olduğu gibi onun da fazlası pek çok rahatsızlığa neden olur. Bu yüzden kararında ve ölçüsünde tüketilmesi gerekir. Gelin bir bardak içince sinir, stres bırakmayan o besine birlikte bakalım.
22.04.2024 Yaşam
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyleyen Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, havanın ısınmaya başlamasıyla kene vakalarının görülmeye başlandığını söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor...
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor... Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, çağın hastalığı kanser riskini düşürmek için sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekerek balık, üzüm ve kurubaklagiller gibi besinlerin sıklıkla tüketilmesini tavsiye etti.
20.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, Gazze, deprem bölgesi, ekonomi, terörle mücadele ve 31 Mart seçimlerine ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.
9.04.2024 Gündem
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir'deki evinde rahatsızlanması sonucu özel hastanede tedaviye alındı. Hastane yönetimi bulantı ve halsizlik şikayetiyle gelen Alço’nun sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.
6.04.2024 Magazin
Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Adana'dan çağrı yaptı! "Kan bağışı yapmaya davet ediyorum"
Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Adana'dan çağrı yaptı! "Kan bağışı yapmaya davet ediyorum" Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, azalan kan stoklarıyla ilgili vatandaşları kan bağışına çağırarak, "Türkiye’nin 300 noktasında canlı operasyon yönetiyoruz. Kan sürekli ve acil bir ihtiyaç. Ramazan Bayramı’nda Allah muhafaza bir kaza olması durumu ya da hastanelerde yapılan operasyonlar için stokumuz olması gerekiyor" dedi.
6.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Kan testine gerek yok, saçlarda belirtisini gösteriyor! Kolestrolün fırladığını haber veriyor
Kan testine gerek yok, saçlarda belirtisini gösteriyor! Kolestrolün fırladığını haber veriyor Kolestrolün yüksekliği, kanda kolestrol olarak bilinen yağlı maddenin fazla olmasından kaynaklanır. Bu durum tedavil edilmedikçe tehlike baş gösterebilir. Kalp krizi başta olmak üzere felç gibi acil durumlara yakalanma riski da daha çok artar.
4.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık etti. Kurmaylarıyla bir araya gelen Erdoğan’ın gündeminde geçtiğimiz pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri vardı. Edinilen bilgilere göre, MYK’da bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonucu oluşan tabloya değinerek, AK Parti olarak oy oranlarının yüzde 44,3’ten yüzde 35,5’e, Cumhur İttifakı olarak ise yüzde 51,6’dan yüzde 40,5’e gerilediğine dikkati çekti. Partinin ciddi bir oy kaybı yaşadığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun temel sebebinin ise 10 ay önce AK Parti’ye oy veren seçmenlerin bu sefer sandığa gitmemesi olduğuna işaret etti.
2.04.2024 Gündem
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları E.Y. (36) ve M.Y. tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti, saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
31.03.2024 Gündem
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Ali Koç'tan İsmail Kartal'a telefon: İstersen takımı sahadan çek!
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Ali Koç'tan İsmail Kartal'a telefon: İstersen takımı sahadan çek! Olaylı Trabzonspor maçının ardından, ligden çekilmek de dahil tüm konuları görüşmek için genel kurul kararı alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak" diye konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu!
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu! Antalya'da kronik böbrek yetmezliği hastası diş hekimi Zeynep Şengün (42), 17 yıllık eşi Alperen Şengün'ün (43) bağışladığı böbrekle yaşama tutundu. Eşine can olan Alperen Şengün, "Hiç düşünmeden böbreğimi verdim. Evlilik iyi günde, kötü günde beraber olmak demek" dedi.
27.03.2024 Gündem
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için önerilerde bulunan Prof. Dr. Gülbanu Canbaloğlu “Sahur kahvaltının yerini almalıdır. Sahura kalkmamak ya da sahurda sadece su içmek açlık kan şekerinin erken saatlerde düşmesine, güne hazırlıksız başlanmasına, gün içinde halsizliğe yol açar. Mideyi rahatsız etmemek ve kalori fazlalığını önlemek için en doğru pişirme yöntemleri ızgara, fırınlama, haşlama veya buğulamadır” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Kolon kanseri genetik mi, belirtileri neler?
Kolon kanseri genetik mi, belirtileri neler? Her yıl milyonlarca insanı etkileyen kolon kanseri, önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık olmasına rağmen, erken teşhisin önemi çoğu zaman göz ardı ediliyor.
26.03.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde 'Her Anında Hep Yanında' iftar buluşmasına katıldı. Erdoğan, “Hem aldığımız tedbirlerin hem de uyguladığımız ekonomik programın etkisiyle yılın ikinci yarısında enflasyonda hızlı bir düşüşe şahit olacağız" dedi.
23.03.2024 Gündem
AIDS belirtileri (Erkek Kadın) AİDS hastalığı nedir, AİDS nasıl bulaşır, öldürür mü, AİDS hastalığı kan tahlili sonucunda anlaşılır mı, geçer mi, tedavisi var mı?
AIDS belirtileri (Erkek Kadın) AİDS hastalığı nedir, AİDS nasıl bulaşır, öldürür mü, AİDS hastalığı kan tahlili sonucunda anlaşılır mı, geçer mi, tedavisi var mı? Dünya genelinde HIV/AIDS, hala ciddi bir sağlık sorunu olarak karşımızda duruyor. Ancak, son yıllarda yapılan ilerlemeler ve bilinçlendirme çabaları sayesinde umut verici adımlar atılmıştır. Dünya Sağlık Örgütü ve diğer sağlık kuruluşları, HIV/AIDS'in yayılmasını önlemek ve hastalığı kontrol altına almak için yoğun çaba harcamaktadır. Peki, AİDS hastalığı nedir, AİDS nasıl bulaşır, öldürür mü, AİDS hastalığı kan tahlili sonucunda anlaşılır mı, geçer mi, tedavisi var mı? Kadın ve erkeklerde AİDS belirtileri nelerdir?
22.03.2024 Gündem
'Dünyada yılda 1 milyon kişi kalın bağırsak kanseri nedeniyle hayatını kaybediyor, araştırılması gerekiyor'
'Dünyada yılda 1 milyon kişi kalın bağırsak kanseri nedeniyle hayatını kaybediyor, araştırılması gerekiyor' TÜRK Hepato Pankreato Bilier (HPB) Cerrahi Derneği Genel Sekreteri Prof. Dr. Gürkan Tellioğlu, görülme sıklığı 3'ncü sırada yer alan kalınbağırsak kanseri nedeniyle dünyada 1 milyon kişinin hayatını kaybettiğine dikkat çekerek, "Kalınbağırsakta erken evre bir kanser çok belirti vermeyebilir. Ancak ailede birinci derece yakınlarınızda erken yaşta kalınbağırsak kanseri tanısı almış birisi varsa sizin de o kişinin tanı konduğu yaştan 5 yıl önce bir araştırılmanız lazım" dedi.
22.03.2024 Adana
Kalın bağırsak can almaya devam ediyor! Dünyada 1 milyon kişi etkilendi
Kalın bağırsak can almaya devam ediyor! Dünyada 1 milyon kişi etkilendi Kalınbağırsak kanseri nedeniyle dünyada 1 milyon kişinin hayatını kaybettiğine dikkat çeken Türk Cerrahi Derneği Genel Sekreteri Prof. Dr. Gürkan Tellioğlu, kalınbağırsakta erken evre bir çok belirti vermeyebileceğini vurguladı.
22.03.2024 Gündem
Cinsel istismarda bulundu! 196 yıl hapis istendi
Cinsel istismarda bulundu! 196 yıl hapis istendi İstanbul Bağcılar’da sucu dükkânı işleten Metin Şenay, süngerle kaplayarak ses izolasyonu sağladığı dükkânındaki bir odada çocuklara cinsel istismarda bulunduğu ve o anları kayıt altına aldığı gerekçesiyle tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’a 196 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise '2 çocuğumuz 17.11.2023 tarihinden itibaren devlet korumasında bulunmakta' dedi.
21.03.2024 Gündem
Kan parası uygulamasında  yeni görüş!
Kan parası uygulamasında yeni görüş! ‘Kan parası’ olarak bilinen tazminatın sadece ölenin mirasçıları değil, maddi veya manevi destek olduğu kişilerin de alabileceğini belirten Avukat Selin Kırhan, "Dava, ilgili Asliye Hukuk Mahkemesinde açılır. Zaman aşımı ölüm tarihinden itibaren 2 yıldır. Her halde, fiilin işlendiği tarihten itibaren 10 yıldır” dedi.
21.03.2024 Gündem
Oğlunu kaybeden baba Özer Aci Cihantimur ile görüşmesini anlattı: 'Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz, çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et' dedim
Oğlunu kaybeden baba Özer Aci Cihantimur ile görüşmesini anlattı: 'Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz, çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et' dedim Eyüpsultan'da 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazada oğlunu kaybeden baba Özer Aci, ABD'ye kaçan T.C.’nin babası Bülent Cihantimur ile görüşmesinin detaylarını anlattı. Aci, "Farklı bir noktada görüştük. 5-6 kişi geldiler, hatta kınadım. Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz diye kınadım. Çok kısa bir görüşme oldu. Ona şunu söyledim, "Git çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et, ondan sonra taziyeye mi geleceksin buyur gel" dedim. Baba Aci kan parası iddialarıyla ilgili olarak, "Bana şu İstanbul'u bağışlasalar oğlum geri gelmeyecek. O insanın bir lokması benim boğazımdan geçmeyecektir. Bunu açık açık net bir şekilde söylüyorum " diye konuştu.
20.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.